ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب باسیستم

ali_1372
08-10-2009, 14:54
سلام

من یه مشکل عجیب برام پیش اومده از وقتی که با یه برنامه بوت مقدار حافظه درایو ها را تغییر دادم سرعت کامپیترم به شدت کاهش یافته مثلا وقتی یه dvd رو می خوام بریزم رو هاردم نیم ساعت طول میکشه.یا وقتی می خوام یه dvd رایت کنم 40 دقیقه طول میکشه.

در ضمن اینو هم بگم که رمم رو هم عوض کردم یه gb umax 2 گذاشتم رو کامم که سرعتش بیشتر بشه که نشد بلکه کمتر هم شد و بعضی وقت ها هم هنگ می کنه.در ضمن یه مشکلی هم که جدیدا براش پیش اومده اینه که وقتی موقع تماشای فیلم چند بار توقف کنی صدا به صورت خش خش میشه درایورم عوض کردم ولی نشد.

اگه دوستان راه حلی دارن ممنون میشم راهنمایی کنید.

با تشکر

khark11
08-10-2009, 16:36
تازگيا ويندوز عوض كردي؟ اگه نكردي عوض كن مشكلت حل ميشه

اگه با تعويض ويندوز حل نشد احتمالا هاردت نياز به اف ديسك داره!

ولي اگه موقع رايت دي وي دي به دي وي دي بدون گرفتن ايميج هم مشكل داري بدون كه پاورت مشكل داره

ali_1372
08-10-2009, 17:43
نه حدودا 4 ماهی میشه که عوض نکردم
منظورت از اف دیسک چیه؟
نه وقتی می خوام از رو هارد به dvd بریزم یا برعکس حدودا یه نیم ساعتی طول میکشه.
این سوالم رو جواب ندادی:وقتی موقع تماشای فیلم چند بار توقف کنی صدا به صورت خش خش میشه درایورم عوض کردم ولی نشد.
با تشکر از شما
منتظرم

khark11
10-10-2009, 08:09
پيشنهادم اينه كه اول از همه ويندوز رو عوض كن ببين چند تا از اين مشكلات ميره! هر كدومش موند بعدا سرش بحث كنيم باشه؟

حدس من اينه كه تمامي مشكلاتت نرم افزاريه!

اف ديسك يعني حذف تمامي پارتيشن هاي ساخته شده روي هارد و پارتيشن بندي مجدد آن! ( اين معني ظاهريشه كه هممون مي بينيم ) --- توصيه مي كنم موقع نصب خود ويندوز اين كارو بكن! البته قبل از همه اين كارها يه ويندوز عوض كن و اگه درست نشد برو سراغ اين كارا

ali_1372
10-10-2009, 20:36
ممنون دوست عزیز انشاالله امشب عوض میکنم ببینم چی میشه.
با تشکر.

ali_1372
11-10-2009, 19:21
با تشكر از شما دوست عزيز ويندوزو عوض كردم مشكلام حل شدن
بازم بسيارممنونم.

khark11
12-10-2009, 07:21
خدا رو شكر:20: