مشاهده نسخه کامل
: کم صبر ترین و صبور ترین کاربران اینترنت
satttanism
15-10-2009, 17:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا تا به حال اینترنت تان قطع شده؟!. . . اجازه بدهید من به جای شما جواب دهم: "بله، معلوم است که قطع شده. اینکه پرسیدن ندارد!" البته قطع شدن اینترنت در ایران یک امر طبیعی و روزمره و قابل انتظار است اما شاید این اتفاق آنقدرها هم طبیعی و عادی نباشد. برای مثال:
چند ماه پیش یک پسر 18 ساله سوئدی پس از اینکه در میانه بازی استارکرافت اینترنتش قطع می شود از فرط عصبانیت دیوانه شده تا آنجا که یک چاقو بر می دارد، توی خیابان راه می افتد و یک دختر 15 ساله را با چاقو می زند. احتمالا دلیل اصلی خشم شدید، این بوده که در آنجا قطعی اینترنت آنقدر به ندرت رخ می دهد که شما باید خیلی بدشانس باشید اینترنت تان وقتی در لحضات حساس بازی هستید قطع بشود.
خوشبختانه داستان به بدترین شکل ممکن تمام نمی شود و دختر علی رغم جراحت های نه چندان خطرناکی که برمی دارد موفق به فرار می شود.
پس از این واقعه پسر دیوانه و اینترنت قطع شده را به اتهام تلاش برای قتل، تحت بازداشت به بیمارستان روانی منتقل می کنند.
مسلما رفتار پسر بسیار بد و غیرعادی بوده و در این هیچ شکی نیست، اما سوال این است که اگر اینترنت یکی از ما قطع می شد آیا راضی می شدیم که حتی یک مورچه را برای فرونشاندن عصبانیت مان زخمی بکنیم؟... شاید واقعا ما مهربان ترین و صبور ترین انسانهای دنیا باشیم که می توانیم به راحتی در اینترنتی زندگی کنیم که سرعتش گاهی اوقات حتی از سرعت انتقال اطلاعات بین دو باکتری هم کمتر است.
Narenji.ir
مسلما رفتار پسر بسیار بد و غیرعادی بوده و در این هیچ شکی نیست، اما سوال این است که اگر اینترنت یکی از ما قطع می شد آیا راضی می شدیم که حتی یک مورچه را برای فرونشاندن عصبانیت مان زخمی بکنیم؟... شاید واقعا ما مهربان ترین و صبور ترین انسانهای دنیا باشیم که می توانیم به راحتی در اینترنتی زندگی کنیم که سرعتش گاهی اوقات حتی از سرعت انتقال اطلاعات بین دو باکتری هم کمتر است.
مسلما اگه شما برین همون کشور و چند سال زندگی کنید
وقتی چنین اتفاقی براتون بیفته
شما هم دیوانه میشین
در ضمن پس مسئولین میخوان ما دیوانه نشیم
دستشون درد نکنه
Amin.Senator
15-10-2009, 22:26
من موقعي با ديال آپ كار ميكردم روزانه هزاران سلول عصبيم خاكستري ميشد!
مال من خاکستریه کلا
البته من ای دی اس ال دارم
مگه اینترنت های شما وصل هم می شه؟
shalineh
16-10-2009, 13:52
شاید واقعا ما مهربان ترین و صبور ترین انسانهای دنیا باشیم که می توانیم به راحتی در اینترنتی زندگی کنیم که سرعتش گاهی اوقات حتی از سرعت انتقال اطلاعات بین دو باکتری هم کمتر است.
مشکل از باکتریهای ماست نه اینترنت ایران!!
music6808
16-10-2009, 13:59
بعضي وقتا كه مسولين حواسشون نباشه
به ندرت:27:
alihacker2008
16-10-2009, 14:02
البته منم وقتي قطع ميشه ديوانه ميشم ولي خودمو ميزنم چون اين رو حيه رو از مرحوم تختي به ارث بردم :31:
hamijoon
16-10-2009, 14:03
چه جالب !!!!
پس مسئولين هي پشت سره هم اينترنته مارو قطع ميكنن كه ما عادت كنيم عصبي نشيم ... دستشون درد نكنه !!!
N O V A L I S
16-10-2009, 14:12
البته 2 جور میشه تحلیل کرد:
- ملت صبور و مهربون و بخشنده و ..
- ملت سیب زمینی که با همه ی این اوصاف باز می رن رای ....
mehdi_360
16-10-2009, 15:05
ببینید مسولین چقد به فکر ما هستن!!!
دستشون درد نکنه!!!!!!!
دوستان گیمر یکی میتونه بیاد در مورد بازی استارکرافت توضیح بده ؟
چه سبکی؟استراتژی؟
ممنون میشم
music6808
17-10-2009, 00:15
حالا هي بگيد مسئولين به فكر ملت نيست ;)
منم وقتی قطع میشه مودم و pc رو مورد ضرب و شتم :31:قرار میدم تا کمی آروم بگیرم که باعث شد یه بار مودمم شکست یه بارم هاردم دچار مشکل شد :19:اما دیگه الان عادت کردن هیچی شون نمیشه:31:
*Necromancer
17-10-2009, 20:58
استارکرفت یه بازی استراتژی دقیقا تو مایه های وارکرفته! 10 سال پیش عرضه شده و هنوز دارن بازیش می کنن چون بعد 10 سال قدیمی نشده! مسابقاتشم همیشه بر پاست! :31:
احتمالا در حال بازی با غول مرحله آخر بوده یارو:D
ولی از شوخی گذشته من الان به عنوان یه بیمار روانی تو خونه شناخته شدم..چرا؟ چون اگه خونه باشم اصولا پای نت هستم ...پای نت هم که باشی با این وضعیت قطعی و .... روانی نمیشدم جای تعجب داشت (این هفته و هفته ی قبل بی نهایت ای دی اس الم دم به دیقه قطع شده...)
(این هفته و هفته ی قبل بی نهایت ای دی اس الم دم به دیقه قطع شده...)
از کدوم شرکت میگیری؟؟؟
يعني واقعا خدا لعنتشون كنه جالب اينجاست وقتي نياز 100% داريم قطع ميشه :41:
مثلا من يه روز صبح بايست يه كاري رو اماده كنم كه بدشناسي همون روز تا ظهر قطع شد و تلاش يك ماه ما رو بي نتيجه كرد :19:
مثلا موقعه انتخاب واحد
بیچاره میشه ادم
Scary Feelings
25-10-2009, 20:15
:دی پس منو باید همین الان ببرن بیمارستان...ای دی اس ال من روزی 5 ساعت قعطی داشت...الان 20 روز هم هست که قطع هست ..خدا به داد من برسه
:دی پس منو باید همین الان ببرن بیمارستان...ای دی اس ال من روزی 5 ساعت قعطی داشت...الان 20 روز هم هست که قطع هست ..خدا به داد من برسه
آخه چرا
خوشبختانه تا حالا ماله من یه بار هم قطعی نداشته
بی باک بی بال
25-10-2009, 20:22
من اگه ایترنت وصل بشه تعصبانی می شوم :10:
اسکل خاورمیانه
25-10-2009, 20:26
من به جرات می تونم بگم تا حالا 4 ، 5 تا "موس" خریدم سر همین قضیه
یه بار هم گوشیمو زدم داغون کردم !
من اگه ایترنت وصل بشه تعصبانی می شوم :10:
واقعا
جالب بودش
من به جرات می تونم بگم تا حالا 4 ، 5 تا "موس" خریدم سر همین قضیه
یه بار هم گوشیمو زدم داغون کردم !
شما سی کن دست خالی پای کامپیوتر بشینی:31:
saeedn70
27-10-2009, 15:54
آیا تا به حال اینترنت تان قطع شده؟!. . . اجازه بدهید من به جای شما جواب دهم: "بله، معلوم است که قطع شده. اینکه پرسیدن ندارد!" البته قطع شدن اینترنت در ایران یک امر طبیعی و روزمره و قابل انتظار است اما شاید این اتفاق آنقدرها هم طبیعی و عادی نباشد. برای مثال:
چند ماه پیش یک پسر 18 ساله سوئدی پس از اینکه در میانه بازی استارکرافت اینترنتش قطع می شود از فرط عصبانیت دیوانه شده تا آنجا که یک چاقو بر می دارد، توی خیابان راه می افتد و یک دختر 15 ساله را با چاقو می زند. احتمالا دلیل اصلی خشم شدید، این بوده که در آنجا قطعی اینترنت آنقدر به ندرت رخ می دهد که شما باید خیلی بدشانس باشید اینترنت تان وقتی در لحضات حساس بازی هستید قطع بشود.
خوشبختانه داستان به بدترین شکل ممکن تمام نمی شود و دختر علی رغم جراحت های نه چندان خطرناکی که برمی دارد موفق به فرار می شود.
پس از این واقعه پسر دیوانه و اینترنت قطع شده را به اتهام تلاش برای قتل، تحت بازداشت به بیمارستان روانی منتقل می کنند.
Narenji.ir
من شده عصبانی شدم زدم پرینتر و چنداتا چیز دگرو داغون کردم ولی آدم نمیکشم که برم زندان بعدشم اعدام
مگه دیوونم . من هر وقت زیاد عصبانی میشم چیزهای گرون رو خراب می کنم تا خیالم راحت شه.
با دوستم حرفم بشه میزنم mp4دوستم میشکونم
با بابام حرفم بشه ماشینش مثلا دسته کنترل برف پاک کن میشکونم
کلا کسی زیاد نباید با اعصاب من بازی کنه
راستش من بیماریه عصبی هم دارم . حملات پانیک . بچگیهامم دچار چند شخصیتی شدم .
خلاصه مشکل زیاد دارم:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.