مشاهده نسخه کامل
: voice recorder یا mp3 player با رکورد؟
honolooo
11-10-2009, 14:59
درود بر دوستان
برای ظبط صدا سر کلاس به دستگاهی احتیاج دارم که این کارو خوب یا نسبتا خوب انجام بده ولی متاسفانه هزینه زیادی نمی تونم براش داشته باشم تا سقف 70 تومان میتونم هزینه کنم
امیدوارم بتونم از پیشنهادهای خوبتون استفاده کنم
مر30
درود بر دوستان
برای ظبط صدا سر کلاس به دستگاهی احتیاج دارم که این کارو خوب یا نسبتا خوب انجام بده ولی متاسفانه هزینه زیادی نمی تونم براش داشته باشم تا سقف 70 تومان میتونم هزینه کنم
امیدوارم بتونم از پیشنهادهای خوبتون استفاده کنم
مر30
می تونی نمایندگی های سونی رو به دنبال مدل PX720 بگردی که اون موقع که بود (آخرین بار اواسط تابستون دیدمش) 74 تومن بود ... غیر از اون باید بری سمت 100 تومن برای خرید یه voice recorder ... (سری UX سونی)
الیمپوس هم چندین مدل داره که باید پاساژ پایتخت رو سر بزنی .. قیمت ها و مدلهای موجودش مشخص نیست... باید شخصاً سر بزنی ... و اصلا مطمئن هم نیستم در این قیمت چیزی داشته باشه...
اگه نمی تونی افزایش بودجه بدی باید بری سراغ Mp3 player هایی که در این حدود کیفیت ضبط خوبی دارند .. من سری U از سامسونگ رو پیشنهاد می کنم که می تونی از نمایندگی های سامسونگ پی اش رو بگیری ... و کارای iriver هم خیلی خوبن که پاساژ ایران گیر میاد ... بعدش هم کارای کریتیو .
honolooo
12-10-2009, 01:59
با سپاس
به احتمال زیاد میرم سراغ سامسونگ
از برند مارشال چیزی پیدا میشه؟
مطمئنا جنسای چینیو پیشنهاد نمی کنی؟
با سپاس
از برند مارشال چیزی پیدا میشه؟
مطمئنا جنسای چینیو پیشنهاد نمی کنی؟
مارشال مدل متوسط مایل به پایین تر بازاره .. چه از نظر کیفیت و چه از نظر پشتیبانی و گارانتی ... قطعاً مدلهایی که گفتم به مارشال و اینا ارجحیت داره ..
جنس چینی به معنای جنس متفرقه قطعاً توصیه نمیشه ... اما جنس چینی اگه به معنای ساخت چین باشه که الان "چی ساخت چین نیست؟!" ... حتماً منظور شما حالت اول بوده ..
ChaoticHead
12-10-2009, 19:50
با سپاس
سامسونگ را اگه سراغ پلیرهاش برین حداقل 70 تومن هزینه داره، ریکوردر هاش هم از 100 تومن بود یادمه، تازه ریکوردرشو که من دارم هم خیلی قوی نیست(با میکروفون خارجیش یه مقدار بهتر می شه).
فکر می کنم اگه بری سراغ همون سونی پیشنهاد Seymour جان برات بهتر باشه. البته Transcend هم یه پلیر مدل MP630 داره که ورودی میکروفون داره و می شه بهش میکروفون خارجی وصل کرد؛ قیمتش هم با توجه به امکاناتش خیلی مناسبه (بین 40 و 50 تومن)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.