مشاهده نسخه کامل
: HTC و Samsung تا 450 تومان
3jokes_x
15-10-2009, 00:47
با سلام، کدوم مدل های HTC قیمت زیر 450 تومان دارن؟
ترجیحا کیبورد سخت افزاری نداشته باشه چون احتیاجی نیست. و صفحه نمایشش هم بزرگ باشه (هدف اصلی من خواندن کتاب های PDF روی گوشی هست. به همین دلیل بزرگ بودن صفحه نمایش خیلی به کار میاد.) مدل های قدیمی زیر 250 تومان رو هم نمی خوام. بین 250 تا 450 باشه خوبه. لطفا اسم همه مدل هایی که این شرایط رو دارن بفرمایید.
آیا از نظر کیفیت، گوشی های سامسونگ در سطح HTC ها هستند؟ (چون قبلا یک گوشی سامسونگ U600 داشتم که در عرض 1 سال صفحه نمایشش سوخت! برای این می گم!) اگر بله، توی همین محدوده قیمت و برای همین کاربرد گوشی سامسونگ خوب هم اگر می شناسید معرفی کنید پلیز.
راستی Iphone 3G هم با این بودجه می شه خرید؟ در مقایسه با بقیه مدل ها با توجه به نسبت کارایی به قیمتی که داره خریدش توصیه می شه؟
سوال آخر: صفحه نمایش گوشی های HTC ظاهرا همه(لا اقل اونایی که من دیدم) از 65هزار رنگ پشتیبانی می کنه. اگر تجربه استفاده از این گوشی ها رو دارید، 65هزار رنگ یه خورده کم نیست؟ می شه باهاش فیلم دید؟ گوشی های سونی معمولا 256هزار رنگ دارند و نوکیاها 16میلیون. کسی خودش کیفیت نمایش فیلم این گوشی ها رو با نوکیا مقایسه کرده؟
قبلا از همکاری شما ممنونم.
P A R S A
15-10-2009, 08:56
با این بودجه این مدل ها رو میشه خرید:
1. سامسونگ Omnia : صفحه نمایش 3.2 اینچ با رزولوشن WQVGA و دوربین 5 مگاپیکسل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. اچ.تی.سی Touch 3G : صفحه نمایش 2.8 اینچ رزولوشن QVGA با دوربین 3.2 مگاپیکسل
3. سونی اریکسون Xperia X1 : با صفحه 3.0 اینچ و رزولوشن WVGA با دوربین 3.2 مگاپیکسل و البته کیبرد سخت افزاری هم داره!
مورد اول و دوم رزولوشن صفحه پایینی دارند که فکر کنم در خوندن PDF یه خورده مشکل ایجاد کنه! باز هم خودت میدونی.
سوال آخر: صفحه نمایش گوشی های HTC ظاهرا همه(لا اقل اونایی که من دیدم) از 65هزار رنگ پشتیبانی می کنه. اگر تجربه استفاده از این گوشی ها رو دارید، 65هزار رنگ یه خورده کم نیست؟ می شه باهاش فیلم دید؟ گوشی های سونی معمولا 256هزار رنگ دارند و نوکیاها 16میلیون. کسی خودش کیفیت نمایش فیلم این گوشی ها رو با نوکیا مقایسه کرده؟
هیچ کدوم از گوشی های ویندوز موبایل بیشتر از 65 هزار رنگ ساپورت نمیکنن. در واقع ویندوز موبایل بیشتر از این تعداد رنگ رو ساپورت نمیکنه! شما هم نگران نباش. فیلم هم میشه دید، میتونی یه سری به کلوپ گوشی هایی که گفتم بزنی و بپرسی!
1.من خودم امنیا دارم و رزولوشن پایین صفحه مشکلی واسه خوندن PDF ایجاد نمی کنه.و تو این مدل ها به نظرم امنیا از همه بهتره.بازم تکرار می کنم این فقط نظر منه.
2.شما می تونی با ریختن برنامه CORE PLAYER هر جور فیلمی که بخوای ببینی.در ضمن امنیا خودش به صورت استاندارد DIVX رو ساپورت ی کنه.
3.دوربین (تشخیص لبخند و چهره و لرزشگیر و GPS ) صداش هم نسبت به مدل های ذکر شده به نظرم بهتره(بازم این فقط نظر منه).و می تونی واسه بیشتر شدن صداش تاپپیک تنظیم حرفه ای صدای امنیا رو بخونی.
3. امنیا قابلیت ارسال تصاویر به صورت بی سیم به تلویزیون و لپ تاپ هایی که سیستم WI-FI دارند رو داره.
البته امنیا خروجی تلویزیون هم داره.
4. x1 سونی اریکسون شتاب سنج نداره و این یه ضعفه.ولی واسه کار شما شتاب سنج خیلی به درد می خوره.
5.امنیا حافظه داخلی 16 گیگ داره و رم هم ساپورت می کنه.
بدنش هم محکمه.اگه خواستی برو علاالدین اونجا سامسونگ غرفه داره و می تونی باهاش کار کنی.ولی به نظر من از علاالدین نخر.اگه خواستی پیغام خصوصی بده بهت آدرس یه جای مطمئن رو بدم.
بهت پیشنهاد می کنم تاپیک دقیق ترین مقایسه امنیا و X1 رو نخونی چون کل فروم می دونن که درست نیست و یه طرفه است.اگه پاسخ های اون تاپیک رو ببینی میفهمی که همه اعتراض کردن.
:5:
P A R S A
18-10-2009, 14:50
1.من خودم امنیا دارم و رزولوشن پایین صفحه مشکلی واسه خوندن PDF ایجاد نمی کنه.و تو این مدل ها به نظرم امنیا از همه بهتره.
2.شما می تونی با ریختن برنامه CORE PLAYER هر جور فیلمی که بخوای ببینی.در ضمن امنیا خودش به صورت استاندارد DIVX رو ساپورت ی کنه.
3.دوربین (تشخیص لبخند و چهره و لرزشگیر و GPS ) صداش هم نصبت به دو مدل دیگه خیلی بهتره.و می تونی واسه بیشتر شدن صداش تاپپیک تنظیم حرفه ای صدای امنیا رو بخونی.
3. امنیا قابلیت ارسال تصاویر به صورت بی سیم به تلویزیون و لپ تاپ هایی که سیستم WI-FI دارند رو داره.
4. x1 سونی اریکسون شتاب سنج نداره و این یه ضعفه بزرگه.ولی واسه کار شما شتاب سنج خیلی به درد می خوره.
بدنش هم محکمه.اگه خواستی برو علاالدین اونجا سامسونگ غرفه داره و می تونی باهاش کار کنی.ولی به نظر من از علاالدین نخر.اگه خواستی پیغام خصوصی بده بهت آدرس یه جای مطمئن رو بدم.
بهت پیشنهاد می کنم تاپیک دقیق ترین مقایسه امنیا و X1 رو نخونی چون کل فروم می دونن که درست نیست و یه طرفه است.اگه پاسخ های اون تاپیک رو ببینی میفهمی که همه اعتراض کردن
بی طرف بودن در صحبت های حضرت عالی موج میزنه!
Amin.M.1986
18-10-2009, 15:15
1.من خودم امنیا دارم و رزولوشن پایین صفحه مشکلی واسه خوندن PDF ایجاد نمی کنه.و تو این مدل ها به نظرم امنیا از همه بهتره.
3.دوربین (تشخیص لبخند و چهره و لرزشگیر و GPS ) صداش هم نصبت به دو مدل دیگه خیلی بهتره.و می تونی واسه بیشتر شدن صداش تاپپیک تنظیم حرفه ای صدای امنیا رو بخونی.
4. x1 سونی اریکسون شتاب سنج نداره و این یه ضعفه بزرگه.ولی واسه کار شما شتاب سنج خیلی به درد می خوره.
بهت پیشنهاد می کنم تاپیک دقیق ترین مقایسه امنیا و X1 رو نخونی چون کل فروم می دونن که درست نیست و یه طرفه است.اگه پاسخ های اون تاپیک رو ببینی میفهمی که همه اعتراض کردن
نکات خوبی گفتید .. فقط لازم دونستم بگم که پخش کردن فایل های divx به طور پیش فرض در امنیا هیچ حسنی نداره .. اینو واسه این گفتم که اون دوستی که میخواد بخره به این موضوع فکر نکنه .. همه پاکت ها تو پخش فرمت ها لنگه ی همن ... بقیه ی توضیحات به نظرم درسته و البته این دوستمون مزایای امنیا رو گفته و دلیل نداره کسی ناراحت بشه .. ایشون نگفتن پاکت های دیگه بده یا این امکانات رو نداره ... d.b23 لطف کرد و مزایای امنیا رو که به نظر خودش حسن محسوب میشه رو گفت که البته من اگه بخوام محاسن رو بگم شاید این موارد واسم مهم نباشه اما این نوشته های ایشون درسته ...:10:
من معذرت می خوام
من معذرت می خوام
پارسا جان:10: همین طور که امین گفت من فقط مزایای امنیا رو گفتم و در مورد بقیه گوشی ها صحبت نکردم (توی اون مقایسه مطلب جور دیگه ای یکطرفست چون همه مزایای امنیا رو به درد نخور خوندن).فقط یه جا گفتم که X1 شتاب سنج نداره و فقط برای این گفتم چون دیدم دوستمون می خواد PDF بخونه لازمش میشه
!
و اصلا اگه دلش هم خواست بره اون مقایسه رو بخونه.:46:
به قول امین هم DIVX استانداردش خیلی کارایی نداره.
امنیا به صورت مستقیم روی بدنش جک 3.5 نداره و دارای هندزفری دو تکه است که روی اون داره.:8:
اگه اشتباه نکنم امنیا تا 16 گیگ رم رو هم ساپورت می کنه.
LCD 3.2 اینچی و به قول خود سامسونگ جنس بدنش هم فلز پلاتینه
در ضمن شما اگه می تونی تا 640 تومن پول بدی و پاکت بودن گوشی واست مهم نیست به جای آیفون برو OMNIA HD i8910 بگیر .چون یکی از بهترین گوشی هایی که ساخته شده و بی نظیره.:5:
تو بخش مشاوره خرید گوشی زودتر به نتیجه می رسید:46:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم تاپیک مشاوره واسه پی پی سی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.