ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل Car Mp4 Player

Bilbo
11-10-2009, 21:22
و باز هم جنس چینی ...
دوستان این پدر بنده یکی از این فرستنده های ام پی تری به رادیو ماشین خریده ... سالم بود تا این که بعد از چند ماه که سالم بوده ! مموریگوشی رو بهش میزنه و فرت :| !!! قبلا هم زده بود ! ولی این سری فقط فرت شد !
حافظه ی داخلی 1 گیگ داره و وقتی به کامپیوتر وصلش می کنم نمیشناستش :|
پورت مینی یو اس بی داره ...
دکمه ی خاصی هم نداره ... کم و زیاد شدن صدا پاز عقب و جلو کردن فایل صوتی + کنترل ...
حالا میخوام ببینم این ریست میشه ؟ ریست کارخونه ای چیزی ؟ :|:41:

mstf666
11-10-2009, 22:15
یکی دیگه بگیر ....فکرتو مشغولش نکن !

Bilbo
11-10-2009, 22:17
ای بابا !!! راه حل بهتری از این نبود ؟ FM ترنسفمر یه همچین چیزی بهش میگن هیچ مارک خاصی هم نداره :|

prowler88
12-10-2009, 10:05
ای بابا !!! راه حل بهتری از این نبود ؟ FM ترنسفمر یه همچین چیزی بهش میگن هیچ مارک خاصی هم نداره :|
FM Transmitter منظورته. حالا مگه چند خریده؟ به نظر منم یکی دیگه بگیری سنگین تره. جنس چینی تاریخ مصرف داره.

Bilbo
12-10-2009, 14:40
دقیق قیمتش رو نمی دونم ... 20-30 تومن فک کنم !... خب اگه این رو از رده خارج بدونیم ! اون وقت یه همچین دستگاهی رو یه مارک معتبر هم زده ؟ که نخوام دوباره برم همین چینی رو بخرم ؟ راستی این نمایشگر و بند و بساط داره ها !

ChaoticHead
12-10-2009, 18:03
دقیق قیمتش رو نمی دونم ... 20-30 تومن فک کنم !... خب اگه این رو از رده خارج بدونیم ! اون وقت یه همچین دستگاهی رو یه مارک معتبر هم زده ؟ که نخوام دوباره برم همین چینی رو بخرم ؟ راستی این نمایشگر و بند و بساط داره ها !

این دستگاههای FM بازه قیمتشون بین 5 تا 100 هزار تومنه و حتی بالاتر (بسته به مارک و امکانات) منتها از هر جایی غیر از توپخونه و علاء الدین اگه خریده باشن به احتمال زیاد به قیمت دو برابر بهتون فروختن. مارکهای معتبر هم (که کارشون تجهیزات صوتی اتومبیله) از اینا تولید می کنن ولی بنظر من ارزششو نداره مثلا 70 هزار تومن پول پاش بدین. یک مارک متفرقه یه ذره بهتره Leono هست که مثلا گارانتی هم داره، قیمت مدلهای ساده اش حدود 10 هزار تومنه.

یکی از مواردی که باید موقع استفاده رعایت کنین اینه که موقع استارت زدن ماشین، به جافندکی متصل نباشه والا آسیب می بینه (الیته بستگی به ماشین و سیستم برقیش داره). اینا اکثرا یک فیوز ساده دارن که توی سر فندکیشونه، باز کنین عوضش کنین (100 تومن، از الکتریکی بخرین) ممکنه درست بشه

seymour
12-10-2009, 19:45
در مارک های معتبر، Belkin و Creative در این زمینه محصول داشته اند که ایران هم گیر میومد و قیمتش هم معقول بود (حدود 25 اگه درست یادم مونده باشه)... نمی دونم همین لحظه وضع چطوره .. پاساژ پایتخت رو چک کن و پاساژ ایران رو ...

اگه خودت خیلی روی کیفیت وسواس نداری، انقدرها فرقی نمی کنه و فوقش گیر نیومد مارک متفرقه هم پاسخگوئه ..

Bilbo
12-10-2009, 22:42
ممنون ! و اینم بگم که فکر نکنم مشکل از فیوز باشه ! دستگاه نسوخته ... حس می کنم از فریمورش داغون شده ... چراش رو نمی دونم ! ولی خب چینی هست دیگه ! :دی!
مثل این که هنگ کرده باشه ... می خوام ببینم میشه کاریش کرد که ریست بشه ؟
اینم از بندرعباس و اون ورا مورد خرید واقع شده ! من هم متاسفانه شهرستان هستم ! ولی اگه یه مارک درست و حسابی اینو داشته باشه خوبه !
تنکس!

seymour
13-10-2009, 16:28
ممنون ! و اینم بگم که فکر نکنم مشکل از فیوز باشه ! دستگاه نسوخته ... حس می کنم از فریمورش داغون شده ... چراش رو نمی دونم ! ولی خب چینی هست دیگه ! :دی!
مثل این که هنگ کرده باشه ... می خوام ببینم میشه کاریش کرد که ریست بشه ؟
اینم از بندرعباس و اون ورا مورد خرید واقع شده ! من هم متاسفانه شهرستان هستم ! ولی اگه یه مارک درست و حسابی اینو داشته باشه خوبه !
تنکس!
معمولاً اینطور دستگاهها اگه مارک متفرقه باشن، بازیابی شون از اینطور ایرادات مشکله (این هیچ ربطی به امکاناتش نداره - اتفاقا از یه حدی به بعد ، اگه امکانات دستگاه بیشتر بشه احتمال متفرقه بودنش هم بیشتره!)

بهرحال این دستگاه یا مارک و اسم و رسمی داره که بشه توی سایت رسمی خود محصول پی اش رو گرفت ، یا نه ... که در حالت دوم که محتمل تر هم هست، کار خاصی برنمیاد ازدستت .. reset اینا هم معمولاً سخت افزاریه ...

یه پیشنهاد که گاهی جواب میده : دکمه پلی یا پاور چی داره؟ ... گاهی اگه دستت رو روی چنین دکمه ای نگه داری و همزمان وصلش کنی به PC و همچنان دستت رو نگه داری و بعد از چند ثانیه ول کنی یه اتفاقای میفته .. ضرر نداره ؛ چک کن ...