مشاهده نسخه کامل
: کسی آموزش unwrap uvw داره؟
سلام به دوس جونام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من یه مدل پیچیده دارم که دیگه با uvw map نمیشه کاریش کرد!
خودمم یکم با unwrap uvw ور رفتم ولی مدلم له شد!!!(خودمم همینطور!)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم از هر کی که در این مورد چیزی یادم بده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ببین رفیق من که همیشه توی unwrap عادت دارم با Pelt tool کار میکنم
اول face هارو انتخاب میکنم و point to point seam رو انتخاب میکنم جاهایی که میخوام برش بزنم رو میکشم و face های مورد نظرم رو انتخاب میکنم و pelt رو میزنم و بعد هم relax ش میکنم.
برای نمونه میخواهم نحوه Unwrap کردن یک کره را به شما نشان دهم به این منظور در 3ds max یک Sphere را ایجاد میکنیم و مادیفیر Unwrap UVW را به آن نسبت میدهیم. به حالت زیر شی Face میرویم و از قسمت map parameters ابزار Point to point seam را انتخاب میکنیم و به شکل زیر شروع به قیچی کردن edge ها میکنیم.
حالا تمام Face ها را انتخاب میکنیم . دکمه Pelt را از همان قسمت انتخاب میکنیم. با فشار دادن دکمه Start Pelt میبینیم که شی ما از محلهایی که برش داده بودیم شروع به باز شدن میکند با استفاده از این کلید Start pelt و کلید Start Relax ملاحظه میکنید که به سادگی کره ما Unwrap میشود. در پایان با زدن دکمه Commit این حالت ذخیره میشود.
N O V A L I S
12-10-2009, 13:16
تو این آدرس یه آمورش گذاشتم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
enteshar
14-11-2009, 14:39
سلام، میخاستم آموزش UNWRAP کارکتر را یاد بگیریم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.