ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد طراحی منظره و نقاشی!

HoshMaN
13-10-2009, 00:15
سلام دوستان
بنده کتابی نوشته ام که تقریبا کارش تکمیل شده اما بنده در نظر دارم تا عکس هایی مربوط به داستان را در آن قرار بدهم. یعنی کتابم همراه با عکس باشد ! اما به هر نقاشی که سر زده ام نمی تواند آن چیزی را که من در ذهنم دارم طراحی کند یعنی بنده نمی توان دقیقا با نقاش مورد نظر آن تصاویر خیالی در ذهن خودم را توضیح بدم و بنده نیز آدم وسواسی و حساسی هستم و تصمیم گرفته ام برای طراحی خودم دست بکار شوم و ابتدا یاد بگیرم و بعد بکشم بالاخره برای کتاب های بعدی من نیز بدرد می خورد. من می خواهم نقاشی هایی بکشم مانند عکس های زیر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی از دوستان میداند نام دقیق این سبک ها چیست؟
و بنده در چه مدت و چگونه می توانم این سبک را یاد بگیرم؟
و همینطور آیا به کمک فتوشاپ و یا نرم افزارهای گرافیکی می توان سریعتر کار کرد.
لطفا راهنمایی کنید.

hamed9
13-10-2009, 09:15
سلام دوست عزیز
من زیاد از اصطلاحات نقاشی چیزی سر در نمی آرم اما کمی می کشم این چازایی که شما اینجا گذاشتی بخوای راه بیوفتی و روان بشی تا مرحله حرفه ای این کار ها خیلی طول میکشه...
پیشنهاد میکنم بیشتر برای عکسهایی که می خوای جست و جو کنی یا این که با یه نقاش آشنای حرفه ای صحبت کنی...
یا علی

huti_421
13-10-2009, 19:03
اصطلاحا به این نقاشی ها که به صورت دیجیتال خلق میشن میگن Digital painting

که البته نقاشی ها هم تنوع سبک دارن که اینا به نوعی مینیاتور به حساب میان

بهترین نرم افزار برای طراحی و خلق همچین آثاری ، Corel Painter هست ( حتی از فتوشاپ بهتر )

ولی اگه مد نظر دارید تا از نرم افزار انعطاف پذیر تری استفاده کنید تا کارتون رو راه بندازه Adobe Photoshop بهتره

برای طراحی با کامپیوتر شما نیاز به یه Tablet یا قلم نوری دارید تا مستقیما با دست نقاشی کنید

و صد البته برای نقاشی حالا به هر سبکی ، نیاز به دونستن اصول اولیه ی نقاضی مثل ، سازه زدن ، طراحی آناتومی ، احسام بیجان و غیره لازم و ضروریه

مدل لپتاپ هم برای شروع : Wacom Bamboo

HoshMaN
14-10-2009, 14:56
مچکرم آیا میشه منو برای شروع کار راهنمایی کنید. قلم نوری چقدره؟ و همینطور آیا چند وقته میتونم مثل نقاشی های بالا بکشم چون من کمی هم عجله دارم.

huti_421
14-10-2009, 19:59
برای شروع شما حتما باید یه دوره کلاس طراحی برید تا با سایه زدن ، ترسیم چهره و غیره آشنا بشید

قلم نوری که معرفی کردم حدود 80 هزار تومن هست

برای طراحی نقاشی هایی با کیفیت بالا ، دست کم باید یه سال تمرین کنید :)

احمد ترابی
16-10-2009, 10:22
آیا کتابهایی در این مورد هستند؟نمیشه خودمون کار کنیم؟بدون کلاس

HoshMaN
17-10-2009, 15:52
آیا کتابهایی در این مورد هستند؟نمیشه خودمون کار کنیم؟بدون کلاس
این سوال من هم هست.

huti_421
18-10-2009, 00:46
آموزش طراحی خیلی زیاده ولی دیجیتال پینتینگ ، بعید میدونم

کلاً اصول خاصی نداره ... شما طراحی روی کاغذ بلد باشید ، به راحتی میتونید به صورت دیجیتال طراحی کنید :)