مشاهده نسخه کامل
: وجود noise در رندر با منتال ري مايا ?
ahmadoffline
09-10-2009, 07:36
سلام به همه.
من اين فيلم رو در مايا با منتال ري و با كيفيت بالاي production و به صورت image sequence رندر گرفتم ولي همانطور كه
ميبينيد دريا Noise داره.البته اين مشكل را من در جاهاي ديگه هم داشتم ، مثلا در رندر paint effectكه آنجا هم بعد از رندر گرفتن ،Noiseروي فيلم وجود داره. در حالي كه تنظيمات رندر در حالت منتال ريProductionبوده.
كسي ميدونه اين ها نويز ها noiseبخاطر چيه ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم حدود 1.5 مگ
SSS_HHH_OOO
09-10-2009, 13:42
دو تا عکس از صحنه رندر هم میذاشتی متوجه میشدیم
فیلم بذاری معمولا کسی دی ال نمیکنه
چندتا دلیل مختلف میتونه داشته باشه
اول بگو که عکسا رو با چه فرمتی سیو کردی
دوم بگو خروجیت رو compress کردی؟؟؟
سوم هم تو تنظیمات رندر AA رو چی گذاشتی
اگه تونستی از تنظیمات رندرت عکس بذار
ahmadoffline
10-10-2009, 07:00
من jpeg sequence گرفتم . كمپرس هم نشدن .تنظيمات رندر هم ديفالت پروداكشن هست ( anti alias و ... )
در فايل اصلي رندر شده هم همين مشكل وجود داره . در ضمن اين noise در عكس كه مشخص نيست بلكه وقتي مشخص ميشه كه اونها رو پشت سر هم بذاريم و به صورت فيلم ببينيم.تاكيد مي كنم نويز در تك فريم مشكل من نيست.
ahmadoffline
10-10-2009, 07:00
من jpeg sequence گرفتم . كمپرس هم نشدن .تنظيمات رندر هم ديفالت پروداكشن هست ( anti alias و ... )
در فايل اصلي رندر شده هم همين مشكل وجود داره . در ضمن اين noise در عكس كه مشخص نيست بلكه وقتي مشخص ميشه كه اونها رو پشت سر هم بذاريم و به صورت فيلم ببينيم.تاكيد مي كنم نويز در تك فريم مشكل من نيست.
SSS_HHH_OOO
10-10-2009, 13:24
خوب این چیزی که من دیدم دو مدل نویز داشت یکیش به خاطر کیفیت خروجی بود که ربطی به برنامه نداره یکیش هم به خاطر AA بود
این یکی رو زیادش باید بکنی
زمان رندر البته طولانی میشه ولی مجبوری چون تقریبا مشکلش این بود آب دریا یکم به هم ریخته بود
من نویز دیگه ای ندیدم تو تصویر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.