مشاهده نسخه کامل
: تاخیر در خبر رسانی فوری به وسیله ایمیل
omid-p30
11-10-2009, 18:42
سلام
دوستان و مدیران، چند روزی هست که پست های جدید تاپیک های اشتراک شده با خبر رسانی فوری به وسیله ایمیل با تاخیر حداقل 24 ساعته به ایمیل من ارسال میشند.
اختلال از سایت هست ؟
jigar-tala
16-10-2009, 08:35
ما که از روزی فعالش کردیم دیگه دیوونه شدیم هر وقت میرم تو میل میبینم صد تا اومده بعد معلوم نیست کدوم رو دوستا دادن همشو پاک میکنم تازه تو تنظیمات غیر فعالش هم کردم ولی بازم واسم ارسال میشه
ما که از روزی فعالش کردیم دیگه دیوونه شدیم هر وقت میرم تو میل میبینم صد تا اومده بعد معلوم نیست کدوم رو دوستا دادن همشو پاک میکنم تازه تو تنظیمات غیر فعالش هم کردم ولی بازم واسم ارسال میشه
من که یک مدت کارم شده بوداین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صندوق جی میلم پرشده بود ...کم مونده بود که لری پیج و سرگئی برین ازدستم شاکی بشن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
jigar-tala
17-10-2009, 10:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای که چقدر خندیدم
سلام
دوستان و مدیران، چند روزی هست که پست های جدید تاپیک های اشتراک شده با خبر رسانی فوری به وسیله ایمیل با تاخیر حداقل 24 ساعته به ایمیل من ارسال میشند.
اختلال از سایت هست ؟
سلام.
اتفاقا امروز میخواستم این مساله رو با آقا Sina (ادمین محترم) در میان بذارم...
مدتی هست که برخی از تاپیکاهایی که در اونها مشترک هستم، ایمیلشون رو نمیفرسته. (یعنی پاسخ داده میشه به بحث ها ولی ایمیل نمیاد براش)
البته اینو اضافه کنم که بیشتر اوقات تاپیکهایی که تازه در اونا مشترک شدم، بدین شکل هستند.
ممنون :11:
omid-p30
17-10-2009, 23:54
مشکل من حل شد و مجددا ایمیل ها بلافاصله ارسال مبشند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.