PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سیب و ویژگیهای شفابخش آن



babelirani
15-10-2009, 17:13
کتاب : سیب و ویژگیهای شفابخش آن

نویسنده: احسان کوثری نیا، زهرا اخوان صفایی

حجم : 158 کیلوبایت

دانلود »


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


یک ضرب المثل معروف انگلیسی می گوید: «روزی یک سیب بخور، هیچ وقت پیش دکتر نرو». سیب میوه ای خوشمزه، با کالری پایین و نسبتاً ارزان قیمت بوده و یک خوشبوکننده طبیعی برای دهان به شمار می رود. سیب از ارزش غذایی بالایی برخوردار بوده و سرشار از مواد معدنی و ویتامینها است. سیبهای نارس عموماً حاوی مقدار کمی نشاسته اند که بعد از رسیده شدن تبدیل به قند می شود. اسید موجود در سیب از نوع اسید مالیک (C4H6O5) بوده که کاملاً مورد استفاده بدن قرار می گیرد. سیب منبع هر دو نوع فیبر (الیاف) حل پذیر و حل ناپذیر است. فیبرهای حل پذیر مانند پِکتین مانع از انباشته شدن کلسترول در جداره رگها شده و احتمال ابتلا به سکته قلبی را می کاهد. فیبرهای حل ناپذیر نیز مانع از ابتلا به یبوست و اسهال می شود. خوردن سیب با پوست آن توصیه می شود، چراکه تقریباً نیمی از ویتامین ث موجود در سیب درست زیر پوست آن قرار دارد. همچنین پوست سیب حاوی فیبر حل ناپذیر است.