ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در ویندوز

Ghaioom
08-10-2009, 12:13
سلام

دو تا ويندوز نصبه ولي تو ويندوز دومي نميشه رفت.
تو قسمت boot.ini هم فقط اسم يک ويندوز هست و فايل هاي boot.ini ، IO.SYS ، CONFIG.SYS ، MSDOS.SYS ،ntldr، pagefile.sys ، NTDETECT.COM ، AUTOEXEC.BAT تو اون ويندوز نيست.
تو boot.ini هم اسم اون ویندوز رو هم نوشتم ولی بازم نیومد و این مشکل تو وارد شدن به ویندوز دیگه درایو d اومد.

:Windows could not start because the following file is missing or corrupt
<windows_root>\System32\hal.dll
.Please re-install a copy of the above file
این خطا رو جستجو هم کردم ولی بازم حل نشد.
میگه فایل hal.dll دوباره نصب کن ولی اینکارو کردم نشد.
ویندوز تو درایو c و درایو d نصبه.
اصلیه درایو c هست.
اين فايل ها رو تو اون ويندوز کپي هم کردم.

وقتی که خواستم ویندوز رو هم repair کنم فقط ویندوز درایو c اومد اون ویندوز درایو d نیومد.

لطفاً راهنمايي کنيد.

Shr776
08-10-2009, 13:56
دوست عزیز
شما ابتدا ویندوز ایکس پی رو در درایو سی نصب کن سپس ویندوز ویستا یا هفت رو در درایو بعدی نصب کن مشکلت حل میشه
تریتب نصب کردن و محل درایو خیلی مهم هست و الزامی

dardsar
08-10-2009, 14:11
دو تا ويندوز نصبه ولي تو ويندوز دومي نميشه رفت.

ویندوز هات چیه ؟ یعنی دوتاش ‍xp
یا xp & vista

تو قسمت boot.ini هم فقط اسم يک ويندوز هست
تو boot.ini هم اسم اون ویندوز رو هم نوشتم ولی بازم نیومد !!!

چی نوشتی ؟؟:18:
متنشو کپی کن شاید من شاید هم یکی دیگه پیداشه بتونه کمکت کنه :5:

و این مشکل تو وارد شدن به ویندوز دیگه درایو d اومد.

:Windows could not start because the following file is missing or corrupt
<windows_root>\System32\hal.dll
.Please re-install a copy of the above file
این خطا رو جستجو هم کردم ولی بازم حل نشد.
میگه فایل hal.dll دوباره نصب کن ولی اینکارو کردم نشد.
ویندوز تو درایو c و درایو d نصبه.
اصلیه درایو c هست.
اين فايل ها رو تو اون ويندوز کپي هم کردم.

اینو نمیدونم :31:

وقتی که خواستم ویندوز رو هم repair کنم فقط ویندوز درایو c اومد اون ویندوز درایو d نیومد.

چون سیستمت ویندوز دوم رو نمیشناسه که ریپیر کنه
اینم مربوط به همون فایل boot.ini میشه

tohidkh
08-10-2009, 21:02
سلام.

از اونجایی که دوستمون بهم میگفت، (در یاهو)

هر دو ویندوز، XP هستند.

اون ویندوزی که بالا نمیاد، در درایو D هست.

از طرفی هم چیزی که براشون از اون ویندز مهمه، اینه که با خط دیال آپ ویندوز رو آپیدت کردند؛ و میخواهند فایلهای آپدیت رو توسط نرم افزار مخصوص به اینکار بردارند.

دوست عزیز، من کمی در مورد مشکل شما فکر کردم...

اگر شما ویندوز رو Repair کنید، تمام فایلهای آپدیت میپرند!!! (به احتمال 95 درصد)

از طرفی هم چون Boot.ini تون صحیح هست، مشکل فقط از فایلهای داخل ویندوزه...

شما اگر هم موفق به Repair کردن بشید، در هنگام ریپیر، با پیغامهای متعددی مبنی بر وجود نداشتن برخی از فایلها dll مواجه خواهید شد... در آخر هم نمیتونید درست حسابی ریپیرش کنید (و اگر هم ریپیر بشه، آپدیت ها از بین میره)

با کمال شرمندگی باید بگم که شما باید از فایلهای آپدیت تون بگذرید... مگر اینکه نرم افزاری باشه که علاوه بر فایلهای آپدیت ویندوز جاری، فایلهای دیگه رو هم برداره...

اینم نقل قولی از یه دوست:

اگه شما قصد دارید ویندوزتون را به طور کامل اپدیت کنید بهترین کار اینه که برید بازار و سی دی اپدیتهای ویندوز را تا مثلا اخرین تاریخ را بگیرید و روی سیستمتون نصب کنید .
اگه این کار را بکنید خیلی عالی هستش .
این اپدیتهایی که ماکروسافت توی سایت خودش گذاشته یک سری patch رایگان هستش و هیچ وقت کارایی اپدیتهای و وصله های امنیتی اصلی ماکروسافت را نداره . بیشتر میشه گفت به ما لطف کرده و این اپدیتها را گذاشته.موفق باشید :11:

micropersian
08-10-2009, 23:17
اگه ویندوز xp رو بعد ویستا یا سون نصب کنی اینجوری میشه این نرم اقزار رو نصب کن حل میشه ایشالله
اگه بعد نصب xp این اتفاق افتاد و ویندوز قبلیت ویستا یا سون بوده تو boot.ini دنبال چیزی نگرد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پسوردشم همون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هست

برای نصب در ویندوز XP باید حتما از کاربر Administrator استفاده کنی و برنامه Microsoft .NET Framework 2.0 در ویندوز نصب باشه.
برای وارد شدن به کاربر Administrator در صفحه Welcome یا همان Logon کلیدهای Ctrl+Alt را گرفته و دوبار Delete را بزن. در صفحه ظاهر شده کاربر Administrator و پسورد آن را وارد کن. اگر در حین نصب ویندوز پسوردی وارد نکردی جای پسورد را خالی بگذار.

Ghaioom
09-10-2009, 06:48
به خاطر آپدیت نمیگم که ولی آپدیتهم میخواستم.
به خاطر یه چیزای به درد بخور میخواستم اون ویندوز رو بالا بیارم.
ولی فک کنم نمیشه. یا یه راهی هست.

mahdi7610
09-10-2009, 10:50
سلام دوستان و اساتید .

راه حل این مشکل ریکاوری کنسول هستش .

ریکاوری کنسول یا ارور hal.dll را توی پستهای من سرچ کنید بارها پاسخ دادم .

اگر شما ویندوز رو Repair کنید، تمام فایلهای آپدیت میپرند!!! (به احتمال 95 درصد)

با ریپیر کردن ویندوز چیزی نمی پره . فقط فایلهایی که اسیب دیده و مربوط به ویندوز هست بازسازی میشه .

در ضمن تا حد ممکن اگه سرعت ویندوز براتون مهمه ویندوز را اپدییت نکنید چون باعث سنگین شدن سیستم عامل شما میشه .

pagefile.sys ربطی به راه اندازی سیستم نداره . فقط یک رم کمکی برای شما هستش . توی پستهای من سرچ کنید و در موردش مطالعه کنید .

boot.ini هم فقط مربوط به انتخاب ویندوزها هستش . و اگه فایلهای اصلی اسیب ببینند با درست بودن این فایل هم دردی دوا نخواهد شد .

ntldr و NTDETECT.COM و hal.dll اصلی ترین فایلها برای راه اندازی سیستم از موقعی که عمل post انجام میشه تا زمانی که شما صفحه دسکتاپ را روئیت کنید . در مورشون توضیح دادم بازهم پستهای منا میتونید سرچ کنید .

برای جایگزاری این فایلهای مهم باید از ریکاوری کنسول استفاده کنید .

موفق باشید :)

rapbazzz
10-10-2009, 00:29
سلام دوستان.
من کامپیوتر رو که روشن میکنم صفحه ی wellcome و بعدش که desktop باشه نمیاد بالا.در ضمن مووس که رو صفحه ی سیاه هستش تکون میخوره اما...
لطفآ کمکم کنید.فوری فوری فوری:41::41:.
پیشاپیش ممنون از کمک همه واسه حل این مشکل:11:

Ghaioom
10-10-2009, 09:08
با پست زیر مشکل حل شد ولی اینم نمیخواست فقط به جای 2 ، 3 میزاشتم حل بود. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی این شماره ای که با رنگ قرمز مشخص کرده بودم در پایین رو باید 3 میکردم.
برای اینکه کامیپوتر دو تا هارد داشت و درایو d شمارش 3 بوده ما 2 کرده بودیم.
بعد با اینکار درست شد ولی ویندوز بالا نمیومد هنگ میکرد بعد با safe mode میتونست بالا بیاد بعد من هم رفتم repair کردم.الان هم در حال repair گیر میکنه از یه قسمت جلوتر نمیره مشکل از cd هم نیست.اگه دوباره هم برم از همون جاش هنگ میکنه و جلوتر نمیره.
ممنون از دوستان

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional c:" /noexecute=optin /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional d:" /noexecute=optin /fastdetect

lovely_darbedar
10-12-2009, 13:19
سلام بچه ها یکی منو دریابه
آقا من هر ویندوز 7ی مینصبم بعد یه بار ری استارت به جز وال پیپرم چیز دیگه رو دسکتاپم بالا نمیاد :41: هم 64ش اینجوریه هم 32 البته یه بار نمیدونم چی شد که یه 2 ماهی برام کار کرد ولی بعد اینکه ویندوز عوض کردم همون آشو همون کاسه:2:تورو خدا یکی کمکم منه:2:

Masоud
10-12-2009, 13:53
سلام بچه ها یکی منو دریابه
آقا من هر ویندوز 7ی مینصبم بعد یه بار ری استارت به جز وال پیپرم چیز دیگه رو دسکتاپم بالا نمیاد :41: هم 64ش اینجوریه هم 32 البته یه بار نمیدونم چی شد که یه 2 ماهی برام کار کرد ولی بعد اینکه ویندوز عوض کردم همون آشو همون کاسه:2:تورو خدا یکی کمکم منه:2:
سلام

در بخش مربوط به خودش بپرسید.

Windows Seven مباحث و مشکلات

موفق باشید :40: