PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Sony Ericsson XPERIA X10

صفحه ها : 1 2 [3]

hussain
27-03-2010, 21:32
جو تاپیک رو متشنج نکنید:31:
4 روز دیگه رلیز جهانی میشه چی میگید 3 ماه دیگخ یا 5 ماه؟؟؟؟؟؟؟

titanium_zarin
27-03-2010, 21:45
سلام .

بابا 5 ماه چیه :دی 3 ماه دیگه ریلیز میشه !

خب این همه هدفون ! اگه واقعا مشکل هدفون باشه یه هدفون کریتیو واسش بگیر حالشو ببر .

بد میگم سعید ؟ :دی

مخلصیم.
اخه كمه كم 700 قيمتشه...اونوقت يه هدفون بدرد نخور روش باشه؟؟؟
بعدشم اون هدفوني كه تو ويديوش بود كجا اين هدفوناي بازاري كجا...
يه چي ميگيا...

جو تاپیک رو متشنج نکنید:31:
4 روز دیگه رلیز جهانی میشه چی میگید 3 ماه دیگخ یا 5 ماه؟؟؟؟؟؟؟
اينا واسه اون سامسونگه ميگن...
راست ميگه بحث اونو بزاريم كنار...

hussain
27-03-2010, 21:57
Timescape and Mediascape
این دو حالت چیه؟

SAEED_BARCELONA
27-03-2010, 22:52
بد میگم سعید ؟
نه درست میگی:دی

این دو حالت چیه؟
نمیدونم ولی خوبه بخرش:دی
--------------------------------
آقا صبر کنید بیاد بعد ببینیم هدفونش چیه!

johnypersian1656
27-03-2010, 23:32
Timescape and Mediascape
این دو حالت چیه؟

Timescape is about blending your mobile and social communications into one, via rich graphics. So you can see all your Facebook updates, emails you have received and text messages you have received in one place and in order.

With Timescape for the Sony Ericsson Xperia X10 you have access to the “infinite” button which lets you see what your friends are up to in a single view.

Looking at Mediascape it offers quick access to your photos, music and videos. The “infinite” button again lets you get updates from YouTube and artists you keen to track.

titanium_zarin
27-03-2010, 23:48
Timescape and Mediascape
این دو حالت چیه؟

Timescape is about blending your mobile and social communications into one, via rich graphics. So you can see all your Facebook updates, emails you have received and text messages you have received in one place and in order.

With Timescape for the Sony Ericsson Xperia X10 you have access to the “infinite” button which lets you see what your friends are up to in a single view.

Looking at Mediascape it offers quick access to your photos, music and videos. The “infinite” button again lets you get updates from YouTube and artists you keen to track.

منم اينو پيدا كردم...
این گوشی دارای قابلیت لمسی کنترل اشاره‌ای است که با دکمه‌ی Infinite همراه شده است. Infinite این امکان را به کاربر می‌دهد تا فقط با لمس این دکمه دسترسی آسان و سریع به تمام ارتباطات خود از طریق Timescape™ و به تمام مدیاها از طریق Mediascape™ را داشته باشد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ninja3000sh
28-03-2010, 00:39
اخه كمه كم 700 قيمتشه...اونوقت يه هدفون بدرد نخور روش باشه؟؟؟
بعدشم اون هدفوني كه تو ويديوش بود كجا اين هدفوناي بازاري كجا...
يه چي ميگيا...
هدفون گوشی هر چی باشه نمیتونه به پای هدفونایی که بیرون میفروشن برسه.
اگه میخوایی نهایت وضوح و کیفیت رو تو هدفون ببینی میتونی از هدفون کپسولی گریفن(GRIFFIN) استفاده کنی که واقعا بینظیره و قیمتش هم 25 تومن هستش.

titanium_zarin
28-03-2010, 01:01
هدفون گوشی هر چی باشه نمیتونه به پای هدفونایی که بیرون میفروشن برسه.
اگه میخوایی نهایت وضوح و کیفیت رو تو هدفون ببینی میتونی از هدفون کپسولی گریفن(GRIFFIN) استفاده کنی که واقعا بینظیره و قیمتش هم 25 تومن هستش.

اينو جدي ميگي؟؟؟
من كه هنوز هز چي هدفون خريدم و ديدم به پاي هدفن اصلي سوني نرسيده...
ميشه لينك بدين ببينم چه جوري اين هدفوني كه شما ميگيد؟؟؟

meha
28-03-2010, 05:05
من زنگ زدم اقوامم که لندن هست گفت من وقت نمیکنم بگیرم ولی توی اینترنت سرچ کردم خیلی توی انگلیس پخش نشده و قیمتش نزدیک 700 هزار تومان هست....این اقوامم فردا میاد 2 هفته دیگه میره...2 هفته دیگه رفت میتونه برام بگیره از اونجا با پست ارسال کنه...به نظرتون به اقوامم بگم همون 2 هفته دیگه بگیره یا تا 2هفته دیگه میاد ایران؟

آقا کسی نیست جواب بده....دوباره تاپیک رو به قول حسین متشنج میکنما:دی

capitan black
28-03-2010, 10:10
اينو جدي ميگي؟؟؟
من كه هنوز هز چي هدفون خريدم و ديدم به پاي هدفن اصلي سوني نرسيده...
ميشه لينك بدين ببينم چه جوري اين هدفوني كه شما ميگيد؟؟؟

شما درست میگید سونی روی گوشیهای خوبش هدفونهای خوبی میذاره مثل همین مدل اما قطعا هدفونهای بهتری هم هست..من w950 دارم یه هدفون فیلیپس گرفتم واسش کیفیتش زمین تا اسمون با مال خودش فرق داره:20:

hussain
28-03-2010, 10:20
اگر باعقل کارکنی مطمئنا بعدا بگیری بهتره چون یه افت قیمت میکنه ولی اگر قلبی کارکنی و الان بگیری بازم بهتره چون ذوق ضده میشی:31:
درکل بعدا بگیر:10:
خدارو شکر تاپیک از متشنج شدن رها پیدا کرد:31:

titanium_zarin
28-03-2010, 10:47
شما درست میگید سونی روی گوشیهای خوبش هدفونهای خوبی میذاره مثل همین مدل اما قطعا هدفونهای بهتری هم هست..من w950 دارم یه هدفون فیلیپس گرفتم واسش کیفیتش زمین تا اسمون با مال خودش فرق داره:20:

جالب اينه كه منم w950 دارم...اما هدفونم خراب شده از بس باهاش گوش دادم...:41::41::41:
ميشه شما لينك هدفوني كه گرفتين رو بزاريد يا مدلش ؟؟؟
در ضمن از كجا و چه قيمت گرفتين؟؟؟

---------- Post added at 10:47 AM ---------- Previous post was at 10:44 AM ----------

اگر باعقل کارکنی مطمئنا بعدا بگیری بهتره چون یه افت قیمت میکنه ولی اگر قلبی کارکنی و الان بگیری بازم بهتره چون ذوق ضده میشی:31:
درکل بعدا بگیر:10:
خدارو شکر تاپیک از متشنج شدن رها پیدا کرد:31:

بابا حسين جون تو هم يه چي ميگيا...
يه كاري كن بگيره ببينيم از نزديك نظرات چيه...
به اين ميگن راهنمايي:21:
شوخي كردم...اقا منم ميگم يه كم صبر كن بياد ايران...به هر حال ممكنه به همه شبكه ها نخوره...مثل اوايل اومدنه hd2 ... در ضمن انگليس كه ديگه با همه دنيا تو همه چي فرق داره...ممكنه شامله گوشي و مخابراتم بشه...

biostar
28-03-2010, 10:51
خوب یه هدفون noise cancelling از سونی می گیری ، ناقابل 100 تومان ، دیگه مشکلی نخواهی داشت.:31:

saman65
28-03-2010, 10:52

اگه از انگلیس میخوای بخری مطمئن شو که آنلاک باشه.اگه زیر یه اپراتور باشه احتمالا لاکه....

amir_70
28-03-2010, 12:10
به به
میبینم بعد از یه چند روزی که سفر بودم و برگشتم چه خبرای خوبی که نمیشنوم
حالا یه چند تا سوال اگه کسی میدونه خوب جواب بده دیگه:31:
حالا که ریلیز شده معلوم نیست کی بیاد ایران؟؟
یادمه نکسوس وان خیلی سریع وارد ایران شد ایا در مورد x10 هم صدق میکنه این؟

راستی حالا که گوشی ریلیز شده کسی ویدیویی از نسخه نهایی گوشی نداره؟؟؟

داستان هندسفری گوشی به کجا کشید؟

تو بعضی سایت ها نوشته که رادیو نداره داستانش چیه؟؟با اپدیت درست میشه یا با نرم افزار ؟؟؟

این x10 قطب نمای دیجیتال داره یا نه؟؟

و اخرین سوال هم اینکه بلوتوث گوشی چه جوریاس؟درسته که اندو 1.6 بلو نداره واسه ارسال فایل ولی شنیدم که سونی خودش یه کارایی کرده که فایل ترنسفر و رو x10 با بلوتوث پیاده کرده
کسی چیزی میدونه؟

من یه لینکی میدم ولی چون انگلیسیم یه خورده ضایعست زیاد سر در نمیارم یکی ببینه بگه اینجا چی گفته

SAEED_BARCELONA
28-03-2010, 12:58
در ضمن انگليس كه ديگه با همه دنيا تو همه چي فرق داره...ممكنه شامله گوشي و مخابراتم بشه...
اتفاقا انگلیس خیلی چیزهاش شبیه خودمونه. اون ژاپن و آمریکاست که همه چیشون با بقیه فرق میکنه. البته گوشی آنلاک نباشه دیگه انگلیس و آمریکا نداره!!

حالا که ریلیز شده معلوم نیست کی بیاد ایران؟؟
یادمه نکسوس وان خیلی سریع وارد ایران شد ایا در مورد x10 هم صدق میکنه این؟
ساتیو 2 روز قبل از ریلیز جهانی تو ایران بود. اینو باید وارد کنندگان عزیز جواب بدن

داستان هندسفری گوشی به کجا کشید؟
این داستان همچنان ادامه دارد:دی

تو بعضی سایت ها نوشته که رادیو نداره داستانش چیه؟؟با اپدیت درست میشه یا با نرم افزار ؟؟؟
مثل اینکه نسخه 1.6 نداره. حالا کی رادیو گوش میده؟!

این x10 قطب نمای دیجیتال داره یا نه؟؟
مثل 1 مرد قطب نما داره:دی

و اخرین سوال هم اینکه بلوتوث گوشی چه جوریاس؟درسته که اندو 1.6 بلو نداره واسه ارسال فایل ولی شنیدم که سونی خودش یه کارایی کرده که فایل ترنسفر و رو x10 با بلوتوث پیاده کرده
کسی چیزی میدونه؟

درسته سونی خیلی دمش گرمه. 2.1 هم که بشه دیگه مثه خر فایل ترنسفر میکنه

من یه لینکی میدم ولی چون انگلیسیم یه خورده ضایعست زیاد سر در نمیارم یکی ببینه بگه اینجا چی گفته

انگلیسیه منم لاغره

pulp_152
28-03-2010, 14:15
اسپیکرش تو این فیلم پیدا شد

R@R#M@N
28-03-2010, 16:09
قابل توجه بعضیا :

16M-color ready (65K effective colors under Android OS v1.6)

منبع : ریویوو GSMARENA

R@R#M@N
28-03-2010, 16:14
HTC Google Nexus One and its brother from a different father, the HTC Desire, are just as powerful as the Sony Ericsson XPERIA X10 but both have some advantages over the X10. They feature the latest (so far) version of the Android OS, support multi-touch and have AMOLED touchscreens and a little bit more RAM memory. However, both can’t match the 8-megapixel camera of the XPERIA.

amir_70
28-03-2010, 20:44
HTC Google Nexus One and its brother from a different father, the HTC Desire, are just as powerful as the Sony Ericsson XPERIA X10 but both have some advantages over the X10. They feature the latest (so far) version of the Android OS, support multi-touch and have AMOLED touchscreens and a little bit more RAM memory. However, both can’t match the 8-megapixel camera of the XPERIA

اقا چی گفته این
فوشمون که نداده خدایی ناکرده:31:
یه نفر ترجمه کنه

راستی دوستان من میخوام بدونم که از لحاظ سرعت این برتره یا نکسوس وان یا موتورولا دروید؟؟؟؟
این درویده یک مارموزیه به cpu 600 مگاهرتزیش نگاه نکنید مدل سی پی یو مهمه که اون از نوع cortex a8 هست . یعنی همونی که در ایفون استفاده شده
بدون تعصب بگید که سرعت کدوم بالاتره؟؟؟

یه چیز دیگه
تو موتورولا دروید دیدم که نوشته دارای چیپست گرافیکی مجزا یکی به ما بگه این چیپسته کارش چیه؟؟؟ یعنی کلآ وجودش واسه چی خوبه؟؟و نکسوس و ریچل هم این چیپسته رو دارن یا نه؟

pulp_152
28-03-2010, 20:51
راستی دوستان من میخوام بدونم که از لحاظ سرعت این برتره یا نکسوس وان یا موتورولا دروید؟؟؟؟
این درویده یک مارموزیه به cpu 600 مگاهرتزیش نگاه نکنید مدل سی پی یو مهمه که اون از نوع cortex a8 هست . یعنی همونی که در ایفون استفاده شده
بدون تعصب بگید که سرعت کدوم بالاتره؟؟؟

یه چیز دیگه
تو موتورولا دروید دیدم که نوشته دارای چیپست گرافیکی مجزا یکی به ما بگه این چیپسته کارش چیه؟؟؟ یعنی کلآ وجودش واسه چی خوبه؟؟و نکسوس و ریچل هم این چیپسته رو دارن یا نه؟

از لحاظ قدرت پردازش از droid بهتره

نکسوسو desire هم پردازندشون دقیقا همونی هستش که x10 استفاده میکنه

... حداقل تست سایتها چنین چیزی رو گفته

و این پردازنده که روی droid هستش همونی که در ایفون استفاده شد نیست فقط اسماشون که از هسته cortex استفاده میکنند شبیهه ...پردازنده droid ساخت ti هستش و ایفون ساخت جای دیگه و قدرت ایفون بیشتره ..

در مورد چیپ ست هم بله تو پردازنده droid فکر کنم از pawer sgx 530 استفاده شده و تو x10 از ati emageon

saman65
28-03-2010, 21:45
اقا چی گفته این
فوشمون که نداده خدایی ناکرده:31:
یه نفر ترجمه کنه

چرت گفته...:31:
گفته که Nexus One و داداشش Desire مثل X10 قدرتمند هستن.برتریهاشون نسبت به x10 صفحه Amoled.یه کم رم بیشتر.ورژن آندرویید بالاتر و ساپورت مولتی تاچه ولی خب دوربین 8 ندارند

Original Titan
28-03-2010, 23:00
اون آقايي كه در مورد سرعت گوشي پرسيده بوديد :31: بايد بگم تا گوشي نياد و بچه ها باش كار نكنن معلوم نميشه
چيزي كه معلومه ايكس 10 توي ارتباطات سرعت بي نظيري داره... عملا خورده بود نكسس رو با 8 سانيه اختلاف تو باز كردن يه پيج

saman65
29-03-2010, 07:58
Sony Ericsson's flagship Android smartphone, the Xperia X10, has been plagued by laggy performance since we first laid eyes on it, but that won't always be the case; the company has confirmed repeatedly that upgrades (including a newer Android OS version) will come. However, it now seems that multitouch is not in the cards. "There's no multitouch in X10 – and I also can confirm that it's not only related to [software] but also to [hardware]," said product manager Rikard Skogberg at the official company blog. If true, that means the X10 won't get multitouch even when rooted, much less a Nexus One or Milestone-like level of native, official multitouch support. But remember, Sony Ericsson has fancy UI quirks of its own -- though you may never pinch-to-zoom on an X10, at least you can enjoy reticulating Splines.

انگار مولتی تاچ یخته:دی فدای سرش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Original Titan
29-03-2010, 08:10
سامان جون فك كنم اين قضيه مولتي تاچ داره ميشه مثل قضيه qvga قديما :31: هيچ جوري راضي نشده مولتي تاچ بذاره رو گوشي:31:

R@R#M@N
29-03-2010, 10:18
سامان نگرفتی ؟؟

آنتی :
یعنی چی !! تو بلاگ سونی خودشون گفته بودن مولتی تاچ ساپورته که !

S A M S U N G
29-03-2010, 10:33
سلام .

منم اینو دیدم !

Sony Ericsson admitted that Multitouch will NOT be coming to X10, this is not just a software issue but hardware issue as well. Rooting it to 2.1 will not solve the Multi-touch issue

مخلصیم .

saman65
29-03-2010, 10:53
سامان نگرفتی ؟؟

نه بابا.من و X10?ایش:31:

سامان نگرفتی ؟؟

آنتی :
یعنی چی !! تو بلاگ سونی خودشون گفته بودن مولتی تاچ ساپورته که !

نمیدونم.واسه من که مهم نیست!:31:

Original Titan
29-03-2010, 14:11
بهراد و سعيد بارسا بودن كه هي رو اين قضيه وبلاگه مانور ميداديد
من هي ميگفتم اينا چرته تا گوشي ريليز نشه معلوم نميشه
اين وبلاگا مطلب جنجالي مي خوان بذارن كه بازديد بالا بره..
هي بارسا ميگفت سخت افزارش هست فقط مونده سيستم عاملش و.... اما تجربه من چيز ديگه اي مگفت :31:

hussain
29-03-2010, 15:22
اونی که باید بپسنده پسندیده.به قول معروف علف باید به دهن بزی شیرین باشه:31:
هدف من از خرید تجربه آندروئیده که تاحالا نداشتم میخوام ببینم چجوریاست

SAEED_BARCELONA
29-03-2010, 15:42
اما تجربه من چيز ديگه اي مگفت
بابا من حرفی زدم مستند بوده با لینک بوده. ولی متن سامان هیج منبعی نداره:دی منم یه متن میزارم میگم X10 دوربینش شده 12 بعد شما هم می بینید اینگیلیسیه به به و چه چه می کنید:دی سامان شوخی کردم.
من میگم میشه ولی شما میگید نمیشه!
درضمن مولتی هم نشه به درک. حالا مولتی به چه دردی میخوره؟ برا بازی نباشه بدرد نمیخوره!!!

^^ HAMID ^^
29-03-2010, 16:06
ضربه ناجوری بود ولی این گوشی هنوزم ارزش خرید داره :دی اس ای که نمیتونه همیشه لیدر باشه یه چند وقتیه داره فالو میکنه ..اینو میشه در زمینه رکورد فیلم (qvga به hd) ال سی دی (256 هزار به 16 ملیون رنگ) تاچ (مقاومتی به خازنی) و . . . . دید. مولتی تاچ هم یکی از اینهاست مطئنا در آینده به کار میبره .

در کل این گوشی ارزش خریدن داره .. ولی من 430 یورو که معادل 574 هزار تومن هست رو براش نمیدم. 320 یورو میتونه قیمت مناسبی باشه . البته این بار اس ای باز با قیمتهای خوبی شروع کرده.

ابن نظر من بود :دی

Mohammad
29-03-2010, 16:43
و نهایتا :

Sony Ericsson XPERIA X10 fated to be multi-touchless forever, its hardware is to blame

There was hope that the Sony Ericsson XPERIA X10 will get multi-touch support through a future software update but now this hope is gone. The XPERIA X10 hardware is to blame for the lack of multi-touch and no software update can fix that.

چنین گوشی مالتی تاچ نداشته باشه ؟!!! حیف ! به هر حال شاید دلیلی برای نخریدنش نباشه !

capitan black
29-03-2010, 17:18
جالب اينه كه منم w950 دارم...اما هدفونم خراب شده از بس باهاش گوش دادم...:41::41::41:
ميشه شما لينك هدفوني كه گرفتين رو بزاريد يا مدلش ؟؟؟
در ضمن از كجا و چه قيمت گرفتين؟؟؟

---------- Post added at 10:47 AM ---------- Previous post was at 10:44 AM ----------

بله...Philips SHE9500 - headphones - Ear-bud ...کیفیتش عالیه..بین 15 تا 20 تومن خریدمم دقیقا یادم نیست..یه خوبی داره اینه که سوراخ پشتشه و هوای داخل رو هنگامی که داخل گوشه با بیرون جا به جا میکنه که مزیتهای خودشو داره..اینم عکسش :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

S A M S U N G
29-03-2010, 19:23
سلام .

منبع محمد جان :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمخلصیم .

در مورد هدفون ، پایونیر هم هدفونهای عالی داره . اگه گیرتون بیاد خیلی صدای توپی داره .

مخصوصا سری CLX50

titanium_zarin
29-03-2010, 20:09
بله...Philips SHE9500 - headphones - Ear-bud ...کیفیتش عالیه..بین 15 تا 20 تومن خریدمم دقیقا یادم نیست..یه خوبی داره اینه که سوراخ پشتشه و هوای داخل رو هنگامی که داخل گوشه با بیرون جا به جا میکنه که مزیتهای خودشو داره..اینم عکسش :

سلام .

منبع محمد جان :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمخلصیم .

در مورد هدفون ، پایونیر هم هدفونهای عالی داره . اگه گیرتون بیاد خیلی صدای توپی داره .

مخصوصا سری CLX50

اقا اي ول داريد جفتتون...
توي هدفون اين مهمه كه صداي موزيك يا هر چي بيرون نره...
و اينكه صداي بيرون تووو نياد...
مثل خوده هدفونهاي اصلي گوشيهاي اس اي...
اينام همينجورن؟؟؟

hamed1297
29-03-2010, 20:18
Sony MDR-EX38iP Are Made for Your iPhone and iPod

3 تا هندزفری هم دیروز سونی معرفی کرده واسه آیفون و آی پاد:

---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:16 PM ----------

============================================

“I don’t have any technical details around the screen to share, sorry! – However I have now gotten confirmation on the question of multi touch. As said earlier there’s no multitouch in X10 – and I also can confirm that it’s not only related to SW but also to HW. Despite this, for future updates of X10 we are of course working on other solutions for e.g. zooming, which has been requested frequently on this blog, such has the solution demoed on X10 mini” Rikard Skogberg, Sony Ericsson

این سیاستهای مسخره سونی و سونی اریکسون دهن سرویس کنندس:دی...

titanium_zarin
29-03-2010, 20:45
يعني اين فقط ماله ايناست؟؟؟به هيچي ديگه نميخوره؟؟

ghorban2
29-03-2010, 21:11
در کل این گوشی ارزش خریدن داره .. ولی من 430 یورو که معادل 574 هزار تومن هست رو براش نمیدم. 320 یورو میتونه قیمت مناسبی باشه . البته این بار اس ای باز با قیمتهای خوبی شروع کرده.

ابن نظر من بود :دی
ولی به نظر من قیمت پایینی هم هست. همه پیش بینی یک میلیون می کردند!

S A M S U N G
29-03-2010, 22:02
سلام .

نه دیگه به هرچی جک 3.5 داشته باشه میخوره .

ولی یه چیزی بگم . تو صدا سونی ، سامسونگ ، الجی ، اپل و به پای فیلیپس و پایونیر نمیرسن .

مخلصیم .

mostafa_khan001
29-03-2010, 22:16
نه عمرا دیگه مولتی تاچ بشه
مدیر تولیده یارو خیر سرش دیگه!
این خبر نشون میده به زودی اس ای یه مولتی تاچ میخواد رو کنه.این کار مسخرش فقط به این خاطر میتونه باشه که بازار اون گوشی بعدیش رو خراب نکنه!!!
دقیقا عین اکس1 و اکس 2 که حاضر به اپدیت ورژن ویندوزه اکس 1 نشد اس ای

---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------

اینم منبع خبری که سامان اول مطرحش کرد:

SAEED_BARCELONA
29-03-2010, 22:36
توي هدفون اين مهمه كه صداي موزيك يا هر چي بيرون نره...
سری ear bud سونی این قابلیت رو داره ولی یه مقدار گرونه. اصلا این سری رو کافیه بزاری تو گوشت 75% صدای اطراف شنیده نمیشه دیگه.

ولی یه چیزی بگم . تو صدا سونی ، سامسونگ ، الجی ، اپل و به پای فیلیپس و پایونیر نمیرسن .
نه امیرخان. بدون تعصب میگم ولی موطیک پلیر از هر برندی میخواد باشه مشکلی نداره ولی هدفون باید سونی باشه. سونی هدفون داره 1000دلار. بنده خدا:دی رو دست نداره!!!
----------------------------------------------------
آقا بازم ریچل ارزش خرید بسیاری داره. مگه در روز چند بار میخوای عکس زوم کنی؟ بازی که نمیشه باش کرد. یه جورایی دهن پر کنه.
دوست با تجربمون:دی original_titan بیشتر توضیح میده

R@R#M@N
29-03-2010, 23:08
بیشتر بازیهاش با اون موشن سنسورش هست :دی
همش گوشی رو باید تکون بدی ! برعکس آیفون که همش باید با دست بزنی روی مانیتور مسخرش :دی
این هدفونای نویز کنسلینگ دار چنده :دی ؟؟
راستی حالا که بحث هندزفری و هدفون پیش اومد کسی قیمت هندزفری های بلوتوث استریو (A2DP) سونی مثله Ds220 یا همین ماله آینو رو توی علاالدین داره ؟؟
میخوام بخرم ! از دست این سیم میما خلاص بشم !

S A M S U N G
29-03-2010, 23:22
نه امیرخان. بدون تعصب میگم ولی موطیک پلیر از هر برندی میخواد باشه مشکلی نداره ولی هدفون باید سونی باشه. سونی هدفون داره 1000دلار. بنده خدا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دست نداره!!!

جون تو اگه قبول کنم دیگه اینو ! :دی پایونیر یه چیزی که فقط صدا کار میکنه . خدائیش یه بار با این هدفون موزیک گوش کن نظرت که هیچ به برندهای دیگه فحش میدی :دی

مخلصیم .

SAEED_BARCELONA
29-03-2010, 23:51
جون تو اگه قبول کنم دیگه اینو ! پایونیر یه چیزی که فقط صدا کار میکنه . خدائیش یه بار با این هدفون موزیک گوش کن نظرت که هیچ به برندهای دیگه فحش میدی
چه ربطی داره؟ پایونیر که به قول خودت کارش فقط صداست 2سال پیش TV زد هنوز که هنوز TV نیومده که همچین کیفیتی داشته باشه.
خدا وکیل هدفونای سونی خیلی باحالن. مناینارو تو همین اینترنت خوندم وگرنه بهترین هدفونی که داشتم MH100 بوده. (مال آینو)

Original Titan
29-03-2010, 23:58
من همون اول هم گفتم كه مولتي تاچ استفاده گسترده اي نداره... يه حالت مد مانند پيدا كرده.. كه حالا اگه اين گوشي اينو نداشت ديگه به درد نمي خوره... بابا گوشي ما كه مولتي تاچ داره ماهي يه بار استفاده ميكنيم ... رها كنيد خودتون رو از بند تاچو مولتيش :31:
حالا بي شوخي ميگم. مولتي تاچ رو بي خيال شيد. چيزي كه ما بايد بيشتر نگرانش باشيم اينه كه ريچل بتونه سريع و روون باشه.
اين اون چيزيه كه وقتي طولاني مدت با يه گوشي كار ميكني مهم ميشه! (كي فهميد من چي گفتم؟ :31:)
رووني در منو ها... باز كردن سريع عكس ها و مسج ها. ديگه اين كه روتيشن سريع اسكرين ... كلا لاگ نداشته باشه ديگه.
بريد حالشو ببريد :31:

---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------

دوستان تاپيك ايكس 10 هست.. بحث هدفون رو ببريد بيرون از اينجا :31: اونو زنگ تفريح هم ميشه در موردش بحث كرد. الان هواستون به من باشه :31:
هدفون هم فقط نويز كنسلينگ سوني
بنده به شخصه يه بار با واكمن هاي خود سوني امتحانش كردم مغزم قاط زد ... دامنه فركانسي عجيبي داره....

titanium_zarin
30-03-2010, 01:05
من همون اول هم گفتم كه مولتي تاچ استفاده گسترده اي نداره... يه حالت مد مانند پيدا كرده.. كه حالا اگه اين گوشي اينو نداشت ديگه به درد نمي خوره... بابا گوشي ما كه مولتي تاچ داره ماهي يه بار استفاده ميكنيم ... رها كنيد خودتون رو از بند تاچو مولتيش :31:
حالا بي شوخي ميگم. مولتي تاچ رو بي خيال شيد. چيزي كه ما بايد بيشتر نگرانش باشيم اينه كه ريچل بتونه سريع و روون باشه.
اين اون چيزيه كه وقتي طولاني مدت با يه گوشي كار ميكني مهم ميشه! (كي فهميد من چي گفتم؟ :31:)
رووني در منو ها... باز كردن سريع عكس ها و مسج ها. ديگه اين كه روتيشن سريع اسكرين ... كلا لاگ نداشته باشه ديگه.
بريد حالشو ببريد :31:

---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------

دوستان تاپيك ايكس 10 هست.. بحث هدفون رو ببريد بيرون از اينجا :31: اونو زنگ تفريح هم ميشه در موردش بحث كرد. الان هواستون به من باشه :31:
هدفون هم فقط نويز كنسلينگ سوني
بنده به شخصه يه بار با واكمن هاي خود سوني امتحانش كردم مغزم قاط زد ... دامنه فركانسي عجيبي داره....

من فهميدم شما چي ميگي:31:خيالت راحت...:13:
اما به نظرم يه گوشي بايد كامل باشه همه چيش...منظورم مولتي تاچ نيست...
منظورم ايناست :
1. انتقال فايل به راحتي:5:
2. هدفون:8:

كه X10 با تمام احترام و علاقه اين دوتا رو نداره...حداقل فعلا:18:

يه سوال...

ميشه يكي از دوستان دقيق و كامل اين مولتي تاچ رو بگه چي هست؟؟؟:20:

saman65
30-03-2010, 09:17
من فهميدم شما چي ميگي:31:خيالت راحت...:13:
اما به نظرم يه گوشي بايد كامل باشه همه چيش...منظورم مولتي تاچ نيست...
منظورم ايناست :
1. انتقال فايل به راحتي:5:
2. هدفون:8:

كه X10 با تمام احترام و علاقه اين دوتا رو نداره...حداقل فعلا:18:

يه سوال...

ميشه يكي از دوستان دقيق و كامل اين مولتي تاچ رو بگه چي هست؟؟؟:20:
نظرت قابل احترامه.ولی خب به نطر من این 2 تا زیاد هم مهم نیست.مخصوصا دومی...
انتقال فایل که فکر نکنم مشکلی داشته باشه
هدفون؟؟؟بابا کسی اگه 800 پول گوشی داد خب یه هدفون 50 تومانی هم میگیره دیگه.ای بابا :دی

مولتی تاچ یعنی اینکه صفحه نمایش گوشی قابلیت شناسایی همزمان بیشتر از 1 انگشت رو داشته باشه:31:

منم میگم مولتی تاچ مالی نیست.بیشترین استفادش تو بازیه که فعلا آندو از نظر بازی یخته.بعد هم تو وب گردی حال میده که ایران کو اینترنت؟:31:آخرین کاربردش واسه زوم کردن عکسه که بیشتر جنبه کلاس گذاشتن داره .من که معمولا معمولا دبل کلیک میکنم:31:
پس بکشین بیرون از مولتی تاچ:31:
من هی نخواستم بحث هدفون کنم که تاپیک منحرف نشه هی نمیزارین...هدفون نه سونی نه هیچ چیز دیگه
من یه بار با این Monster Cable Beats by Dr. Dre [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]موزیک گوش دادم مست شدم...نزدیک بود دیوونه شم:31:قیمتشم ناقابل 300 تا. یه تاپیک بزنیم اونجا بحرفیم؟؟؟:31:

اینم خلاصه ای از ریویو چند تا از سایت ها از X10

GSMArena: “We expect the retail firmware update to come knocking on our door any moment now, so we’ll update this review should we see improvements in any aspect of the XPERIA X10. For now it remains what it is – a huge leap from what we saw several months back and an exceptional high-end cameraphone with only a few faults that can be excused

PhoneArena: “The Sony Ericsson Xperia X10 is one of the best Android handsets today, but what it needs to become perfect is software update to the latest version of the operating system and a fix to resolve the several bugs and lagging issue. We hope the manufacturer responds fast in order to make its flagship device even more appealing than it currently is

Slashgear: “Camera performance bests anything we’ve seen on other Android smartphones, and with 4-inch displays teetering on the limits of what many users want to carry, you could argue a bigger panel would be overkill. Meanwhile the 1GHz processor is swift and there’s no shortage of connectivity. We’ll believe Sony Ericsson’s promises to update Android when we see the update itself, but a more modest update to address data lags in Timescape and – more urgently, perhaps – patchy touchscreen response (which could well come in the final production build) seems a more realistic expectation.”

hamed1297
30-03-2010, 10:42
سامان جان زودتر بخر گوشی رو.ما منتظریم.یه نکته در مورد قابلیت مولتی تاچ:دی..:

گوشی های سونی اریکسون قابلیتی دارن به نام مولتی ف ا ک که این قابلیت سالهاست روی توی تمام گوشی پیاده میشه.فل مثل

فیلم برداری QVGA
سایز LCD که تازه یه مدتی هست که از سایز کوچیک کشیده بیرون.
عدم استفاده از سیستم عامل درست و حسابی
تاچ ناقص
نداشتن مولتی تاچ هم آخرین دست آورد در این زمینه هست.

ولی با این وجود ما هنوزم میخوایمش.البته هر برندی همچین چیزایی داره.

titanium_zarin
30-03-2010, 10:42
نظرت قابل احترامه.ولی خب به نطر من این 2 تا زیاد هم مهم نیست.مخصوصا دومی...
انتقال فایل که فکر نکنم مشکلی داشته باشه
هدفون؟؟؟بابا کسی اگه 800 پول گوشی داد خب یه هدفون 50 تومانی هم میگیره دیگه.ای بابا :دی

مولتی تاچ یعنی اینکه صفحه نمایش گوشی قابلیت شناسایی همزمان بیشتر از 1 انگشت رو داشته باشه:31:

منم میگم مولتی تاچ مالی نیست.بیشترین استفادش تو بازیه که فعلا آندو از نظر بازی یخته.بعد هم تو وب گردی حال میده که ایران کو اینترنت؟:31:آخرین کاربردش واسه زوم کردن عکسه که بیشتر جنبه کلاس گذاشتن داره .من که معمولا معمولا دبل کلیک میکنم:31:
پس بکشین بیرون از مولتی تاچ:31:
من هی نخواستم بحث هدفون کنم که تاپیک منحرف نشه هی نمیزارین...هدفون نه سونی نه هیچ چیز دیگه
من یه بار با این Monster Cable Beats by Dr. Dre [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]موزیک گوش دادم مست شدم...نزدیک بود دیوونه شم:31:قیمتشم ناقابل 300 تا. یه تاپیک بزنیم اونجا بحرفیم؟؟؟:31:

اینم خلاصه ای از ریویو چند تا از سایت ها از X10

GSMArena: “We expect the retail firmware update to come knocking on our door any moment now, so we’ll update this review should we see improvements in any aspect of the XPERIA X10. For now it remains what it is – a huge leap from what we saw several months back and an exceptional high-end cameraphone with only a few faults that can be excused

PhoneArena: “The Sony Ericsson Xperia X10 is one of the best Android handsets today, but what it needs to become perfect is software update to the latest version of the operating system and a fix to resolve the several bugs and lagging issue. We hope the manufacturer responds fast in order to make its flagship device even more appealing than it currently is

Slashgear: “Camera performance bests anything we’ve seen on other Android smartphones, and with 4-inch displays teetering on the limits of what many users want to carry, you could argue a bigger panel would be overkill. Meanwhile the 1GHz processor is swift and there’s no shortage of connectivity. We’ll believe Sony Ericsson’s promises to update Android when we see the update itself, but a more modest update to address data lags in Timescape and – more urgently, perhaps – patchy touchscreen response (which could well come in the final production build) seems a more realistic expectation.”

منم كه گفتم مولتي تاچ رو ولش ولي از انتقال فايل نميگذرم...اخه گوشي كه بي بلوتوث نمي شه...به نظر من بايد مطمن شد كه اپديت ميشه بعدش خريد وگرنه هر كي ببينه كه خريدي اول چشاش در مياد بعد كه مي فهمه نميشه بلوتوث كرد باهاش كلي مسخره ميكنن:18:
من برا هدفونم قانع نشدم...800 تا ميدي گوشي كه وسايلش كامل نباشه؟؟؟اصلا تو كَتَم نميره:27:

يه تاپيك واسه هدفون بزنيد كه اگه هدفون روش نبود يه خاكي تو سرم كنم...ممنون ميشم سامان اقا...

راستي اينو ديدم...

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، اپراتور كانادايی Rogers كه يكی از اپراتورهای ارائه دهنده خدمات بی سيم در اين كشور است بطور رسمی اعلام كرد كه عرضه كننده گوشی سونی اريكسون Xperia X10 در كانادا خواهد بود با اين وجود تاريخ دقيقی برای عرضه رسمی اين گوشی تعيين نكرد ولی كارشناسان بازار موبايل كانادا احتمال دادند كه طی چند هفته آينده اين گوشی در كانادا از طريق Rogers موجود شود.
در عين حال منابع داخلی اپراتور Rogers خبرهايی منتشر كردند مبنی بر اينكه گوشی مذكور با قيمت 200 دلار و با قرارداد سه ساله و در تاريخ 14 اوريل از سوی اين اپراتور به كاربران ارائه خواهد شد اما هنوز اپراتور Rogers اين خبر را به طور رسمی تاييد نكرده است. گوشی Xperia X10 بر پايه سيستم عامل آندرويد 1.6 می باشد و پس از عرضه از سوی Rogers سيستم عامل آن به نسخه 2.1 آندرويد ارتقاء خواهد يافت. در حال حاضر در سايت رسمی اپراتور Rogers صفحه ای به پيش خريد اين گوشی اختصاص داده شده است.

hamed1297
30-03-2010, 11:12
بعیده ارتقاء پیدا نکنه اونم بلوتوث.ولی از SE هیچ بعید نیست.اگر دیدید اون بچه های ریچل آندروئید 2.1 شدن و مولتی تاچ اصلا تعجب نکنید.
ولی با این 1.6 ایکس 10 واقعا ناقصه.

gorgin83
30-03-2010, 13:23
زياد خودتون رو درگير بلوتوث گوشي نكنيد! N900 هم به صورت كارخانه اس قابليت سند فايل با بلوتوث نداره ولي با نصب يه برنامه ۱۵ كيلوبايتي مشكلش حل ميشه ...

R@R#M@N
30-03-2010, 13:37
دقیقآ ! با یه برنامه کوچولو میشه بلوتوث رو درست کرد
دوستمون تیتان هیرو دارن ! اوشون:دی هم مشکل بلوتوث داشتن که با یه نرم افزار کوچولو درستش کردن !
غصه بلوتوث رو نخورین !

Original Titan
30-03-2010, 14:12
تاره وقتي هم كه درستش ميگني يادت ميره كه داري ... :31: فقط همين خيالت راحته كه بلوتوث داري :31:

titanium_zarin
30-03-2010, 14:19
دقیقآ ! با یه برنامه کوچولو میشه بلوتوث رو درست کرد
دوستمون تیتان هیرو دارن ! اوشون:دی هم مشکل بلوتوث داشتن که با یه نرم افزار کوچولو درستش کردن !
غصه بلوتوث رو نخورین !

تاره وقتي هم كه درستش ميگني يادت ميره كه داري ... :31: فقط همين خيالت راحته كه بلوتوث داري :31:

ما كه هر چي ميگيم ...شنا حرف خودتون رو ميزنيد...
باور كنيد منم طرفدار همين گوشي هستم به اين گندگي...
اصلا ميدونيد چيه؟؟به قول بابام...
كليد خدا بادستم در دهنمو بستم (لطفا ريتميك بخونيد:31:):19:

Original Titan
30-03-2010, 14:35
ما كه هر چي ميگيم ...شنا حرف خودتون رو ميزنيد...
پدر جان من :31:‌اين بدبخت كه بلوتوثش مشكلي نداره ... فايل هم ترنسفر ميكنه... گير بده به مولتي شما :31:

R@R#M@N
30-03-2010, 15:50
اینم هندزفریش :دی

titanium_zarin
30-03-2010, 17:06
پدر جان من :31:‌اين بدبخت كه بلوتوثش مشكلي نداره ... فايل هم ترنسفر ميكنه... گير بده به مولتي شما :31:
من ميخوام هيچي نگم شما نذار....باشه؟؟؟:31:
اخه 1.6 كه بلوتوثش كار نميكنه...چه جوري اين مشكلي نداره؟؟؟
من با مولتي مشكلي ندارم...چون خيليا سر در نميارن كه چيه و لي بلوتوث:41:

اینم هندزفریش :دی

اره اينو ديديم...از همين عكسم اين بحثاي هندزفري شروع شد...:19:

hussain
30-03-2010, 18:40
این مولتی تاچ عجب قصه ای داره:31:
Update: X10 Multi-touch Why Did SE Say It Might Come
جالبه حالا دارند میگند شاید مولتی اضافه بشه

hamed1297
30-03-2010, 19:42
این هم برای اینکه خیالتون واسه آپدیت راحت شه:

Due to vendor understanding and agreements, we don´t discuss in detail regarding hardware specifications. Having said that, X10 is upgradable and as earlier described there will be significant value offered through upgrades. X10 is about to reach stores and early consumer feedback is very positive, also highlighting room for improvement which we will share in due time.

Regards,
Sumit

^^ HAMID ^^
30-03-2010, 19:57
جالبه حالا دارند میگند شاید مولتی اضافه بشه

منتفیه ! نمیاد مولتی تاچ !

X10 screen hardware does not register simultaneous entries.

خلاص دیگه ادامه ندید که عصبی میشم :دی

قبلا کامنت داده شده بود که شاید بیاد ولی اکنون زرشک برای شما!

هه هه

Original Titan
30-03-2010, 23:37
اخه 1.6 كه بلوتوثش كار نميكنه...چه جوري اين مشكلي نداره؟؟؟
شما داري به كسي اينو ميگي كه خودش آندروئيد داره ... عزيز من مگه شما فيلمي كه توش نشون داد ايكس 10 فايل ترنسفر داره رو نديدي؟
اصلا ميخام بدونم شما با كدوم منبع و كدوم منطقي ميگي كه 1.6 بلوتوثش كار نمي كنه؟ نه جدا!؟
شما اين همه داري جلز ولز ميكني به خاطر اطلاعات غلط
حالا فرض رو بگيريم كه ايكس 10 فابريكي بلوتوث نداشت. شما ايكس 10 رو بگير يه پي ام بده به من... بنده تو سه سوت بلوتوث روش راه ميندازم
عجب اوضاعي شده !!! :31: با تشكر

titanium_zarin
31-03-2010, 00:05
شما داري به كسي اينو ميگي كه خودش آندروئيد داره ... عزيز من مگه شما فيلمي كه توش نشون داد ايكس 10 فايل ترنسفر داره رو نديدي؟
اصلا ميخام بدونم شما با كدوم منبع و كدوم منطقي ميگي كه 1.6 بلوتوثش كار نمي كنه؟ نه جدا!؟
شما اين همه داري جلز ولز ميكني به خاطر اطلاعات غلط
حالا فرض رو بگيريم كه ايكس 10 فابريكي بلوتوث نداشت. شما ايكس 10 رو بگير يه پي ام بده به من... بنده تو سه سوت بلوتوث روش راه ميندازم
عجب اوضاعي شده !!! :31: با تشكر

اره ميدونم شما هيرو داريد ... تو تاپيكش ديدم مطلب ميذاريد...قصد جسارتم ندارم...:46:
من اون فيلم رو نديدم...
منطق اين كه ميگم بلوتوث 1.6 كار نميكنه همون تاپيك هيرو هست...:5:
شايد من اشتباه ميگم ولي بچه ست ديگه...گناه داره:21:
من واسه اينكه چشم تو رو در بيارم يه x10 ميگيرم نشونتم نميدم(شوخي كردم) :27::31: فقط يه 5 سالي طول ميكشه چون بايد زن بگيرم اون برام بخره:18:

Original Titan
31-03-2010, 00:09
منطق اين كه ميگم بلوتوث 1.6 كار نميكنه همون تاپيك هيرو هست...
ميتوني آدرسش و بهم بدي؟
كي همچين حرفي رو زده؟

titanium_zarin
31-03-2010, 10:46
ميتوني آدرسش و بهم بدي؟
كي همچين حرفي رو زده؟

اقا من كوتاه اومدم...
ولي خب خوندم...شما باتجربه تر هستي ميگي داره حتما داره:20:

hussain
31-03-2010, 11:55
اقا من كوتاه اومدم...
ولي خب خوندم...شما باتجربه تر هستي ميگي داره حتما داره:20:
برادر اورجینال درست می گویند:10:
توی ویدئوهاش قابلیت ترنسفر داره(باور نداری از 118 بپرس:31:)

titanium_zarin
31-03-2010, 12:00
برادر اورجینال درست می گویند:10:
توی ویدئوهاش قابلیت ترنسفر داره(باور نداری از 118 بپرس:31:)

اقا من حرف ايشون رو قبول دارم...:46:
من يه چيزي شنيده بودم و خونده بودم...حتما من اشتباه كردم...
من معذرت مي خوام...:10:

tanatos
31-03-2010, 14:29
بعد این همه انتظار آخرش چه بلوایی به پا شد.

titanium_zarin
31-03-2010, 15:55
بعد این همه انتظار آخرش چه بلوایی به پا شد.

بلوا چيه؟؟؟فروم همينه ديگه...اونايي كه چيزي بلد نيستن ميان اينجا كه ياد بگيرن (مثل من:31:)

night lord
31-03-2010, 16:27
منتفیه ! نمیاد مولتی تاچ !

X10 screen hardware does not register simultaneous entries.

خلاص دیگه ادامه ندید که عصبی میشم :دی

قبلا کامنت داده شده بود که شاید بیاد ولی اکنون زرشک برای شما!

هه هه

من که گفتم این دقیقا سیاستیه که htc هم برای hd2 برای بازار گرمی در مورد وین مو 7 پیاده کرد .گفت : (این گوشی 100 درصد برای وین مو7 طراحی شده ولی حالا میگن نه سیستم مورد نیاز برای این سیستم عاملو نداره و خلاص به قولی بحث نکنید عصبی میشیم):31:
حالا اینم مولتی تاچ نداره:13: که اصلا بدون مولتی حال نمیده حسابی حال گرفتن

Original Titan
31-03-2010, 17:36
آقايي تيتانيوم :31:
بالاخره هيچي نباشه همجنسيم :31:(تيتان و تيتانيوم)

^^ HAMID ^^
31-03-2010, 19:22
حالا اینم مولتی تاچ نداره که اصلا بدون مولتی حال نمیده حسابی حال گرفتن

این که بد موقع گندش در اومد تا فروشش شروع شد اینم رو شد . حداقل میزاشتن یه ذره میفروخت بعد ضد حال میزدن ! :دی

حالا نمیدونم مولتی توی گیم و اینا چقدر تاثیر داره یا اصلا آندرویید چقدر بازی بدرد بخور مولتی ساپورت داره ولی جدا از این ها اگه به ورژن 2.1 ارتقا پیدا کنه (که مثل اینکه میکنه ) واقعا ارزش خرید داره . چون هم با قیمت مناسبی شروع شده هم خوشگل و دیزاین شیکی داره سی پی یو کاردرستی داره اینترفیس لذیذی داره :دی سرعت بالا تاچ حساس ال سی دی فوق العاده به خصوص زیر نور آفتاب . رم زیاد دوربین و رکورد فیلم خوب و .... اینا آدم رو برای خریدش تحریک میکنه :دی

در یک کلام یکی از گوشیهای کار درست بازار هست الان .

ali racer
31-03-2010, 19:41
آقا جون آندو 2.1 داریم که مولتی تاچ نباشه یا نه ؟

hasanmotori
31-03-2010, 20:04
آقا جون آندو 2.1 داریم که مولتی تاچ نباشه یا نه ؟

بله
i5700 هست که با آپدیت میشه 2.1 و مولتی تاچم نیست و...

ولی حیف شد من میخاستم x10 بخرم بازم سونی اریکسون ضد حال زد

S A M S U N G
31-03-2010, 20:07
ولی حیف شد من میخاستم x10 بخرم بازم سونی اریکسون ضد حال زد

چی مـــــیـــــگـــــــی :دی

من میگم شاید سونی اریکسون فعلا مجوز استفاده از مالتی رو نداشته باشه . نه ؟ !

مخلصیم .

hasanmotori
31-03-2010, 20:17
چی مـــــیـــــگـــــــی :دی

من میگم شاید سونی اریکسون فعلا مجوز استفاده از مالتی رو نداشته باشه . نه ؟ !

مخلصیم .

مگه چیه ؟ :31:
اگه مولتی تاچ بشه خوب چیزیه

ببینید se به کیفیت بیشتر از کمیت فکر میکنه

میگه 1 تاچ آباد بهتر از مولتی تاچ خرابه
یا مثلاً اندروید 1.6 آباد بهتر از 2.1 خرابه

اشکال نداره اگه 500 تومن باشه میخرمش

hussain
31-03-2010, 21:15
مسولان گفتن که مولتی تاچ چیزی نیست که بخواهیم روش مانور بدیم در عوض چیزهای بهتری مانند دوربین و مدیا و موسیک بصورت عالی روش مانور داده شده.
من هم میگم که مولتی چیزه شاخی نیست,المانهای زیادی داره برای هرید داره

S A M S U N G
31-03-2010, 21:45
مسولان گفتن که مولتی تاچ چیزی نیست که بخواهیم روش مانور بدیم در عوض چیزهای بهتری مانند دوربین و مدیا و موسیک بصورت عالی روش مانور داده شده.

مسئولان یه ذره بی جا کردن :دی مگه مانوریه ! مدیا و موسیک :دی که چیز جدیدی نیست که بخوان روش مانور بدن .

ولی من میگم اجازه مالتی تو این گوشی نداره . چون سخت افزارش که داره .

در کل داداش من داره میخره ولی مالتی تو بازی فازی میده :دی

مگه نه سامان ؟ :دی

مخلصیم.

^^ HAMID ^^
31-03-2010, 22:29
سخت افزار مولتی تاچ رو ندارد عزیزان ! تو مطلب قبلی گفته شد که ال سی دی ایکس 10 نمیتونه دو ورودی همزمان رو ثبت کنه یعنی دو انگشت با هم impossible ! :دی

اجازه کیلو چنده حالا که هر ننه قمری داره مولتی میزنه :دی

اینم از مقام مسئول :

However, in a posting on the quasi-official Sony Ericsson Product Blog, staffer Rikard Skogberg said: "As said earlier, there’s no multitouch in [the] X10 – and I also can confirm that it’s not only related to [software] but also to [hardware]."

ولی بازم گفته شده به جای مولتی تاچ رو ی راه حل های دیگه دارن کار میکنن مثلا برای زوم کردن :

That said, Skogberg did indicate that some multi-touch features may be added to the handset: "For future updates of X10 we are of course working on other solutions for e.g. zooming."

که تو آپدیتی که در آینده میشه این چیزها بهش اضافه میشه !

شب خوش :دی

R@R#M@N
31-03-2010, 23:32
ولی من توی یه ریویوو (فک کنم فون آرنا) خوندم که بهترین دوربین رو توی آندو دارها ایکس10 داره !
این خودش بهترین و بزرگترین المان این گوشی هست (علاوه بر همه چیزای دیگش مثه رم و سی پی یو و ال سی دی و....)
خلاصش میشه بعنوان بهترین آندو فون قبولش کرد !
این Desire هم که 5 ه دوربینش ! بازم به ایکس10 نمیرسه !

ninja3000sh
31-03-2010, 23:32
مولتی تاچ فقط تو آیفون حال میده.:46:
الان روی hd2 هم مولتی تاچ هستش ولی تو بازیها ساپورتش نمیکنه.
من بشخصه تو زوم کردن روی عکسها از مولتی تاچ استفاده میکنم.
تو موارد دیگر مولتی تاچ زیاد بدرد نمیخوره.
کسانی هم که مولتی تاچ میخوان میتونن به desire فکر کنن که اونم ریلیز شده.
ولی x10 دیزاینش از desire بهتره.
آقا کی خریده یه ریویو بزاره ببینیم چجوریه؟:31:

tanatos
31-03-2010, 23:52
آقا جریان به کجا رسید؟ 1.6 موند؟

meha
01-04-2010, 11:25
من رفتم مسافرت و اومدم این هنوز نیامد ایران؟!!

یکی بره دنبالش:دی

کی قرار هست وارد ایران بشه؟

feryshad
01-04-2010, 13:53
مگه چیه ؟ :31:
اگه مولتی تاچ بشه خوب چیزیه

ببینید se به کیفیت بیشتر از کمیت فکر میکنه

میگه 1 تاچ آباد بهتر از مولتی تاچ خرابه
یا مثلاً اندروید 1.6 آباد بهتر از 2.1 خرابه

اشکال نداره اگه 500 تومن باشه میخرمش
حسن -- شد :دی

نمیدونم به شوخی بوده یا جدی ولی اگه بخواهیم با انصاف نگاه کنیم دقیقا همینیه که حسن گفت ...

مثلا شما اگه به صحبت کاربر حرفه ای آندرویید :دی برادر اوجینال تیتان نگاه کنید متوجه میشید
تاچ حساس ، سرعت ، روتیت سریع و ... خیلی بهتر از جینگولک بازی هایی مثل مولتی تاچه ...

کلا مولتی تاچ یه چیزیه مثل فیس و اسمایل دیتکشن تو عکاسی که هر گوشی ای نداشتش انگار اصلا دوربین نداره ... در حالی که من کمتر از 5 بار از این دوتا تو گوشیم استفاده کردم که اون چند بار هم برای امتحان کردن این قابلیت بوده ...

خلاصه بگم که بخرین گوشی خوبیه :دی من تاییدش میکنم :دی

feryshad
01-04-2010, 13:58
اِ یادم رفت فروم ه ک رو -- نشون میده :دی

hasanmotori
01-04-2010, 15:26
حسن -- شد :دی

نمیدونم به شوخی بوده یا جدی ولی اگه بخواهیم با انصاف نگاه کنیم دقیقا همینیه که حسن گفت ...

مثلا شما اگه به صحبت کاربر حرفه ای آندرویید :دی برادر اوجینال تیتان نگاه کنید متوجه میشید
تاچ حساس ، سرعت ، روتیت سریع و ... خیلی بهتر از جینگولک بازی هایی مثل مولتی تاچه ...

کلا مولتی تاچ یه چیزیه مثل فیس و اسمایل دیتکشن تو عکاسی که هر گوشی ای نداشتش انگار اصلا دوربین نداره ... در حالی که من کمتر از 5 بار از این دوتا تو گوشیم استفاده کردم که اون چند بار هم برای امتحان کردن این قابلیت بوده ...

خلاصه بگم که بخرین گوشی خوبیه :دی من تاییدش میکنم :دی

اگه مولتی تاچ فقط واسه زوم رو عکس و این چیزا باشه که میشه ازش گزشت ولی اگه قرار باشه بازی مولتی تاچ بیاد و نشه روی x10 بازی کرد دیگه فک نمیکنم کسی ازش بگزره

فعلاً نخرید صبر کنید ببینید بازی مولتی تاچ ساپورت میاد یا نه ... اگه هم بازی براتون مهم نیست بخرید خب
با فیس دیتکشن موافقم چون کلاً کاربردی نداره ولی اسمایل شات چیز بدرد بخوریه و استفاده زیادی داره

^^ HAMID ^^
01-04-2010, 23:03
بابا عجب بساطی شده

ایکس 10 های مشکی مولتی تاچ ساپورت هستند و سفید ها نیستند !

ده بیا ! :دی :دی :دی

hamed1297
01-04-2010, 23:07
عجب فیلمیه ها!!!!!!!!!!!!!!

^^ HAMID ^^
01-04-2010, 23:08
Basically they got it wrong. The white version doesn’t have multi-touch support that’s true, and it’s hardware won’t support it. However, the black X10 does support multi-touch.

اساسا آنها اشتباه متوجه شدند . گوشی های سفید رنگ مولتی تاچ رو ساپورت نمیکنن این درست است (که خوب به خاطر سخت افزارش هست ) . با این وجود ایکس 10 های مشکی مولتی تاچ رو ساپورت میکنن.

حالا اینا رو کی گفته ؟ یه منبعی که با اس ای سروکار داره ! دیگه الله اعلم هر دم از این باغ بری میرسد :دی

meha
01-04-2010, 23:11
وای!!!

تازه من گفتم سفیدش باید یک سری چیزا علاوه بر مشکی داشته باشه!!!

این desire چه طوره به نظرتون؟کدومش بیشتر ارزش خرید داره؟

میزان شارژ با آپدیت به 2.1 تغییر میکنه؟

^^ HAMID ^^
01-04-2010, 23:17
حالا دلیل این کا رو هم توضیح داده : پدر آیفون بسوزه :دی :

Their market research showed that most Apple customers expect to buy products missing key features so they intentionally left out multi-touch support in the white hipster version and included it in the black version meant for sale to everyone else.

تحقیقاتی که اونها در مورد بازار کردند این رو نشون میده که بیشتر مشتریان اپل انتظار دارند محصولاتی رو بخرند که ویژگی های کلیدی رو ندارند رو همین حساب عمدی اومدن مولتی رو تو ورژن سفید رنگ حذف کردند و مولتی رو تو ورژن مشکی رنگ قرار دادند برای فروش به دیگران (اونایی که طلبه هستند) .

عجب ... مغزهایی ! :دی

شرمنده اگه ترجمه یه مقدار ... شد . :دی

ali racer
01-04-2010, 23:18
اساسا آنها اشتباه متوجه شدند . گوشی های سفید رنگ مولتی تاچ رو ساپورت نمیکنن این درست است (که خوب به خاطر سخت افزارش هست ) . با این وجود ایکس 10 های مشکی مولتی تاچ رو ساپورت میکنن.

حالا اینا رو کی گفته ؟ یه منبعی که با اس ای سروکار داره ! دیگه الله اعلم هر دم از این باغ بری میرسد :دی

اینم از سری دروغ های 1 آپریله:27:
حمید خودت ساختی یا منبع دروغ اجنبی ها هستند ؟:31:

^^ HAMID ^^
01-04-2010, 23:21
اگه خواستید بخرید هم همون مشکیشو بخرید که جنس پشتشم مثل k800 هست .. سفیدش اینطور نیست .

اینم از سری دروغ های 1 آپریله
حمید خودت ساختی یا منبع دروغ اجنبی ها هستند ؟

منبع این مزخرفات اجنبی های مستکبر هستند ! جوک آوریله دیگه برا خنده ! :دی

SAEED_BARCELONA
01-04-2010, 23:24
اینطور که بوش میاد سفیدش 200تومن ارزون تر از مششکیشه. من که سفیدشو میگیرم. دست رو دلمون میزاریم عکس رو به صورت کلاسیک:دی زوم می کنیم:دی

Original Titan
01-04-2010, 23:36
من سفيدشو ميخرم قاب مشكلي ميذارم روش :31: شايد مولتي تاچش هم درست شد

ghorban2
01-04-2010, 23:42
با عرض معذرت
چت با مسنجر بیشتر حال میده ها!

meha
01-04-2010, 23:43
دوستان بالاخره قضیه این صدا چی شد؟!

خوب هست یا بد هست؟!

hamed1297
01-04-2010, 23:46
کدوم صدا؟کیفیت پخش X10؟
ظاهرا توی این ورژن 1.6 که خوب نیست.امید است در آپدیت بعدی درست بشه.

ali racer
01-04-2010, 23:48
کدوم صدا؟کیفیت پخش X10؟
ظاهرا توی این ورژن 1.6 که خوب نیست.امید است در آپدیت بعدی درست بشه.
یعنی اینقدر آپ دیت های آندو تو کیفیت موثر هستند ؟
بردار تیتان بیا توضیح بده

SAEED_BARCELONA
01-04-2010, 23:48
آقا اسپم کجا بود؟ تا حالا گل آقا خوندی؟ طنزهارو دیدی؟ مسائل اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و ... رو به صورت طنز بیان میکنن. یه جورایی حرفای ما کنایه ست. اسپک نیست برادر من

hamed1297
01-04-2010, 23:49
نه خوب.میگم شاید اکولایزر و این حرفا اضافه بشه.ظاهرا که موزیک پلیر خیلی ساده ای داره!

ali racer
01-04-2010, 23:52
نه خوب.میگم شاید اکولایزر و این حرفا اضافه بشه.ظاهرا که موزیک پلیر خیلی ساده ای داره!
یکی از نکات جالب آندو 21. پشتیبانی از خروجی اچ دی ام ای هستش
متاسفانه این امکان تو 1.6 نیست

به نظرتون سونی کی نسخه کاستوم 2.1 واسه ایکس 10 میده بیرون ؟

Original Titan
01-04-2010, 23:52
یعنی اینقدر آپ دیت های آندو تو کیفیت موثر هستند ؟
بردار تیتان بیا توضیح بده
والا ريسر جان
تو رام هاي آفيشيال نديدم اين كارو بكنن كه بياد صدا رو اينقد دستكاري كنن
ولي تو كاستوما چرا
مثلا من الان 2.1 با سنس استفاده ميكنم زد صدا گوشي رو تيز كرده
خيلي فرق كرده
خيلي هم بلند شده

ali racer
01-04-2010, 23:53
والا ريسر جان
تو رام هاي آفيشيال نديدم اين كارو بكنن كه بياد صدا رو اينقد دستكاري كنن
ولي تو كاستوما چرا
مثلا من الان 2.1 با سنس استفاده ميكنم زد صدا گوشي رو تيز كرده
خيلي فرق كرده
خيلي هم بلند شده

در مورد کیفیت دوربین چی ؟
تغییر محسوسی ایجاد شده ؟؟

meha
01-04-2010, 23:54
والا توی مشخصات خود گوشی گفته شده صدای استریو!!!!

Original Titan
01-04-2010, 23:55
در مورد کیفیت دوربین چی ؟
تغییر محسوسی ایجاد شده ؟؟
به حضورت عرض شود كه تغيير خيلي محسوس بوده ولي به صورت نزولي :31: بسيار افتضاح تر شده
مصرف باطري خيلي بد شده
ما منتظر رام اصلي هستيم...

ali racer
01-04-2010, 23:58
به حضورت عرض شود كه تغيير خيلي محسوس بوده ولي به صورت نزولي :31: بسيار افتضاح تر شده
مصرف باطري خيلي بد شده
ما منتظر رام اصلي هستيم...
یکی از دوستان من هیرو داره
آپ کرده بود یه کاستوم 2.1
میگفت تاچ فوکوسش سرعتش بالا رفته

حالا نمی دونم آندورید بهتر شده یا این دوستمون اشتباه میکرد ؟

شما تغییری داشتی ؟
راستی آپ کردن فریمور آندورید دنگ و فنگ زیاد داره
یا ایکس10 براحتی میشه آپش کرد ؟

hamed1297
02-04-2010, 00:01
عرض شود خدمت شما دوست عزیز که کیفیت رو به صورت نرم افزاری میشه زیاد و کم کرد.پس بعید نیست تغییراتی داشته باشه.

---------- Post added 02-04-2010 at 12:01 AM ---------- Previous post was 01-04-2010 at 11:58 PM ----------

آیا ممکن است که رنگ سفید و سیاه از لحاظ سخت افزاری تفاوتهای دیگری نیز داشته باشند؟

Original Titan
02-04-2010, 00:01
میگفت تاچ فوکوسش سرعتش بالا رفته
بالا رفته ولي بي اثر شده حقيقتش

راستی آپ کردن فریمور آندورید دنگ و فنگ زیاد داره
یا ایکس10 براحتی میشه آپش کرد ؟
منظورت از آپ كردن چيه؟ منظورت كوك كردنه؟ يا همون آپلود (آپلود كه كاري نداره ) يا آپگريد؟ :31:

آیا ممکن است که رنگ سفید و سیاه از لحاظ سخت افزاری تفاوتهای دیگری نیز داشته باشند؟
روي كاغذ امكانش هست :31:

SAEED_BARCELONA
02-04-2010, 00:03
منم برام سوال شده که واقعا چرا اینقدر تفاوت بین نسخه های آندو هست؟ این طوری یه مقدار قضیه لوس میشه:دی نه؟

ali racer
02-04-2010, 00:03
عرض شود خدمت شما دوست عزیز که کیفیت رو به صورت نرم افزاری میشه زیاد و کم کرد.پس بعید نیست تغییراتی داشته باشه.

---------- Post added 02-04-2010 at 12:01 AM ---------- Previous post was 01-04-2010 at 11:58 PM ----------

آره
قبلا هم همچین چیزی بوده
مثل نوکیا ان73 رنگ مشکی اش تا 2 گیگ مموری ساپورت میکرد

بالا رفته ولي بي اثر شده حقيقتش

منظورت از آپ كردن چيه؟ منظورت كوك كردنه؟ يا همون آپلود (آپلود كه كاري نداره ) يا آپگريد؟ :31:
آپ= آپگرید

آخه مهندس آپ چه ربطی به کوک داره آخه ؟:31:

Original Titan
02-04-2010, 00:05
والا ايطوري كه مثل نقل و نبات رام مياد براش فك نمي كنم سخت تر از بقيه او اس ها باشه
در كل اطلاعي ندارم

ghorban2
02-04-2010, 00:06
آقا اسپم کجا بود؟ تا حالا گل آقا خوندی؟ طنزهارو دیدی؟ مسائل اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و ... رو به صورت طنز بیان میکنن. یه جورایی حرفای ما کنایه ست. اسپک نیست برادر من

بیخیال شوخی کردم، راحت باشید.
این gsmarena هم شوخیش گرفته. در پرینتی که چند ماه پیش از مشخصات گوشی داشتم جلوی speakerphone نوشته بود yes with stereo speakers اصلا یکی از برجستگی های این گوشی نسبت به htc hd در ذهن من همین استریو بودن اسپیکرهاش بود اما حالا به همین راحتی فقط نوشته yes !

ولی خداییش خودمونیما سازنده های آندروید اینقدر از سیستم عامل 2.1 خودشون تعریف نمی کنند که شماها می کنید!

SAEED_BARCELONA
02-04-2010, 00:08
ولی من فکر نکنم فرقی بین سفید و سیاه باشه از لحاظ سخت افزاری. اینم یه حقه ای بیش نیست. اگه اختلاف قیمتشون زیاد نبود بدونید سرکار رفتیم:دی

ali racer
02-04-2010, 00:10
منم برام سوال شده که واقعا چرا اینقدر تفاوت بین نسخه های آندو هست؟ این طوری یه مقدار قضیه لوس میشه:دی نه؟
اصلا هم این طور نیست
این نشون میده
که گوگل بدجور میخواد پوز مک رو بزنه
و پشتیبانی اش فوق العاده اس

آندورید بیشتر رشد رو میان تمامی سیستم عامل ها تو بازار ایالات متحده داشته

فقط حیف آندو یه کم ابزار فارسی اش و فارسی ساپورتش جالب نیست
پس زنده باد سیستم عاملی که زبان فارسی جزو زبان های ساپورت شده اش هست !

hamed1297
02-04-2010, 00:10
منم برام سوال شده که واقعا چرا اینقدر تفاوت بین نسخه های آندو هست؟ این طوری یه مقدار قضیه لوس میشه نه؟
اتفاقا به نظرم این مزیت هست.
یعنی انعطاف سیستم عامل رو نشون میده.
هر برندی برای خودش میتونه اینترفیس خودش رو داشته باشه.

ghorban2
02-04-2010, 00:13
ببخشید من زیاد وارد نیستم اینکه میگید آپگرید میشه و ... به نسخه 2.1 یعنی خود سونی اریکسون چند ماه دیگه این گوشی رو با نسخه 2.1 میده به بازار یا نه ما خودمون میایم ارتقا میدیم؟

hamed1297
02-04-2010, 00:13
فقط حیف آندو یه کم ابزار فارسی اش و فارسی ساپورتش جالب نیست
پس زنده باد سیستم عاملی که زبان فارسی جزو زبان های ساپورت شده اش هست !
خوب این مورد هم با فراگیر شدن گوشی های اندو دار باید به زودی حل بشه.

ali racer
02-04-2010, 00:18
خوب این مورد هم با فراگیر شدن گوشی های اندو دار باید به زودی حل بشه.

کلا این گوگل(ملعون) با ایرانی ها مشکل داره
اول اسم خلیج فارس رو تو گوگل ارث کرده خلیج عربی

بعدش ای پی ایران رو برای کلی از خدمات رایگانش مسدود کرده

حالا تو آندو هم خیچ ساپورتی از زبان پارسی نمیکنه

تنها خدمتش موتور جستجو گرشه
که البته اونم به دلیل بالا رفتن یوزر هاشه
چون خیلی ها تو ایران فکر میکنن سرچ یعنی گوگل(همون گاگول :31:)

hamed1297
02-04-2010, 00:23
ولی با این حال گوگل حق زیادی به گردن اینترنت و یوزر هاش داره.

چون سیستم عاملش متن باز هست پس این کار رو نیازی نیست که خود گوگل انجام بده.دولاپر ها هم میتونن انجام بدن.

meha
02-04-2010, 00:44
بالاخره نفهمیدیم بعد از این همه بحث اسپیکرش استریو هست یا نه؟

هی میخوان x10 رو بد نشون بدن منم هی کشیده میشم طرف desire مخصوصا با صدای دالبیش یکی دست منو بگیره نرم اونطرف!

SAEED_BARCELONA
02-04-2010, 08:26
چقدر ساده ای که فکر میکنی دیزایر صداش دالبیه. اصلا مگه میشه تو این ابعاد صدای دالبی درست حسابی راه انداخت؟؟؟
سامسونگ هم از این اسامی زیاد استفاده کرده. از 8510 به این طرف اکثر گوشیاش به قول خودش سوراند و DNie داره ولی فرق آنچنانی بین کیفیت و بلندی و ... اسپیکرای گوشیاش با بقیه برندا نداشت. حالا این که دیگه HTCـه که همه رفتن سراغ دوربینای بالای 8مگاپیکسلی ولی این هنوز 5رو با 1000تا ایراد داره!

meha
02-04-2010, 08:32
نه دوربین HTC ها توپه!

من HD2 رو دیدم و داشتم واقعا عالی عکس میگیره!

رنگها واقعا خیلی طبیعی هست....

خیلی ها میگن دوربین HD2 مشکوک هست....چون شما پشت گوشی هیچ اثری از 5MP نمیبینی!!

یکی از نکته هایی که x10 منو به خودش جلب کرد اسپیکر استریو بود....حالا کیفیتش در اون حد هم باشه خوبه

ghorban2
02-04-2010, 09:30
یکی از نکته هایی که x10 منو به خودش جلب کرد اسپیکر استریو بود....حالا کیفیتش در اون حد هم باشه خوبه
اگر واقعا استریو هست پس چرا تو gsmarena این کلمه رو حذف کردند؟ همونطوری که قبلا هم گفتم چندماه پیش جلوی speakerphone در رویوی gsmarena نوشته بود yes with stereo speakers اما حالا فقط نوشته yes و خبری از کلمه استریو نیست!

به این سوال لطفا پاسخ بدین:
اینکه میگید آندروید گوشی آپدیت و آپگرید میشه به نسخه 2.1 یعنی خود سونی اریکسون چند ماه دیگه این گوشی رو با نسخه 2.1 میده به بازار یا نه سونی اریکسون امکان آپدیت رو فراهم میکنه و ما خودمون میایم ارتقا میدیم؟

S A M S U N G
02-04-2010, 12:08
سامسونگ هم از این اسامی زیاد استفاده کرده. از 8510 به این طرف اکثر گوشیاش به قول خودش سوراند و DNie داره ولی فرق آنچنانی بین کیفیت و بلندی و ... اسپیکرای گوشیاش با بقیه برندا نداشتسلام .

سعید یه چیزی میگیا :دی DNSe فقط تو هدفون گوشی تاثیر داره نه تو اسپیکر ! و چه ربطی به بلندی داره ! DNSe یه چیزی مثل آمپلی فایر میمونه که تفکیک صدارو تا حدودی بهتر میکنه .

در ضمن DNIe ربطی به صدا نداره و برمیگرده به تصویر !

البته اینکه دوستان S AMOLED هم ببرن جز اسامی تعجب نداره :دی

مخلصیم .

hussain
02-04-2010, 16:06
به این سوال لطفا پاسخ بدین:
اینکه میگید آندروید گوشی آپدیت و آپگرید میشه به نسخه 2.1 یعنی خود سونی اریکسون چند ماه دیگه این گوشی رو با نسخه 2.1 میده به بازار یا نه سونی اریکسون امکان آپدیت رو فراهم میکنه و ما خودمون میایم ارتقا میدیم؟
سوال از شما جواب از ما:31:
نخیر درحال حاظر این گوشی با 1.6 رلیز میشه و شما بعد از مدتی که از طرف خود شرکت اعلام میشه باید گویشی رو آپدیت کنید

hussain
02-04-2010, 16:22
خوشم میاد که بحث مولتی تاچ هنوز گرمه:31:
Black X10 WILL Include Multi-Touch Suppor

چه میکنه این سونی اریکسون:31:

mostafa_khan001
02-04-2010, 16:44
حسین این حمید اعصاب مصاب نداره ها میاد یه چیزی بهت میگم جفتمون بن میشیما!:دی(من شریک جرم)
انتی اسپم:
کی میاد ایران پس؟!نه به ویواز زرتی امد نه به این

amir_70
02-04-2010, 17:15
اقا ایول

چند روز پیش اومدم و خبر اینو که گفته بود مالتی تاچ ساپورت نمیکنه رو دیدم خورد تو ذوقم

همش سونی فوش میدادم
اخه واقعآ میخواستم که x10 بگیرم و با این خبر با وجود اینکه بازم میگرفتمش ولی کلی تو ذوقم خورد و خیلی دلسرد شدم
حالا فوشامو پس میگیرم
ایول سونی

راستی قضیه دیگه کاملآ مشخص شده؟؟؟سونی این خبر که سیاهه مالتی تاچ ساپورته رو تایید کرده؟؟؟
فردا نیام باز بگید متاسفانه سیاهشم مالتی تاچ ساپورت نیست باز ....

راستی این داستان اسپیکراش چی شد استریوه یا نه؟؟؟
بعدشم بلندی صداش چقدره؟؟؟کیفیت صداش چقدره؟؟؟

hussain
02-04-2010, 17:21
حسین این حمید اعصاب مصاب نداره ها میاد یه چیزی بهت میگم جفتمون بن میشیما!:دی(من شریک جرم)

خودم هم با ترس این خبر رو گذاشتم:31:
یکی از بچه های فروم خارجی رنگ سیاهش رو خرید تا چند ساعت دیگه یه روییو میزاره

SAEED_BARCELONA
02-04-2010, 19:04
سلام .

سعید یه چیزی میگیا DNSe فقط تو هدفون گوشی تاثیر داره نه تو اسپیکر ! و چه ربطی به بلندی داره ! DNSe یه چیزی مثل آمپلی فایر میمونه که تفکیک صدارو تا حدودی بهتر میکنه .

همون DNSe. اشتباه گفتم DNie. ببخشید. خلاصه همشون اسم الکین:دی زیاد دلتونو خوش نکنید

---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------

سلام .

سعید یه چیزی میگیا DNSe فقط تو هدفون گوشی تاثیر داره نه تو اسپیکر ! و چه ربطی به بلندی داره ! DNSe یه چیزی مثل آمپلی فایر میمونه که تفکیک صدارو تا حدودی بهتر میکنه .

همون DNSe. اشتباه گفتم DNie. ببخشید. خلاصه همشون اسم الکین:دی زیاد دلتونو خوش نکنید

saman65
03-04-2010, 04:33

حالا بگو سامسونگ هی برو امولد بزن و سوپر امولد :دی

Original Titan
03-04-2010, 08:06
سامان جون يكي از بكس خارجي كه خريده اينا رو هم گفته تازه :
finally... got my X10 on my birthday (2 of april). The phone is amazing.

- the built quality is good
- the speed is very fast (no lag in timescape and mediascape)
- very responsive
- screen is very very good.
- camera is good... but I think, C905 is faster

Original Titan
03-04-2010, 08:25
گفته شده تو بعضي از پك ها اين هدست هم توش هست....

Original Titan
03-04-2010, 10:26
سوال حميد در مورد مولتي تاچ در ايساتو :

On 2010-04-03 06 :4 2:18, ^^HAMID^^ wrote:
peoples who have the black one... does it have MT support or all was just a rumour

جواب حميد در ايساتو :

It was an APRIL FOOLS joke. Both the black and white one have Android 1.6 which does not support MT!!!
پاشيد بريد خونه هاتون مولتي تاچي در كار نيست نه قهوه اي نه مشكي نه سفيد :31:

saman65
03-04-2010, 10:54
گفته شده تو بعضي از پك ها اين هدست هم توش هست....

امیدوارم مال منم از اینها داشته باشه:31:نمیدونی این هندفری رو پک چه کشورهایی هست؟منظورم اینه رو پک گوشی هاییه که اپراتورها دارن میدن یا رو پک آنلاک ها:31:

Original Titan
03-04-2010, 11:03
@ سامان
نگاه كردم ديدم اون بابايي كه اين هدستو داشته منظقه اسكانديناوي بوده
در واقع مثل اين كه منظقه شمال اروپا تو پكش هم اين WM600 داره و مموري 16 گيگ
لاك و آنلاكش رو نديدم جايي

amirs66
03-04-2010, 11:13
حيف كه يه همچين گوشيه توپيي مولتي تاچ نداره.هميشه se يه جا توي ذوق ادم ميزنه

hussain
03-04-2010, 14:02
حيف كه يه همچين گوشيه توپيي مولتي تاچ نداره.هميشه se يه جا توي ذوق ادم ميزنه
توقع ما زیاده
این گوشی با این خصوصیات قیمتش خیلی مناسبه اگر مولتی اضافه میشد مطئن باشید قیمتش بیشتر میشد
پس قانع باشید:10:

ali racer
03-04-2010, 14:11
آقا بالاخره چرا این ایکس10 مولتی تاچ نداره ؟
مشکل از کجاست ؟

لطفا جواب موثق بدین :31:

^^ HAMID ^^
03-04-2010, 14:14
سوال حميد در مورد مولتي تاچ در ايساتو :

غلط کردی که منم . این آیدی من نیست ها اونجا . همین ملعون تیتان به اسم من اونجا آیدی درست کرده ! در ضمن از اولشم معلوم بود دروغه منتها تو باورت شده .:دی

Original Titan
03-04-2010, 14:16
@ ريسر
از لحاظ سخت افزاري كه اين سفيد و سياه باهم فرقي ندارن
نمي دونم كي اين شايعات رو ساخته
حالا ممكنه بعدا مشكي ها داشته باشن سفيدا نداشته باشن
اونايي كه مشكي دارن الان مولتي تاچي در كار نبوده

@ حميد
اسپم نده بابا
مگه همه حميدا تو هستي؟ :31:‌من حميد گاد رو ميگم :31:

tanatos
03-04-2010, 14:45
درباره ی این تغییرات فقط زمانی میشه جواب قطعی داد که گوشی وارد بشه.

amir_70
03-04-2010, 15:32
خاک تو سرت کنن سونی

حالا اگه این مالتی تاچ نباشه ببینیم قیمت به کجا میرسه

با این اوصاف به نظرم از 700 تومن بیشتر نمیارزه یا حداقل من براش بیشتر پول نمیدم

mostafa_khan001
03-04-2010, 18:45
علی تو خجالت نمیکشی؟یه کم خجالت بکش واسه لاغری خوبه:دی

با این اوصاف به نظرم از 700 تومن بیشتر نمیارزه
چه خبره 700.حالا شاید اولش قیمتش کمی بالا باشه اما مطمئنا قیمتش اطراف 600 فیکس میشه.ویواز با این ابهتش 450 اینطورا داره فروش میره.ای اس تازگیا داره خوب قیمت گذاری میکنه
بعدشم عیب سر مال مردم نگذارین.چه قدر تکرار میکنین ام تی نداره.خسته نشدین؟بابا ام تی توی بازی خیلی کارایی داره که فک نکنم بازی خیلی خفنی با این قابلیت تو اندو داشته باشیم،نــــــــــــــــه علی؟:دی

meha
03-04-2010, 19:54
این همه بحث کردید چند بار پرسیده شد کی قرار هست بیاد توی ایران....حداقل میگفتید نمیدونیم!

titanium_zarin
03-04-2010, 20:34
این همه بحث کردید چند بار پرسیده شد کی قرار هست بیاد توی ایران....حداقل میگفتید نمیدونیم!

اخه دوست من...مگه ماها وارد كننده يا مغازه دار هستيم كه بگيم كي مياد؟؟؟بايد تا الان مي اومد هنوز نيومده...همه همينو ميدونن...:10:

hasanmotori
03-04-2010, 20:48

این گوشی چند ساعتی میشه که به ایران رسیده
گوشیشاپ داره با قیمت 700 تومن میفروشه
قیمتش خیلی خوبه

نینجا جان اگه صدای منو میشنوی همه منتظرن بخری ریویوشو بزاری :دی

meha
03-04-2010, 21:06
اخه دوست من...مگه ماها وارد كننده يا مغازه دار هستيم كه بگيم كي مياد؟؟؟بايد تا الان مي اومد هنوز نيومده...همه همينو ميدونن...:10:

دوست عزیز شما میتونستی قسمت دوم پستتون را زودتر بگید...در ضمن از شما و 2 نفر دیگه تنها سوال نکردم...مخاطبم رو مشخص نکردم....پرسیدم شاید کسانی اطلاعاتی داشتند ببخشید دفعه بعد از شما دعوت به عمل نمی آورم که به بنده پاسخ دهید

این گوشی چند ساعتی میشه که به ایران رسیده
گوشیشاپ داره با قیمت 700 تومن میفروشه
قیمتش خیلی خوبه

لطف کنید لینک رو برام پ.خ کنید...ممنون

در ضمن دوستان پس فرقی بین مدل مشکی و سفید نیست؟؟لطف کنید زود جواب بدید چون میخوام زود سفارش بدم بیارن

موفق باشید

feryshad
03-04-2010, 21:14
لینک گوشی شاپ

پخ مخ احتایج نداره که :دی

hasanmotori
03-04-2010, 22:59
در ضمن دوستان پس فرقی بین مدل مشکی و سفید نیست؟؟لطف کنید زود جواب بدید چون میخوام زود سفارش بدم بیارن

ببین همچین چیزی تقریباً غیر ممکنه
اخه خودت فکر کن اصلاً میشه یه رنگش سخت افزار مولتی تاچو داشته باشه یکیش نداشته باشه !
شما با خیال راحت هر رنگیشو دوست داری بخر ... اگه قرار باشه مولتی تاچ بشه هر دوتاش میشه

R@R#M@N
04-04-2010, 00:18
واو !
چه قیمت توپی !
amir_70 دیدی چه ارزون وارد شد :دی

titanium_zarin
04-04-2010, 00:36
دوست عزیز شما میتونستی قسمت دوم پستتون را زودتر بگید...در ضمن از شما و 2 نفر دیگه تنها سوال نکردم...مخاطبم رو مشخص نکردم....پرسیدم شاید کسانی اطلاعاتی داشتند ببخشید دفعه بعد از شما دعوت به عمل نمی آورم که به بنده پاسخ دهید

معذرت ميخوام...ولي من به تندي و ناراحتي نگفتم...انگار يه مقدار انتظار اين گوشي ناراحتتون كرده...در هر صورت من معذرت ميخوام و اينكه انشالله زودتر بخريد...
شما ببخشيد...:10::11:

S A M S U N G
04-04-2010, 08:15
قیمت عالی .

بخرین دیگه . بهراد نمیخوای گوشیتو عوض کنی ؟ :دی فسیل شده ها :دی

^^ HAMID ^^
04-04-2010, 09:01
اگه بیاد رو 200 من میخرم , ریویو هم میزارم :دی

چه خبره 700.حالا شاید اولش قیمتش کمی بالا

---------- Post added at 09:01 AM ---------- Previous post was at 08:59 AM ----------

تا این لحظه فیدبک ها عالی بوده هر کی خریده کلی حال کرده . مشکیش رو بخرید :دی چون خوشگلتره وقتی هم ال سی دی خاموش دیگه خیلی جیگره در حد بلک دایموند.

amir_70
04-04-2010, 10:38
amir_70 دیدی چه ارزون وارد شد

amir_70 چیه بگی امیر بهتر نیست؟؟؟
قیمتش که خوبه واسه شروع

در جواب بعضیا که میگن مالتی تاچ فقط تو بازی کاربرد داره باید بگم که سخت در اشتباهن
مالتی تاچ یکی از کاربرداشو تو بازی ها نشون میده که واقعآ لذت بازی رو 2 چندان میکنه
مالتی تاچ تو عکسها واقعآ مهمه
من با تنها گوشی مالتی تاچی که کار کردم ایفون بوده واسه همین تجربمو از مالتی تاچ بر اساس ایفون میگم
تو ایفون شما مثلآ تو گالری 2 روش برای زوم بر روی عکس دارید
یکی همین مالتی تاچ و یکی با 2 بار زدن بر روی عکس که وقتی شما 2 بار بر روی عکس کلیک میکنید عکس تا یه قسمتی زوم میشه و اگه 2 باره 2 بار بزنید به حالت اول بر میگرده در صورتی که بخواید نهایت زوم رو بکنید یا یه مقدار دلخواه زوم کنید باید از مالتی تاچ استفاده کنید
یا مثلآ توی map ها x10 دو تا ذره بین میزاره که با اونها شما زوم میکنید که فکر کنم واقعآ این قسمت خیلی ضایع باشه
در کل مالتی تاچ تو زوم کردن در گالری در browser در بازیها تو نقشه ها خیلی کاربرد داره و واقعآ کار رو راحت میکنه
اینو واسه بعضی ها گفتم که میگفتن مالتی زیاد کاربرد نداره

ولی حالا کاریه که شده و x10 مالتی تاچ نداره
قبول این یه ضعفه
ولی اگه یه خورده با انصاف نگاه کنیم واقعآ با این قیمت این گوشی میارزه
و من حتم دارم کمتر هم میشه
تا 600 میاد
اونوقت واقعآ ارزش خریدو داره
x10 تو اینترفیسش و کلآ محیطش که نگاه میکنی واقعا از همه ی اندرویدی ها یه خورده برتره
شما حتی اگه کیبوردش رو با مدل های مشابه مقایسه کنید میبینید که واقعآ چقدر زیباتر و راحت تره
یا taskbar و ...
گوشی خوبیه ولی مالتی تاچ رو بیخیال شید
به نظرم 700 یه شروع عالیه (البته الان گوشی شاپ زده 740 ) ولی خوب میاد پایین تر
با 600 تومن میشه گفت x10 یه انتخاب استثنایی محسوب میشه

ghorban2
04-04-2010, 11:39
این محیط داخلش که آبی رنگ هست رو میشه تغییر هم داد ؟ چون مشکی با فضای آبی یکم جور نیست!

titanium_zarin
04-04-2010, 12:11
این محیط داخلش که آبی رنگ هست رو میشه تغییر هم داد ؟ چون مشکی با فضای آبی یکم جور نیست!

اره ميشه...اونش مشكلي نيست...:46:

دوستان من اينو توي فروم اندرويد ديدم..

قيمت اين گوشی در هر دو رنگ در بازار دبی 2350 درهم 2350‎*‎275‎= 646‎‎'‎000

646000 تومان البته بدون گارانتی
در ضمن يكي از دوستام زنگ زد از تهران ميگه تو علاالدين ديده 640
كسي اونجا نديده؟؟؟راست ميگه واقعا؟؟؟اقا من تهران نيستم دوستاني كه هستن برن يه زير و رويي كنن...:10:

amir_70
04-04-2010, 15:46
اقا در مورد هندسفریش کسی اطلاعی پیدا نکرد

کسی نمیدونه بالاخره چه هندسفری روش هست؟؟؟

ghorban2
04-04-2010, 15:57
تو دیجی کالا زده 745000 تومان.

titanium_zarin
04-04-2010, 15:58
اقا در مورد هندسفریش کسی اطلاعی پیدا نکرد

کسی نمیدونه بالاخره چه هندسفری روش هست؟؟؟

ولله يكي از دوستان (فكر كنم titan)يك دو صفحه قبل گفته بودن كه توي بعضي كشورها از اون هندزفري بلوتوثها روش هست...هنوز اطلاعات دقيقي نيست...
خودت برو ببين...دو صفحه قبل رو...:10:

ghorban2
04-04-2010, 15:58
تو دیجی کالا زده 745000 تومان .

بجای aaa بنویسید دیجی کالا دات کام

aaa/Default.aspx?Products=Mobile&Product=Mobile-SonyEricsson-XPERIA-X10

meha
04-04-2010, 16:17
خب اگر دوستانی کسی رو داخل دیگر فرومها دیدند که هندزفری بلوتوثی را توی کارتن دیده اعلام کنند

در ضمن امکانش هست همین هندزفری به صورت جداگانه برای فروش بگذارند؟

amir_70
04-04-2010, 16:26
بچه ها ظاهرآ اینا زیاد گران میفروشن

فکر کنم یکی بود ت علاالدین 640 دیده بود

بابا تهرانیها یه سر بزنید علاالدین ببینید چنده دیگه

titanium_zarin
04-04-2010, 16:52
خب اگر دوستانی کسی رو داخل دیگر فرومها دیدند که هندزفری بلوتوثی را توی کارتن دیده اعلام کنند
در ضمن امکانش هست همین هندزفری به صورت جداگانه برای فروش بگذارند؟
اره امكانش هست...
توي قسمت لوازم جانبي موبايل همين فروم نگاه كن اونجا هم مدلهاي هدست بي سيم رو كذاشتن كه چيزاي خوبي هستن...
ولي اين نوع رو جداگانه ميفروشن..ممكنه الان گير نياد توي تهران ولي يه مدت ديگه هست مثل w960

بچه ها ظاهرآ اینا زیاد گران میفروشن

فکر کنم یکی بود ت علاالدین 640 دیده بود

بابا تهرانیها یه سر بزنید علاالدین ببینید چنده دیگه

اره يكي از دوستام گفت ديده تو علاالدين 640:11:

tyrannosaurus
04-04-2010, 18:37
یکی بره بخره ببینیم چی کار کرده سونی

mishen
04-04-2010, 20:38

این سایت هم 645 دلار میده. واقعا قیمتش مفته !

Original Titan
04-04-2010, 20:41
دوستان و همراهان من در انجمن وزين و پر بار پي سي ورلد.... :

Yesterday I sent an email to Sony Ericsson asking them to confirm specs features of their X10 handset. This is what I received.

Dear ******,

Thank you for contacting the Sony Ericsson support centre.

I have complied some answers to the questions that you have raised, please see below:

#1 Does the device itself support multi touch? I am aware that the the
current OS Android 1.6 does not.

The handset has a capacitive screen that is capable of multi touch for features such as pinch zooming. This feature will be implemented by the upgrade to 2.1

#2 Does the device have an internal digital compass which would show
direction in google maps?

The X10 does have a magnetometer that acts as a digital compass.

#3 Will android 2.1+ be coming to the Xperia x10 in 2010?

The handset has been confirmed to be upgraded to 2.1, however there are no time scales for this, developement is currently working on implementing the Timescape/Mediascape to 2.1.
Should you have any further questions do not hesitate to ask.

يه نفر تو سايت موداكو ايميل زده به سوني اريكسون (موثق تر از اين داريم.؟ :31:)

ترجمه :

من ديروز يه ايميل زدم به سوني اريكسون تا ازشون بخوام مشخصات گوشي ايكس 10 رو تاييد كنن.

***‌ عزيز،
از اين كه به مركز پشتيباني سوني اريكسون تماس گرفتين ممنونم
من جواب سوالايي كه شما پرسيده بوديد رو جمع كردم :

1- آيا خود دستگاه مولتي تاچ رو ساپورت ميكنه؟ اينو هم ميدونم كه آندروئيد 1.6 نداره.
ج : گوشي صفحه نمايش خازني داره كه قابليت مولتي تاچ رو براي كار هايي مثل زوم كردن رو هم داره. اين ويژگي وقتي گوشي يه آندو 2.1 آپگريد شد اعمال ميشه.

بعدش هم گفته كه گوشي به 2.1 آپگريد ميشه ؟
يارو هم جواب ميده گوشي كه حتما به 2.1 آپديت ميشه ولي زمان خاصي براش نيست. الان هم دارن time scape / mediascape ‌رو براي 2.1 آماده ميكنن.

mishen
04-04-2010, 20:51
آپگرید به 2.1 دو تا مزیت مهم داره
1. اضافه شدن مولتی تاچ
2. شناسایی 16 میلیون رنگ به جای 65K
فکر کنم خود سونی اریکسون فایل آپدیت یا آپدیت به صورت آنلاین رو بذاره تو سایتش . باید منتظر بود و دید کی ورژن 2.1 میاد

R@R#M@N
04-04-2010, 20:59
پس بلاخره مولتی تاچ داره !
خدارو شکر :دی
راستی امیرجان (امیر70) به این دلیل گفتم امیر 70 چون دوست عزیزمون S A M S U N G هم اسمشون امیر هست ! گفتم اشتباه نشه !

hamed1297
04-04-2010, 21:06
این هم عکس با اون هندزفری که دوستان گفتن:

titanium_zarin
04-04-2010, 21:11
ميگم تيتان جان...شما خودت بودي ميگفتي ساپورت نميكنه مولتي رو؟؟؟درست ميگم؟؟؟
حالا چي شده رفتي نامه طرف رو اوردي؟؟

Original Titan
04-04-2010, 21:18
ميگم تيتان جان...شما خودت بودي ميگفتي ساپورت نميكنه مولتي رو؟؟؟درست ميگم؟؟؟
حالا چي شده رفتي نامه طرف رو اوردي؟؟
:31:
چه حرفيه تيانيوم جان
طوري ميگيد كه من ميخوام نداشته باشه... من ميگفتم اينقدر مطمئن صحبت نكنيد. مثلا فلاني اومده بود گفته بود ايكس 10 سخت افزارش رو كه داره مونده سيستم عاملش هم داشته باشه :31: اونوقت كه هنوز گوشي زمان ريليزش هم معلوم نبود...

تازه من هنوز هم ميگم معلوم نيست :31: ولي اگه اين نامه واقعي باشه ميشه روش حساب كرد :31: من پال رو ميشناسم :31: (هموني كه نامه رو جواب داده)

این هم عکس با اون هندزفری که دوستان گفتن:
حامد فك كنم اين هندزفري تو پك منطقه اسكانديناويه :31:
خداييش نامرديه

titanium_zarin
04-04-2010, 21:28
:31:
چه حرفيه تيانيوم جان
طوري ميگيد كه من ميخوام نداشته باشه... من ميگفتم اينقدر مطمئن صحبت نكنيد. مثلا فلاني اومده بود گفته بود ايكس 10 سخت افزارش رو كه داره مونده سيستم عاملش هم داشته باشه :31: اونوقت كه هنوز گوشي زمان ريليزش هم معلوم نبود...
تازه من هنوز هم ميگم معلوم نيست :31: ولي اگه اين نامه واقعي باشه ميشه روش حساب كرد :31: من پال رو ميشناسم :31: (هموني كه نامه رو جواب داده)

حامد فك كنم اين هندزفري تو پك منطقه اسكانديناويه :31:
خداييش نامرديه

نخيرم تو ميخواي نداشته باشه هي اينجوري ميگي:31:

اينم يه خبر به نقل از مادره عروس...
4هارمین X سری XPERIA در بازار ایران
15/01/1389

گروه خبری GSM:‌ XPERIA X10 وارد بازار ایران شد. این گوشی، چهارمین گوشی است که از خانواده X XPERIA سونی اریکسون به جهان معرفی شده است. گوشی فوق از هم‌اکنون بدون گارانتی، با قیمت 800 هزار تومان در دسترس علاقه‌مندان و کاربران صنعت تلفن همراه کشور قرار دارد.

tanatos
04-04-2010, 21:54
این هم ختم کلام Multi Touch

به گزارش پايگاه اطلاع رسانی GsmAria ، كمپانی سوئدی - ژاپنی سونی اريكسون كه به تازگی اولين گوشی آندرويدی خود را روانه بازار كرده خبر نه چندان خوشايندی را درباره اين گوشی اعلام كرد. قابليت چند لمسی برای Xperia X10 عرضه نخواهد شد حتی با وجود اينكه هم از نظر سخت افزاری و هم نرم افزاری اين گوشی از اين قابليت می تواند پشتيبانی كند.

سونی اريكسون اعلام كرد كه در بسته به روز رسانی بعدی نيز قابليت چند لمسی برای Xperia X10 در نظر گرفته نشده است اما در عوض قابليت های جديد ديگری به كاربران عرضه خواهد كرد. هنوز سونی اريكسون دليل عدم عرضه قابليت چند لمسی برای اين گوشی را اعلام نكرده است. البته فقدان قابليت چند لمسی بر روی X10 از نظر كاربرد گوشی چندان به آن آسيب وارد نمی كند اما رقابت اين گوشی زيبا را در ميان ساير حريفانی كه با اين قابليت عرضه شده اند ، به چالش می كشد.

tanatos
04-04-2010, 21:59
تو سایت گوشی شاپ تو قسمت معایب گوشی یه چیزایی نوشته در مورد اسپیکر ضعیف و کیفیت صدای پایین؟
کسی در این مورد چیزی میدونه؟
خوب اگه اینا هم درست باشه و بخوایم بزاریم کنار معایبی مثل نداشتن Multi Touch ، نداشتن پوشش لنز، چه میدونم نداشتن شماره گیر هوشمند، نداشتن GPS رایگان و عدم و پشتیبانی از فایلهای فلش تو اینترنت میشه بگید به چی این گوشی باید بنازیم؟

tyrannosaurus
04-04-2010, 22:37
کسی قیمتشو تو اصفهان میدونه چنده
میگم سونی گارانتی داره یا نه
منظورم اینه که موقع خرید به چه چیزایی باید دقت کنم
تو جعبش چه چیزایی داره{کیف چی داره یا نه}

R@R#M@N
04-04-2010, 22:46
دوست عزیز به سایتای ایرانی زیاد توجه نکن !
خارجیاش چرتن ! چه برسه به اینا :دی

meha
04-04-2010, 22:51
تو سایت گوشی شاپ تو قسمت معایب گوشی یه چیزایی نوشته در مورد اسپیکر ضعیف و کیفیت صدای پایین؟
کسی در این مورد چیزی میدونه؟
خوب اگه اینا هم درست باشه و بخوایم بزاریم کنار معایبی مثل نداشتن Multi Touch ، نداشتن پوشش لنز، چه میدونم نداشتن شماره گیر هوشمند، نداشتن GPS رایگان و عدم و پشتیبانی از فایلهای فلش تو اینترنت میشه بگید به چی این گوشی باید بنازیم؟

دوست عزیز بنده هم در مورد صدا خیلی تحقیق کردم چیز دقیقی دستگیرم نشد

ولی خود گوشی شاپ مورد داره!
اولا مزایا و معایب رو کپی و پیست کرده

دوما توی جدول مشخصات اینو ببینید:
پخش با صداي بلند بله, استريو

چه طور میشه یک گوشی صدای استریو داشته باشه کیفیتش بد باشه!حالا در مورد بلندی هم صحبت نمیکنیم!مگه نگفته عیبش کیفیت پایینش هست؟!پس چه طور میتونه استریو هم باشه؟!کلا مورد داره!!:دی

خب نداشتن پوشش لنز که باعث بشه از خریدش پشیمان بشید عجیبه!یعنی باید اینقدر ایده آل فکر کنید و تصمیم بگیرید که به خاطر این گزینه از خریدش پشیمان شوید!
شماره گیر هوشمند!!!شاید واقعا خیلی براتون مهم باشه!
در مورد عیب آخر مثل اینکه با نرم افزار حل میشه!

شما میتونی به
صفحه نمایش 4 اینچ که با ارتقا به اندورید 2.1 قابلیت شناسایی 16 میلیون رنگ رو داره
دوربین 8
اینترفیس زیبا
و خیلی مزایای دیگر که با جست و جو به آنها پی خواهید برد بنازید!

خود دیزاین شیک گوشی یک مزیت بزرگ هست!
هرکس گوشی را دستتان میبند مطمئن باشید اولین حرفی که میزنه میگه!چه شیک هست!سونی اریکسونه؟!چه مدلی؟چند خریدید؟چه کارایی میکنه؟دوربینش چنده؟!
خب اینا رو یک فردی که اطلاعات آنچنانی در مورد موبایل نداره رو میزنه وقتی یک فرد با اطلاعات باشه میگه
X10 خریدی؟گوشی شیکی هست!ولی حیف که مثلا مالتی تاچ نداره!ولی بازهم می ارزه.....

مطمئن باش همینطوره.....

tyrannosaurus
04-04-2010, 23:06
بچه ها یه آشنا یه ساعت قبل از دبی اومده میگه اکس 10 خیلی کمیابه
همه گوشی اورده اما یدونه اکس10 هم نیاورده:41:

Mah12
04-04-2010, 23:07
حالا جالبه فون آرنا نوشته
High in-call quality
Excellent headset and audio playback quality
برعکس جی اس ام آرنا...

Vamp!r3
04-04-2010, 23:10
به سایت ها نمیشه اطمینان کرد........تا کسی این گوشی را نگزفته و باهاش کار نکرده نمیشه در مورش نظر داد..........:46:

mostafa_khan001
04-04-2010, 23:14
تو جعبش چه چیزایی داره{کیف چی داره یا نه}

Xperia X10 mobile phone
Battery (BST-41)
USB charger
MicroUSB cable
Headset with built-in microphone
Manuals

amirs66
05-04-2010, 00:22
اصلا به سايتها در مورد كيفيت صدا توجه نكونيد.همش چرته .مخصوصا gsmarena كه با sonyericson پدر كشتگي داره

amirs66
05-04-2010, 00:27
تمام سايتا ميگن mult touch رو با x10 بيخيال شيد. بنظرم تمامه اين بحث

kurosh08
05-04-2010, 07:44
گوشی X10 توی فروشگاه گوشی شاپ
قیمتو داشته باش!

ghorban2
05-04-2010, 09:57
نداشتن GPS رایگان یعنی چی؟

amir_70
05-04-2010, 09:57
اقا فقط دوست دارم یک دیگه بحث مالتی تاچو بکشه وسط ببین من چه خونی به پا میکنم :31:

اینا همش حرفه دوست من

Despite the capacitive technology, the X10 display won't be getting multi-touch support even with the latest OS

gsmarena به صراحت گفته که x10 مالتی تاچ پیدا نمیکنه حتی اگه به اندو 2.1 اپدیت شه و اندو 2.1 اینجا کمکی نمیکنه

حالا باز بگید فلان منبع گفته مالتی پیدا میکنه
تازه gsmaria هم گفته بیخیال مالتی تاچ(البته این یکیو زیاد بهش اعتماد نکنید)

تازه منم میگم بیخیال مالتی تاچ(دیگه منبع از من معتبر تر میخواید؟:31:)

night lord
05-04-2010, 13:34
گوشی X10 توی فروشگاه گوشی شاپ
قیمتو داشته باش!

بچه ها اینو دیدین ... این قیمتش عالیه . تازه هنوز افت نداره به نظرتون میرزه ؟:18:
چرا قیمش انقدر پایینه(البته تو مقایسه با hd2 iphone و ...)؟
فکر کنم به خاطر lcd و مولتی نبودن باشه . بچه ها چیز دیگه ای به نظرشون میرسه ؟؟

SAEED_BARCELONA
05-04-2010, 13:52
نه آقا جان. سونی اریکسون سرش به سنگ خورده داره گوشیاشو با قیمت پائین عرضه میکنه. تا الان خیلی از گوشیهاش به خاطر قیمت بالایی که داشتن فروش مناسبی نداشت. خوشبختانه ویواز و X10 قیمتاشون خیلی خیلی مناسبه. حماسه K750 در راه است:دی

فکر کنم به خاطر lcd و مولتی نبودن باشه
به خاطر LCD؟ منظورتون چیه برادر من؟ LCDـش یکی از بهترین LCDهاست. لامصب رزولوشن و همه چیش ناموسه باحاله:دی (اینو سایتها و عکسا میگن من نمیگم)
مولتی تاچ هم چیز خش و خاصی نیست که بخاطرش قیمت گوشی تغییر آن چنانی بکنه

night lord
05-04-2010, 15:28
سونی اریکسون بخش عمده تیلیغات روی گوشیش روی هدفون و صدای پخش خوبش بود . حالا چرا میگن پخشش خوب نیست و بی کیفیته خدا داند.
باید گوشی بیاد چند نفر بخرن بیان بگن که نتیجه تستشون چیه؟

Mah12
05-04-2010, 15:59
مخصوصا gsmarena كه با sonyericson پدر كشتگي داره

نه این حرفا نیست... مگه از x10 mini خیلی تعریف نکرد؟ این حرف غلطه...
قبلاً میگفتن فون آرنا اینطوریه...
کلاً نسبیه احتمالاً انتظار بیشتری داشته...

4870x2
05-04-2010, 16:24
به به باز هم بگین x10: دی

Mah12
05-04-2010, 16:28

تو نور مستقیم آفتاب هم میذاشتی... خب معلومه Amoled تو اتاق بهتر نشون میده... کسی گفت x10 از Desire بهتر نشون میده؟

R@R#M@N
05-04-2010, 23:11
این دوسمون کلآ یه مقداری طلب کاره !
مشکلی نیست !

برو تو کف دیزاین و طراحی :

Original Titan
05-04-2010, 23:18
شما كه اين همه عكس و مكس گذاشتي اينو هم مي ذاشتي... مگه اين كه سواد نداشته باشي :)
desire :
AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors

X10 :

TFT capacitive touchscreen, 65K colors

حالا بايد فرقي داشته باشه يا نه؟ حالا بازم خوبه فرق داره...

night lord
05-04-2010, 23:21
اقا احتمالش هست کسی (از همین هکر مکرا:31:) بیاد آپدیت بعدیه اینو ورداره انگولک کنه مولتی تاچشو را بندازه؟؟
چون هم از نظر نرم افزاری هم سخت افزاری میتونه پشتیبانی کنه.

Hamid..God
06-04-2010, 07:48
من که میگم آره

tyrannosaurus
06-04-2010, 09:12
اگه بشه که عالیه
من این گوشی رو اگه دوروبر 600 رسید میخرم چون به نظر من 700 نمیارزه در واقع هیچ گوشی 600 به بالا نمیارزه حالا میخواد هر چی باشه

tyrannosaurus
06-04-2010, 09:35
بدون شرح

اگه عکس نیومد به لینک زیر برید
لینک

ghorban2
06-04-2010, 10:04
gsm فکر کنم قاط زده، قیمت رو ببینین. میگه 800 اونم با گارانتی متفرقه!
فکر کنم قضیه چشم و هم چشمیه:18:

amir_70
06-04-2010, 11:23
این قیمتا هیچ کدومشون واقعی نیستن و یه خورده زمان میخواد که این گوشی ثبات پیدا کنه

در جواب اون دوستمون که x10 و desire رو کنار هم گذاشتن باید بگم
نه خدا وکیلی خودت به دیزاین دو گوشی نگاه کن این از این بعدشم اون با صفحه ال ای دی و 16 میلیون میخوای از این بدنتر باشه؟؟؟
در ضمن اینم با اپدیت بی شک صفحش رو به راه تر میشه

باید بگم زیر نور افتاب و فضای باز هم یه چند تا عکس میزاشتی دیگه :31:
در پایانم بگم کسی مجبورتون نکرده اگه از desire خوشتون میاد خوب اونو بگیرید نیاز به این کارا نیست

hasanmotori
06-04-2010, 11:40
شما كه اين همه عكس و مكس گذاشتي اينو هم مي ذاشتي... مگه اين كه سواد نداشته باشي :)
desire :
AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors

X10 :

TFT capacitive touchscreen, 65K colors

حالا بايد فرقي داشته باشه يا نه؟ حالا بازم خوبه فرق داره...

آخه دوستتون فرمومدن که سامسونگ الکی از اسم استفاده میکنه و در عمل هیچ تاثیری نداره
پس قبول کردین که amoled یه چیز دیگست :27:

R@R#M@N
06-04-2010, 12:22
مگه سامسونگ AMOLED رو درست کرده ؟
lol !
سامسونگ مثلآ Super AMOLED درست کرده ! که اونم بیادببنیم تو عمل چیه ! همیشه سامسونگ روی کاغذ عالی بوده ولی تو عمل برعکس بوده !
جالتر اینه که ریویووها خیلی عالین ولی یوزر ریویووها افتضاحن ! نمیدونم چرا اینطوریه :دی

S A M S U N G
06-04-2010, 12:43

من بازم میگم X10 :دی

آخه دیزاین ها رو مقایسه کن :دی مثل اینکه داری پیکان رو با RD :دی مقایسه میکنی .

این همه AMOLED نکنین :دی فقط S AMOLED .

کف کن الجی :دی

مخلصیم.

SAEED_BARCELONA
06-04-2010, 12:55
آخه دوستتون فرمومدن که سامسونگ الکی از اسم استفاده میکنه و در عمل هیچ تاثیری نداره
خوشم میاد دارین همه چی رو به نام سامی میکنید اصلا هم به رو خودتون نمیارید. رو که رو نیست آجر لندنیه!!!
عزیزم بزار آپدیت بشه. بزار بشه 16m بعد ببینم اصلا این طرفا پیداتون میشه برا گذاشتن همیجین مقایسه ای.

S A M S U N G
06-04-2010, 13:03
سعید عصبانی نشو :دی

بابا اینقدر سر 2 تا گوشی بهم تیکه نندازین .

بیخیال این همه کل کل شد آخرش تاپیک بسته میشه .

مخلصیم .

ninja3000sh
06-04-2010, 13:41
حسن جون گوشی رو 3 روز پیش گرفتم.:31::31:رنگش هم مشکیه.:46:قیمتش هم 680 تومن.
ولی متاسفانه من الان تهران نیستم و گوشی الان تو خونه آکبند مونده و منتظره تا بازش کنم.:31::27:

R@R#M@N
06-04-2010, 13:53
به به !
بزن کف قشنگرو :دی
کی میری تهران نینی جون :دی ؟؟
ریویوو میخوام ازت در حد المپیکا :دی

titanium_zarin
06-04-2010, 14:14
ولی متاسفانه من الان تهران نیستم و گوشی الان تو خونه آکبند مونده و منتظره تا بازش کنم.:31::27:

اخه ادم عاقل x10 ميخره خودش خونه نميمونه؟؟؟من چي به تو بگم؟؟؟:18:(شوخي بود)
انشالله مباركت باشه باهاش ماشين سوار شي...:31:
از كجا خريدين؟؟؟مغازه يا اينترنت؟؟؟
ريويو يادت نره!!!

4870x2
06-04-2010, 14:38
خوب ما یه دو تا عكس گذاشتیم دوستان شاكی شدن: دی
اولا دیزاین رو بزارین كنار كه انصافا دیزاین desire هم بد نیست(نمیگم بهتر از x10 هستش)
شما اگه اون داخل رو نگاه كنی پشتیبانی از دالبی و ساراند به صورت یكجا
مالتی تاچ بودن
تجربه بیشتر HTC توی اندروید(اینو الان گیر میدن)
LCD بهتر ( یكی میاد میگه 65K با 16M فرقی نداره و چشم تشخیصشون نمیده یكی میگه كه انتظار داری با هم برابر باشه؟:دی)
من كاری به شما ندارم ولی انصافا حق بدین desire از X10 نمیگم یه سروگردن ولی بهتر هستش

کف کن الجی:31:
هه
كف كن سامی:
باز بگو S AMOLED
ببین شركت بخواد می تونه TFT رو چه كنه: دی
پس نگین نمیشه AMOLED رو با TFT مقایسه كردش

hasanmotori
06-04-2010, 14:58
مگه سامسونگ AMOLED رو درست کرده ؟
lol !
سامسونگ مثلآ Super AMOLED درست کرده ! که اونم بیادببنیم تو عمل چیه ! همیشه سامسونگ روی کاغذ عالی بوده ولی تو عمل برعکس بوده !
جالتر اینه که ریویووها خیلی عالین ولی یوزر ریویووها افتضاحن ! نمیدونم چرا اینطوریه :دی

ینی میگی amoled که روی nexus one رو سامسونگ نساخته یا کلاً منظورت اینه که amoled اختراع سامسونگ نیست ؟
اگه منظورت اولیه که خب اتفاقا سامسونگ ساختتش ... مهم نیست همین که قبول کنید amoled از tft بهتره بسه :27:

اگه منظورت اینه که اختراع سامسونگ نیست خب نباشه ... این مهم نیست
مهم اینه که قبول کنید amoled از tft بهتره

در مورد ریویو هم احتمالاً سامسونگ همه سایتارو خریده :27:
اتفاقا منم باهات موافقم خیلی جالبه
وقتی کسی از سامسونگ انتقاد کنه از نظر شما حرفش کاملاً درسته
ولی اگه از سونی اریکسون بد بگه همتون میگین توقعش خیلی بالاست :27:

حسن جون گوشی رو 3 روز پیش گرفتم.رنگش هم مشکیه.قیمتش هم 680 تومن.
ولی متاسفانه من الان تهران نیستم و گوشی الان تو خونه آکبند مونده و منتظره تا بازش کنم.

آقا مبارک باشه
اگه شد دوربینشو با 8910 یه مقایسه بکن

Original Titan
06-04-2010, 15:09
پس قبول کردین که amoled یه چیز دیگست
آقاي موتور سوار عزيز
باس بگم كه بنده به شخصه هر اسمي كه سامسونگ رو چيزي ميذاره فقط در حد اسم تلقيش ميكنم... شما توجه كنيد كه گوشي دزايز
مال اچ تي سي هست... اچ تي سي كجا و سامسونگ كجا. (يادمون نره كه صفحه امنيا اچ دي هم amoled ‌بود و ساتيو تي اف تي. فرق اين كجا و آن كجا)

دوستمون هم هر كي بوده كاملا درست گفته...

مهم اینه که قبول کنید amoled از tft بهتره
صد در صد قبول ميكنيم. ولي تا كي اين amoled رو بزنه...

night lord
06-04-2010, 15:10

مبارکه:46:
تست هدفون و کیفیت پخش اسپیکر رو برامون بگو !:8:

hasanmotori
06-04-2010, 15:19
آقاي موتور سوار عزيز
باس بگم كه بنده به شخصه هر اسمي كه سامسونگ رو چيزي ميذاره فقط در حد اسم تلقيش ميكنم... شما توجه كنيد كه گوشي دزايز
مال اچ تي سي هست... اچ تي سي كجا و سامسونگ كجا. (يادمون نره كه صفحه امنيا اچ دي هم amoled ‌بود و ساتيو تي اف تي. فرق اين كجا و آن كجا)

:27::27:

این سونی اریکسون چقد خسیسه :27:
23 دلار میداد سامسونگ براش یه oled میزد خیال خودشو راحت میکرد :27:

Original Titan
06-04-2010, 15:30
23 دلار میداد سامسونگ براش یه oled میزد خیال خودشو راحت میکرد
آخه ميدونيد چيه؟ ارزش نداشت با 23 دلار اعتبار خودش رو تو صفحه نمايش زير سوال ببره :31:
وقتي خودش سردمدار تكنولوژيه صفحه نمايشو ال ئي ديو ال سيديه چرا بره از غريبه كمك بگيره؟
ما 23 دلار ميديم به شما فقط بحث رو منحرف نكن :31:

total_overdose
06-04-2010, 15:33
آقاي موتور سوار عزيز

سلام:31:
دوستان من بحثی ندارم.
فقط این تیکش جالب اومد.:31:
آقای موتورسوار عزیز
راستی یچیزی هم میخواستم بگم.
من بعضی از صفحه های tft دیدم از نظر رنگبندی بپای oled هم میرسن.
ولی خوب oled یه تکنولوژی بروز هست و مصرف کمتر باتری هم داره.
:31::31:

hasanmotori
06-04-2010, 15:41
هر چی بیشتر بازش میکنم همه جاش نوشته سامسونگ :27:
سامسونگ اینو ساخته بعد htc و گوگل اسمشونو چسبوندش روش :27:

منم دیگه بیشتر از این بحث نمیکنم
برامم مهم نیست که شما قبول کنید یا نه

دوستان زیادی که اینجا سر میزنن خودشون میبینن و قضاوت میکنن دیگه

corey
06-04-2010, 15:41
دوستان الکی چرا جو میدید و تاپیک بهم میزنید
با دو تا عکس که نمیشه در رابطه با کیفیت صفحه گوشی ها صحبت کرد !!!!!
اصلا تو اون عکس ها که پس زمینه 2 تا گوشی یکی نبود که یا برایتنس 2 تا گوشی از کجا معلوم که روی ماکسیموم بوده

ضمنا تفاوت بین amoled و tft قبلا بین امنیا اچ دی و ساتیو دیدیم و برای همه بچه های فروم کاملا تفاوتشون هویدا شده

titanium_zarin
06-04-2010, 16:23
هر چی بیشتر بازش میکنم همه جاش نوشته سامسونگ :27:
سامسونگ اینو ساخته بعد htc و گوگل اسمشونو چسبوندش روش :27:

منم دیگه بیشتر از این بحث نمیکنم
برامم مهم نیست که شما قبول کنید یا نه

دوستان زیادی که اینجا سر میزنن خودشون میبینن و قضاوت میکنن دیگه

سلام:31:
دوستان من بحثی ندارم.
فقط این تیکش جالب اومد.:31:
آقای موتورسوار عزیز
راستی یچیزی هم میخواستم بگم.
من بعضی از صفحه های tft دیدم از نظر رنگبندی بپای oled هم میرسن.
ولی خوب oled یه تکنولوژی بروز هست و مصرف کمتر باتری هم داره.
:31::31:

آخه ميدونيد چيه؟ ارزش نداشت با 23 دلار اعتبار خودش رو تو صفحه نمايش زير سوال ببره :31:
وقتي خودش سردمدار تكنولوژيه صفحه نمايشو ال ئي ديو ال سيديه چرا بره از غريبه كمك بگيره؟
ما 23 دلار ميديم به شما فقط بحث رو منحرف نكن :31:

دوستان الکی چرا جو میدید و تاپیک بهم میزنید
با دو تا عکس که نمیشه در رابطه با کیفیت صفحه گوشی ها صحبت کرد !!!!!
اصلا تو اون عکس ها که پس زمینه 2 تا گوشی یکی نبود که یا برایتنس 2 تا گوشی از کجا معلوم که روی ماکسیموم بوده

ضمنا تفاوت بین amoled و tft قبلا بین امنیا اچ دی و ساتیو دیدیم و برای همه بچه های فروم کاملا تفاوتشون هویدا شده

ممنون ميشم اگه...
ميشه ديگه بسه...
اقايون يه تاپيك بزنيد توي جاي مربوطه و در مورد كيفيت صفحه نمايش بحث كنيد...
منم ميام گرمش ميكنم:27:

نميخوام بي احترامي كرده باشم...اما خواهش ميكنم ديگه ادامه نديد...
ممنون از همه دوستان...:10:

meha
06-04-2010, 16:35
سلام

کسی اینجا نمیدونه شیراز کجا X10 سفید برای فروش داره؟حدس نزنید...دقیق لطفا

hasanmotori
06-04-2010, 16:58
سلام

کسی اینجا نمیدونه شیراز کجا X10 سفید برای فروش داره؟حدس نزنید...دقیق لطفا

من که تاحالا ندیدم
ولی میتونم حدس بزنم :دی
به احتمال خیلی زیاد داره
اونموقع که هنوز امنیا 2 تو تهرانم نبود این داشت
4 راه ملاصدرا نرسیده به پاساژ اناهیتا 2 (دقت کن آناهیتا 2 )
بالاش تابلو سیتادل زده فک کنم ... شایدم کامتل
فروشندشم یه خانم مسنه

meha
06-04-2010, 17:09
والا از خیلی ها پرسیدم میگفتند حالا حالاها نمیاد!!!!البته مغازه دار ها نمیگفتند دوستان میگفتند
اطلس موبایل نداشت!

یکی اینجا گفت جنس پشت رنگ مشکی با سفید فرق داره راسته؟

saman65
06-04-2010, 18:38

میدونم چی میگی:31:
من امروز دهمین روزیه که خریدم هنوز نرسیده.یعنی قراره امروز دیگه برسه.:31:

amir_70
06-04-2010, 20:20
بابا مردیم یکی یه رویو بزاره دیگه

2 صفحه خوندم جز کل کل الکی چیزی ندیدم

برو بچ سامسونگ بابا اگه این گوشی رو دوست ندارید چرا مدام به اینجا سر میزنید؟؟؟

hasanmotori
06-04-2010, 21:00
بابا مردیم یکی یه رویو بزاره دیگه

2 صفحه خوندم جز کل کل الکی چیزی ندیدم

برو بچ سامسونگ بابا اگه این گوشی رو دوست ندارید چرا مدام به اینجا سر میزنید؟؟؟

کاری به بقیه برو بچ ندارم ولی من که این گوشیو دوس دارم و شاید بخرم
ولی برو بچ اس ای تلاشها و خدمات سامسونگو دروغ میدونن و هر چی میسازه میگن فقط اسمه

ما هم منتظریم یکی بخره ریویو بنویسه

SAEED_BARCELONA
06-04-2010, 21:08
یکی اینجا گفت جنس پشت رنگ مشکی با سفید فرق داره راسته؟
آره مشکیش جنس پشتش مثل k800 و W880ـه. سفیدش جنس پشتش مثل k800نیست:دی

ولی برو بچ اس ای تلاشها و خدمات سامسونگو دروغ میدونن و هر چی میسازه میگن فقط اسمه
عزیز دل تو بگو ببینم اون DNSe که خود تو کردیش تو بوق و کرنا آیا به در خورد؟ تاثیری داشت؟ حالا بقیشو فاکتور میگیریم!

SAEED_BARCELONA
06-04-2010, 21:23
این سونی اریکسون چقد خسیسه
23 دلار میداد سامسونگ براش یه oled میزد خیال خودشو راحت میکرد
یه چیزی رو میدونستی؟ سونی تا 2سال پیش پنل ال سی دیهای ارزون قیمتشو میداد سامسونگ براش بزنه و گرون قیمت ها و به اصطلاح های اند رو خودش میزد بعد دید اوضاع خیلی خیته بیخیال شد. (البته نمیدونم هنوز هم سفارش میده به سامسونگ یا نه)
حالا اگه بخواد 23دلار بده به سامسونگ براش Oled بزنه احتمالا میزاره رو گوشیهای ارزون قیمت و خز و خیل نه X10 و... که از اون جایی که کیفیت خیلی برای اس ای مهمه فکر نمیکنم همچین حماقتی بکنه

meha
06-04-2010, 21:25
میشه لطف کنید مدل دقیق هندزفری مخصوص x10 که در پکهای ایران موجود نیست رو بگید؟

Original Titan
06-04-2010, 21:31
میشه لطف کنید مدل دقیق هندزفری مخصوص x10 که در پکهای ایران موجود نیست رو بگید؟
MW600
هندزفري بسيار با كيفيتيه

---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------

Basics
Dimensions 17.5 x 15.0 x 62.0
Weight 13.0 g
Black
General
1 year limited warranty Yes
Type approvals CE, FCC and necessary other local type approvals
Main housing material Body: PC
Clip and earpieces: PC/ABS
Power
Fully functional during charging No
Charging Eg. at least 90% charged within 2 hours
AC power supply in: 100-240VAC 100mA
out: 4.9VDC 450mA
Compatible chargers USB
Charging time (h) Approx. 2
Battery dimensions (mm) Ø8 x 36
Battery capacity (mAh) 170
Battery type Lithium Ion
Stream time (up to h) 8.5
Standby time (up to h) 500
Talk time (up to h) 11
Charging connector Micro USB
FM radio playing time up to (h) 11
Bluetooth™ General
Frequency band 2.4 GHz – the unlicensed band
Transmission power Class 1
Operating Range (m) 10
Bluetooth™ core version 2.1
Security 128-bit link encryption
Bluetooth™ Profiles
Profile Handsfree profile
Version: 1.5
Role: Handsfree
Profile Advanced Audio Distribution Profile
Version: 1.0
Role: Sink
Profile Audio Video Remote Control Profile
Version: 1.4
Role: Controller
Profile Headset profileAudio Video Remote Control Profile
Version: 1.4
Role: Target
Profile Headset profile
Version: 1.1
Role: Headset
Acoustical - Speaker
Speaker type 2x 9 mm dynamic, 32Ω
Ear coupling Insert
Nominal Impedance 32Ω
Driver type Dynamic
Driver size 9.2mm
Speaker Frequency range 10Hz...22000Hz
Sensitivity 100 dBSPL/mW @ 1kHz
Total Harmonic Distortion < 0.5% (100Hz…10000Hz @ 1mW)
Acoustical - Microphone
Microphone Type 4 mm Electret
UI/Wearing
Graphical display OLED 12 x 125 white pixels + border of red/green pixels
Keys - Call control
- On-off
- Play-pause
- Volume up/down (touch!)
- Next track
- Prev track
Wearing In-ear, clip
Graphical display OLED 12 x 125 white

اينم مشخصاتش
فركانس پشتيباني رو داشته باش...
تازه صفحش OLED هست :31: فك كنم سامسونگ براش زده :31:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][IMG][CENTER]

راستي اگه گير آوردي جايي يه ندا هم به من بده

SAEED_BARCELONA
06-04-2010, 21:54
آقا فکر نکنم اینا توی بازار پیدا بشه مگر اینکه از پک گوشیا برش دارن. من هر جا گشتم MH100 که روی آینو هست پیدا نکردم

saman65
07-04-2010, 04:10
تاپیک منتقل شد :دی

یه ریویو کوچولو گذاشتم....

R@R#M@N
07-04-2010, 06:52
ممنون سامان !
بدجور منتظر یه ریویوو هستم !
میخوام مثه تری جی اس رویوو بذاری ازش :دی