ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 30 دقیقه به من وقت دهید تا Mac OS X را برای شما هک کنم

hesam
11-03-2006, 00:40
عنوان این پست، جمله ای بود که برنده ی مسابقه ی نفوذ به کامپیوترهای برخوردار از سیستم عامل Mac OS X اپل پس از پایان رقابت ماه گذشته به مطبوعات اعلام کرد. شرط برنده شدن در این مسابقه بدست گرفتن کنترل کامل سیستم عامل توسط کدهای مخربی بود که تاکنون توسط کسی کشف نشده باشند.

در 22 ماه فوریه دفتر مرکزی اپل در کشور سوئد با قرار دادن یک کامپیوتر Mac Mini به عنوان سرور از تمام علاقه مندان (هکرها) دعوت کرد تا قدرت خود را برای نفوذ به این کامپیوتر در کمترین زمان ممکن نشان دهند. شخص نفوذگر در نهایت باید می توانست بر تمامی قسمتهای سیستم عامل کنترل داشته و هر فایل و برنامه را که می خواست حذف (Delete)، جابجا (Move) و یا نصب (Install) نماید.

در طی یک ساعت برگزاری این مسابقه که بصورت پخش زنده از برخی کانالهای تلویزیونی نیز پخش شد، هکری با نام مستعار "rm-y-mac" توانست دیگر حریفان را به آسانی پشت سر بگذارد. برنده سابقه بعدها در وب سایت شخصی خود نوشت: "حیف شد. آنها 6 ساعت بعد از پایان مسابقه حفره ی مربوطه را کشف و به اصلاح آن پرداختند."

هکر جوان در مصاحبه ای که با سایت معتبر ZDNet انجام داد از آنها خواست تا از بیان نام واقعی او خودداری کنند و تنها اظهار داشت در آن مسابقه بدست گرفتن کنترل کامل سیستم Mac تنها 30 دقیقه وقت من را گرفت.

منبع خبر: WinBeta.Net (نقل از Neowin)

Y.O.U.S.E.F.P.3.0
11-03-2006, 03:46
دست مريضاد ايول [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميگم بهش بگيم بياد اين سايتهاي بزرگ ايراني رو هك كنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

متشكرم
يوسف [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

WooKMaN
11-03-2006, 07:00
حسام جان ممنون خبر جالبي بود

*NashenaS*
11-03-2006, 17:36
دست بالا دست بسيار است! :rolleye: