ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کار با فایل ها و پوشه ها در .net

بهرام_62
13-10-2009, 12:26
سلام چطور میشه کار هایی که با FSO در ویژوال بیسیک انجام میدیم رو با .net انجام بدیم
کار هایی مثل
file exist
folder exist
rename file & folder
delete file & folder
و از این قبیل:10:

shalineh
13-10-2009, 15:36
از طریق فضای نام System.IO.Directory و System.IO.File و My.Computer.FileSystem

بهرام_62
14-10-2009, 21:27
میشه بهتر توضیح بدین
من تازه .net رو شروع کردم

بهرام_62
14-10-2009, 22:04
راستی من می خوام لیست دایرکتوری ها و درایو ها رو هم ببینم
مثلا توی ویژوال بیسیک یک Drive می زاریم توی فرم و توی اون لیست درایوامون رو می بینیم و همچنین می تونیم هر کار خواستیم باهاشون بکنیم
همچین چیزی توی .net چیه؟

sajjadlove
14-10-2009, 22:41
namespace هایی که معرفی شد برای کار با فایل ها و دایرکتوری هاست....
برای لیست کردن درایوها..

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

_H2_
15-10-2009, 00:07
سلام

میشه بهتر توضیح بدین
شما میتوانید به View->Object Browse مراجعه کنید و کلاسهایی که shalineh گفتند را پیدا کنید و توابع و توضیحات و پارامترهایشان را همانجا ببینید.
مثلاً ...

کپی یک فایل:

حذف یک فایل:

حذف یک دایرکتوری:

استخراج لیست کلیه فایلهای یک پوشه:

و...
همانطور که میبینید توابع و امکانات بسیاتر مدون شده و بخش بندی و طبقه بندی شده است و بعد از مدتی آنقدر عادت میکنید که به راحتی میتوانید حدس بزنید تابعی که میخواهید باید کجا قرار داشته باشد و به کمترین میزان حفظیات هم نیاز خواهید داشت.

مثلا توی ویژوال بیسیک یک Drive می زاریم توی فرم و توی اون لیست درایوامون رو می بینیم و همچنین می تونیم هر کار خواستیم باهاشون بکنیم
گمانم منظور شما آن کنترلر درپیت ساده VB6 است که یک کامبو بود و لیست درایوها را نشان میداد؟؟؟
1)
با فرامینی مثل همان که کاربر sajjadlove گفتند خودتان میتوانید یک کامبو را از این اطلاعات پر کنید.

2)
این کنترلر قدیمی VB6 هنوز وجود دارد ولی به صورت معمول مخفی است و توسیه شده استفاده نشود، اگر شما علاقه دارید میتوانید روی ToolBox تان راست کلیک کنید و...

3)
به صورت معمول برای پرسش یک فایل یا پوشه میتوانید از کامپونت های OpenFileDialog و SaveFileDialog و FolderBrowserDialog استفاده کنید که راه استاندارد دات نت برای اینکار است و دیالوگ های استاندارد ویندوز جاری را برای Open و Save و... نشان میدهد.
(شخصاً این مورد را پیشنهاد میکنم و استفاده اش هم در دات نت بسیار ساده و مطمئن است)

4)
به راحتی میتوانید چند کنترلر برای دات نت پیدا کنید که شامل کنترلر نمایش پوشه و فایل مشابه MyComputer خود ویندوز هستند و بسیار زیبا و کارآمدتر هستند.

موفق باشید.

sari-1369
15-10-2009, 00:13
جواب H2 بسیار جامع و کامل هستش

بهرام_62
16-10-2009, 22:09
از همه دوستان منون
مخصوصا _H2_
قشنگ جا افتاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif