ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پاور ضعيف نخريد - اين داستان منو بخونيد - جالبه

Omid Rowhani 1364
14-10-2009, 15:35
سلام دوستان :40: - ميخوام داستاني از انتخاب پاور رو براتون بگم تا شما از اين اشتباهات نكنيد. من حدود اواسط تابستون 87 يه سيستم توپ خريدم براي داداشم براي بازي.به پيشنهاد دوستم سيستمه رو با هم بستيم. خلاصه مادربرد گيگا MA790X-DS4 و رم 2 گيگ باس 1066 - كارت گرافيك جي فورس 8600 يك گيگ - سي پي يو Athlon 64 X2 Dual Core 6000+ AMD رو انتخاب كرديم و هارد 400 سامسونگ + دي وي دي رام و دي وي دي رايتر. خلاصه يه پاور Green GP330A رو هم بستيم روش البته من به دوستم گفتم پاوره ضعيفه ولي او گفت من تخصصم پاور گرين هست. مشكلي نيست :18:. خلاصه سيستم رو بستيم و يه مانيتور ال سي دي توپ و يه اسپيكر 90000 تومني هم گذاشتيم كنارش. خلاصه يه 2 ماهي گذشت – يه روز داشتيم فيفا بازي ميكرديم كه ناگهان كامپيوتر يه صداي بوووووووووووووووووووووووم پ بزرگي داد :41: و فوري خاموش شد. خلاصه كيس رو باز كردم هركار كردم ديدم روشن نميشه :19:. حدس زدم پاوره كم آورده. خلاصه پاوره رو برداشتم و سريع رفتم و يه پاور فن بزرگ 600 وات معمولي خريدم 18000 تومن آوردم انداختم روي كامپيوترم تا مطمئن بشم كه عيب از قطعات ديگه نيست. خلاصه يه 4 – 3 ماهي با اين پاوره پناه بر خدايي كار كرديم و خوب بود ولي حس كردم كه اين پاوره هم كم كم داره دار فاني رو وداع ميگه. خلاصه يه روز رفتم توي بازار و تمام مجتمع كامپيوتري رو زير و رو كردم. خلاصه مارك هاي مختلفي ديدم. كولر مستر – او سي زد آمريكايي – گرين – و ... . خلاصه يه دفعه چشمم خورد به يه پاور اكستروم 600 وات واقعي – با خودم گفتم واقعا پاور عالي هست. اونو خريدم. فكر كنم حدود 70 – 80 هزار تومن شد. آوردم خونه بازش كردم ديدم به به – چه هيكل توپي – چقدر تميز و با كيفيت و جالب و قشنگ – خلاصه از شر پاور ضعيف خلاص شدم.:8: مشخصات پاوره اينه. Power Axtrom XT-PSU600S

600W Coolermaster iGreen PSU SLi & Crossfire, Sleeved Cables, 120mm Fan, Silen (17dBA), ATX 12v 2.2

البته از دو كارت گرافيك قدرتمند بصورت همزمان بر روي يه مادربرد هم پشتيباني ميكنه. 2 سال هم گارانتي آواژنگ داره :11:. راستي اينجاشو يادم نره بگم جالبه : پاور گرينه رو بردم گارانتي خود شركت گرين. طرف بازش كرد گفت اوه اوه - اين كه پكيده. گفتم منفجر شده - نپكيده - خلاصه يه 5 - 4 ماهي پاوره گارانتي بود آخرش هم نتونستن درستش كنن. گفتن اين ديگه كاملا داغونه.

Ultra_Black
14-10-2009, 15:43
خب حالا این پیام بازرگانی بود؟!:31:

masterpc
14-10-2009, 19:47
زدی تو ذوقش استاد :9:
با ز خوب شده قطعات سیستم آسیب ندیده:31:

:10:

mehran_286
14-10-2009, 23:28
حالا با اجازه من تعریف کنم

من یه سیتم گیم داشتم با یه پاور گرین 600 وات که پاورم سوخت و به علت بی پولی رفتم یه پاور 20 تومنی متفرقه گرفتم
اون زمان جی تی ای سان اندیاس همه بازی میکرند وسط بازی سیستم ریستارت شد و هاردم با عکس های دوران دبیرستان و خانوادگی و ...... و همه ی اطلاعاتم پاک شد و هارد 40 گیگش بد سکتور گرفت

حالا هارد و .. به درک چقدر از عکس ها از بین رفت و هر جا هم میبردم هارد رو نمی تونستن ریکاوری کنند

بعد یه سیستم دیگه جمع کردم 120 هزار تومن دادم یه کولر مستر توپ گرفتم

mr-secret
14-10-2009, 23:50
از اینجور داستانها خوشم میاد مرسی عزیز

Mahdi.p30
15-10-2009, 00:24
حالا با اجازه من تعریف کنم

من یه سیتم گیم داشتم با یه پاور گرین 600 وات که پاورم سوخت و به علت بی پولی رفتم یه پاور 20 تومنی متفرقه گرفتم

من 3 سال پیش یه پاور خریدم 20 تومن ، تا الان اسمشو نمیدونستم ، از این پست شما فهمیدم اسمش متفرقه هست!!!:31::19:
البته با وجود اینکه کل سیستم رو عوض کردم ، اون هنوز کار میکنه و هنوز آخ نگفته ، دلم نیومد عوضش کنم!!
فقط یه بار فنشو عوض کردم
البته گرافیکم آنبورده و سنگین ترین بازی ای هم که با سیستم انجام دادم NFSو PES 2008 هست:31:
جالبه پاور که میسوزه (مثل این دوستمون) ، آخ نمی گه ، بلکه یه چیزی مثل توپ صدا میکنه

Quantic
15-10-2009, 00:36
اگر پاور كم بياره بسوزه امكان داره به CPU , VGA , M.B و يا رم صدمه برسونه ؟

masterpc
15-10-2009, 08:52
اگر پاور كم بياره بسوزه امكان داره به CPU , VGA , M.B و يا رم صدمه برسونه ؟
خوب پاور برق سیستم رو تامین می کنه و توی همه قطعات برق داره وقتی کار می کنه
اگر پاور کم بیاره ولتاژ نوسان داره و امکان آسیب بالا می رود

tonypb
02-11-2009, 19:05
منم Power Axtrom XT-PSU600S دارم.:8:
از نظر قیافه حرف نداره.:31:
تازه یه نور آبی ملایم هم میندازه تو کیس که فوق العاده میشه.:12:
یه فن 14 سانتی متری هم داره که هوا رو از تو کیس میکشه و میده بیرون.:21:ولی سنگینه.:41: وزن کیسم تقریبا شده 30 کیلو:18:.ولی خوب کیسم هم توپه 3 green tuniq :5:
فقط یه مشکلی که داره اینه که وقتی که کامپیوتر رو خاموش میکنی یه صدای صوت نویز مانند ازش بیرون میاد.:41:
بردمش گارانتی یارو هیچی نپرسیده سریع ورش داشت یکی دیگه بهم داد.:15:
حدود 92 تومن خریدم تو اصفهان.توپه.:26:

ali_nioton
08-11-2009, 01:10
چرا شما همش از این مارکای اجنبی اسم میارید

نامردا کلی روحیم ضعیف شد:41:

پاور تو خودش حداقل 2 تا فیوز داره برا همین خیلی کم (خیلی کم یعنی خیلی کم) پیش میاد بعد از انفجار به قطعات دیگه آسیب بزنه

من معمولا از پاور پاسکال استفاده میکنم

جز یکی که تو سال دوم مشکل پیدا کرد رفت گارانتی

تا کنون مشکلی نداشتم

به قول شما متفرقه

البت اولین پاورم برا یه شرکت به نام پرتو بود

7 8 سال کار کرد آخرم خودم گذاشتمش کنار چون 20 پین بود هنو کار میکنه

چیزی که یادمه تو حیاط جوش کاری میکردن کل لامپها و چراعهای خونه کلا خاموش شد یعنی دسگا جوشه کل آمپر خونه رو خورد

اما این خرپیره انگار نه انگار باز داشت مث اسب کار میکرد

حتی سیستم ریست هم نشد این قضیه برا یه دقه نیس که میگما