مشاهده نسخه کامل
: دیدن تایم لاین در تلویزیون
omid_562008
15-10-2009, 06:56
سلام
من کارت pinnacle movie box DV دارم. که تو اطلاعاتش میگه ورودی و خروجی رو با پریمیر مچ هست.
میخواستم بدونم میشه قبل رندر کردن تایم لاین و پروژه رو توی تلویزیون دید؟ و چطور؟
میشه راهنمایی جامعی داشته باشین؟ ممنون میشم
omid_562008
15-10-2009, 15:57
چرا هیچکس کمک نمیکنه؟ PLZ
M Like Mother
15-10-2009, 22:46
من با این کارت کار نکردم ولی ص در صد میشه
کافیه شما یک خروجی از کارت کچپر یا کارت گرفیک با tv وصل کنید کابل مورد نظر رو باید بر اساس اون خروجی که روی کارت شماست انتخاب کنید
اگر از کارت گرافیک استفاده می کنید باید تو تنظیمات کارت گزینه ی استفاده از 2 نمایشگر رو انتخاب کنید
Mr Andersson
18-10-2009, 02:32
درود;
کلا پریمیر دیگه آنالوگ کار نمیکنه! اگه تنها ورودی تلویزون شما هم آنالوگ هست(که به احتمال زیاد هم هست) باید از طریق کارت گرافیک عمل کنید. وگرنه از خود برنامه پیناکل راحت میشه این کار رو کرد. اگه مشکلی رو حل میکنه توضیح بدم چه جوری...
که تو اطلاعاتش میگه ورودی و خروجی رو با پریمیر مچ هست.
راجبش یکم توضیح میدی. کجا خواندی؟ متشکر.
omid_562008
18-10-2009, 08:02
درود;
کلا پریمیر دیگه آنالوگ کار نمیکنه! اگه تنها ورودی تلویزون شما هم آنالوگ هست(که به احتمال زیاد هم هست) باید از طریق کارت گرافیک عمل کنید. وگرنه از خود برنامه پیناکل راحت میشه این کار رو کرد. اگه مشکلی رو حل میکنه توضیح بدم چه جوری...
راجبش یکم توضیح میدی. کجا خواندی؟ متشکر.
تو اطلاعات فروشندش دیدم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
omid_562008
18-10-2009, 08:10
تو اطلاعات سایت فروشندش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mr Andersson
19-10-2009, 02:22
درود و متشکر...
حالا مشکل شما بر طرف شد؟ تونستید به تلویزیون وصل کنید؟
...
omid_562008
21-10-2009, 09:09
درود و متشکر...
حالا مشکل شما بر طرف شد؟ تونستید به تلویزیون وصل کنید؟
...
نچ.....................
Mr Andersson
21-10-2009, 14:15
درود;
یعنی چی نچ؟ کارت گرافیکت خروجی S-video نداره؟ یا خروجی معمولی؟ اگه داره کارت فقط تهیه یه کابل S-video به معمولیه.
اگه تلویزیونت S-Video داره که چه بهتر. حالا کافیه تو تنظیمات کارت گرافیکت بری و اتصال به تلویزیون رو فعال کنی. مدل کارت گرافیکت چیه؟
...
omid_562008
22-10-2009, 07:29
درود;
یعنی چی نچ؟ کارت گرافیکت خروجی S-video نداره؟ یا خروجی معمولی؟ اگه داره کارت فقط تهیه یه کابل S-video به معمولیه.
اگه تلویزیونت S-Video داره که چه بهتر. حالا کافیه تو تنظیمات کارت گرافیکت بری و اتصال به تلویزیون رو فعال کنی. مدل کارت گرافیکت چیه؟
...
بحث خروجی گرفتن از کارت گرافیک نیست عزیز. من میخوام تایم لاین رو قبل از رندر فایل گرفتن ببینم. نه صفحه دسکتاپ رو.
Mr Andersson
23-10-2009, 17:42
درود;
متوجه هستم عزیز. شما باید دو مونیتوره کار کنید اما فعلا یک تلویزیون دارید درسته؟ خوب من فکر کردم تنها راهش استفاده از کارت گرافیکه چون پریمیر CS4 آنالوگ کار نمیکنه.
بسیار خوب خودم تست میزنم. امیدوارم به جواب برسیم...
موفق باشیم.
massoudmail
31-10-2009, 23:06
بحث خروجی گرفتن از کارت گرافیک نیست عزیز. من میخوام تایم لاین رو قبل از رندر فایل گرفتن ببینم. نه صفحه دسکتاپ رو.
فكر كنم منظور دوستمون گرفتن يه خروجي Real Time هست.
بعد از نصب صحيح فيش هاي خروجي و ورودي در تنظيمات Playback Setting پريمير گزينه هايي كه مربوط به Real Time ميشه رو تيك بزارين.
Mr Andersson
01-11-2009, 19:51
فكر كنم منظور دوستمون گرفتن يه خروجي Real Time هست.
بعد از نصب صحيح فيش هاي خروجي و ورودي در تنظيمات Playback Setting پريمير گزينه هايي كه مربوط به Real Time ميشه رو تيك بزارين.
مسئله اینجاست که پریمیر دیجیتال کار میکنه. شما با فیشهای آنالوگ تست کردی؟
...
massoudmail
02-11-2009, 01:35
مسئله اینجاست که پریمیر دیجیتال کار میکنه. شما با فیشهای آنالوگ تست کردی؟
...
تفاوت اين گونه باكس ها با كارت هاي كپچر گرون قيمت در اينه كه اينها فقط زمان بيشتري براي رندر ميگيرند
پريمير به ما يه خروجي DV ميده كه توسط باكس تبديل به كامپوزيت ميشه و قابل پخش در همه دستگاه هاي آنالوگه!
البته بعد از رندر كامل پروژه:46:
Mr Andersson
02-11-2009, 02:10
درود;
تفاوت اين گونه باكس ها با كارت هاي كپچر گرون قيمت در اينه كه اينها فقط زمان بيشتري براي رندر ميگيرند
پريمير به ما يه خروجي DV ميده كه توسط باكس تبديل به كامپوزيت ميشه و قابل پخش در همه دستگاه هاي آنالوگه!
البته بعد از رندر كامل پروژه:46:
یعنی با همین مدل هم میشه؟ نیاز به تنظیمات داره؟ تنظیمات کارت منظورمه. چون این کارت که فکر نکنم داخل پریمیر قسمت تنظیماتی داشته باشه. تا اون جا که شما میگی درست. اما بعدش باید چکار کرد که عملیات تبدیل صورت بگیره؟؟؟
...
massoudmail
02-11-2009, 11:30
درود;
یعنی با همین مدل هم میشه؟ نیاز به تنظیمات داره؟ تنظیمات کارت منظورمه. چون این کارت که فکر نکنم داخل پریمیر قسمت تنظیماتی داشته باشه. تا اون جا که شما میگی درست. اما بعدش باید چکار کرد که عملیات تبدیل صورت بگیره؟؟؟
...
در پريمير ورشن هاي بالا تر از 7 نياز به هيچ تنظيماتي ندارين به محض Play كردن Time line به تمام خروجي هاي DV شما اعم از مادربورد يا باكس هاي متصل خروجي DV ارسال مي شه حالا اگه اون باكس مورد نظر بتونه DV رو به كامپوزيت خروجي بده اونوقت ميشه رو يه دستگاه آنالوگ تصوير تايم لاين رو داشت.عمليات پخش توسط پريمير انجام ميشه و عمليات تبديل توسط باكس 290 هزار تومني Pinnacle Movie Box DV !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
omid_562008
03-11-2009, 12:36
سلام
در پریمیر 6.5 چطور؟ میشه؟
massoudmail
03-11-2009, 22:18
سلام
در پریمیر 6.5 چطور؟ میشه؟
سلام مسير همون مسيره
Project=>Project Setting=>Playback Setting
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.