ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک و مشاوره برای ساخت یک برنامه غنی اینترنتی

milky way
07-10-2009, 23:33
سلام خدمت دوستان خوبم،
آقا قضیه از این قراره که من یه چیز خفنی میخوام روی وب پیاده کنم برای یکی از دوستان تقریباً یه اپلیکشن هست تحت وب، از دوستان این کاره Ajax کار یا Flash کار خواهش میکنم مشاوره و راهنمایی بدن.
اول از اینجا بگم یکی از این چیزهایی که این دوست من خواسته اینه که یه Texteditor تقریباً قوی توی یه DialogBox یا همچین چیزی یا اصلاً هیچی باشه مهم نیست اینش، ولی نکته اینه که باید بتونم روی صفحه Browser حرکتش بدم خوده Texteditor رو و ازش استفاده کنم. این برای شروعشه البته.

حقیقتاً من اول فکر به ajax رفت (که بلدم نیستم) بعداً به نظر اومد این تقریباً که چه عرض کنم دقیقاً یک برنامه غنی اینترنتیه (عجب ترجمه مزخرفی کردم خودمم میدونم منظور همون rich Internet application بود) حالا مهم نیست اسمش چیه یه برنامه تقریباً خفن تحت اینترنت، بعد دیدم برای این کارا Flex هم چیز بدی نیستا (که البته من اصلاً بلد نیستم) فقط چندتا برنامه خفن ازش دیدم که کفم برید یا شاید بشه یه Java Applet زد (که بازم خوب جاوا بلد نیستم) ولی نمیدونم چیکار کنم خودم به شخصه فکر میکنم برای این کارا Flex خیلی محیط قوی باشه و چون با Flashplayer کار میکنه از این جهتم روی وب خیلی خوبه با این حال من کلاً چیزی بارم نیست فقط نظر بیخودی میدم.
حالا نمیدونم چیکار کنم اون مسئله TextEditor متحرک تو صفحه راه حلی داره؟ میدونم احتمالا بشه با Ajax این کار رو کرد ولی میترسم بعداً دیگه Ajax جواب نده.
از همه دوستان ممنون بابت راهنمایی و کمکشون.