ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : و اینک لپتاپی کاملا ایرانی:juniper درختی سبز

yashgin128
08-10-2009, 15:19
سلام
چندی پیش با سوژه ی بسیار جالبی در دنیای لپتاپ آشنا شدم و مطمئن هستم شما هم تا حالا این مطلب رانشنیده اید .
لپتاپی به نام جونیپر در بازار کم کم دارد جای خود را باز می کند که نکته جالب ان تمام ایرانی بودن آن است.این نام کاملا ایرانی و به معنای درخت سبز می باشد.لپتاپ های این شرکت در 9 مدل کاملا استثنایی و مناسب ارائه شده است.مثلا در اخرین یا همان مدل x9 ان از پردازنده 3.06 بله درست خوانده اید 3.06 استفاده شده که با قیمتی کاملا مناسب شده است .تنها نکته ای که هم برای بنده و هم برای شما عزیزان می ماند بحث کیفیت ان است .جایی که خود شرکت سازنده کلی در مورد ان مانور داده .
عجیب تر انکه لپتاپ های تولیدی این شرکت در همان جایی تولید می شود که غول هایی مانند del , hp و چندین غول دیگر در انجا تولید می شوند.در ضمن صندوق رفاه دانشجویی هم با این شرکت قرارداد بسته تا دانشجویان عزیز بتونن تمام اقساط این لپتاپ را تهیه کنند هر چند که مثلا لپتاپ 1790000 میلیونی با اقساط 2 ساله حدود 2432000 در میاید.
این تایپیک رو زدم تا دوستان نظراتشونو درباره این برند و کیفیت این لپتاپ ها بنویسند.اگه از دوستان کسی از این شرکت لپتاپی تهیه کرده از این لپتاپ ها بنویسه .
این هم سایت شرکت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون

H@mid-Vista
08-10-2009, 15:29
آشغال به تمام معنا:13::13::13:
خير سرشون اومدن سيستم اسمبل هم گذاشتن:31::31::31:

saman3230
08-10-2009, 17:34
چقدر مسخره می تونی لپتاپ سفارش بدی !!

بعد جالبیش اینجاست که در قطعات سفارشی گرافیک نیست !!

چقدر هم کلفت این لپتاپها فکر همون رستم باید بیاد اینها حمل کته!!

yashgin128
08-10-2009, 18:15
دوستان ای کاش در نظراتتون دلائل فنی می اوردین
به جای حمایت کردن شما دارین به این شرکت هم توهین می کنین
لطفا با دلیل و مدرک صحبت کنین تا دوستان هم استفاده کنن
ممنون

H@mid-Vista
08-10-2009, 18:48
ببين دوست عزيز
ما خيلي خوشحال ميشيم كه واقعا ايران يك نوت بوك ملي خوب توليد كنه وما هم اولين كساني هستيم كه ميريم مي خريم.
اما نه يك انتقال تكنولوژي درجه سه از چين!!!

با توجه به تنوع فراوان محصولات الكرتونيكي ايران شانس رقابت نداره
چون اونها هيچوقت محصول جاري براي توليد به ما نخواهند داد و محصول رده خارج و يا نامناسب به ما خواهند داد.

توليد نوت بوك و موبايل و ... براي ما در ايران نه توجيه داره نه قادر به رقابتيم

amir200812
09-10-2009, 00:50
دوستان ای کاش در نظراتتون دلائل فنی می اوردین
به جای حمایت کردن شما دارین به این شرکت هم توهین می کنین
لطفا با دلیل و مدرک صحبت کنین تا دوستان هم استفاده کنن
ممنون
من فقط یه چیز رو میدونم! ایران هیچ چیز بدرد بخوری نمیتونه بسازه!
اینا هم مثل ماشین های ساخت ایران هستند احتمالا!
زمانی ما از شرکتی حمایت میکنیم که خودش هم بخواد از ما حمایت کنه! نه اینکه لپتاپ های درجه 3 4 رو بیاد به عنوان پیشرفته ترین لپتاپ بخواد به ما بفروشه!

iSoheil
09-10-2009, 15:50
واقعا ایرانیه!!! اگه آره که .. ایول داره ...
ولی اگه من 1700 داشتم یه مک بوک پرو می خریدم%

roozbeh1369
10-10-2009, 16:21
واقعا برای کسانی که حتی بدون دیدن محصولات این شرکت و بدون دانستن کیفیت این محصولات نظر میدن متاسفم
قطعات بکار رفته در این لپ تاپ اصلا ساخت چین نیست عموی من مسئول فروش شرکت کوانتا در تایوان است (حدود 5 سال)
قطعات تولید شده برای ایران دارای کیفیت A+ است حتی بخواین از عموم میخوام مدارک قطعات درخواستی ایران و قطعات تحویل شده به ایران رو برام بفرسته تا درجه کیفیت رو ببینین
پس از نظر کیفیت خوبه
حالا در مورد گرافیک که دوستان عرض کردن عوض نمیشه باید بگم که چند مدل جدید این شرکت که تا دو یا 3 هفته دیگه معرفی میشه دارای قطعات و مشخصات عالی هستن که میتونن با برندهای دیگه رقابت کنند که گرافیک خوبی دارن
من یک مدل رو معرفی کردم (تاپیک های من رو بررسی کنین) که ساخت شرکت compal است و به سفارش ایران تا دو هفته دیگه وارد میشه
اما یک مدل هارد بوک هم دارن وارد میکنن که اونم معرفی میشه
پس اینقدر سریع در مورد چیزی قضاوت نکنید
من خودم 1640 دارم و فعلا قصد خرید جدید ندارم اما اگر زودتر این محصولات جدیدش معرفی میشد من حتما به جای 1640 میخریدم چون با اون برابر و ارزون تره

yashgin128
11-10-2009, 21:16
واقعا برای کسانی که حتی بدون دیدن محصولات این شرکت و بدون دانستن کیفیت این محصولات نظر میدن متاسفم
قطعات بکار رفته در این لپ تاپ اصلا ساخت چین نیست عموی من مسئول فروش شرکت کوانتا در تایوان است (حدود 5 سال)
قطعات تولید شده برای ایران دارای کیفیت A+ است حتی بخواین از عموم میخوام مدارک قطعات درخواستی ایران و قطعات تحویل شده به ایران رو برام بفرسته تا درجه کیفیت رو ببینین
پس از نظر کیفیت خوبه
حالا در مورد گرافیک که دوستان عرض کردن عوض نمیشه باید بگم که چند مدل جدید این شرکت که تا دو یا 3 هفته دیگه معرفی میشه دارای قطعات و مشخصات عالی هستن که میتونن با برندهای دیگه رقابت کنند که گرافیک خوبی دارن
من یک مدل رو معرفی کردم (تاپیک های من رو بررسی کنین) که ساخت شرکت compal است و به سفارش ایران تا دو هفته دیگه وارد میشه
اما یک مدل هارد بوک هم دارن وارد میکنن که اونم معرفی میشه
پس اینقدر سریع در مورد چیزی قضاوت نکنید
من خودم 1640 دارم و فعلا قصد خرید جدید ندارم اما اگر زودتر این محصولات جدیدش معرفی میشد من حتما به جای 1640 میخریدم چون با اون برابر و ارزون تره
با تشکر از شما دوست عزیز
متاسفانه ما یاد گرفته ایم که کشور خودمون رو زیر لگد له کنیم درحالی که کشورهای خارجی را می پرستیم
در مورد مسئله هم گرافیک که دوستان گفتن باس بگم که این 9 مدل از یه مدل گرافیک استفاده می کنن که به دلیل تازه کار بودن شرکت قابل توجیه است
من همین الان لیست قیمت تمام لپتاپ های معروف زیر دستمه ولی واقعا قیمت های این شرکت مناسبه
ممنون

دست به دست هم دهیم به مهر تا کنیم میهن خویش اباد

Stream
11-10-2009, 22:04
سلام

اتفاقا چند ماه پیش درباره این لپ تاپ ها بحث شده بود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در کل بدون بررسی کامل و تخصصی نمیشه درباره این محصولات نظر قطعی داد، ولی تصور اینکه یک برند تازه کار (صرف نظر از ایرانی بودنش) بیاد و محصولی عرضه کنه که از همه نظر (قیمت، کیفیت، سازگاری، خدمات، ...) قابل رقابت با برندهایی مثل HP باشه و همون تعادل رو در محصولاتش داشته باشه (حتی اگه توسط یک OEM تولید شده باشند) کمی دور از ذهنه.. توضیحات بیشتری در همون تاپیک است.

roozbeh1369
12-10-2009, 09:38
سلام

اتفاقا چند ماه پیش درباره این لپ تاپ ها بحث شده بود:

در کل بدون بررسی کامل و تخصصی نمیشه درباره این محصولات نظر قطعی داد، ولی تصور اینکه یک برند تازه کار (صرف نظر از ایرانی بودنش) بیاد و محصولی عرضه کنه که از همه نظر (قیمت، کیفیت، سازگاری، خدمات، ...) قابل رقابت با برندهایی مثل HP باشه و همون تعادل رو در محصولاتش داشته باشه (حتی اگه توسط یک OEM تولید شده باشند) کمی دور از ذهنه.. توضیحات بیشتری در همون تاپیک است.

نظر شما متین اما باید این رو هم درنظر گرفت که از نظر قیمت کاملا می تواند رقابت کنه چون با مدلهای مشابه حداقل دویست هزار تومان فرق قیمت داره که از نظر اقتصادی هم به صرفه است
در مورد خدمات چون عامل مجاز فروش هست و خودش لپ تاپ رو مونتاژ می کنه بهتر از هر نمایندگی های برندهای دیگه (که واقعا نمایندگی نیستند و فقط سر خریدار رو شیره می مالن و مو قع ارائه خدمات 1000 بامبول سر خریدار در میارن)می تونه خدمات و ساپورت بده
چون هم قطعات جایگزین به وفور موجوده هم دانش تعویض و تعمیر رو داره چون هرچی باشه خودش مونتاژ میکنه

در مو رد کیفیت هم چرا نتونه رقابت کنه یعنی کیفیتش حتی یک ذره هم از مدل های برندهای مختلف(dell) ساخت چین بهتر نیست که با کیفیت b یا c تولید میشه در حالی که کیفیت جونیپر A+ است
از نظر سازگاری هم نفهمیدم منظور شما چیه اما اگر منظورتون بومی شده و سازگاری با زبان که از هر نظر بومی شدس حتی صفحه کلیدش هم بصورت حک شده زبان فارسی داره
از همه اینا که بگذریم دوستان یه مقداری کم لطفی می کنن:41::41::41:

Pami
12-10-2009, 10:57
سعی کنید در مورد نظر دادن برای برند ها همه جوانب رو در نظر بگیرید

سابقه برند ها
سطح تولیدات
مشخصات سخت افزاری
کشور سازنده و اسمبل کننده
قیمت نهایی و تجاری
و ...

همینطوری نمیشه در مورد کلیت برند نظر داد مگر مدلها
شما ممکن است مدلی رو مقایسه کنید و ایراد ازش بگیرید اما برند ها رو زیاد نمیشه با هم مقایسه کرد
همین برند فراسو که تو ایران و خاورمیانه اینهمه جا افتاده زمانی فقط با تولید یک کیبورد شروع کرد و الان به اینجا رسیده که حتی لپ تاپ هم تولید میکنه ( کلی محصول داره )

به نظر من باید حمایت درست و حسابی از تولید کننده ها بشه وگرنه بزودی از دور خارج میشن

amir200812
13-10-2009, 06:15
دوستان من با برند و مارکهای ایرانی مشکلی ندارم!
مثلا برام ثابت شده که پاور های شرکت آینده سیما یا همون GREEN با کیفیت هستند! و خودم هم دارم ازش استفاده میکنم و برای خریدم این پاور 140 خورده ای هم پول دادم! در حالی که مارکهای خیلی معتبر تری هم بود!
ولی کسی هست اینجا در مورد کیفیت ال سی دی این لپتاپ ها اطلاعی داشته باشه؟
(نگید عالیه/خوبه/فوقولاده هست) اگه خوبه با یک لپتاپ سونی یا مثلا HP تو یک جا عکس بگیرید در کنار هم تا بشه مقایسه کرد!
کسی از کیفیت خنک کنندگی این محصولات خبر داره؟
خوب باید به من خریدار هم حق بدید!
من که با هزار بدبختی 1 میلیون یا 1.5 میلیون پول جور کردم برم لپتاپ بخرم نمی توانم روی این پول ریسک کنم!
و برم از اینا بخرم و دعوا کنم که خوب باشه کیفیتش! این شرکت باید خودش اول اعتماد خریدار رو بدشت بیاره بعد از من خریدار انتظار داشته باشه بهش اعتماد کنم!

اومدیمو خریدیم! بعد اگه مثل این ماشین های ساخت وطن از آب درومد چی؟

roozbeh1369
13-10-2009, 11:28
در مورد lcd مدلهای جدید این شرکت
15.6“W HD glare panel(1920x1080), LED backlight
که با برندهای دیگه تفاوت زیادی نداره و قابل قبول هست
در مورد خنک کننده گی این لپ تاپ دارای سیستمی است که بسیار دمای کمتری رو نسبت به مدلهای دیگه تولید میکنه

roozbeh1369
13-10-2009, 11:38
مدل جدیدی که آذر ماه توسط این شرکت معرفی میشه NBLB2

Dimension
377mm(W) x 255mm(D)x 27mm~37.6mm(H)

Weight
~2.7kg

CPU
Intel Clarkfield Processor (1.73GHz & 1.6GHz)

Memory
DDR 3 1066/1333 SDRAM memory
2 x SODIMM socket, Max. Memory up to 8GB

Chip Set
Intel PM55

HDD
9.5mm, 2.5" SATA HDD (5400/7200rpm

ODD
DVD Super-Multi; High Definition Disc Blu-ray Combo DVD

Communication
Gigabit LAN
Wireless LAN, 802.11a/b/g/n
Bluetooth Ver. 2.1 module with USB2.0 interface
2M Pixel CMOS via USB2.0 interface.

Video Controller
ATI® Madison, 1GB VRAM

Display

I/O System

USB 2.0 x 4, all are with Power USB feature
eSATA USB Combo x 1
RGB; VGA port x 1, 15pins
Microphone-in x 1
Headphone-out x 1
CIR x 1 for remote controller (option, with TV Tuner)
RF-in x 1 (option, with TV Tuner)
DC-in jack x 1
RJ-11 jack x 1 for 56Kbps V.90/92 Modem
RJ-45 jack x 1
Kensington lock x 1
Express Card x 1
3-in-1 Flash Card Reader(SD/MMC/MS) x 1
Internal microphone x 2
HDMI x 1

Battery
6 Cell Li-Ion, 18650 type, 4800/5200mAH

Rmin69
18-10-2009, 12:30
در مورد lcd مدلهای جدید این شرکت
که با برندهای دیگه تفاوت زیادی نداره و قابل قبول هست
در مورد خنک کننده گی این لپ تاپ دارای سیستمی است که بسیار دمای کمتری رو نسبت به مدلهای دیگه تولید میکنه
قرار شد با یک تحقیق یا یک سری آمار علمی و مقایسه ای جواب بدهید. بسیار دمای کمتر بر چه اساس؟؟؟

roozbeh1369
18-10-2009, 18:17
در جواب شما باید بگم در مورد لپ تاپ هایی که در حال حاضر جونیپر موجود داره و عرضه میکنه کیفیت بالایی از نظر گرافیک و lcd نداره
نه اینکه بد باشه اما قابل رقابت نیست
اما سایر قطعات رضایت بخش و طراحی خوبی داره
اما مدل جدید بالا رو که من معرفی کردم هنوز وارد نشده که ما بخوایم در موردش بحث کنیم
اون جوابی رو هم که من نوشتم بر اساس اطلاعات تولید کننده بود
اگر چه شما می توانید اطلاعات اون مدل رو در سایت

ببنید
این مدل رو در حال حاضر قراره که جونیپر از شرکت compal سفارش بده و در ایران مونتاژ کنه

Juniper digital
16-01-2011, 20:38
بهتر نیست دوستان از یک لپ تاپ ایرانی حمایت کنیم تا روزی بتونه از لحاظ برندینگ در سطح برندهای معروف باشه چون چیزی از لحاظ تکنولوژی از دیگر برندها کم نداره و هم پای اونها هستش !