ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کامپیوترم خاموش نمیشه و هزار تا بلا سرش اومده!! و ویروسی شده

f.fater
10-10-2009, 10:40
کامپیوترم خاموش نمیشه و هزار تا بلا سرش اومده!!
با سلام.
چند وقت پیش یک فلش رو به کامپیوترم وصل کردم. ویرسی بود تمام کامپیوتر بهم ریخت.:13:
ویروس Autorun هم داشت. دیگه چی داشت نمیدونم!
خیلی دنبال راه حل برای از بین بردن این ویروس گشتم تا اینکه یه جا نرم افزاری رو معرفی کرده بود به اسم ComboFix. نصبش کردم. فایلهای مخفی که تا اون موقع دیده نمیشد، درست شدند و چندتا مشکل برطرف شد اما سرعت کامپیوتر کلی پایین اومد. برخی برنامه هایی که قبلاً اجرا میشده دیگه اجرا نمیشه. مثل نارسیس. بعضی از فایلها شکل ظاهریشون تغییر کرده مثلاً فایل های ورد مثل exe شده. البته فقط شکل ظاهرش و بدتر از همه اینکه سرعت اجرا در همه چیز مخصوصاً اینترنت کلی پایین اومده و یک مسأله دیگه اینکه وقتی از Start میخوام که کامپیوتر رو خاموش و یا ریست و یا standby کنم نمیشه و فقط ویندوز پیغام میده که ویندوز در حال خاموش شدنه و هرچی صبر میکنم حتی 1 ساعت! خاموش نمیشه!
حالا باید چه کارکنم؟
فقط شما رو بخدا نگید که باید ویندوز رو عوض کنم.
شاید مشکل از بهم خوردن رجیستری باشه! یا پاک شدن یک سری فایلهای اصلی ویندوز!؟ ویروس کشم هم nod32 ورژن 4 است.

saeed774
10-10-2009, 12:32
آنتی ویروس نود آپدیت هست ؟ فول اسکن کردین ؟ اگه ویروس تو سیستم نباشه کارهای زیرو انجام بده .

برای تصحیح فایل های اجرایی رجیستری زیرو اجرا و ok بزن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوباره ورژن جدید Combo Fix رو اجرا کن : تاریخ سیستم بروز باشه و به همه سوالات OK بزن :

برنامه های پوشه زیرو اجرا کن :

تو Run تایپ کن و منتظر پیغام تایید باش :

regsvr32 /i shell32.dll

f.fater
10-10-2009, 16:52
باسلام و تشکر از شما.
آره تازه آپدیتش کردم و چند بار تا امروز کل سیستم رو scan کرده و بعضی وقتها هم ویروس یا تروجان هایی پیدا میکرد ولی نمیتونست پاکشون کنه. فقط شناسایی میکرد. البته خیلی ها رو پاک میکرد.
همین چند دقیقه پیش nod32 رو پاک کردم و macafee که تازه آپدیت شده بود رو نصب کردم. تا الآن 104 تا ویروس و... شناسایی کرده که از این تعداد 76 تاشون رو delete کرده!!!
مواردی هم که اشاره کردید انجام دادم. هیچ اتفاقی نیافتاد. حتی در آخرین مرحله اجرای combofix که هشدار داده بود هیچ برنامه ای رو اجرا نکنید و خودتون سیستم رو ریست نکنید تا به طور اتوماتیک سیستم ریست بشه، صبر کردم شاید فرجی بشه و سیستمم اتوماتیک ریست بشه ولی نشد و مجبور شدم دستی ریست کنم!
یک نکته ای که نگفتم رو هم اضافه میکنم که فلشی که گفتم باعث و بانی این بدبختی ها شده مبتلا به write-protect هست و هرجا میبرم میگن چاره ای نداره. نه فرمت میشه و نه میشه فایلهاشو اضافه یا کم کرد!
تازه خریده بودمش. دلم خیلی سوخت! یعنی نمیشه کاریش کرد؟
آخرین باری هم که دادیم بیرون،طوری دست کاریش کردن که دیگه نمیشه محتویات داخلش رو دید و وقتی روش کلیک میکنم میگه میخواهید فرمتش کنم؟ و وقتی میگی فرمتش کن، نمیتونه!
کلاً هم فلشم، هم سیستمم، هم خودم، قاتی کردیم!!!
ایها الناس بفریاد این قاتی کرده ها برسید!

saeed774
11-10-2009, 12:46
فلشی که گفتم باعث و بانی این بدبختی ها شده مبتلا به write-protect هست و هرجا میبرم میگن چاره ای نداره
برای رفع این مشکل به تاپیک زیر برو :

طوری دست کاریش کردن که دیگه نمیشه محتویات داخلش رو دید و وقتی روش کلیک میکنم میگه میخواهید فرمتش کنم؟
این مشکل هم مربوط به ویروس و فایل اتوران اون میشه . اگه ویروس از بین بره مشکل با برنامه های پوشه زیر که در بالا هم معرفی کردم حل میشد :

شما اگر نمیتونی کاری بکنی تنها راه عوض کردن ویندوز هست. بعد از تعویض ویندوز بدون اینکه یک درایو رو باز کنین باید خاصیت سیستم ریستور رو غیر فعال کنین و از روی سیدی آنتی ویروس بنصبین و آپدیت کنین و فول اسکن بزنین .