مشاهده نسخه کامل
: خداحافظی همکاران
با سلام به همگی
سلام عرض میکنم خدمت تمامی دوستان و عزیزان
mahdi7610 عزیز همکار دوست داشتنی انجمن نرم افزار از این به بعد به عنوان همکار انجمن
در کنار ما و سایر دوستانش نیست ... برای این دوست عزیزمون آرزوی بهترین دقایق و لحظه ها رو داریم
و آرزوی سلامتی میکنیم برای ایشون.
ممـنــون
مـیـثــم
این متن رو سومین بار که می بینم(یعنی برای سه تا همکار)
قضیه چیه؟
این به بعد به عنوان همکار انجمن
در کنار ما و سایر دوستانش نیست ...
یعنی حتی در فروم فعالیت نمی کنند؟
قضیه خیلی ساده کناره گیری، استعفا یا برکناری یکی از اعضای تیم مدیریتی انجمنه.
مثل من:
Babak ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز سوپر مدیر انجمن های P30world از این به بعد به عنوان سوپر مدیر
در کنار ما و سایر دوستانش در انجمن های سایت حضور نداره ...
یعنی حتی در فروم فعالیت نمی کنند؟
همکاری و مدیریت ربطی به فعالیت کردن در فروم نداره. باز هم مثل من
nafe-bandar
15-10-2009, 13:56
قضیه چیه؟
و البته فقط براي سه همكار نبوده براي كل كسايي كه درجه اي داشتن و رفتن بوده !
اينش ديگه دست خودشونه بيان يا نيان :31:
DANTEH2010
15-10-2009, 13:59
یعنی تو مدت معینی عضویتشون تعلیق میشه یا خودشون میرن؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی این Babak = " سوپر مدیر بازنشسته " هستن :دی ولی همکارا میرن دیر به دیرمیان
نه دیگه
تعلیق عضویت میشن میرن
همین
پاسخ کامل:
و البته فقط براي سه همكار نبوده براي كل كسايي كه درجه اي داشتن و رفتن بوده !
اينش ديگه دست خودشونه بيان يا نيان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل هر ادمه دیگه ایه. کسی قرار داد همکاری مادا مالعمر نبسته اینجا و قرار هم نیست تا قیام قیامت لباس مدیریت و همکاری تن یه عده بمونه.
عضویت همیشگیه
خودشون میرن
ولی ازبین همه کسایی که رفتن
دلم واسه
registere_user (اگه درست نوشته باشم)
تنگ میشه
چون به دلایلی:41: رفتش
ShayaN3K
15-10-2009, 14:07
پاسخ کامل:
مثل هر ادمه دیگه ایه. کسی قرار داد همکاری مادا مالعمر نبسته اینجا و قرار هم نیست تا قیام قیامت لباس مدیریت و همکاری تن یه عده بمونه.
ولی یکم مشکوکه که بعضی از کاربرای فعال و همکار ها رو باز نشست کردن.
نمی دونم ربطی به اون قضیه ی اعتصاب بچه های انجمن بازی داره یا نه !؟
احمدصالح پور
15-10-2009, 14:15
عضویت همیشگیه
خودشون میرن
ولی ازبین همه کسایی که رفتن
دلم واسه
registere_user (اگه درست نوشته باشم)
تنگ میشه
چون به دلایلی:41: رفتش
با احترام به نظر شما اتفاقا" به نظر من ایشون هیچ وقت در حد و اندازه داشتن عنوان همکار نبودن پس چه بهتر که هم بازنشسته شدن و هم بعدش رفتن تمام وقت می خواست نظرات به نظر خودش درستش رو به دیگران تحمیل کنه اونهم با ادبیاتی سخیف و زشت که نمونه اش تو پروفایل خودش هست واقعا" ادبیات کثیفی داشت
تو تمام مدتی که تو پی سی هستم تنها کسی که به شدت از بودنش تو پی سی متاسف بودم همین نفر بود....
قضیه چیه؟
ای بابا!!
اعتصاب چیه عزیزان دل :دی
قضیه اینطوریه که رفت و آمد همکارها و مدیرها در سیستم VB ثبت میشه.
اگه فردی که همکار یه انجمن هست، مدت زیادی به انجمن نیاد و یا فعالیتش در اون انجمن رو تقریبا به صفر برسونه، اونوقته که بازنشسته اش میکنن :دی
یعنی حتی در فروم فعالیت نمی کنند؟ خب اینو که خودت هم میتونی بفهمی، این کار رو انجام بده:
مثلا برای همون کاربری که خودت مثال زدی؛
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :11:
با احترام به نظر شما اتفاقا" به نظر من ایشون هیچ وقت در حد و اندازه داشتن عنوان همکار نبودن پس چه بهتر که هم بازنشسته شدن و هم بعدش رفتن تمام وقت می خواست نظرات به نظر خودش درستش رو به دیگران تحمیل کنه اونهم با ادبیاتی سخیف و زشت که نمونه اش تو پروفایل خودش هست واقعا" ادبیات کثیفی داشت
تو تمام مدتی که تو پی سی هستم تنها کسی که به شدت از بودنش تو پی سی متاسف بودم همین نفر بود....
دقیقا تائید میشه . من نمیدونم رو چه حسابی شده بود همکار انجمن . کسی که همکار انجمن هست باید به غیر از اطلاعات تخصصی ادب هم داشته باشه .
یادم رفت بگم که باز نشسته شدن به عضویت ربطی نداره.
منظور این نیست که کسی رو اخراج میکنن.
فقط عنوان کاربری میشه بازنشسته. + اینکه بعضی اختیاراتی که هنگام مدیر یا همکار شدن بدست آورده بودند رو از دست میدند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rama0000
15-10-2009, 14:28
منم حرف این دوستمون رو صد در صد تایید میکنم خواستین نمونه هم براتون میذارم ........واقعا" بودنش تو پی سی مایه تاسف بود.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.