ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پخش آهسته تصاویر

hraa
12-10-2009, 17:31
سلام
مدتیه که فایلهای تصویری با فرمت avi و mpeg بصورت آهسته پخش میشه(قبلاً اینطوری نبود)!!! با نرم افزارهای مختلف پخش امتحان کردم ولی همشون همینطوره! جالبه که این فایلها روی سیستمهای دیگه خیلی خوب و درست نشون داده میشه.
(مثلا با نرم افزار mpeg4direct فایلی را به avi تبدیل کردم و آهسته نشون میده!!!) جدیدترین ورژن klitecodec راهم نصب کردمولی فرق نکرد...
میشه راهنمایی ام کنید.

Masоud
12-10-2009, 17:32
سلام

درایور کارت گرافیک رو دوباره نصب کن.

موفق باشید :40:

hraa
12-10-2009, 17:50
خیلی ممنون که اینقدر زود جواب دادید، فقط من باب اطلاع خودم میپرسم، الان از لحاظ کیفیت تصویر و رزولوشن و ... سیستمم مشکلی نداره !!! ولی چون تصاویر avi رو آهسته نشون میده باز هم درایور کارت گرافیک رو دوباره نصب کنم؟

Masоud
12-10-2009, 18:22
خیلی ممنون که اینقدر زود جواب دادید، فقط من باب اطلاع خودم میپرسم، الان از لحاظ کیفیت تصویر و رزولوشن و ... سیستمم مشکلی نداره !!! ولی چون تصاویر avi رو آهسته نشون میده باز هم درایور کارت گرافیک رو دوباره نصب کنم؟
سلام

بله

در این مشکل معمولا نصب دوباره یا Reinstall کردن درایور پیشنها میشه.

hraa
12-10-2009, 18:36
سلام

بله

در این مشکل معمولا نصب دوباره یا Reinstall کردن درایور پیشنها میشه.

متاسفانه با نصب دوباره کارت گرافیک هم تغییری ایجاد نش.

mehdi_halla
12-10-2009, 19:39
ممکنه که تو رم شما چند تا برنامه زمان بالا اومدن ویندوز لود شده باشه(که قبلا لود نمی شده) مثل بابیلون و..(برنامه های کنار ساعت ویندوز)که اینها خودشون سی‏پی‏یو رو اشغال میکنن و کم میاره سیستم.

EXTREME
12-10-2009, 19:39
اگرفقط برای فرمتی مثل avi این اتفاق میفته مشکل سیستم شما سخت افزاری نیست نرم افزاریه
اگر از convertor برای تبدیل به avi استفاده میکند احتمالا تنظیماتش درست نبوده یعنی رو حالت high کانورت شده

Masоud
12-10-2009, 20:40
سلام

ترجیحا در زمان پخش فیلم آنتی ویروس رو غیرفعال کن.

hraa
14-10-2009, 12:06
ممنون بابت این همه راهنمایی ، من فقط بگم که با کانورتور روی سیستم دیگه که خیلی کانفیگ خوبی داشت کانورت کردم، البته تنظیماتش رو مدیومش بود... و اینطوری شد، رم و آنتی ویروس و بابیلون و ... هم چک شده ولی بی نتیجه بود.
دوباره ویندوز نصب میکنم ببینم چی میشه...
راستی یه چیز دیگه این که وقتی فایلی که از طریق ----- (iclass) هم ذخیره شده را روی سیستم باز می کنم همینطوره!!!

hraa
03-11-2009, 19:50
میگم این که با نصب ویندوز هم حل نشد!!! حالا راهی هست که اونهایی که آهسته شدن رو یه جورایی تندشون کنم؟!!! خیلی واجبه...

saeed774
04-11-2009, 02:32
خوب مگه نگفتی :

جالبه که این فایلها روی سیستمهای دیگه خیلی خوب و درست نشون داده میشه

پس ربطی به تبدیل نداره و فریم اونا هم درسته . مشکل بر میگرده به سخت افزار .

شما این روش رو هم امتحان کن :
زمانیکه با پلیر فیلم رو پخش میکنی ، تسک منیجر رو باز کن و دنبال پروسس اجرایی پلیر باش و روش راست کلیک کن و از منوی set Periority گزینه Real Time رو انتخاب کن . ببین کارساز میشه .

saeed774
04-11-2009, 02:37
شما یکبار هم با Kmplayer فیلم رو پخش کن .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید