ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دردسر ها و مشکلات من با باطری جسجار

mamad_chagho
12-10-2009, 19:13
سلام دوستان

راستش من 5 - 6 ماه پیش یه گوشی جسجار داشتم که باتریش خراب بود , به دلیل نیاز مبرم به پول تصمیم گرفتم که بفروشمش و چون احتمال میدادم که گیر آوردن باتریش تو ایران مشکل باشه تصمیم گرفتم که به یکی از آشنایان که انگلیس زندگی میکنه و میخواست یه سفر بیاد ایران بگم واسم یه باتری بیاره ! خلاصه به دوستم گفتم که واسم یدونه باتری بیار اونم گفت چشم تا یه ماه دیگه واست میارم . تو همین حوالی یه مشتری دست به نقد پیدا شد منم چون نمیخواستم این مشتری رو از دست بدم باتری گوشی پسر خالم رو ( پسرخالم هم جسجار داره ) قرض گرفتم و گذاشتم رو گوشیم و گوشیو فروختم , به پسر خالم هم گفتم هر وقت این باطری جدیده اومد , میدمش به تو .

حالا این باطری با چند ماه تاخیر اومده و من همون طور اکبند دادمش به پسر خالم ! امروز بهم زنگ زده میگه که این باطری خرابه ! میگه 2 روز اول با شارژ اولیه ازش استفاده کردم بعدش دگه اصلا اصالا شارژ نشد حتی 1% ! :(

حالا من چیکار کنم ؟ من خودم این باتری رو از ebay به قیمت 6 پوند سفارش دادم ! بعیده جنس خراب بدن به ملت ! راهی واسه تعمیر باطی هست ؟ تو بازار پیدا میشه ؟ کجا داره ؟ قیمتش چنده ؟

تو رو خدا به دادم برسید بیشتر از این شرمنده پسرخالم نشم . :2:

ninja3000sh
12-10-2009, 19:40
سلام دوستان

حالا این باطری با چند ماه تاخیر اومده و من همون طور اکبند دادمش به پسر خالم ! امروز بهم زنگ زده میگه که این باطری خرابه ! میگه 2 روز اول با شارژ اولیه ازش استفاده کردم بعدش دگه اصلا اصالا شارژ نشد حتی 1% ! :(

حالا من چیکار کنم ؟ من خودم این باتری رو از ebay به قیمت 6 پوند سفارش دادم ! بعیده جنس خراب بدن به ملت ! راهی واسه تعمیر باطی هست ؟ تو بازار پیدا میشه ؟ کجا داره ؟ قیمتش چنده ؟

شما مطمئنی که باطریت خرابه؟؟؟مشکل شاید از یه جای دیگه باشه!!!!!!!!!
خوب اگه باطری هم خراب باشه هم باید یکی دیگشو بخری.
اینم بگم باطری یه چیز شانسیه و ممکنه اصلا از پک آکبند گوشی هم باطری فاسد در بیاد و اینو نمیشه بطور دقیق فهمید.
باطریش هم تو تهران هستش و مشکلی نیست.
به هر حال من از طریق پیغام خصوص براتون آدرس و تلفنی رو تو تهران میگم که به راحتی میتونین کارتون رو حل کنین.

mamad_chagho
12-10-2009, 19:50
ممنون از راهنماییت دوست عزیز
اره مطمئنم مشکل از باطریه ! با باطری قدیمیه امتحان کردم شارژ شد

شما حدود قیمتش دستت نیست ؟ بالای 50 تومنه ؟

AryanLand
12-10-2009, 22:32
ممنون از راهنماییت دوست عزیز
اره مطمئنم مشکل از باطریه ! با باطری قدیمیه امتحان کردم شارژ شد

شما حدود قیمتش دستت نیست ؟ بالای 50 تومنه ؟

سلام.

نه ,قیمت باطریش اصلی حدود 30 تومن و قیمت باطری غیر اصلی با کیفیت بالا (اصطلاحا" میگن " های کپی " ) فکر میکنم 13 تومن (من قیمتهارو روز 3 شنبه یا 4 شنبه پیش گرفتم).آدرس و شماره تلفن مغازه رو هم براتون بصورت پیغام خصوصی میفرستم.

golmohammadi
13-10-2009, 00:17
سلام دوستان

راستش من 5 - 6 ماه پیش یه گوشی جسجار داشتم که باتریش خراب بود , به دلیل نیاز مبرم به پول تصمیم گرفتم که بفروشمش و چون احتمال میدادم که گیر آوردن باتریش تو ایران مشکل باشه تصمیم گرفتم که به یکی از آشنایان که انگلیس زندگی میکنه و میخواست یه سفر بیاد ایران بگم واسم یه باتری بیاره ! خلاصه به دوستم گفتم که واسم یدونه باتری بیار اونم گفت چشم تا یه ماه دیگه واست میارم . تو همین حوالی یه مشتری دست به نقد پیدا شد منم چون نمیخواستم این مشتری رو از دست بدم باتری گوشی پسر خالم رو ( پسرخالم هم جسجار داره ) قرض گرفتم و گذاشتم رو گوشیم و گوشیو فروختم , به پسر خالم هم گفتم هر وقت این باطری جدیده اومد , میدمش به تو .

به نظر من باطري با يه شوك درست ميشه
البته فقط حدس ميزنم
نميدونم چه حدي به برق واردي
اگهوارد نيستي يه سر به تعميركار بزن شايد فوري درست بشه

mamad_chagho
13-10-2009, 15:39
از راهنمایی همه ی دوستان فوق العاده ممنون