PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست - نصب کلید قطع کن روی آیفون؟!!

khore mobile
09-10-2009, 22:05
سلام.
نمیدونم اینجا محل مناسبی برای مطرح کردن این سوال هست یا نه،اما به هر حال چون انجمن برقه مطرح میکنم.

خب شاید با دیدن تیتر تاپیک به موضوع پی برده باشین.
موضوع از این قراره که ما تو یه مجتمع آپارتمانی زندگی میکنیم و از اون جائی که فرهنگ آپارتمان نشینی در حد اعلاء بین همه ساکنین رواج پیدا کرده،همسایه ها لطف میکنن وقت و بی وقت زنگ واحد مارو میزنن و ...!

حالا میخام یه کلید روی آیفون نصب کنم که هر وقت خواستم استراحت کنم آیفون واحد خودم رو قطع کنم،هر کی هم پشت در باشه هی زنگ بزنه تا جونش در بیاد!!!:31:

در واقع این کلید باید در سر راه مدار زنگ آیفون باشه،درسته؟!

اگه دوستان که در این زمین اطلاعات دارند یا خودشون این کار رو تجربه کردن بهم کمک کنند ممنون میشم.

میخوام بدونم دقیقا باید چکار کنم و به چه وسایلی نیاز دارم؟

sefid par
10-10-2009, 10:03
من تجربه ای تو این مورد ندارم.
ولی یه پیشنهاد دارم. اگر زنگ آیفون رو از رو دیوار باز کنید، دو تا سیم پشتش میبینید. این دوتا سیم فقط کار رسوندن برق دارن. و در ادامه تو آیفون پایین، کلید زنگ سر راه یکی از این دو سیم قرار میگیره. حالا شما کافیه هر وقت خواستید این سیم رو قطع کنید. برای این کار هم میتونید از یه سیم دو رشته ای استفاده کنید.

این سیم رو پشت زنگ ببرید. یکی از سیمهای برق زنگ رو از زنگ جدا کنید. هر کدوم از این سر سیمها رو به یکی از رشته های سیم دو رشته ای وصل کنید.

حالا دو سر دیگه سیم دو رشته ای رو که پایین و در دسترس قرار میگیره رو به کلید وصل کنید. کار تمومه!

راستی، اگر پایین رو آیفون اسم صاحب واحد ها رو بنویسید مشکل حل نمیشه؟

khore mobile
10-10-2009, 21:05
من تجربه ای تو این مورد ندارم.
ولی یه پیشنهاد دارم. اگر زنگ آیفون رو از رو دیوار باز کنید، دو تا سیم پشتش میبینید. این دوتا سیم فقط کار رسوندن برق دارن. و در ادامه تو آیفون پایین، کلید زنگ سر راه یکی از این دو سیم قرار میگیره. حالا شما کافیه هر وقت خواستید این سیم رو قطع کنید. برای این کار هم میتونید از یه سیم دو رشته ای استفاده کنید.

این سیم رو پشت زنگ ببرید. یکی از سیمهای برق زنگ رو از زنگ جدا کنید. هر کدوم از این سر سیمها رو به یکی از رشته های سیم دو رشته ای وصل کنید.

حالا دو سر دیگه سیم دو رشته ای رو که پایین و در دسترس قرار میگیره رو به کلید وصل کنید. کار تمومه!

راستی، اگر پایین رو آیفون اسم صاحب واحد ها رو بنویسید مشکل حل نمیشه؟

ممنون از راهنمائیت.

نه،مشکل با نوشتن اسم حل نمیشه!!
آخه مشکل فرهنگ آدماست نه اسم!!!!

khore mobile
10-10-2009, 21:09
نمیخوام به آیفون پائین(تو کوچه) دست بزنم و میخوام این تغییرات فقط رو گوشی واحد خودم انجام بشه!

بقیه دوستان نظری ندارن؟

sefid par
11-10-2009, 09:54
این که گفتم:

این دوتا سیم فقط کار رسوندن برق دارن. و در ادامه تو آیفون پایین، کلید زنگ سر راه یکی از این دو سیم قرار میگیره.

فقط یه توضیح مختصره.
در ادامه مربوط به واحد شما و زنگ واحد شماست.
فقط یادتون باشه. زنگ رو که میخواید باز کنید نیاز به ابزار نداره. معمولن مثل قاب عکس از رو دیوار بلند میشه.
:11:

بقیه دوستان نظری ندارن؟

:40:

saeed1260
12-10-2009, 21:04
1- اگر اف اف معمولی هست پشتش 1 گزینه به اسم D نوشته سر راهش 1 قطع و وصل کن بزار(1 کلید بین راهی)
2-اگه تصویری هست از زیر خاموشش کن خوب گلم

khore mobile
15-10-2009, 18:11
معمولیه،انجام شد.
sardansar
01-11-2009, 13:03
دوستان ایفون خونمون زمانی که هوا بارانی میشه صدای بلندگوی داخل خانه خر خر میکنه
برای افزایش صدای بلنگوی بیرون چکار کنم ایا راهی داره
متشکرم

dayday
02-11-2009, 22:08
sardansar عزیز
رو برد اصلی بیشتر آیفونها (برد تو کوچه) یه پتانسیومتر هست که کار ولومو انجام میده و با تنظیمش میتونی صدا رو زیاد کنی
البته سعی کن پیدا کنی از کجا آب وارد آیفون میشه که خر خر میکنه

sardansar
03-11-2009, 09:31
اب وارد ایفون نمیشه
بلنگو هم جنسش پلاستیکیه

sardansar
03-11-2009, 09:34
اب وارد ایفون نمیشه چون دورش بسته
بلندگو هم جنسش پلاستیکه

sardansar
03-11-2009, 17:35
امروز بازش کردم اما پتانسیومتر نداشت