ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Family Cyber Alert نظارت و مراقبت والدین از فعالیت فرزندان در اینترنت

hamed s
10-10-2009, 16:57
کثر خانواده هایی که فرزندانشان از اینترنت استفاده می کنند دارای نگرانی های زیادی در این رابطه هستند، که فرزندانشان در اینترنت چه کارهایی انجام می دهند و از چه وب سایت هایی دیدن می کنند، چه مطالبی را مورد مطالعه قرار می دهند. اینترنت همان طور که می تواند بسیار مفید باشد به همان اندازه نیز دارای زیان است و اگر به صورت کامل برای استفاده فرزندان کنترل نشود ممکن است زیان های جبران ناپذیری از تاثیرات اینترنت به فرزندان وارد شود. به همین منظور نرم افزارهایی با هدف کنترل والدین بر اینترنت در کامپیوترهای شخصی طراحی شده است که تا حدود زیادی مشکلات را برطرف کرده است.
Family Cyber Alert نام یکی از این نرم افزارها می باشد. به کمک این برنامه والدین می توانند تا فعالیت هایی که فرزندان و یا دیگر اعضای خانواده در اینترنت انجام می دهند را کنترل کنند. این برنامه این امکان را در اختیار شما قرار می دهد تا اعمال انجام شده را توسط دیگران را ضبط کرده و آن ها را مشاهده کنید.

قابلیت های کلیدی نرم افزار Family Cyber Alert 4.05:
ضبط:
- email ها
- گفتگو های اینترنتی ( Chat )
- وب سایت های بازدید شده
- برنامه های اجرا شده
- کلید های استفاده شده بر روی صفحه کلید
- عکس برداری از صفحه نمایش
- درج تاریخ و زمان کارهای انجام شده
و همچنین:
- فرستادن Email های خودکار
- بستن و جلوگیری از گفتگوهای اینترنتی ( Chat )
- جلوگیری از اجرای برنامه ها، بازی ها و فایل های تعیین شده
- ذخیره سازی فایل های ضبط شده به صورت مخفی و دور از دسترس دیگران
- استفاده آسان
- سازگار با ویندوزهای 98/ME/2000/XP/Vista
- و ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Family Cyber Alert 4.30 | 6.74 MB

Family Cyber Alert provides powerful recording, blocking, and report tools with extreme ease of use. With Family Cyber Alert, you will be able to SEE EXACTLY what your kids have been doing online and offline. Are you concerned about your children’s online activities? Do you feel you should keep a closer eye on what they are doing in Cyber Space? The dangers that children face on the Internet are well documented, too often in the headline news. Parents recognize the need to better monitor their children’s online activity, but don’t have the time or the proper tools. Concerned parents are using Family Cyber Alert to keep a watchful eye on their children and monitor their PC/Internet activities. Family Cyber Alert will record everything your children do online.

Key Features:
- Email Recording
- Chat/Instant Messenger Recording
- Website Recording
- Application Recording
- File Access Recording
- Keystroke Recording
- Screen Snapshot Recording
- Time & Sequence Recording
- Automatic Email Alert
- Email/Chat/IM Blocking
- Website Blocking and Danger Alert
- Game/Application Danger Alert and Blocking
- Automatic Keyword Detection and Danger Alert
- Intelligent Reporting
- All the functions work simultaneously, saving the data to a hidden location.
- EXTREMELY EASY TO USE

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

tohidkh
10-10-2009, 17:14
سلام

این کدوم ورژن اش هست؟

hamed s
10-10-2009, 19:30
سلام

این کدوم ورژن اش هست؟

Family Cyber Alert 4.30 | 6.74 MB

بالا گذاشتم

mhsnkhalesi288
23-10-2009, 03:41
سلام دوستان خوب من همین الان به گروه شما پیوستم . یک کاربر مبتدی هستم . البته سالهای زیادیه با کامپیوتر سر و کار دارم ولی هر چی بلدم به صورت تجربی یاد گرفتم . امیدوارم دوستان کمکم کنند تا منم بتونم وارد دنیای شگفت انگیز مجاز بشم . نمی دونم الان کسی آنلاین هست یا نه من بعد از تموم شدن حرفهام چند دقیقه صبر می کنم اگر کسی بود جوابم رو بده اگرم نبود منتظر جواب می مونم. من آموزگار در مقطع ابتدایی در شهر پ=رند شاغل و همینجا در خانه ای استیجاری ساکن هستم . در آمدم همان حقوق معلمی است . بیماری جسمی کهنه ای دارم که اجازه دوم به من نمیده اما دوستی پیشنهاد کرد که اگر یک لب تاپ داشته باشم ( چون میگه این سیستم فعلی تو خیلی قدیمی و توانایی انجام کار مورد نظر اون نداره ضمن اینکه کارش زمان زیادی رو می طلبه که پای دستگاه باشم و منم بدلیل بیماری توان نشستن بیش از نیم ساعت را ندارم ) می تونه کارهایی در ارتباط با فتوشاپ از کارنالهای مختلف برام بیاره که درامدی نسبی را برام ایجاد میکنه . ولی متاسفانه من توان خرید لب تاپ بصورت نقد رو ندارم .توان پرداخت اقساط بیش از پنجاه تومن در ماه و ارائه چک بعنوان وجه الضمان را هم ندارم .اما فیش حقوق گواهی اداره و حکم کارگزینی را می توانم ارائه کنم .
حالا اگر دوستی می تونه تو این زمینه کمکی بهم بکنه مطمئن باشه که هم خیلی ممنونش هستم و هم همیشه در نمازهام از دعا کردنش غافل نمی شم .
حق نگهدارتون اشرف حسینی