HoshMaN
13-10-2009, 00:15
سلام دوستان
بنده کتابی نوشته ام که تقریبا کارش تکمیل شده اما بنده در نظر دارم تا عکس هایی مربوط به داستان را در آن قرار بدهم. یعنی کتابم همراه با عکس باشد ! اما به هر نقاشی که سر زده ام نمی تواند آن چیزی را که من در ذهنم دارم طراحی کند یعنی بنده نمی توان دقیقا با نقاش مورد نظر آن تصاویر خیالی در ذهن خودم را توضیح بدم و بنده نیز آدم وسواسی و حساسی هستم و تصمیم گرفته ام برای طراحی خودم دست بکار شوم و ابتدا یاد بگیرم و بعد بکشم بالاخره برای کتاب های بعدی من نیز بدرد می خورد. من می خواهم نقاشی هایی بکشم مانند عکس های زیر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی از دوستان میداند نام دقیق این سبک ها چیست؟
و بنده در چه مدت و چگونه می توانم این سبک را یاد بگیرم؟
و همینطور آیا به کمک فتوشاپ و یا نرم افزارهای گرافیکی می توان سریعتر کار کرد.
لطفا راهنمایی کنید.
بنده کتابی نوشته ام که تقریبا کارش تکمیل شده اما بنده در نظر دارم تا عکس هایی مربوط به داستان را در آن قرار بدهم. یعنی کتابم همراه با عکس باشد ! اما به هر نقاشی که سر زده ام نمی تواند آن چیزی را که من در ذهنم دارم طراحی کند یعنی بنده نمی توان دقیقا با نقاش مورد نظر آن تصاویر خیالی در ذهن خودم را توضیح بدم و بنده نیز آدم وسواسی و حساسی هستم و تصمیم گرفته ام برای طراحی خودم دست بکار شوم و ابتدا یاد بگیرم و بعد بکشم بالاخره برای کتاب های بعدی من نیز بدرد می خورد. من می خواهم نقاشی هایی بکشم مانند عکس های زیر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی از دوستان میداند نام دقیق این سبک ها چیست؟
و بنده در چه مدت و چگونه می توانم این سبک را یاد بگیرم؟
و همینطور آیا به کمک فتوشاپ و یا نرم افزارهای گرافیکی می توان سریعتر کار کرد.
لطفا راهنمایی کنید.