مشاهده نسخه کامل
: UMPC چیست؟!
سلام دوستان خوب و مهربوون !:10:
حقیقتش خیلی فکر کردم که کجا این سوالمو مطرح کنم ولی جایی جز اینجا پیدا نکردم!:دی
UMPC چیه؟
رنج قیمتش چی جوریاس؟!
راستشو بخواین برای یه سری gps ما دنبال یه دیسپلی برای نقشه می گردیم!
نقشه های ایرانی ای هم که پیدا کردم روی ویندور سی ای قابل اجران!
تنها چیزی که به ذهنمون رسید استفاده از umpc بود !
منتها به نظر می یاد گروون باشه!
شما پیشنهاد دیگه ای دارید؟
H@mid-Vista
13-10-2009, 21:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت Inventec تصاویر دو UMPC جدید خود را به نام 7-A و 5-D ارایه کرد. همانطور که در عکس میبینید این دو UMPC دارای طراحی منحنی هستند. این انحنا در طراحی به کاربران کمک میکند تا هنگام تایپ راحت تر و سریع تر باشند. مدل 5-D به شکلی بسیار جالب امکان نصب بر روی ایستگاه کاری ثابت و دیگر ماژول ها را نیز دارند ( Docking ) که تصویر آن را در ادامه مطلب ملاحظه میکنید. به این ترتیب هنگام کار در منزل و در مکان ثابت به راحتی میتوان از آن به عنوان یک کامپیوتر رومیزی استفاده کرد.
قیمت و مشخصات فنی این دو UMPC هنوز اعلام نشده ولی پیش بینی شده که این دو مجهز به پردازشگر بین 800 تا 1.33 مگاهرتز حافظه ی RAM 1 تا 2 گیگابایت و هارد 30 تا 60 گیگا بایت باشند. توضیح: UMPC مخفف عبارت Ultra Mobile PC است. و به نوع کوچکی از Tablet PC گفته میشود.
رنج قیمتاش رو هم می گید؟!
اصلا یه سایت به من معرفی می کنید که از این چیزا داشته باشه؟!
ممنون
H@mid-Vista
14-10-2009, 11:18
رنج قیمتاش رو هم می گید؟!
اصلا یه سایت به من معرفی می کنید که از این چیزا داشته باشه؟!
ممنون
معرفي فروشگاه كه مممنوعه
اما اين نوع محصولات در ايران خيلي گسترده نيست
قيمتشون هم بين 400 تا 1500 تون هست بسته به كيفيتش و توانش
اين جا رو ببين كه سرچ گوگل هست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Green.Son
14-10-2009, 12:49
شركتهايي هستند كه از اين نوت بوك هاي كشويي دارند
اما خوب با گارانتي درست و حسابي نيست.
من يك مدل سوزوكي ديدم 600 تومن بود.
يك مدل اينونتك هم كه عكسش هست ديدم كه 1300 بود اما صفحه اش قلمي بود و خيلي راحت ميشد طراحي كرد.
H@mid-Vista
14-10-2009, 13:38
تاييد ميشه الان ارزش اين مدل نوت بوكها به اين هست كه تاچ اسكرين باشن و بشه با قلم روش طراحي كرد.
خيلي از كساني كه كار طراحي دارن به شدت علاقه مند اين ها هستن اما باز هم خيلي بازار وسيعي نداره
اگه فقط واسه كار با جي پي اس مي خواهين مي توني يك نت بوك معمولي مثل اسپايروان بگيري
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.