مشاهده نسخه کامل
: چطوری یه متن رو تو پست مخفی کنم ؟
میشه یه نفر به ما یاد بده چطوری یه متن رو تو پست مخفی کنیم
همون دکمه محتوی مخفی ممنون میشم
متنتون رو کامل می نویسین ، های لایت (سلکت) می کنینش ، و بعد روی دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک می کنید و عنوان انتخاب می کنید برای متن مخفیتون...
Alamate Soal
13-10-2009, 12:45
متنتون رو کامل می نویسین ، های لایت (سلکت) می کنینش ، و بعد روی دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک می کنید و عنوان انتخاب می کنید برای متن مخفیتون...
ممنون یه سوال چرا تو این تایپیک اول موضوع چک میشه بعد دوباره اگه تایید بشه نمایش میدن؟
واقعا حال میده سرکار بذاری ممنون ازهمه
saeid 22
13-10-2009, 15:25
سلام
چرا من نمیتونم فایل توی این سایت پیوست کنم؟ تشکر
پیوست فایل فقط برای مدیران و همکاران انجمن امکان پذیر هست
mf.designing
13-10-2009, 15:55
پیوست فایل فقط برای مدیران و همکاران انجمن امکان پذیر هست
البته من دیدم بعضی از کاربران فعال هم استثناً این امکان رو دارن !
Mohammad King
13-10-2009, 16:04
موضوع مناسبی انتخاب میکردی///
البته من دیدم بعضی از کاربران فعال هم استثناً این امکان رو دارن !
سلام
هیچ کاربری همچین امکانی نداره. اون ها که شما دیدید مدیریت براشون فایل ضمیمه کرده.
shalineh
13-10-2009, 16:20
قبل از یاد گیری:
میشه یه نفر به ما یاد بده چطوری یه متن رو تو پست مخفی کنیم
همون دکمه محتوی مخفی ممنون میشم
بعد از یادگیری:
واقعا حال میده سرکار بذاری ممنون ازهمه
ایرانی جماعت رو بکشی باز هم دست از این جینگولک بازیها بر نمیداره که بر نمیداره.
mf.designing
13-10-2009, 16:26
سلام
هیچ کاربری همچین امکانی نداره. اون ها که شما دیدید مدیریت براشون فایل ضمیمه کرده.
آره ... فک کنم اینطوری بوده ...
به هر حال شما یه زمان بزرگ انجمن بودی ( حالام هستید) ... و بهتر میدونی چی به چیه
راست میگه! نمیشه!
من یه بار همچین درخواستی دادم (قدیم) ....
گفتن نمیشه :دی
سلام.
دوست عزیز، akpa جان، جواب سوال اولتونو که دوستان گفتند.
برای سوال دومتون هم باید بگم که زمانی که انجمن متفرقه بسته شد، بعضیا اینجا رو با متفرقه اشتباهی گرفتند!
و تاپیکهای بی ربط به این انجمن ایجاد میشد که جاش در متفرقه بود.
برای جلوگیری از این هرج و مرج تاپیک ها، مدیران محترم، کاری کردند که بدون اجازه تاپیکی نمایش داده نشه. که البته کار خیلی خوبی بود.
حالا من اینجا یه پیشنهادی هم بدم که بهتره که انجمن متفرقه باز بشه و همه تاپیک ها بدین شکل تایید بشند.
راستی!
یه موردی رو فراموش کردم بگم.
بهتره قبل از ایجاد هر تاپیک یا شرکت کردن در هر بحث، قوانین انجمن رو بخونید.
3- عنوان تاپیک باید به خودی خود نشانگر محتوا و گفتگوی های تاپیک باشد . لطفا در هنگام اینجاد تاپیک به این نکته توجه کنید تا تاپیک شما بیشتر مورد توجه سایر کاربران قرار گیرد . از ایجاد تاپیک هایی با عناوین : کمک ، کمک فوری ، خیلی مهم و سایر عناوین عمومی جدا خودداری کنید ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قوانين انجمن هاي p30world:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید :11:
jigar-tala
13-10-2009, 17:18
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاینیش هم به همین شکله من کمک میخوام
سلام.
دوست عزیز، akpa جان، جواب سوال اولتونو که دوستان گفتند.
برای سوال دومتون هم باید بگم که زمانی که انجمن متفرقه بسته شد، بعضیا اینجا رو با متفرقه اشتباهی گرفتند!
و تاپیکهای بی ربط به این انجمن ایجاد میشد که جاش در متفرقه بود.
برای جلوگیری از این هرج و مرج تاپیک ها، مدیران محترم، کاری کردند که بدون اجازه تاپیکی نمایش داده نشه. که البته کار خیلی خوبی بود.
حالا من اینجا یه پیشنهادی هم بدم که بهتره که انجمن متفرقه باز بشه و همه تاپیک ها بدین شکل تایید بشند.
راستی!
یه موردی رو فراموش کردم بگم.
بهتره قبل از ایجاد هر تاپیک یا شرکت کردن در هر بحث، قوانین انجمن رو بخونید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قوانين انجمن هاي p30world:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید :11:
ممنون ببخشید اگه قوانین رو رعایت نکردم ولی چون قبلا یه تایپیک دادم و نمایش داده نشد فکر کردم نمیشه اینجا تایپیک داد دوباره امتحان کردم عنوان رو شانسی دادم فرداش دیدم اجازه دادن این تایپیک نمایش داده بشه اونم با این عنوان ضایع "؟؟؟؟؟؟؟؟" در هر صورت ازهمگی ممنونم وبابت این سهل انگاری معذرت میخوام:11:
دوست عزیز پست تکراری نده مشکل این آقا که حل شده چرا پست میدی
arzeva
دوست عزیز پست تکراری نده مشکل این آقا که حل شده چرا پست میدی
arzeva
حداقل یه نگاه به تاریخ تاپیک مینداختی
10-19-2009, 12:56 PM
مال 2 هفته پیشه آخرین پستش ! :دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.