ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 2 تا مشکل با الکول و IDM

Sani-7
12-10-2009, 21:36
یقیه جاها نمیتونستمپست بدم امیدوارم جای درستی پست داده باشم چون واقعا لنگ جواب ین سوال ها هستم

1- آموزش خلاصه الچول رو میخواستم که چه جوری میشه باهاش یک امیج رو مثلا بازی رو بدون رایت کردن رو سی دی اجرا کرد !!

2-میخواستم بدونم دقیقا چه جوری میشه IDM رو برنامه ریزی کرد که از ساعت 2 شب لینک هایی که تو برنمه هستن شروع به دانلود کنند تا 6 صبح !! فقط لطف کنید این رو دقیق بگید چون خودم تنظماتش رو که انجام میدم یعضی وقت ها درست انجام نمیشه !! یه اموزش حسابی بدین :دی ممنون دست شما درد نکنه:40:

picher_s
13-10-2009, 20:53
سلام
بدترین جای ممکن سوالتو پرسیدی.
میتونستی جستجو بزنی.
جون تازه واردی من برات جستجو زدم.
در ضمن اسمش الکول هست.

1- آموزش خلاصه الچول رو میخواستم که چه جوری میشه باهاش یک امیج رو مثلا بازی رو بدون رایت کردن رو سی دی اجرا کرد !!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2-میخواستم بدونم دقیقا چه جوری میشه IDM رو برنامه ریزی کرد که از ساعت 2 شب لینک هایی که تو برنمه هستن شروع به دانلود کنند تا 6 صبح !! فقط لطف کنید این رو دقیق بگید چون خودم تنظماتش رو که انجام میدم یعضی وقت ها درست انجام نمیشه !! یه اموزش حسابی بدین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون دست شما درد نکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید.

Sani-7
13-10-2009, 22:48
اقا من همیشه سرچ میکنم من خودم فروم داشتم زمنانی ! شما هم لطف کردی ولی این تاپتیک ها هیچی توش نیست جز لینک دانلود برنامه یه کم به متن و درخواست من هم فکر کنید بد نیست !

saeed774
14-10-2009, 00:27
بدون رایت کردن رو سی دی اجرا کرد !!

اينو بيشتر توضيح بده .

میخواستم بدونم دقیقا چه جوری میشه IDM رو برنامه ریزی کرد که از ساعت 2 شب لینک هایی که تو برنمه هستن شروع به دانلود کنند تا 6 صبح !!

اولا بايد سيستم رو با حالت Hibernate خاموش كني و بعد اينكه لينك هاي دانلود بايد همشون قابليت رزوم داشته باشن .
همه لينك هاي صفحه اصلي IDM رو انتخاب كن و روشون راست كليك كن و Move to queue و بعد Create new queue رو بزن و يه اسم بزار و ok كن . بعد در تب Schedule تمام تنظيمات مربوط به روش و خاموش كردن هست . به همين راحتي .

من الان مدت دو ساله به اين روش دانلود ميكنم .

Sani-7
15-10-2009, 15:24
مثلا من ایمیج بازی فیفا 10 رو دارم میخوام بدون اینکه روی دی وی دی رایتش کنم از خود پس سی اجرا ونصبش کنم

picher_s
15-10-2009, 19:20
مثلا من ایمیج بازی فیفا 10 رو دارم میخوام بدون اینکه روی دی وی دی رایتش کنم از خود پس سی اجرا ونصبش کنم

سلام

خداوکیلی اینجا جاش نیست!!!

Start-> All Programs -> Alcohol 120% -> Image Making Wizard -> Next

انجام بده تا برات Image بگیره.

بعد Image را Mount کن توی داریو مجازیت.

saeed774
17-10-2009, 15:50
اولا بايد سيستم رو با حالت Hibernate خاموش كني و بعد اينكه لينك هاي دانلود بايد همشون قابليت رزوم داشته باشن .
همه لينك هاي صفحه اصلي IDM رو انتخاب كن و روشون راست كليك كن و Move to queue و بعد Create new queue رو بزن و يه اسم بزار و ok كن . بعد در تب Schedule تمام تنظيمات مربوط به روش و خاموش كردن هست . به همين راحتي .

البته یادم رفت مورد مهمی رو بگم برای روشن شدن کامپیوتر باید بری داخل تنظیمات بایوس و در قسمت Power Managment تاریخ و ساعت و روز رو بدی تا pc روشن بشه . و مورد دیگه اینکه باید به هنگام Hibernate کردن تمام تنظیمات IDM رو انجام داده باشی و IDM در حال اجرا باشه یعنی نبندیش .

Sani-7
19-10-2009, 20:44
اگه جاش بده خب از مدیر محترم میخوام انتقال بدن ! اقایون من نمیدونم درایو مجازی جریانش چیه چرا کامل نمیگین خب این همه روزه پست دادم هنوز به جواب نرسیدم. شما که بزرگواری مکنید اموزش میدید کامل بگین لطفا ! در مورد ای دی ام هم اگه لینک اموزش کاملش رو دارین بدین