مشاهده نسخه کامل
: یه ویروس قطع شدن اینترنت و ..
alizshah
11-10-2009, 23:04
سلام
من چند روز پیش یه فایلی دریافت کردم و بعد از اجرا اتفاقی نیوفتاد ولی حدس میزنم از اون باشه
در ضمن بگم که من انتی ویروس استفاده نمیکنم
اینم مشکلاتی که پی سی داره :
فایل هایی که من مخفی کردم و وقتی که در folder option میزنم که نشون بده بعد از چند دقیقه باز فایل های مخفی رو به من نشون نمیده و با هر بار رفتن به این و اون فولدر تنظیمات به هم میخوره
و شکل ابزار ها به هم میخوره
وقتی بعد از چند دقیقه به اینترنت وصل میشم اینترنت با اینکه نشون میده conect هست ولی به سایتی نمی تونم برم و قطعه
firefox قاتی میکنه و یه سایتی رو که وارد میکنم زود stop میزنه و تا سیستم ریستارت نشه درست نمیشه
بعد ریستارت هم چند دقیقه بعدش باز شروع میشه ( همین الان نمیتونم تو یه سایتی برم و عکس رو اپلود کنم )
این ارور قبل از تعویض ویندوز هی میومد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی وقت ها وقتی روی My Computer کلیک میکنم یه ارور از نوع بالا میده که فرق داره و بعد از کلیک روی dont send کل ویندوز میره و دوباره میاد ...
در ضمن بگم فایلی که بهش شک دارم قبل از تعویض ویندوز بردم توی داریو دیگه ام
حالا چه کارایی باید بکنم ؟
در ضمن بگید بعد از این چه انتی ویروسی و .. رو استفاده کنم
نود 32 نصب کن آپدیتش کل درایواتو اسکن کنه مشکل حل میشه
saeed774
11-10-2009, 23:55
شما از Sp2 استفاده میکنین طبق گفته آقا مهرداد باید سیستم رو فول اسکن کنین . بعد این کارها برنامه زیرو نصب کن و اجراش کن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با گزینه های سبز کاری نداشته باش و گزینه های که زرد یا نارنجی هستن رو دکمه روبرویی اونا رو بزن و ریست کن
پچ امنیتی مایکروسافت رو هم که برای این ویروس نوشته شده رو نصب کن تا بعد این بهش مبتلا نشی :
در ضمن این مشکلات در SP2 وجود داره اگر از SP3 استفاده کنین احتمالش خیلی کم بود به این ویروس البته در صورت وجود آنتی ویروس بهش مبتلا بشین .
برای تصحیح اشکلات ناشی از ویندوز برنامه های پوشه زیرو اجرا کن :
alizshah
12-10-2009, 20:02
من از این صفحه برای دانلود نود 32 استفاده کردم
بست 193
بعد از scan پی سی همینطوریه ولی دیگه نمیشه از اینترنت استفاده کرد
البته من الان با لپتاب اومدم
میشه نود 32 اخرین نسخهش رو بدین ؟
چون من نمیتونم اپدیت کنم
الان هم همون مشکلات هست ولی اینایی که گذاشتین رو به بار امتحان میکنم
alizshah
12-10-2009, 20:39
من برنامه های اقای saeed774 رو از لپ تاب گرفتم وتو سی دی رایت کردم تو پی سی خودم اجرا کردم ولی هنوز task mangear , رجیستری غیر فعاله
نود 32 که نمیدونم نسخه اخر هست یا نه هنوز هی فایل های تکراری رو نشون میده و بعد از delete هم باز همون ها میاد واسه پاک کردن
یکسری فایل های exe خراب شده بودن که درست شدن
و سیستم کندتر شده
دیگه باید چیکار کنم ؟ :(
سیستم حدود 11 ساعت هست که داره scan میشه :(
picher_s
12-10-2009, 20:40
من از این صفحه برای دانلود نود 32 استفاده کردم
بست 193
بعد از scan پی سی همینطوریه ولی دیگه نمیشه از اینترنت استفاده کرد
البته من الان با لپتاب اومدم
میشه نود 32 اخرین نسخهش رو بدین ؟
چون من نمیتونم اپدیت کنم
الان هم همون مشکلات هست ولی اینایی که گذاشتین رو به بار امتحان میکنم
سلام
و اینم User Password
UserName: EAV-22524277
Password: ffmn672fs4
این لینکم یه نگاه بنداز مهدی 7610 قبلا روش کار کرده.
موفق باشید.
alizshah
12-10-2009, 20:48
یه مشکل دیگه
بعد از ریستارت کردن قبل از اینکه ویندوز بیاد این ارور رو میده :
NTLDR is missing
press Ctrl+alt+del to restart
باید چیکار کنم ؟
به دلیل کمی اطلاعات شرکت هست نمیتونم بیخیال اطلاعاتم بشم حداقل روشی واسه نجات این اطلاعات بگین
من دو تا هارد دارم که یکیش به پی سی وصل نیست میشه اطلاعات رو فرستاد تو این هارد ؟
این فایل یکی از فایلهای سیستمی ویندوزت هست که پاک شده شما درایو ویندوزتو فرمت کن بعد بدون اینکه درایو های
دیگرو باز کنی به روش سرچی یا با استفاده از آنتی ویروس درایوهای دیگرو چک کن درست میشه
picher_s
12-10-2009, 21:15
ین فایل یکی از فایلهای سیستمی ویندوزت هست که پاک شده شما درایو ویندوزتو فرمت کن بعد بدون اینکه درایو های
نههههههههههههههههههه!
مایکروسافت گفته
اینا رو کپی کنی حله
Ntldr
Ntdetect.com
Boot.ini
Ntbootdd.sys
اینم آموزشش
موفق باشید.
این راهی که من گفتم دیگه ساده ترین راهه حالا هرجور که راحت تری انجام بده
alizshah
12-10-2009, 22:12
نههههههههههههههههههه!
مایکروسافت گفته
اینا رو کپی کنی حله
Ntldr
Ntdetect.com
Boot.ini
Ntbootdd.sys
اینم آموزشش
موفق باشید.
ممنون کمک کردین من از هر دو روش استفاده میکنم
راستی این روشی که که گفتین منظورتون این هست که فایل ها قبلی که توسط مهدی تو تاپیکی دیگه بود رو نصب کنم و یا این فایل هارو پیدا کنم و کپی کنم ؟
فعلا در حال نصب ویندوز هستم
picher_s
13-10-2009, 20:55
اگه که داری ویندوز مینصبی پس NTLDR IS MISSING حل خواهد شد.
احتمالا Generic... هم حل خواهد شد.
اگر نشد آره اونایی رو که مهدی گفت رو انجام بده.
موفق باشید.
daeehamid
19-12-2009, 18:36
من این کارا رو انجام دادم ولی فرقی نکرد چی کار کنم؟ nod 32 روی سیستمم هم آپدیته دیگه نمی دونم چی کار کنم دارم دیوونه می شم یه راه حل به من نشون بدید. :41:
من نمیدونم وقتی این همه آمار آلوده شدن سیستم ها با آنتی ویروس ناد32 بالاست چرا باز هم دوستان این آنتی ویروس رو پیشنهاد میدن.
به نظر من شما از Avira Antivir و یا کسپرسکی استفاده کن. در کنارش هم یک آنتی اسپای ور خوب بصورت غیرفعال و فقط برای اسکن نصب کن. مثل
Malwarebytes' Anti-Malware
سلام
من چند روز پیش یه فایلی دریافت کردم و بعد از اجرا اتفاقی نیوفتاد ولی حدس میزنم از اون باشه
در ضمن بگم که من انتی ویروس استفاده نمیکنم
اینم مشکلاتی که پی سی داره :
فایل هایی که من مخفی کردم و وقتی که در folder option میزنم که نشون بده بعد از چند دقیقه باز فایل های مخفی رو به من نشون نمیده و با هر بار رفتن به این و اون فولدر تنظیمات به هم میخوره
و شکل ابزار ها به هم میخوره
وقتی بعد از چند دقیقه به اینترنت وصل میشم اینترنت با اینکه نشون میده conect هست ولی به سایتی نمی تونم برم و قطعه
firefox قاتی میکنه و یه سایتی رو که وارد میکنم زود stop میزنه و تا سیستم ریستارت نشه درست نمیشه
بعد ریستارت هم چند دقیقه بعدش باز شروع میشه ( همین الان نمیتونم تو یه سایتی برم و عکس رو اپلود کنم )
این ارور قبل از تعویض ویندوز هی میومد :
بعضی وقت ها وقتی روی My Computer کلیک میکنم یه ارور از نوع بالا میده که فرق داره و بعد از کلیک روی dont send کل ویندوز میره و دوباره میاد ...
در ضمن بگم فایلی که بهش شک دارم قبل از تعویض ویندوز بردم توی داریو دیگه ام
حالا چه کارایی باید بکنم ؟
در ضمن بگید بعد از این چه انتی ویروسی و .. رو استفاده کنم
دوستان عزیزی که جدیدا به این نوع ویروس نه زیاد جدید ولی حرفه ای مبتلا میشن بدونن که جدیدترین آپدیت های
node 32 و اویرا هم کاری نتونستن بکنن. من این ویروس رو داشتم ولی بالاخره پاکش کردم
اصل مطلب باید دو کار رو انجام بدین (یشگیری و درمان)
1- برای پیشگیری (یعنی جلوگیری از ورورد دوباره این ویروس باید یکی از دو برنامه زیر رو روی سیستمتان نصب کنید.
الف USB Disk Security 6.0.0.126
ب AUTORUN VIRUS REMOVER V.2.3
2- برای درمان سیستم آلوده از نرم افزار Malwarebytes' Anti-Malware (برای اسکن ویروس) وregistrybooster.exe برای تعمیر ریجیستری استفاده کنین امیدوارم موثر باشه.
حجم برنامه ها کم است و باید از طریق جستجوی اینترنت آن ها را پیدا کنید . موفق باشین.
Dr Hannibal
20-08-2011, 21:07
تاپیک قدیمی بالا نیارید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.