ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : creative zen microphoto dap-md0007

omid8319
09-10-2009, 00:23
با سلام خدمت دوستان
بنده یک دستگاه creative zen microphoto دارم میخوام موسیقی ها رو پوشه به پوشه نشون بده اما در منوی اون همچین چیزی وجود نداره در ضمن به صورت mtp device هست درضمن فریمور اون 1.31.01 است و ایا ورزن جدید داره ایا فریمور مدلهای دیگر رو قبول میکنه بهترین برنامه برای سینک کدم هستش
ممنون

seymour
09-10-2009, 15:19
با سلام خدمت دوستان
بنده یک دستگاه creative zen microphoto دارم میخوام موسیقی ها رو پوشه به پوشه نشون بده اما در منوی اون همچین چیزی وجود نداره در ضمن به صورت mtp device هست درضمن فریمور اون 1.31.01 است و ایا ورزن جدید داره ایا فریمور مدلهای دیگر رو قبول میکنه بهترین برنامه برای سینک کدم هستش
ممنون
به به - یادش بخیر - عجب دستگاهی بود این میکروفوتو، این مال دوره ای بود که کریتیو بعضی از باکیفیت ترین، موفق ترین و تاثیرگذارتزین پلیرهای تاریخ صنعت mp3 player رو وارد بازار کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (من مدل میکرو رو هنوز دارم در بین مجموعه پلیرهام)

در مورد سوال شما : این دستگاه پروتکل MTP رو حمایت می کنه یعنی براساس تگ آهنگ ها مدیریت فایل رو صورت میده و نه براساس سیستم پوشه به پوشه ... بنابراین امکانش نیست ... فلسفه قضیه هم این بوده که مدیریت مبتنی بر تگ کارآمدتر و حرفه ای تر هستش و دسترسی به آهنگ های مختلف براساس سلیقه، حال و هوا و پارامترهای بیشتری رو فراهم می کنه ... که واقعاً هم همینطوره

//
نخیر - firmware جدیدتر واسه اش نیومده ... می تونی این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])صفحه رو چک کنی که دانلودهای مربوط به صفحه رسمی اش هستش ..

//
برای سینک هم اگه از برنامه خودش راضی نیستی ، می تونی ویندوز مدیا پلیر رو هم امتحان کنی که زبانه Sync اش معمولاً بسیار ساده و کارآمد عمل می کنه ... هرچند من از برنامه خود کریتیو کاملآً راضی هستم ..

در همون صفحه که لینک دادم ، نسخه ای از برنامه مدیریت فایل هم هست ، ببین اگه با مال تو متفاوت یا جدیدتره امتحانش کن