مشاهده نسخه کامل
: کمک برای خرید mp3player (تا 70 تومن)
سلام من میتونم تا حداکثر 70 تومان هزینه کنم. یه سری خوب که کیفیت صدای بالایی داشته باشه (از همه مهمتر) شارژی باشه و خودش یو اس بی داشته باشه و نه سیم رابط واسطه اتصال به pc
چه مدلی بگیرم؟ قیمتش رو هم بگین
سلام من میتونم تا حداکثر 70 تومان هزینه کنم. یه سری خوب که کیفیت صدای بالایی داشته باشه (از همه مهمتر) شارژی باشه و خودش یو اس بی داشته باشه و نه سیم رابط واسطه اتصال به pc
چه مدلی بگیرم؟ قیمتش رو هم بگین
به نظر من سونی بگیر مدل NWZB-133 یا NWZ-B135 یا اگر باتری لایف برات مهمه مدل NWD-E023 بگیر
با گارانتی ایران رهجو بگیر چون وقتی دستگاه مشکل پیدا کنه واقعا جوابگو هستند.
در مورد مدلهای سونی به این نکته توجه کن که بعضی مدلهاش نرم افزار نیاز دارن که چندان خوشدست نیست و به نظرم خیلی ها رو بی حوصله کنه؛ بخصوص سری E اینطوریه ... حتماً به فروشنده تاکید کن اگه خواستی دنبال این مدلها بری (و ضمناً فقط از نمایندگی بخر)
سری B معمولاً این نرم افزار رو نمی خواد اما این دفعه عمر باتری اش قدری کمتره ... خلاصه اینکه باید یه جور تعادل ایجاد کنی بین خواسته هات ...
به جز سونی چی دیگه هست؟
iriver t-7 چه جوریه؟
قیمت مدل ها رو هممیشه بگین؟
cell_phone
11-10-2009, 21:34
البته Creative هم می تونی تو لیست برند هات بگنجونی . و لی فکر کنم فقط سری های پاینش usb سرخود بودن مثل muvo .
البته توصیه می کنم . بهتره usb سر خود رو از خواسته هاتون حذف کنید تا محدوده ی انتخاب بهتری داشته باشی .
و برای جابجایی اطلاعات یک فلش مموری جدا خریداری کنید .
ChaoticHead
12-10-2009, 17:46
به جز سونی چی دیگه هست؟
iriver t-7 چه جوریه؟
t7 ها هم بدک نیستن (والبته t5 هم مشابه اون) ولی من خودم بین اینها و مدل مشابه کریتیو (T200 ) مدل کریتیو را انتخاب می کنم، چون بنظر من T7 با وجود امکانات نسبتا بهتر، یه سری مشکلات طراحی و همینطور کندیش آزار دهنده است. با این حال اگه به هر کدومشون دسترسی دارین خودتون آزمایش کنین ببینین می پسندین یا نه.. (البته باتری همه شون از سونی ضعیفتره)
قیمت حدودی t7 برای مدل 2 گیگ فکر می کنم بین 45 و 50 تومن بود و کریتیو T200 هم دقیقا همین حدود قیمته.
قیمت سونی سری B و E برای مدل 2 گیگ اگه اشتباه نکنم 70 و 80 تومن بود.
به جز سونی چی دیگه هست؟
iriver t-7 چه جوریه؟
مدل و مارک خوب که کم نیست .. برمی گرده به همون جمله ای که قبلاً گفتم و دوستان هم اشاره داشتن که "باید بین خواسته هات و وضعیت موجود تعادل ایجاد کنی" .. مثلاً حاضری قید عمر باتری "خیلی خوب" رو بزنی و به متوسط و خوب راضی بشی؟ ... قید usb-سر-خود چی ؟ .. حاضری به کابل بسازی؟ .. مانور بودجه چی ؟ ... حافظه چقدر واسه ات کم و زیادش مهمه؟
//
قیمت سری E حدود 75 و 85 برای 1 و 2 گیگه و قیمت سری B حدود 55 و 70 تومن برای 1 و 2 گیگ ..
//
کارای iriver ظریف و باامکانات هستند اما از نظر کیفیت در سطح پایین تر نسبت به سونی و کریتیو هستند از نظر من و رابط کاربری شون هم تعریف خاصی نداره ...
//
میشه به کارای کریتیو هم نزدیک شد اما توجه کن که عمر باتری معمولی دارند .. زیر 20 ساعت .. سری Muvo نیاز به کابل نداره ... از جدیدترهاش هم T200 هستش که مدل خوبیه اما باتری اش متوسطه و کیفیتش صداش هم قدری پایین تر از شهرت مرسوم کریتیو ...
//
اینا همه انتخاب های خوبی هستند .. و بحث بین خوب و بد نیست .. بین خوب و خوب تر (بخصوص براساس نیاز شما) هستش
با سلام
ممنونم از همتون .
سه شنبه رفتم و سونی مدل بی-142 با ظرفیت 2 گیگ با قیمت 70 تومان خریدم.
فقط یه مشکلی هست اینکه برای ریختن آهنگ باید از media player استفاده کنم در حالی که توی بروشور نوشته مجهز به drog&drop هستش و میشه برای انتقال آهنگ از internet explorer هم استفاده کرد. یعنی باید راهی باشه تا یه فولدر باز بشه و اهنگ رو مستقیم ریخت .
لطفا کمک کنید
با سلام
ممنونم از همتون .
فقط یه مشکلی هست اینکه برای ریختن آهنگ باید از media player استفاده کنم در حالی که توی بروشور نوشته مجهز به drog&drop هستش و میشه برای انتقال آهنگ از internet explorer هم استفاده کرد. یعنی باید راهی باشه تا یه فولدر باز بشه و اهنگ رو مستقیم ریخت .
لطفا کمک کنید
NWZ-B142 ؛درسته؟
سونی ها این شهرت رو دارن که در زمینه ums بودن (همین Drag 'n Drop که گفتی) همیشه شاگرد آخر کلاس مارکهای معتبر هستن .. اینا کلی منت سر ما گذاشتن تا قید اون نرم افزار مخصوصش یعنی Sonicstage رو در اکثر مدلهای جدید بزنن ... ظاهراً بعدش هم که به Drag 'n Drop روی آوردن در واقع منظورشون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])این بوده که تبدیلش کردن به یک MTP استاندارد (یعنی با اکثر نرم افزارهایی که این پروتکل رو می شناسن کار بکنه؛ از جمله WMP و iTunes ) و البته باید با اکسپلورر ویندوز هم کار بکنه ؛ درسته؟ (اینترنت اکسپلورر نه ها ... اکسپلورر ویندوز ... یعنی همون my computer رو باز کنی و این به عنوان یه گزیه جدید کنار پارتیشن های هاردت و اینا اومده باشه)
ChaoticHead
15-10-2009, 19:02
با سلام
ممنونم از همتون .
لطفا کمک کنید
توی منوی Settings نگاه کن ببین تنظیمی برای Connectivity نداره مثل MTP/MSC ؟
Dumbledore
16-10-2009, 17:50
من هم چند قبل سوالی تقریبا مشابه تو داشتم.
تو اینترنت گشتم و creative zen 2GB 4GB 8GB رو مناسب دیدم. از هرکی پرسیدم گفت مورد خوبیه.
در ضمن یه نصیحت(خودم شنیدم) Jvx نگیر:10:
دوست عزیز من خودم مدل NWZ-B133F سونی خریداری کردم که با رنگ مشکی بود و خیلی باهاش راحت بودم ولی بعد از مدتی خراب شد. فرستادم واسه گارانتی بعد از یه هفته گفتن به علت کمبود موجودی B133 مدل B135 روی فرستادن که 2 گیگ حافظه داره و خیلی باهاش راحتم.
راستش یه پلیر راحت و بی دردسر است.
البته اگه کیفیت خیلی واست مهم نیست میتونی مدلهای با صفحه رنگی CREATIVE رو بخری.
NWZ-B142 ؛درسته؟
باید با اکسپلورر ویندوز هم کار بکنه ؛ درسته؟ (اینترنت اکسپلورر نه ها ... اکسپلورر ویندوز ... یعنی همون my computer رو باز کنی و این به عنوان یه گزیه جدید کنار پارتیشن های هاردت و اینا اومده باشه)
چیزی که خودش نوشته همینه ولی من نمی تونم درایوی کنار partion ها چیزی یافت کنم.
تازه عمر باتری اش رو هم نوشته 18 ساعت در حای که 5 ساعت بیشتر به طور مداوم جواب نمیده.راستش من 5 ساعت به طور مداوم استفاده نکردم ولی جسته و گریخته چیزی بیشتر از 6 یا 5 ساعت استفاده نکردم.
ChaoticHead
17-10-2009, 10:52
تازه عمر باتری اش رو هم نوشته 18 ساعت در حای که 5 ساعت بیشتر به طور مداوم جواب نمیده.راستش من 5 ساعت به طور مداوم استفاده نکردم ولی جسته و گریخته چیزی بیشتر از 6 یا 5 ساعت استفاده نکردم.
تا حالا چند بار شارژ و تخلیه کردینش؟ عمر باتری را حتما درست تست کنین(مثلا بعد از شارژ کامل روشن کنین بزارین یه گوشه ای و هر ساعت کنترل کنید ببینین کی تموم می شه)، اگه واقع بعد از یه مدت استفاده، 5،6 ساعت جواب بده جتما مشکل داره
چیزی که خودش نوشته همینه ولی من نمی تونم درایوی کنار partion ها چیزی یافت کنم.
//
هممم .. روی یه دستگاه دیگه هم تست اش کن برای اطمینان از این قضیه (برو کافی نت ، پیش فروشنده ، خونه دوستی فامیلی و ...)... توجه کن که همونطور که گفته ام سونی در این زمینه سخت گیری داره و اگه معلوم بشه که حالت MTP رو بخوبی بقیه کمپانی ها پیاده سازی نکرده (یعنی رابط کاربری اش رو اصطلاحا با ویندوز ادغام نکرده باشه) من تعجب نمی کنم ..
در مورد باتری: اگه واقعاً همین قدر که گفتی کمه برو به گارانتی اش بگو .. این حق شماست که محصول سالم تحویل بگیری .. گارانتی سونی هم معمولاً منصفه ... قبلش می تونی برای اطمینان از وضع باتری همونطور که دوستمون گفت تستش کنی .. یه روش مرسوم تست رو در این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پست توضیح داده ام ..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.