PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای تغییر رنگ نمودار و رنگ زمینه آن

aminshirazi
08-10-2009, 23:06
سلام من یه نمودار دارم (مثل نمودار چاپ شره ضربان قلب یا سینوس کسینوس) میخواستم بدونم چطور میتونم رنگ خود نمودار و همچنبن رنگ زمینه نمودار رو تغییر بدم؟ (ضمنا حتما میخواهم این کار رو با فتوشاپ نسخه CS3 انجام بدم و توی کار با فتوشاپ هم حرفه ای نیستم و لطفا دقیقا منوی او در فتوشاپ+ روش دقیق انجام کار رو برام توضیح بدین)
نمودار مشابه شکل زیر هست که میخوم رنگ زمینش رو از سیاه به سفید و همچنین نمودارش رو از زرد به قرمز تغییر بدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:19::41:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

huti_421
09-10-2009, 01:18
برای تغییر رنگ سیاه به سفید کافیه عکس رو با کلید های ترکیبی Ctrl + I نگاتیو کنید

میمونه رنگ زردش که بعد از نگاتیو کردن با Ctrl + U و بخش Hue زرد رو به هر رنگی که خواستید تبدیل کنید ( حالا آبی شده )

aminshirazi
09-10-2009, 20:34
برای تغییر رنگ سیاه به سفید کافیه عکس رو با کلید های ترکیبی Ctrl + I نگاتیو کنید

میمونه رنگ زردش که بعد از نگاتیو کردن با Ctrl + U و بخش Hue زرد رو به هر رنگی که خواستید تبدیل کنید ( حالا آبی شده )

ممنون از راهنمائی مفیدت:10::11:، حالا اگه زمینه رو خواستم به رنگهای دیگه بجز سیاه و سفید در بیارم باید چکار کنم ، ضمنا یه سوال مهم دیگه اینکه اگه بخواهم ضخامت خط نمودار رو ضخیم یا نازک کنم اولا چطور فقط خط نمودار رو انتخاب کنم و ثانیا چگونه ضخامت رو تغییر بدم؟:13::2::11:

aminshirazi
11-10-2009, 05:57
ممنون از راهنمائی مفیدت:10::11:، حالا اگه زمینه رو خواستم به رنگهای دیگه بجز سیاه و سفید در بیارم باید چکار کنم ، ضمنا یه سوال مهم دیگه اینکه اگه بخواهم ضخامت خط نمودار رو ضخیم یا نازک کنم اولا چطور فقط خط نمودار رو انتخاب کنم و ثانیا چگونه ضخامت رو تغییر بدم؟:13::2::11:

لطفا کمک کنید، برای پایان نامه هست عجله دارم و خیلی مهمه.:19::41:

huti_421
11-10-2009, 16:02
باید یا انتخاب کنید ناحیرو با Magic Wan و بعد به اون ناحیه با ctrl + Del یا Atl + Del رنگ بدید

یا نهایت مقداری با Color Balanace با میانبر Ctrl + B رنگ سفید رو تغییر بدید

برای کلفت تر کردن یا نازک تر کردن ، شاید بتونید از فیلطر Liquify هم استفاده کنید( Filt-er > Liquify ) ، و الا مجبورید خطوط رو از اول و با Pen یا Brush بکشید

احمد ترابی
12-10-2009, 18:07
دوست خوبم هوتی جان خیلی راهنمایی خوبی بود

موفق باشید............/