مشاهده نسخه کامل
: [آموزش] اديت بازی PES2010 / فهرست در پست اول
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
15
Alex * Delpiero
07-04-2010, 02:29
سلام
میخواستم ببینم گزارس عادل فردوسی پور مثل گزارسهای المانی فرانسوی ایتالیایی نیومده ؟
حتما باید بازیش رو خرید ؟ فایل گزارشش نیست بندازیم تو کیت ؟
Alex * Delpiero
07-04-2010, 02:33
سلام
میخواستم ببینم گزارش عادل فردوسی پور مثل گزارشهای المانی فرانسوی ایتالیایی نیومده ؟
حتما باید بازیش رو خرید ؟ فایل گزارشش نیست بندازیم تو کیت ؟
با سلام 1سوال داشتم در مورد این فیس پک ها که گذاشتین
من از کیت سرور استفاده میکنم
تا اونجایی که متوجه شدم باید این فایل های مربوط به صورت و مو باید کد یا همون عدد داشته باشه
ولی اینا کد ندارن و هر چقدر سعی کردم نتونستم پیدا کنم
لطفآ راهنمایی کنید.
با سلام 1سوال داشتم
این فیس پک هایی که گذاشتین رو دانلود کردم
برای بریزمشون تو dt0c متوجه شدم باید کد یا عدد مربوط به بازیکن باشه ولی اینا نداره
و من نتونستم ادیتش کنم لطفآ راهنمایی کنید
hadi_vazi
07-04-2010, 16:02
مراجعه کن به پست 9000 تاپیک pes2010
fh==من یه پیشنهاد می کنم حتما تمام کسائی که pes2010 بازی می کنن واسه یه بارم که شده یه سر به پست 9000 تو صفحه 900 بزنن جواب خیلی از سوالاتون اونجاست.من تعجب می کنم تو پست به اون خوبی و کاملی فقط 4 نفر از آرمین تشکر کردن مرام به خرج بدین تورو خدا.
hadi_vazi
07-04-2010, 18:22
دایرکت ایکس 10
به گفته این سایت ، با این بازی روونتر میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه امکانش برات هست این فایل رو تو یه آپلود سنتر دیگه آپ کن خیلی سرعتش پائین رسیوم هم که نداره تازه وسط کار هم مال من قطع شد.
MJ assassins creed
07-04-2010, 19:39
چگونه میتونم پچ 1.3 را نصب کنم ارور میده
sajjad147
07-04-2010, 19:40
fh==من یه پیشنهاد می کنم حتما تمام کسائی که pes2010 بازی می کنن واسه یه بارم که شده یه سر به پست 9000 تو صفحه 900 بزنن جواب خیلی از سوالاتون اونجاست.من تعجب می کنم تو پست به اون خوبی و کاملی فقط 4 نفر از آرمین تشکر کردن مرام به خرج بدین تورو خدا.
سلام دوست عزیز من که صفحه مورد نظر رو گیر نیاوردم اگه میشه آدرسشو اینجا قرار بدید.ممنون.:20:
سلام دوست عزیز من که صفحه مورد نظر رو گیر نیاوردم اگه میشه آدرسشو اینجا قرار بدید.ممنون.:20:
اینم آدرس :
sajjad147
07-04-2010, 21:58
دست رفیق گلمون آقا rmjn 7 درد نکنه برای گذاشتن آدرس ولی من تو یه چیز موندم اونم اینه که چرا بچه ها دوتا تایپک برای pes2010 گذاشتن.:13::13:
Spaniuly
07-04-2010, 23:04
دست رفیق گلمون آقا rmjn 7 درد نکنه برای گذاشتن آدرس ولی من تو یه چیز موندم اونم اینه که چرا بچه ها دوتا تایپک برای pes2010 گذاشتن.:13::13:
اینجا تاپیک ویرایش PES هست فایل ها و پچ های ویرایش اینجا قرار داده میشه
Mehdi.ss
07-04-2010, 23:18
اگه امکانش برات هست این فایل رو تو یه آپلود سنتر دیگه آپ کن خیلی سرعتش پائین رسیوم هم که نداره تازه وسط کار هم مال من قطع شد.
hotfile
لینک مستقیم
Mehdi.ss
07-04-2010, 23:26
Ligue 1 Facepack by Anasie10
Included:
Capoue, Chamakh, Ciani, El Adoua, Gouffran, Issiar Dia, Kabore, Koloduiejczak, Lisandro
منبع
پچ لیگ برتر می خواستم قبلی ها کار نمی کنه
سلام. کسی می دونه شماره فیس داورا چنده و چطور می شه تغیر داد؟؟؟
MJ assassins creed
08-04-2010, 14:52
آقا این پچ 1.3 برای من نصب نمیشود و ارور میدهد چکار کنم.
MJ assassins creed
08-04-2010, 15:25
آقا مهدی پچ 1.3 برای من نصب نمیشود چکار کنم؟:worried:
با سلام یک مشکل برایم پیش آمده ابتدا نسخه 9.2.0.0 کیت سرور را برای PES 2010 را دانلود و نصب کردم اما هیچ کاری انجام نمیدهد.با این که کیت کامل تیم روسیه هم در آن است اما کار نمی کند.در ضمن تنظیماتی که در فایل config.exe هم انجام میدهم هم کار نمیکنند.در ضمن وقتی attach را می زنم و روی بازی دابل کلیک میکنم پیغامی را می بینم که با زدن close و OK بازی اجرا می شود ولی همان طور که گفتم انگار اصلا کیت سروری در کار نیست و کار نمیکند.اگر روی دکمه detachکلیک کنم دیگر پیام را نمیبینم.متن پیام این است:
Pes2010.exe – Unable To Locate Component
This application has failed to start because d3dx9_37.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem.
OK
sajjad147
08-04-2010, 19:23
سلام من این پچ 1.3 کنامی رو با دیال آپ دو ساعت نشستم دانلود کردم تازه کرکش رو هم امروز دانلود کردم وقتی میخوام نصبش کنم این ارور میده تو رو خدا هرکی بلده بگه من چه کار کنم.
Spaniuly
08-04-2010, 20:42
با سلام یک مشکل برایم پیش آمده ابتدا نسخه 9.2.0.0 کیت سرور را برای PES 2010 را دانلود و نصب کردم اما هیچ کاری انجام نمیدهد.با این که کیت کامل تیم روسیه هم در آن است اما کار نمی کند.در ضمن تنظیماتی که در فایل config.exe هم انجام میدهم هم کار نمیکنند.در ضمن وقتی attach را می زنم و روی بازی دابل کلیک میکنم پیغامی را می بینم که با زدن close و OK بازی اجرا می شود ولی همان طور که گفتم انگار اصلا کیت سروری در کار نیست و کار نمیکند.اگر روی دکمه detachکلیک کنم دیگر پیام را نمیبینم.متن پیام این است:
Pes2010.exe – Unable To Locate Component
This application has failed to start because d3dx9_37.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem.
OK
توی پوشه کیت سرور یه فایل متنی هست به اسم config-sample اون رو به config تغییر نام بده یعنی عبارت -sample رو حذف کن. درست میشه
سلام من این پچ 1.3 کنامی رو با دیال آپ دو ساعت نشستم دانلود کردم تازه کرکش رو هم امروز دانلود کردم وقتی میخوام نصبش کنم این ارور میده تو رو خدا هرکی بلده بگه من چه کار کنم.
مراجعه کن به پست 9000 تاپیک PES 2010 مشکلتون در اونجا توضیح داده شده:46:
Mehdi.ss
08-04-2010, 21:58
خالکوبی
Primera Division Tattoo Pack Vol.1 by PrettyMarlon
منبع
کسی نیست جواب در خواست ما رو بده ؟
Mehdi.ss
08-04-2010, 22:03
Facepack by USSR Team
Included:
Bonucc, Borini, Cassetti, Dzsudzsak, Gilardino, Jelen, Kaka, Leo, Mancini, Martinez, Maxi Pereira, Quaresma, Rafinha, Seedorf, Shawcross, Suarez, Tiago, Van Aanholt, Vela, Yakovlev
منبع
Mehdi.ss
08-04-2010, 22:13
New HD Emblems by tiamku69
منبع
Mehdi.ss
08-04-2010, 22:19
Facepack by Arnau
Included:
Krasic, Valdez, Zamora
منبع
sajjad147
08-04-2010, 22:20
خیلی ممنون.
Mehdi.ss
08-04-2010, 22:26
Gdb کامل تیم استقلال اهواز
منبع
برادران کسی نیست جواب در خواست ما رو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
Mehdi.ss
08-04-2010, 22:59
برادران کسی نیست جواب در خواست ما رو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
اگر می خواهی اون پچهایی که تو پست اول هست رو نصب کنی باید بازیت آپدیت نشده باشه ، یعنی همونی که روز اول خریدی
جدید تر از این پچها ، به طور رایگان هنوز نیومده
اگر می خواهی اون پچهایی که تو پست اول هست رو نصب کنی باید بازیت آپدیت نشده باشه ، یعنی همونی که روز اول خریدی
جدید تر از این پچها ، به طور رایگان هنوز نیومده
همونه مشکل این جا هست که دانلود نمیشه لینکش مشکل داره
برادران یه در خواست دیگه من بازیم مثل روز اول هست ولی میخواهم بروز کنم و تمامی امکانات ئتغییرات رو اعمال کنم تا وقتی بازی می کنم حال کنم کسی هست بگه چی کار باید بکنم واز کجا شروع کنم به صورت دقیق چون تا حالا این کارو نکردم ممنون
Mehdi.ss
09-04-2010, 00:52
همونه مشکل این جا هست که دانلود نمیشه لینکش مشکل داره
اینو دیگه نمیشه کاریش کرد ، البته همچین چیز به درد بخوری هم نبود
برادران یه در خواست دیگه من بازیم مثل روز اول هست ولی میخواهم بروز کنم و تمامی امکانات ئتغییرات رو اعمال کنم تا وقتی بازی می کنم حال کنم کسی هست بگه چی کار باید بکنم واز کجا شروع کنم به صورت دقیق چون تا حالا این کارو نکردم ممنون
از پچ آرمین استفاده کن
پچ لایسنسر Ultimate Licenser Patch by Krauser (مطابق با dlc 1.5 )
البته الان dlc 1.6 هم اومده و آرمین جان قول داده آپشن مربوط به این dlc رو هم بذاره
kaivanika
09-04-2010, 02:02
به درخواست یکی از کاربران عزیز ، نحوه استفاده از لباس سوم به بعد تیم ها را برایتان قرار می دهیم .
همراه با آموزش ویدیویی
با بهترین کیفیت .
( اختصاصی از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید )
برنامه لازم : آخرین نسخه کیت سرور
( تو قسمت ابزار کار و ادیت موجود هست )
البته کیت سرور در این آموزش نیز گنجانده شده است .
اما اگر ورژن جدیدتری از کیت سرور ارئه شد حتما جایگزین کنید .
دوستان دقت کنند که کیت سرور حجمی معادل 2 مگابایت دارد.
پس اون نسخه ای که معمولا بعنوان نسخه آخر مورد استفاده قرار میگیره ،
نسخه اپدیت این برنامه هست و حجمی حدود 300 کیلو بایت دارد .
آموزش ویدیویی رو دانلود کنید و لذت ببرید .
آموزش ویدیویی :
زمان : 4 دقیقه و 20 ثانیه
حجم : 15.4 مگابایت
دانلود :
سایت ارائه دهنده فایللینک دانلود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز نمیشه شما تو یه فایل word آموزش رو بزاری . اینترنت زغالی داریم نمیتونیم دانلود کنیم
kaivanika
09-04-2010, 02:09
به درخواست یکی از کاربران عزیز ، نحوه استفاده از لباس سوم به بعد تیم ها را برایتان قرار می دهیم .
همراه با آموزش ویدیویی
با بهترین کیفیت .
( اختصاصی از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید )
برنامه لازم : آخرین نسخه کیت سرور
( تو قسمت ابزار کار و ادیت موجود هست )
البته کیت سرور در این آموزش نیز گنجانده شده است .
اما اگر ورژن جدیدتری از کیت سرور ارئه شد حتما جایگزین کنید .
دوستان دقت کنند که کیت سرور حجمی معادل 2 مگابایت دارد.
پس اون نسخه ای که معمولا بعنوان نسخه آخر مورد استفاده قرار میگیره ،
نسخه اپدیت این برنامه هست و حجمی حدود 300 کیلو بایت دارد .
آموزش ویدیویی رو دانلود کنید و لذت ببرید .
آموزش ویدیویی :
زمان : 4 دقیقه و 20 ثانیه
حجم : 15.4 مگابایت
دانلود :
سایت ارائه دهنده فایللینک دانلود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز نمیشه شما تو یه فایل word آموزش رو بزاری . اینترنت زغالی داریم نمیتونیم دانلود کنیم
سلام دوستان
من چند تا از لینک های صفحه اولو خواستم نصب کنم ولی فایلاش پاک شده. مثل صدای تماشاچی های استقلال و چمن و فیس ها و اینا. یه چند تا سوالم دارم با اجازه
1- نمی دونم اینا رو چجوری اعمال کنم؟ برنامه ggs هم که گفتید اونم لینکش خرابه.
2- سوال دیگه آیا اگه بازی رو از خودش آپدیت کنیم سیو ها می پره؟ من الآن وسط یه cup league هستم میخوام یهو از اول شروع نشه بعد آپدیت!
3- اگه آپدیت کنم از خود بازی دوباره باید کرک شه؟
4- این پچی که آرمین جان ساخته رو باید چجوری و روی کدوم ورژن نصب کنم؟ خودمم میتونم تغییراتی توش ایجاد کنم؟ یعنی بعد نصب این پچ مثلا صدای تماشاچی یا اسم و اینا اضافه کنم؟
ممنون
Spaniuly
09-04-2010, 15:28
سلام دوستان
من چند تا از لینک های صفحه اولو خواستم نصب کنم ولی فایلاش پاک شده. مثل صدای تماشاچی های استقلال و چمن و فیس ها و اینا. یه چند تا سوالم دارم با اجازه
1- نمی دونم اینا رو چجوری اعمال کنم؟ برنامه ggs هم که گفتید اونم لینکش خرابه.
2- سوال دیگه آیا اگه بازی رو از خودش آپدیت کنیم سیو ها می پره؟ من الآن وسط یه cup league هستم میخوام یهو از اول شروع نشه بعد آپدیت!
3- اگه آپدیت کنم از خود بازی دوباره باید کرک شه؟
4- این پچی که آرمین جان ساخته رو باید چجوری و روی کدوم ورژن نصب کنم؟ خودمم میتونم تغییراتی توش ایجاد کنم؟ یعنی بعد نصب این پچ مثلا صدای تماشاچی یا اسم و اینا اضافه کنم؟
ممنون
سعی کن وقتی تموم کردی یا بیخیال شدی یک مود رو اونقت آپدیت کن.
نه کرک زمانی نیاز میشه که پچ رسمی نصب کنی. آپدیت از داخل بازی و دانلود DLC باعث میشه ادیت فایلت آوررایت بشه
پچ که خیالی ساده هست متناسب با DLC 1.05 هست ولی می تونی DLC 1.06 رو دانلود کنی یه ادیت فایل ساختم براش به پچ من هم می خوره چون من توی پچم کاری نکردم که با تغییر ادیت فایل از ریخت و قیافه دربیاد چون تغییرات ندادم بلکه اصلاحات کردم. هر تغییری خواستی می تونی اعمال کنی موردی پیش نمیاد پچ ساده و روانی هست و بازی رو خراب نمی کنه
hadi_vazi
09-04-2010, 15:33
فیس از HIGUAIN بازیکن رئال مادرید می خوام البته بیشتر با موهاش مشکل دارم اگه فقط موهاش درست بشه فکر کنم قیافش درست بشه کلا این قیافه ای که الان داره شبیه قیافه اصلیش نیست اگه فیسی ازش دارید ممنون می شم بذارید.
sajjad147
09-04-2010, 15:39
آقا کسی یه پچ معمولی سراغ نداره که تعداد کفش هاش زیاد باشه در ضمن به نسخه اصلی هم کاری نداشته باشه.
سعی کن وقتی تموم کردی یا بیخیال شدی یک مود رو اونقت آپدیت کن.
نه کرک زمانی نیاز میشه که پچ رسمی نصب کنی. آپدیت از داخل بازی و دانلود DLC باعث میشه ادیت فایلت آوررایت بشه
پچ که خیالی ساده هست متناسب با DLC 1.05 هست ولی می تونی DLC 1.06 رو دانلود کنی یه ادیت فایل ساختم براش به پچ من هم می خوره چون من توی پچم کاری نکردم که با تغییر ادیت فایل از ریخت و قیافه دربیاد چون تغییرات ندادم بلکه اصلاحات کردم. هر تغییری خواستی می تونی اعمال کنی موردی پیش نمیاد پچ ساده و روانی هست و بازی رو خراب نمی کنه
سلام
ممنون دوست عزیز بابت جواب کاملتون
دو تا لینک فقط اگه لطف گنید ممنون میشم.
1-برنامه ای که باش این چیزایی که از اینجا دانلود می کنیم مث صدای تماشاچی ها یا چمن و ... رو اعمال کنیم. و آموزشش
2- DLC حالا ورژنش هر چی خودتون بهتر می دونید. اونم اگه با آموزش باشه که چه بهتر
بازم ممنون
Spaniuly
09-04-2010, 17:40
سلام
ممنون دوست عزیز بابت جواب کاملتون
دو تا لینک فقط اگه لطف گنید ممنون میشم.
1-برنامه ای که باش این چیزایی که از اینجا دانلود می کنیم مث صدای تماشاچی ها یا چمن و ... رو اعمال کنیم. و آموزشش
2- DLC حالا ورژنش هر چی خودتون بهتر می دونید. اونم اگه با آموزش باشه که چه بهتر
بازم ممنون
همیشه آخرین پچ ها و dlc های رسمی توی پست 9000 تاپیک pes 2010 قرار می گیره آخریش الان 1.06 هست اون رو از پست 9000 تاپیک pes 10 بگیر
سایت MODDINGWAY.COM هم واسه دانلود این جور فایل های ویرایش و ادیت خیلی خوبه
amirtoty
09-04-2010, 18:06
یک پچ 1.2 بود دانلودش کردم! حالا که نصب میکنم لوگوها و لباسهای بازیکنا بهم ریخته!
باید چیکار کنم؟
sajjad147
09-04-2010, 19:46
این مورد کفش هم خیلی داره منو اذیت میکنه آقا کسی نمیدونه به نسخه اورجینال چطوری باید کفش اضافه کنم من یه 49 تایی دانلود کردم فقط 24 تاش میاد.ممنون
IMANOKIA
09-04-2010, 19:48
سلام به همه دوستان و استید محترم
من می خوام لوگوی اول بازی pes 10 که لوگوی کونامی هست رو تغییر بدم ... مثلا در بازی با گزارش فارسی این لوگو شده لوح زرین
من می خوام این لوگو رو به رنگ دیگری و با عکس دیگری قرار بدم
اساتید بگویند در کدوم قسمت و کدوم فایل هست و اگر لوگوی آماده از مسی برای این قسمت هست ممنون میشم لینک بدهند
Dark Shine
09-04-2010, 20:36
من پوشه ی konami رو کامل میخوام
همون که توی my document هست
sajjad147
10-04-2010, 10:59
سلام کسی نبود جواب پست قبلی ما رو بده اگه کسی بلده بگه.ممنون.
یه چمن از ورزشگاه STAD DE FERANC براتون میزارم که البته خودم درستش کردم خیلی با حال شده برید حال کنید.
عکسش
دانلود کنید با حجم 5.65 مگابایت
Mehdi.ss
10-04-2010, 13:22
فیس از HIGUAIN بازیکن رئال مادرید می خوام البته بیشتر با موهاش مشکل دارم اگه فقط موهاش درست بشه فکر کنم قیافش درست بشه کلا این قیافه ای که الان داره شبیه قیافه اصلیش نیست اگه فیسی ازش دارید ممنون می شم بذارید.
اینجا 3.4 تا فیس از HIGUAIN هست ببین کدومش بهتره
یک پچ 1.2 بود دانلودش کردم! حالا که نصب میکنم لوگوها و لباسهای بازیکنا بهم ریخته!
باید چیکار کنم؟
شما پچ کنامی رو نصب کردی ، با نصب این پچ جای لوگوها تغییر می کنه
شما باید یا بازی رو از اول نصب کنی یا از پچهای دست ساز استفاده کنی
سلام به همه دوستان و استید محترم
من می خوام لوگوی اول بازی pes 10 که لوگوی کونامی هست رو تغییر بدم ... مثلا در بازی با گزارش فارسی این لوگو شده لوح زرین
من می خوام این لوگو رو به رنگ دیگری و با عکس دیگری قرار بدم
اساتید بگویند در کدوم قسمت و کدوم فایل هست و اگر لوگوی آماده از مسی برای این قسمت هست ممنون میشم لینک بدهند
برای تغییر اینها باید از برنامه ggs استفاده کنی و برای پیدا کردن فایلهای منو باید از مپهایی که تو پست اول هست استفاده کنی ویا اینکه یه منو از پست اول دانلود کنی و ادیتش کنی و وارد بازی بکنیش
این مورد کفش هم خیلی داره منو اذیت میکنه آقا کسی نمیدونه به نسخه اورجینال چطوری باید کفش اضافه کنم من یه 49 تایی دانلود کردم فقط 24 تاش میاد.ممنون
این روش رو امتهان کردی
فکر کنم با این برنامه بشه کفشها رو زیاد کرد ولی من بلد نیستم
Mehdi.ss
10-04-2010, 13:35
PESEdit.com Facepack Vol. 1 by christopher91
Included:
Choupo-Moting, Contento, Didavi, Felipe Santana, Kiraly, Kuqi, Pekarik, Salihovic, Simunek, Valdez
منبع
MJ assassins creed
10-04-2010, 13:37
آقا مهدی شما پچ 1.3 را چجوری نصب کردید.
همیشه آخرین پچ ها و dlc های رسمی توی پست 9000 تاپیک pes 2010 قرار می گیره آخریش الان 1.06 هست اون رو از پست 9000 تاپیک pes 10 بگیر
سایت MODDINGWAY.COM هم واسه دانلود این جور فایل های ویرایش و ادیت خیلی خوبه
سلام دوست عزیز
پچی که ساختید و تو این پست گذاشتید چند تا از پلرت هاش پاک شده از رپید. اگه میشه یه تیکه آپ کنید یه جای دیگه.ممنون
Spaniuly
10-04-2010, 15:04
سلام دوست عزیز
پچی که ساختید و تو این پست گذاشتید چند تا از پلرت هاش پاک شده از رپید. اگه میشه یه تیکه آپ کنید یه جای دیگه.ممنون
من همین دیروز کل پارت هاش رو از 2shared دانلود کردم!
ragbar12
10-04-2010, 15:30
دوست من
من اين پچو دانلود كردم ومشكلي نداشت فقط مشكل اينه كه اسامي تيمهاي لايسنس نشده درست نشده
و از ليگ المان هم فقط لباس و لوگو ها درستن با ريختن فايل اديت هم درست نشدن
xeNociDe
10-04-2010, 18:16
آقایون پیراهن تیم ملی!؟
sajjad147
10-04-2010, 21:27
از کسایی که تعداد کفشهاشون بالا تر از 24 درخواست میکنم که فایل unnamed_9 از dt04.img رو اگه میتونن برام آپلود کنن ممنون.mr30
Mehdi.ss
10-04-2010, 21:34
آقایون پیراهن تیم ملی!؟
پست اول
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــ
HD Bootpack Add-on for PESEdit.com Patch by RKO
منبع
sajjad147
10-04-2010, 21:38
داداش این کفش هایی که بالا گذاشتی به نسخه اصلی pes2010 میخوره؟
اینم جدید ترین نرم افزار که اسمش Become a Legend Settings هست
دانلود
Mehdi.ss
10-04-2010, 22:11
داداش این کفش هایی که بالا گذاشتی به نسخه اصلی pes2010 میخوره؟
اینم جدید ترین نرم افزار که اسمش Become a Legend Settings هست
دانلود
من امتحان نکردم
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــ
ورژن 2 فیس علی دایی
منبع
سلام
آقا شرمنده این قدر زحمت میدیم.
DLC 1.06 رو از همون پست 9000 گرفتم و فیلاشو همشو توی فولدر PES کپی کردم. و پچ شما رو هم اینستال کردم ولی انگار فقط تغییرات DLC اعمال شده و خبری از تغییرات پچ شما نیست.
ممنون میشم کمک کنید
Spaniuly
11-04-2010, 13:13
سلام
آقا شرمنده این قدر زحمت میدیم.
DLC 1.06 رو از همون پست 9000 گرفتم و فیلاشو همشو توی فولدر PES کپی کردم. و پچ شما رو هم اینستال کردم ولی انگار فقط تغییرات DLC اعمال شده و خبری از تغییرات پچ شما نیست.
ممنون میشم کمک کنید
آخه کیت سرور رو باید اکتیو کنی برو داخل فولدر کیت سرور و با اجرای فایل Manager و زدن کلید Attach فعال کن
من تاالان پچی واسه pes 2010 نصب نکردم!بنظر شما کاملترین پچی که بدرد میخوره و نیاز به پیش نیاز نداشته باشه کدومه؟!
sajjad147
11-04-2010, 17:50
کسی نبود جواب این پست ما رو بده
از کسایی که تعداد کفشهاشون بالا تر از 24 درخواست میکنم که فایل unnamed_9 از dt04.img رو اگه میتونن برام آپلود کنن ممنون.mr30
Mehdi.ss
11-04-2010, 21:22
Liverpool 10-11 Home & GK Home Kits by diNo
Download GDB:
منبع
sajjad147
11-04-2010, 22:30
آقا میشه نحوه استفاده از لباس سوم رو یکی به من بگه متنی
Spaniuly
11-04-2010, 23:03
آقا میشه نحوه استفاده از لباس سوم رو یکی به من بگه متنی
روی کیبورد دکمه 1 رو بزنی (Numpad نه ها!) مال تیم خانگی رو فعال می کنه کلید 2 رو بزنی تیم میهمان رو الته اگه توی GDB فولدرشون کیت های سوم یا چهارم و ... وجود داشته باشه
من تاالان پچی واسه pes 2010 نصب نکردم!بنظر شما کاملترین پچی که بدرد میخوره و نیاز به پیش نیاز نداشته باشه کدومه؟!
کسی نمیخواد راهنمایی کنه؟!
denzelmovie
11-04-2010, 23:57
دوستان چرا من وقتی میخوام توی قسمت مستر لیگ بازی را لود کنم
ارور زیر را میده؟
Mehdi.ss
12-04-2010, 00:03
کسی نمیخواد راهنمایی کنه؟!
جواب این سوال رو کسی بلده که تمام پچها رو دانلود و نصب کرده باشه
من فقط میتونم یه راهنمایی کوچیک بکنم
اگر می خواهی بازیت از شکل و شمایل اصلیش خارچ نشه و فقط کامل لایسنس بشه از پچ آرمین استفاده کن ولی اگه می خواهی بازیت کلا عوض بشه از ده ها پچی که تا الان اومده استفاده کن
اینم پچ آرمین
Mehdi.ss
12-04-2010, 12:54
خال کوبی Bundesliga
Bundesliga Tattoo Pack Vol.1 by PrettyMarlon
منبع
Mehdi.ss
12-04-2010, 13:17
Premier League Tattoo Pack Vol.1 by PrettyMarlon
منبع
[/QUOTE][QUOTE=gholi110;4837852]Liverpool 10-11 Home & GK Home Kits by diNo
با سلام.
مهدی جان دستت درد نکنه . اما من یه مشکلی دارم داخل پوشه GDB من لیورپول وجود نداشت و من خودم یه پوشه به نام لیورپول ساختم و محتویات دانلود شده مربوط به کیت جدیدش رو واردش کردم اما اعمال نشد . مشکل کار از کجاست؟
مهدی جان میتونی اپشن فایل این کیت رو گیر بیاری . اخه من با GDBزیاد کار نمیکنم.
سپاسگذارم
hadi_vazi
12-04-2010, 15:42
من دارم امروز برات آپ می کنم.
sajjad147
12-04-2010, 19:46
من دارم امروز برات آپ می کنم.
دستت درد نکنه بزار ببینم مشکلم حل میشه و میتونم بدون ریختن پچ و عوض کردن ورژن بازی تعداد کفش هامو بالا ببرم
Mehdi.ss
12-04-2010, 22:26
Rmjn 7[/B];4837852]Liverpool 10-11 Home & GK Home Kits by diNo
با سلام.
مهدی جان دستت درد نکنه . اما من یه مشکلی دارم داخل پوشه GDB من لیورپول وجود نداشت و من خودم یه پوشه به نام لیورپول ساختم و محتویات دانلود شده مربوط به کیت جدیدش رو واردش کردم اما اعمال نشد . مشکل کار از کجاست؟
مهدی جان میتونی اپشن فایل این کیت رو گیر بیاری . اخه من با GDBزیاد کار نمیکنم.
سپاسگذارم
سلام آرمین جان
نیازی به آپشن نیست ، داخل پوشه gdb کیت سرور یه فایل txt هست به نام مپ ، شما نوشته زیر رو بریز داخل مپ
و کیتی (gdb) رو که دانلود کرده رو بریز به آدرس زیر و اسم پوشش رو هم بذار LIVERPOOL FC
kitserver\GDB\uni\Club\Barclays Premier League
Mehdi.ss
12-04-2010, 22:49
Camp Nou Turf by pocho_SL
منبع
Mehdi.ss
12-04-2010, 22:56
Cech Face by KhanhND
Casillas Face by Felipe Pflanzer
منبع
آموزش ساخت لوگو شیشه ای به صورت ویدیو
پسورد pes_club
منبع
این چه فرمتیه هیچ برنامه ای پخش نمیکندش
با سلام
اینجا کسی هست که عکسمو بدم صورتمو تو پس 2010 درست کنه واسه بازی
teraktor2003
13-04-2010, 15:43
سلام
نرم افزاری هست که بتونه در وسطای مستر لیگ سختی بازی رو ببره روی سوپراستار؟!
اگه میشه اونایی که pach جدید pes2010 رو دانلود کردن محتوای dt04.img رو به جز unnamed_22-23 رو واسه دانلود بزارند اخه حجمش خیلی زیاده با دیال آپ سخته دانلود کرد ممنون:41::11::13:
سلام به همه دوستان من چند ماهی نبودم.
نمی دونم چه تغیراتی رو روی پچ ها اعمال کردن.
شرمنده فقط دو تا سوال داشتم :
1- ایا مشکل سیو نشدن ترکیب تیم ها حل شده ؟
2- ایا مشکل داوری ( خطا نگرفتن اکثر تکل ها ) حل شده ؟
لطفا اگه حل شده لینک پچ رو لطف بفرمایید.
با تشکر .
سلام دوستان
من یه پچ یا همچین چیزی که بتونم باهاش در pes 10 تیم های ایرانی رو به همراه صدای تماشاچیان اون ها رو می خواستم
sajjad147
13-04-2010, 17:47
اگه میشه اونایی که pach جدید pes2010 رو دانلود کردن محتوای dt04.img رو به جز unnamed_22-23 رو واسه دانلود بزارند اخه حجمش خیلی زیاده با دیال آپ سخته دانلود کرد ممنون:41::11::13:
سلام آقا هادی قرار بود یه فایل برام بزاری حالا که نذاشتی اگه برات مقدور هست فایلهایی که این دوستمون میگه رو بزار ممنون.
سلام.
من این بازی تازه نصب کردم جدیدترین و اپدیت ترین پچ بازی چیه که اگه بریزم ERROR نده و بازی راحت اجرا شه ؟
سایزش زیر 300 مگ باشه و اگه لباس بازیکنان نباشه مشکلی نداره چون جدا دانلود کردم؟
لطفا لینکی بدین تا ما از این بازی لذت ببریم؟
MJ assassins creed
13-04-2010, 18:38
سلام ببخشید من هر چه در پوشه کیت سرورم میریزم در بازی اجرا نمیشه.من پچ 1.3 را جدیدا نصب کردم و از آن موقع به بعد کیت سروری که در پست9000 بود دانلود کردم و این کیت سرور اجرا نشد چند کیت سرور دیگه هم نصب کردم نشد.
---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------
آقا سجاد شما چرا از ارجینال اینستالر استفاده نمی کنید.من ارجینال اینستالر را نصب کردم پچ 1.3 نصب شد بعد آپدیت دیتا بیس را که در پست 9000 بود دانلود کردم و ریختم الان کفش هایم 34 تا شده است.اگه خواستی لینکش را میگذارم یکی دیگست که آقا مهدی لطف کردند فرق میکنه راحت تره.
marofy1991
13-04-2010, 19:36
ممنون
من دوبار امتحان كردم تا صد در صد ميره ولي آخرش ارور ميده
Spaniuly
13-04-2010, 19:55
سلام ببخشید من هر چه در پوشه کیت سرورم میریزم در بازی اجرا نمیشه.من پچ 1.3 را جدیدا نصب کردم و از آن موقع به بعد کیت سروری که در پست9000 بود دانلود کردم و این کیت سرور اجرا نشد چند کیت سرور دیگه هم نصب کردم نشد.
---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------
آقا سجاد شما چرا از ارجینال اینستالر استفاده نمی کنید.من ارجینال اینستالر را نصب کردم پچ 1.3 نصب شد بعد آپدیت دیتا بیس را که در پست 9000 بود دانلود کردم و ریختم الان کفش هایم 34 تا شده است.اگه خواستی لینکش را میگذارم یکی دیگست که آقا مهدی لطف کردند فرق میکنه راحت تره.
ببینید من به کیت سرور صفحه 900 دست نزدم همون اینستال اورجینالی هست که خود جناب جویس براش ساختن اگه از کیت سرور استفاده می کنید باید بدونید که داخل پوشه کیت سرو یه فایل متنی به اسم config-sample.txt هست که باید پسوند -sample اون برداشته بشه و اون اسمش بایستی فقط config.txt باشه. این رو مثل اینکه بایستی به اون پست 9000 اضافه کنم چون برای خیلیا مساله ساز شده انگار
Mehdi.ss
13-04-2010, 23:35
این چه فرمتیه هیچ برنامه ای پخش نمیکندش
برنامه KMPlayer اکثر فرمتها رو اجرا می کنه
سلام
نرم افزاری هست که بتونه در وسطای مستر لیگ سختی بازی رو ببره روی سوپراستار؟!
تو پست اول هست
ممنون
من دوبار امتحان كردم تا صد در صد ميره ولي آخرش ارور ميده
راحت ترین کار اینه که از پست زیر دانلود کنی و بریزی به آدرس زیر
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
این فایل رو :\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\Kitserver2010\kitserver\example-root1\img\dt04.img کپی کن مشکلت حل میشه
با این برنامه هم میتونی هر چی خواستی کفش اضافه کنی در پوشه ی آن دو نمونه 24 و 32 تایی هست
:20::46:
فایل زیر مپ تمامی تیمهاست از جمله other b
sepehr_x50
14-04-2010, 11:13
سلام.:20:
یسری از پچ های پست اول رو دانلود کردم. ولی نمیدونم کجا و چطور نصبشون کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید...:46:
سلام دوستان
من یه پچ یا همچین چیزی که بتونم باهاش در pes 10 تیم های ایرانی رو به همراه صدای تماشاچیان اون ها رو می خواستم
کسی نبود :19:
MJ assassins creed
14-04-2010, 13:25
سجاد جان کار با این فایل راحت تره این را آقا مهدی لطف کردند.اینم لینکش
باید فایل img که در دو dvd های بازی هست را در این کپی کنی.بعداینستال کنی.100%عملی من خودم امتحان کردم.بعد پچ 1.3 و دیتا بیس را نصب میکنی.
سلام دوستان
از دوستان کسی نیست یه من کمک کنه ؟
sajjad147
14-04-2010, 18:56
سلام از همه بچه هایی که میخواستن مشکل منو حل کنن ممنون ولی من وقتی پچ 1.3 نصب میکنم همه سیو هام خراب میشه مستر لیگ و ... اگه میشه یه راه حلی جلوی پام بزارید ممنون.
xeNociDe
14-04-2010, 19:04
لباس تیم ملی نبود...؟
hadi_vazi
14-04-2010, 19:12
سلام آقا هادی قرار بود یه فایل برام بزاری حالا که نذاشتی اگه برات مقدور هست فایلهایی که این دوستمون میگه رو بزار ممنون.
ببخشید آقا سجاد اون کاری برام پیش امد نتونستم فقط یه سوال توی فولدر dtof.img فایل unnamed-22-23 ندارم آپلودش بکنم؟ حجمش هم 3.15 هست.
من همه کفش ها رو دارم.
اینم فولدر dt04.img تو کیت سرورم:
sajjad147
14-04-2010, 19:41
بله عزیز اگه میشه آپ کن ممنون.
sajjad147
14-04-2010, 20:42
با این برنامه هم میتونی هر چی خواستی کفش اضافه کنی در پوشه ی آن دو نمونه 24 و 32 تایی هست
:20::46:
من که هرچی کفش با این اضافه میکنم همش شبیه همه خواهش میکنم کمک کن که این کفش هایی که اضافه میکنم باهم فرق کنن و یه جور نباشن.
14-04-2010, 21:11
سلام.:20:
یسری از پچ های پست اول رو دانلود کردم. ولی نمیدونم کجا و چطور نصبشون کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید...:46:
سلام
پچی که دانلود کردی رو از zip خارج کن ، پوشه کیت سرور رو با تمام محتویاتش بریز در محل نصب بازی
\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver
و بعد نصبش کن ( manager.exe رو بزن و بعد attach )
یه فایل ادیت هم هست که باید بریزی تو سیو بازی
به این آدرس
C:\Documents and Settings\mohammad\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save
فقط باید ببینی پچی که دانلود می کنی با کدوم ورژن از آپدیت بازی سازگاره
Mehdi.ss
15-04-2010, 00:27
لباس تماشاگران که همرنگ هر تیمی که بازی داره می پوشن مخصوص زمستان و تابستان
منبع
Mehdi.ss
15-04-2010, 00:35
چمن ورزشگاه سن سیرو به صورت پرچم ایران
این چمن فقط در حالت شب و هوای صاف قابل بازی است!!!
منبع
IMANOKIA
15-04-2010, 10:52
سلام به همه دوستان عزیز :11:
من بعد از مدتها گشت و گذار گزارش عربی برای pes 2010 رو پیدا کردم و برای شما عزیزان هم میگذارم
گزارش عربی حرارت و هیجان خاص خودش رو داره .... خودم که خیلی دنبالش بودم شما رو نمی دونم ....
این هم لینک دانلود
IMANOKIA
15-04-2010, 10:57
یک خواهش هم دارم از دوستان
کسی میتونه این لینک که مربوط به پارت دوم گزارش امریکای لاتین هست رو جای دیگه آپلود کنه یا یک لینک جدید با قابلیت resume به من بده ممنون میشم آخه همه حجم ای دی اس ال من تموم شد ولی این دانلود نمیشه و ارور می ده
IMANOKIA
15-04-2010, 11:03
این هم لینک گزارش به زبانهای مختلف برای pes واقعا تنوع ایجاد می کنه در بازی پیشنهاد می کنم اگه امکاناتش رو دارید دانلود کنید:8:
MAHDIFSK
15-04-2010, 11:10
LOTFAN BOSHTAR TOZIH BEDAHID
EvilCroon
15-04-2010, 12:25
سلام به همه دوستان خسته نباشین
میخواستم یکی بیاد و من و راهنمایی کنه که چطور میتونم لباس های ضایعی که تو این فوتبال هست رو عوض کنم و به شکل اصلی برگردونم ، میدونم که یه نرم افزار میخواد و این که نمدونم بعد از دانلود نرم افزار چطوری فایل های لباس رو وارد بازی کنم
ممنون میشم کسی یه لینک بره دانلود نرم افزارش بده و همینطور یه پچ کامل از لباس های کل تیم ها حجمشم اصلا مهم نیست و همینطور یه آموزش برای وارد کردنشون.
البته من کیت سرور دارم و کلی ادیت وارد بازی کردم اما لباس رو نتونستم، حتی با خود بازی هم یه سری توچ و کفش و نقل و انتقالات جدید رو هم دانلود کردم که خیلی با حال بود.
همینطور تو یه بخش از همین تاپیک هم خوندم که میشه مربی ها رو به بازی اضافه کرد یعنی فیس اون ها رو عوض کرد ممنون اگه راجع به این هم توضیح بدین.
هر کسی راهنمایی کنه یه عالمه براش تشکر میزنم :11::40:
Spaniuly
15-04-2010, 14:41
سلام به همه دوستان خسته نباشین
میخواستم یکی بیاد و من و راهنمایی کنه که چطور میتونم لباس های ضایعی که تو این فوتبال هست رو عوض کنم و به شکل اصلی برگردونم ، میدونم که یه نرم افزار میخواد و این که نمدونم بعد از دانلود نرم افزار چطوری فایل های لباس رو وارد بازی کنم
ممنون میشم کسی یه لینک بره دانلود نرم افزارش بده و همینطور یه پچ کامل از لباس های کل تیم ها حجمشم اصلا مهم نیست و همینطور یه آموزش برای وارد کردنشون.
البته من کیت سرور دارم و کلی ادیت وارد بازی کردم اما لباس رو نتونستم، حتی با خود بازی هم یه سری توچ و کفش و نقل و انتقالات جدید رو هم دانلود کردم که خیلی با حال بود.
همینطور تو یه بخش از همین تاپیک هم خوندم که میشه مربی ها رو به بازی اضافه کرد یعنی فیس اون ها رو عوض کرد ممنون اگه راجع به این هم توضیح بدین.
هر کسی راهنمایی کنه یه عالمه براش تشکر میزنم :11::40:
یه سر به پست 9000 تاپیک pes2010 بزن...
Mehdi.ss
15-04-2010, 14:49
یک خواهش هم دارم از دوستان
کسی میتونه این لینک که مربوط به پارت دوم گزارش امریکای لاتین هست رو جای دیگه آپلود کنه یا یک لینک جدید با قابلیت resume به من بده ممنون میشم آخه همه حجم ای دی اس ال من تموم شد ولی این دانلود نمیشه و ارور می ده
بذار تو این تاپیک تا برات مستقیمش کنن
amirtoty
15-04-2010, 18:59
شما پچ کنامی رو نصب کردی ، با نصب این پچ جای لوگوها تغییر می کنه
شما باید یا بازی رو از اول نصب کنی یا از پچهای دست ساز استفاده کنی
نه اینجوری نیست!
فقط بازیو نصب کردم بعدشم پچ!
تازه تمام سیوها هم قبلش پاک کردم تا به مشکل نخوره
sajjad147
15-04-2010, 18:59
آقا هادی قرار بود یه فایل برای ما بزاری پس چی شد منتظر هستم.ممنون
EvilCroon
15-04-2010, 19:50
یه سر به پست 9000 تاپیک pes2010 بزن...
ممنون اما به دردم نخورد
میدونی من این همه توضیح دادم که اینا رو برم بخونم من به فیس کاری ندارم که من از شما لینک خواستم :41:
Spaniuly
15-04-2010, 20:32
ممنون اما به دردم نخورد
میدونی من این همه توضیح دادم که اینا رو برم بخونم من به فیس کاری ندارم که من از شما لینک خواستم :41:
رئیس چایی قهوه نسکافه کاپوچینو چیزی لازم دارید بیارم میل بفرمائید. بنده حقیر رو رو به خاطر گستاخیم عفو کنید. بمیرم که پست به اون کاملی رو زدم که توش همه اون چیزهایی که شما خواستید گنجونده شده
جالبه که به فیس کاری نداری ولی از مطلبی که توش کلی اطلاعات وجود داره به فیس لینک کردنش نگاه کردی. و بقیه رو ندیدی.
در واقع لینک ها خواستی توی اون پست هم لینک هایی وجود داره که شما لازمش داری. همون پاراگراف اولش هم دقیقا توضیح دادم نحوه وارد کردن لباسش رو درسته؟ آهان متوجه شدم حوصله مبارکتون نکشید بخونید. بمیرم الهی نوشته هام طولانی شده. معذرت می خوام ارباب. دستور داده بودید که یه پچ کامل لازم داری که خود به خود لباس ها و لوگوهای تقلبی رو به حالت اورجینال دربیاره. با عرض پوزش و شرمندگی لینک همین پچ هم توی اون پست لعنتی که شما رو اذیت کرد وجود داره. آموزش خواستید برای وارد کردنشون که همون ابتدای پست هم گستاخی کردم و توضیح دادم. نرم افزار خواسته بودید که نرم افزارش همون کیت سرور هست و من اون رو با کمال بی شرمی گذاشتم توی اون تاپیک تا شما ازش استفاده کنید.
خلاصه اگه چیزدیگه ای خواستید که به دردتون نخوره پای مبارکتون رو بذارید روی چشم این حقیر
Google Spider
15-04-2010, 22:44
Spaniuly
15-04-2010, 23:43
به به گل پسر فروم... دلم برات تنگ شده بود WB
آره حل شده پچ 1.03 رو نصب کن کرکشم بگیر هر دوتاشو گذاشتم توی پست 9000 تاپیک PES2010
نه داوری به همون شکله
EvilCroon
16-04-2010, 01:04
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرئیس چایی قهوه نسکافه کاپوچینو چیزی لازم دارید بیارم میل بفرمائید. بنده حقیر رو رو به خاطر گستاخیم عفو کنید. بمیرم که پست به اون کاملی رو زدم که توش همه اون چیزهایی که شما خواستید گنجونده شده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجالبه که به فیس کاری نداری ولی از مطلبی که توش کلی اطلاعات وجود داره به فیس لینک کردنش نگاه کردی. و بقیه رو ندیدی.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر واقع لینک ها خواستی توی اون پست هم لینک هایی وجود داره که شما لازمش داری. همون پاراگراف اولش هم دقیقا توضیح دادم نحوه وارد کردن لباسش رو درسته؟ آهان متوجه شدم حوصله مبارکتون نکشید بخونید. بمیرم الهی نوشته هام طولانی شده. معذرت می خوام ارباب. دستور داده بودید که یه پچ کامل لازم داری که خود به خود لباس ها و لوگوهای تقلبی رو به حالت اورجینال دربیاره. با عرض پوزش و شرمندگی لینک همین پچ هم توی اون پست لعنتی که شما رو اذیت کرد وجود داره. آموزش خواستید برای وارد کردنشون که همون ابتدای پست هم گستاخی کردم و توضیح دادم. نرم افزار خواسته بودید که نرم افزارش همون کیت سرور هست و من اون رو با کمال بی شرمی گذاشتم توی اون تاپیک تا شما ازش استفاده کنید.
خلاصه اگه چیزدیگه ای خواستید که به دردتون نخوره پای مبارکتون رو بذارید روی چشم این حقیر
داداش من معذرت میخوام که بد صحبت کردم
علتشم این بود که به دلیل دانود یه پچ معیوب کل سیستمم ریخت بهم و من دیگه نتونستم بازی رو بالا بیارم
از طرفی من کل مطلب رو که نه، اما پاراگراف اول رو که مربوط به وارد کردن لباس بود رو خوندم و اینکه این صفحه ای رو که شما زحمتش رو کشیدین رو سیو کردم تا بعدا بخونم، اما من داخل پوشه کیت سرورم همچین فایلی ندارم یعنی GDB بود فک میکنم، این فایل رو ندارم، و فک کردم که یه نرم افزار مجزاس، از لحاظ آموزش هم که دست گلتون درد نکنه واقعا عالی بود، یه مساله باقی می مونه که اونم همین لباس هاس، منظورم به صورت کامل تمام لباس های تیم ها درون اون پچ باشه، آیا همچین پچی وجود داره؟ اگه هست لینکش رو بی زحمت بذارین تا بنده حقیر دانلود کنم، بنده خاک پای بچه های پی سی ورد هستم، لطفا از بنده رنجیده خاطر نباشین، مخلصم ممنون.
:11::11::11::11::11:
Spaniuly
16-04-2010, 08:51
به دردم نخورد
این تیکه منو متعجب کرد چون امکان نداره کسی از PES 2010 استفاده کنه و اون پست به دردش نخوره.
GDB امکنات جدید کیت سرور هست شما کیت سرورت قدیمی هست کیت سرور نهایی که لینکش توی اون صفحه هست این GDB رو داره آموزش کار با GDB هم توی اون صفحه هست. اگه حوصله کار با GDB ندارید و حوصله ویرایش ندارید و فقط قصد دارید بازیتون رو اصلاح کنید بدون اینکه بازیتون به هم ریخته بشه و ویرایش های بی رویه و سلیقه ای روی اون اعمال بشه از پچی که ساختم استفاده کنید من این پچ رو ساختم و قرار دادم و لینک صفحه و پستی که پچ رو قرار دادم باز هم توی همون پست 9000 قرار دادم نوشتم پچ لایسنسر که همون اواخر پست هست.
موفق باشی:46:
EvilCroon
16-04-2010, 10:59
این تیکه منو متعجب کرد چون امکان نداره کسی از PES 2010 استفاده کنه و اون پست به دردش نخوره.
GDB امکنات جدید کیت سرور هست شما کیت سرورت قدیمی هست کیت سرور نهایی که لینکش توی اون صفحه هست این GDB رو داره آموزش کار با GDB هم توی اون صفحه هست. اگه حوصله کار با GDB ندارید و حوصله ویرایش ندارید و فقط قصد دارید بازیتون رو اصلاح کنید بدون اینکه بازیتون به هم ریخته بشه و ویرایش های بی رویه و سلیقه ای روی اون اعمال بشه از پچی که ساختم استفاده کنید من این پچ رو ساختم و قرار دادم و لینک صفحه و پستی که پچ رو قرار دادم باز هم توی همون پست 9000 قرار دادم نوشتم پچ لایسنسر که همون اواخر پست هست.
موفق باشی:46:
خیلی خیلی خیلی ممنون
به قولم عمل کردم و اینکه باید تا شنبه صبر کنم چون دی وی دی های بازی دست دوستم و اون پچی که نصب کردم بازی رو به هم ریخته :11:
hadi_vazi
16-04-2010, 11:11
آقا هادی قرار بود یه فایل برای ما بزاری پس چی شد منتظر هستم.ممنون
به خدا تو همون پست گذاشتم همون شبم گذاشتم یه نگاه بکن از سرور راپید شیر هم واسه آپلود استفاده کردم.
Mehdi.ss
16-04-2010, 11:54
PESEdit.com 2010 Patch 2.5 Released!
New Features:
Fixed Become a Legend mode bug
no switch needed anymore for BAL and 'default' ML (read above for more info)
added leagues (Others Europe A, Others Europe B, Others FIFA, 2nd Leagues, 2. Bundesliga)
3 new teams (West Bromwich Albion, SM Caen, De Graafschap)
Updated some national teams (Australia, Japan, South Korea, Uruguay etc.)
13 new boots (Puma v1.10i Gold/Black/Red, Umbro Stealth Pro, Nike Tiempo Legend Black/White/Gold, Lotto Zhero Evolution Tre White/Black, Mizuno Wave Ignitus, Mizuno Morelia II, Umbro Speciali White/Black/Yellow, Puma v1.10i Red/White/Black, Nike MV Superfly Black/Yellow, Diadora LX K Pro Black/Yellow, Puma King Black/White, Adidas World Cup)
42 new faces (Diego Alves, Grafite, Jendrisek, Sippel, Brouwers, Sukuta-Pasu, Contento, Javier Hernandez, Casillas, Borriello, Orellana, Valdivia, Gago, Marcelo, Montolivo, Riise, Kranjcar, Joao Pereira, Pouplin, Bonucci, Borini, Cassetti, Gilardino, Dzsuszsak, Jelen, Martinez, Maxi Pereira, Quaresma, Rafinha, Shawcross, Suarez, Tiago, Valdez, Zamora, Krasic, Ruben Micael, Balotelli, Song, Kahn, Baggio, Ciani, Javi Martinez, Jonathan Santana)
Many new kits (Santos, Chelsea 10/11, Portsmouth 10/11, Liverpool 10/11, CSKA Moscow, North Korea, Blackburn 10/11, Besiktas, Fenerbahce, Hajduk Split, Peru, Spain 1998 etc.)
fixed some smaller issues such as shirt names, player stats and many more
General Features:
real names, kits and emblems for all teams
real player names and updated stats for most players
added Bundesliga and 2. Bundesliga teams
added more than 50 national and club teams
added more than 400 player faces
added more than 40 new boots and more than 25 new balls
منبع
Mehdi.ss
16-04-2010, 12:03
Diego Alves Face by thgo
Guinazu Face by Felipe Pflanzer
Grafite Face by thgo
منبع
Mehdi.ss
16-04-2010, 12:20
PS3 - PTACH
OPTION FILE FOR PS3_BY_SAJAD
FIXED ALL TEAMS KITS & SQUAD
حجم این فایل 60مگ بود که به 8 مگ کاهش یافت
منبع
prince_edward_666
16-04-2010, 12:32
من بعد از مدتها گشت و گذار گزارش عربی برای pes 2010 رو پیدا کردم و برای شما عزیزان هم میگذارم
گزارش عربی حرارت و هیجان خاص خودش رو داره .... خودم که خیلی دنبالش بودم شما رو نمی دونم ....
این هم لینک دانلود
من دانلودش كردم،چطور بايد استفاده كنم؟
Mehdi.ss
16-04-2010, 16:21
من دانلودش كردم،چطور بايد استفاده كنم؟
بریز تو پوشه img بازی بعد برو داخل بازی system settings/language/commentary و گزارشگر عربی رو انتخاب کن
این هم لینک دانلود
ما که سر در نیاوردیم این چه لینکیه . اصلا هم هیچ شباهتی به لینک dl نداره !
اگه کسی میدونه منو هم راهنمایی کنه .
سپاسگذارم
sajjad147
16-04-2010, 20:08
آخ جون من مشکلم حل شد فقط فایل دیتابیس رو دانلود کردم و تعداد کفش ها و توپ ها بیشتر شد هورا
سپاسگذارم
منم همین طور ؟
dani.la10
16-04-2010, 21:16
آخ جون من مشکلم حل شد فقط فایل دیتابیس رو دانلود کردم و تعداد کفش ها و توپ ها بیشتر شد هورا
اگه ميتوني منو راهنمايي كن.كدوم فايلو؟چجوري؟
Mehdi.ss
17-04-2010, 00:28
سپاسگذارم
منم همین طور ؟
منظورتون اینه که لینک دانلود رو پیدا نمی کنید ؟
اینم لینک دانلود
3پارت
debositefiles
منبع
BIJAN5759
17-04-2010, 07:05
PESEdit.com 2010 Patch 2.5 Released!
New Features:
Fixed Become a Legend mode bug
no switch needed anymore for BAL and 'default' ML (read above for more info)
added leagues (Others Europe A, Others Europe B, Others FIFA, 2nd Leagues, 2. Bundesliga)
3 new teams (West Bromwich Albion, SM Caen, De Graafschap)
Updated some national teams (Australia, Japan, South Korea, Uruguay etc.)
13 new boots (Puma v1.10i Gold/Black/Red, Umbro Stealth Pro, Nike Tiempo Legend Black/White/Gold, Lotto Zhero Evolution Tre White/Black, Mizuno Wave Ignitus, Mizuno Morelia II, Umbro Speciali White/Black/Yellow, Puma v1.10i Red/White/Black, Nike MV Superfly Black/Yellow, Diadora LX K Pro Black/Yellow, Puma King Black/White, Adidas World Cup)
42 new faces (Diego Alves, Grafite, Jendrisek, Sippel, Brouwers, Sukuta-Pasu, Contento, Javier Hernandez, Casillas, Borriello, Orellana, Valdivia, Gago, Marcelo, Montolivo, Riise, Kranjcar, Joao Pereira, Pouplin, Bonucci, Borini, Cassetti, Gilardino, Dzsuszsak, Jelen, Martinez, Maxi Pereira, Quaresma, Rafinha, Shawcross, Suarez, Tiago, Valdez, Zamora, Krasic, Ruben Micael, Balotelli, Song, Kahn, Baggio, Ciani, Javi Martinez, Jonathan Santana)
Many new kits (Santos, Chelsea 10/11, Portsmouth 10/11, Liverpool 10/11, CSKA Moscow, North Korea, Blackburn 10/11, Besiktas, Fenerbahce, Hajduk Split, Peru, Spain 1998 etc.)
fixed some smaller issues such as shirt names, player stats and many more
General Features:
real names, kits and emblems for all teams
real player names and updated stats for most players
added Bundesliga and 2. Bundesliga teams
added more than 50 national and club teams
added more than 400 player faces
added more than 40 new boots and more than 25 new balls
منبع
مرسي دوست عزيز اگه ميشه لينك مستقيمشو برامون بزاري ممنون ميشم.
Mehdi.ss
17-04-2010, 09:57
مرسي دوست عزيز اگه ميشه لينك مستقيمشو برامون بزاري ممنون ميشم.
لینکهاشو بذار تو این تاپیک تا برات مستقیمش کنن
Mehdi.ss
17-04-2010, 20:56
خال کوبی لیگ ایتالیا
Serie A Tattoo Pack Vol.1 by PrettyMarlon
منبع
مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ی
دوست عزیز ممنون اما من dt04 رو کامل خواستم بدون unnamed_22و unnamed_23 یعنی بقیه ی dt04 باش اگه ممکنه دباره آپلود کن
با تشکر:41::13:
این هم gdb folder کامل تیم ملی
سلام به دوستان.. آقا من وقتی می خوام پچ 2.5 نصب کنم این ارورو می ده:
img\dt0f.img This file contains unvalid data (eror 21FC) .l
کلا بازی رز پاک کردم و دوباره نصب کردم. پچ های نصب شده ی قبلی رو هم پاک کردم. فایل dt0f رو هم پاک کردم. در هر صورت بازهم اون ارورو داد...
هلپ مــــــــــــــی پیلیز
سلام به همه دوستان
کسی لینک دانلود مستقیم DLC 1.6 رو داره ؟
با چه برنامه ای میشه اسم توپ هارو عوض کرد ؟ اگه میشه یه توضیح کوچیک هم بدید ؟
من در منوی بازی 17 توپ دارم کسی فایل unnamed_1872 داره که بشه عکس 17 توپ هارو عوض کنیم ؟
ممنون
Spaniuly
18-04-2010, 13:33
سلام به همه دوستان
من در منوی بازی 17 توپ دارم کسی فایل unnamed_1872 داره که بشه عکس 17 توپ هارو عوض کنیم ؟
ممنون
اینجور دانلود های مهم رو من توی پست 9000 تاپیک PES 2010 قرار می دم و همیشه هم جدیدترین ها رو
khash2019
18-04-2010, 14:19
کمک من آخرین پچ PESEdit.com 2010 Patch 2.5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود کردم ونصب بعد از نصب دیگه کیت سرور کار نکرد داخل بازی هم که میشم میپره بیرون.بازی رو دوباره پاک کردم ولی بازم کیت سرور نصب شد ولی کار نکرد
khash2019
18-04-2010, 14:33
کمک من آخرین پچ PESEdit.com 2010 Patch 2.5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود کردم ونصب بعد از نصب دیگه کیت سرور کار نکرد داخل بازی هم که میشم میپره بیرون.بازی رو دوباره پاک کردم ولی بازم کیت سرور نصب شد ولی کار نکرد
---------------------
من فقط unnamed_1872 و برنامه ای که میشه اسم توپ هارو عوض کرد می خوام ؟
دانلود مستقیم DLC 1.6
ASM Gamer
18-04-2010, 15:07
سلام دوستان اول اینکه پچ جدیدی که بتونه با dlc 1.6 کار کنه و کامل باشه مثل سری SMPatch2010 رو سراغ ندارین؟ دوم، این dlc 1.6 رو میشه مستقیم دانلود کرد؟ اگه آره لینکش چیه؟ ممنون..
EvilCroon
18-04-2010, 19:41
سلام خسته نباشین
من از اون پست 9000 فایل dlc رو دانلود کردم همینطور لایسنسر رو (با هزاران مصیبت) به هر حال مو به مو انجلم دادم کارهایی که گفتین، اما نیجه نداد، ناگفته نمونه که اون فابل آنلاکر که 1 کیلوبایت بیشتر نیست دانلود نمیشه و فقط از این سری از فایل ها همین یه دونه مونده که دانلود کنم، لطفا یه کاریش بکنین که بتونم این فایل رو دانلود کنم، و اینکه نمیدونم بدون این فایل میشه لایسنس رو کامل کرد یا نه؟
اگه توضیحات کامل نبود بیشتر توضیح میدم
merccccccccccccccc
sajjad147
18-04-2010, 20:13
سلام میدونید من چیکار کردم که مشکلم حل شد خب معلومه که نمیدونید من بدون اینکه پچ نصب کنم تونستم هم تعداد توپ ها مو زیاد کنم هم کفش ها من اول فایل DLC 1.5 رو دانلود کردم و و فایل PES2010_EDIT رو با PES10 EDITOR 2.0 باز کردم و اونو از ورژن 1.1 به 1.5 تبدیل کردم البته برای درست بودن لگوها باید فایل unnamed_22 و unnamed_23 رو به unnamed_2006 و unnamed_2007 تبدیل کنید و داخل پوشه dt0f.img بریزید. اینو هم بگم که باید فایل DLC 1.5 رو دانلود کنید نه این( DLC 1.6) چون PES10 EDITOR 2.0 فقط تا ورژن 1.5 تبدیل میکنه و وقتی شما ( DLC 1.6) قرار بدید همه سیو هاتون بهم میریزه.
sajjad147
18-04-2010, 20:42
krauser جان من بهت پیشنهاد میکنم که آدرس پست 9000 تاپیک PES 2010 رو امضات قرار بدی که اگه کسی خواست بره اونجا راحت بره.:31::46:
EvilCroon
18-04-2010, 22:05
یه سوال جدید
آیا میتونیم گزارش به زبان های مختلف مثلا ایتالیایی، آلمانی و ... رو از روی Pes 2009 برداشت و ریخت توی 2010 ؟
سوال دوم این که سرعت زیاد بازی حتی با ساپرت کامل کارت گرافیکم و برداشتن تیک داخل ستینگ بازی، درست نشد. من اینجا تو همین تاپیک یه پست دیدم برای رفع این مشکل اما مث که کامل نبود و همینطور یکم پیشرفته بیان شده بود(بالای دیپلم)، به هر حال اگه ممکنه یه کمکی هم راجع به همین امر بکنین.
ممنون
یه سوال جدید
آیا میتونیم گزارش به زبان های مختلف مثلا ایتالیایی، آلمانی و ... رو از روی Pes 2009 برداشت و ریخت توی 2010 ؟
سوال دوم این که سرعت زیاد بازی حتی با ساپرت کامل کارت گرافیکم و برداشتن تیک داخل ستینگ بازی، درست نشد. من اینجا تو همین تاپیک یه پست دیدم برای رفع این مشکل اما مث که کامل نبود و همینطور یکم پیشرفته بیان شده بود(بالای دیپلم)، به هر حال اگه ممکنه یه کمکی هم راجع به همین امر بکنین.
ممنون
با سلام.
در مورد سوال اول شما باید بگم بله . برای دانلود به این تاپیک مراجعه کنید :
در مورد سوال دومتون شرمند ه ام کاری از دست بنده بر نمیاد .
باید صبر کنید تا اساتید شما رو راهنمایی کنند.
موفق باشید.
EvilCroon
18-04-2010, 22:50
با سلام.
در مورد سوال اول شما باید بگم بله . برای دانلود به این تاپیک مراجعه کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر مورد سوال دومتون شرمند ه ام کاری از دست بنده بر نمیاد .
باید صبر کنید تا اساتید شما رو راهنمایی کنند.
موفق باشید.
خب مشکل دوم که مربوط به سرعت بود حل شد.
اما سوال اولم، من رفتم و یه سری به فایل های پی اس 2009 انداختم، فایلی با ویژگی های گفته شده برای گزارش به زبان های مختلف توش نبود اما زبان های ایتالیایی و آلمانی و اسپانیایی و ... رو داره
احتمال میدم نام فایلش توسط شرکت تکین بازی نما عوض شده باشه از روی حجم میشه فهمید اما یه کاره ریسکی به حساب میاد پس قیدش رو میزنم
و میرم دنبال دانلودش اما انصافا حجمش بالاست :18:
EvilCroon
18-04-2010, 23:16
اما خدمت جناب krauser عارضم که با دانلود این پچ لایسنس بدون اون آنلاکر البته!
لباس چهار تیم از بوندسلیگا، لباس کل تیم های لیگ انگلیس بجز منچستر، لباس کل تیم های کلاسیک همشون سفیدن یعنی داخل پوشه gdb این تیم ها هیچ لباسی و جود نداره !!! در حالی که بنده فایل ها رو کامل دانلود کردم .
همینطور نام تیم ها و لوگو ها اصلا درست نشده!!!
پس به من حق بدین که به این پچ نگیم لایسنسر، چون به طور کلی مهمترین بخش ها هنوز درست نشدن
اما از حق هم نگذریم لباس تیم های دیگه مثه آنگولا و زامبیا و ... درست شده که خیلی مهمه!!!
بیشوخی جناب Krauser بنده رو راجع به این مساله راهنمایی بفرمایین.
ممنون
Spaniuly
19-04-2010, 13:42
اما خدمت جناب krauser عارضم که با دانلود این پچ لایسنس بدون اون آنلاکر البته!
لباس چهار تیم از بوندسلیگا، لباس کل تیم های لیگ انگلیس بجز منچستر، لباس کل تیم های کلاسیک همشون سفیدن یعنی داخل پوشه gdb این تیم ها هیچ لباسی و جود نداره !!! در حالی که بنده فایل ها رو کامل دانلود کردم .
همینطور نام تیم ها و لوگو ها اصلا درست نشده!!!
پس به من حق بدین که به این پچ نگیم لایسنسر، چون به طور کلی مهمترین بخش ها هنوز درست نشدن
اما از حق هم نگذریم لباس تیم های دیگه مثه آنگولا و زامبیا و ... درست شده که خیلی مهمه!!!
بیشوخی جناب Krauser بنده رو راجع به این مساله راهنمایی بفرمایین.
ممنون
اگه پچ رو درست نصب کنید. تمامی چیزهایی که نوشتم اصلاح میشه. اینم بگم اون پچ با ادیت فایل و dlc 1.05 به طور کامل مچ هست اگه اون پچ رو دانلود کنید و dlc 1.06 رو بگیرید به ادیت فایل جدید نیاز دارید. من ادیت جدید که با dlc 1.06 هم خوانی داره رو ساختم ولی خوب برای استفاده در پچ krauser مناسب نیست چون ناقصه. من خودم الان پچی رو که ساختم رو استفاده می کنم dlc 1.06 رو هم دانلود کردم و از ادیت فایلی که ساختم استفاده می کنم. تنها نقص ادیت فایل متناسب با 1.06 اینه که بوندس لیگا بازیکنانش ترانسفر نشدن و همون بازیکنان خام هست توشون. فیس های داخل پچ هم لینک نشدن
ehsanjanehrari
19-04-2010, 18:37
تشكر خوب بود
آي مي شود با داور هم در pes 10 جنگ كرد
ببخشید یه سئوال داشتم من این پچ رسمی کونامی (dlc 1.6) نصبیدم.
حالا این پچ های که توسایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید میزارند که آخریش 2.6 هست .واسه نصبشون به ورژن های قبلیش احتیاجی هست!؟ اگه این پچو نصب کنم با پچ کونامی تداخلی ایجاد نمیکنه؟؟!!
H.A.M.E.D
20-04-2010, 00:18
ببخشید یه سئوال داشتم من این پچ رسمی کونامی (dlc 1.6) نصبیدم.
حالا این پچ های که توسایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید میزارند که آخریش 2.6 هست .واسه نصبشون به ورژن های قبلیش احتیاجی هست!؟ اگه این پچو نصب کنم با پچ کونامی تداخلی ایجاد نمیکنه؟؟!!
سلام
اول پچ 2.5 رو دانلود و نصب کنید و بعد پچ 2.6 رو نصب کنید
EvilCroon
20-04-2010, 11:00
سلام به همه میدونم این سوالم تکراری هستش اما میخواستم بازم بپرسم که چطوری میشه یه لول به بازی اضافه کرد مثلا از حالت top player به مثلا مثلا super star ارتقا لول داد، اگه ممکنه یه کمکی بکنین، آخه از شنبه مسابقات Pes 2010 تو دانشگاه برگذار میشه، و من باید اول بشم :5:
EvilCroon
20-04-2010, 11:25
اگه پچ رو درست نصب کنید. تمامی چیزهایی که نوشتم اصلاح میشه. اینم بگم اون پچ با ادیت فایل و dlc 1.05 به طور کامل مچ هست اگه اون پچ رو دانلود کنید و dlc 1.06 رو بگیرید به ادیت فایل جدید نیاز دارید. من ادیت جدید که با dlc 1.06 هم خوانی داره رو ساختم ولی خوب برای استفاده در پچ krauser مناسب نیست چون ناقصه. من خودم الان پچی رو که ساختم رو استفاده می کنم dlc 1.06 رو هم دانلود کردم و از ادیت فایلی که ساختم استفاده می کنم. تنها نقص ادیت فایل متناسب با 1.06 اینه که بوندس لیگا بازیکنانش ترانسفر نشدن و همون بازیکنان خام هست توشون. فیس های داخل پچ هم لینک نشدن
خب من از همون پست dlc رو دانلود کردم نمیدونم ورژنش چیه اما فک میکنم که آخرین باشه و کیت های انگلیس رو هم جداگانه دانلود کردم و داخل gdb ریختم حالا اگه ممکنه ادیت این dlc که من دانلود کردم رو هم لینکش رو بدین تا کامل بشه اما از آنلاکر هم که مشکل داشتم صحبتی نکردین، من آنلاکر رو نتونستم دانلود کنم آیا مشکلی پیش نمیاره و اگه میاره یه لسنک دیگه لطف کنین که بشه دانلود کرد.
سلام
اول پچ 2.5 رو دانلود و نصب کنید و بعد پچ 2.6 رو نصب کنید
یعنی حتما" واسه نصبش باید ورژن قبلی پچو نصب کرد؟!اگه پچ 2.5 رو نصب کنم 2.6 جواب میده.؟!واسه نصب 2.5 به 2.4 احتیاجی نیست؟!!!
sajjad147
20-04-2010, 17:52
آقا کسی نمیدونه رو بازیکن b.l چه جوری فیس بزارم تورو خدا یکی جواب بده ممنون.:19:
Mehdi.ss
20-04-2010, 23:58
سلام به همه میدونم این سوالم تکراری هستش اما میخواستم بازم بپرسم که چطوری میشه یه لول به بازی اضافه کرد مثلا از حالت top player به مثلا مثلا super star ارتقا لول داد، اگه ممکنه یه کمکی بکنین، آخه از شنبه مسابقات Pes 2010 تو دانشگاه برگذار میشه، و من باید اول بشم :5:
سلام
برنامه سوپر استار تو پست اول هست
یعنی حتما" واسه نصبش باید ورژن قبلی پچو نصب کرد؟!اگه پچ 2.5 رو نصب کنم 2.6 جواب میده.؟!واسه نصب 2.5 به 2.4 احتیاجی نیست؟!!!
بله باید 2.5 رو نصب کنید ، 2.6 آپدیت این پچ هست
2.5 برای آخرین آپدیت بازی ساخته شده
آقا کسی نمیدونه رو بازیکن b.l چه جوری فیس بزارم تورو خدا یکی جواب بده ممنون.:19:
فکر کنم با پیس ادیت بشه ولی من بلد نیستم
Mehdi.ss
21-04-2010, 00:08
Facepack by Cigman
Included:
Adam Johnson, Enoh, Lovren, Ribery
منبع
pishoolii
21-04-2010, 15:38
کسی میدونه چجوری میشه با pesEditor به تیم های ملی بازیکن اضافه کرد؟ نمیخوام یه بازیکن جای یه بازیکن دیگرو بگیره یعنی یکی حذف شه تا یکی دیگه جاش بیاد ، میخوام بدون حذف بازیکنای اون تیم یه بازیکن جدید بیارم توو تیم...
---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
راستی آرمین یه سوال ازت داشتم ، یه سری اون پچی رو که ساخته بودی رو نصف و نیمه آپلود کردی من همون موقع دانلودش کردم و تا الان هم همونو دارم استفاده می کنم ، این پچ 1.03 همونه یا جدید تر از اونیه که اولین بار آپ کردی؟ اگه این جدید تره فقط خود همون 1.03 و کرکش رو دانلود کنم همه چی حله دیگه چیز دیگه ای که نمیخواد؟
sajjad147
21-04-2010, 18:01
آقا چرا کسی جواب مارو نمیده میشه رو بازیکن b.l فیس سیو کرد؟ اگه کسی مطمئن هست که نمیشه بگه و خیال منو راحت کنه.:19:
hadi_vazi
22-04-2010, 12:54
آقا چرا کسی جواب مارو نمیده میشه رو بازیکن b.l فیس سیو کرد؟ اگه کسی مطمئن هست که نمیشه بگه و خیال منو راحت کنه.:19:
تو دوتا پست عقب تر آقا مهدی جوابتونو دادند.
EvilCroon
22-04-2010, 14:35
مرسی که راهنمایی کردین اما رو سیستم من ارور میده که نمیتونه لود کنه
من نمیتونم سوپر استار بازی کنم
مجبورم دستی قدرتشون رو زیاد کنم و مسابقه بدم
شما در پوشه dt06.img کیت سرور هرچی فایل با شماره 164 . 168 . 169 . 170
و در پوشه dt05_e.img هر چی فایل با شماره 54
رو باید پاک کنی و دوباره اسکر بورد مور نطر رو بریزی .
من این رو پیشنهاد می کنم
وقتی دانلود کردی باید از پوشه ی Teamname version و بعد پوشه 4-3 استفاده کنی . تیم ها رو به جای پرچم اسمشون رو مینویسه و عالیه .
هر اسکوربرد که دانلود کنی دو تا پوشه توش هست یکی dt06 که همونجوری کپی بکنش و یکی dt05_x شما باید به جای x زبانی که تو بازی ازش استفاده میکنی رو بزاری مپل اگه گزارشگرت انگلیسی باید به جای x حرف e رو تایپ کنی به ای صورت dt06_e من خودم همین مشکل رو اشتم با این کار درستش کردم مال شما هم حتما درست میشه
sajjad147
22-04-2010, 18:57
سلام کسی بلده تعداد بازکنای تیمهای ملی رو زیاد کنه.
سلام
بروبکس ادیتور و آپ کن خسته نباشید
می خواستم بپرسم میشه جای موهای خود بازی (برای بازیکن هایی که میسازیم میذاریم) میشه مو ایمپورت کرد یا نه؟؟؟!!!
جوابو بگیدو خلاصم کنید
Spaniuly
23-04-2010, 10:25
سلام
بروبکس ادیتور و آپ کن خسته نباشید
می خواستم بپرسم میشه جای موهای خود بازی (برای بازیکن هایی که میسازیم میذاریم) میشه مو ایمپورت کرد یا نه؟؟؟!!!
جوابو بگیدو خلاصم کنید
وقتی اسلات خالی هست چرا جایگزینی؟ شما می تونی از Free Slot ها استفاده کنی نحوه ریلینک و استفاده هم توی پست 9000 تاپیک PES موجوده
pezhmantoop
23-04-2010, 11:40
سلام بچه ها
کسی بلده با palyer transfer کارکنه ؟
این چی جوریه؟
پچ جدید SM pattch نیومده ؟؟؟؟؟
pezhmantoop
23-04-2010, 19:29
خواهشا یکی جواب منو بده
کسی با master league transfer player کار کرده؟
چی جوری کار میکنه؟
Mehdi.ss
23-04-2010, 21:37
کسی برنامه ++visual cرو داره ؟؟
Mehdi.ss
23-04-2010, 21:44
Ribery Face by Sergio20
منبع
سلام من یه پچ میخوام که نامه تیم ها و لوگوی تیمها و باشگاهاه و کیت ها رو درست کنه کم حجم هم باشه
ممنون
Spaniuly
23-04-2010, 23:37
سلام من یه پچ میخوام که نامه تیم ها و لوگوی تیمها و باشگاهاه و کیت ها رو درست کنه کم حجم هم باشه
ممنون
به به وهاب جان چطوری عزیز دل
برو تاپیک pes2010 پست 9000 گذاشتم لینک پچ رو:46:
کروزر جان خدا شاهده اینقدر سرم شلوغهکه شبها شاید بتونم یه ساعت بازی کنم اونم الان میخوام لجند پی اس رو بازی کنم
ممنون از کمکت
سلام به همه دوستان
من فایل SM Patch 2010 v.1.5 رو با هزاز بدبختی دانلود کردم
ولی الان وقتی می خوام نصبش کنم این اررور رو میده
The cabinet file 'disk1.cab' required for this installation iscorrupt and
cannot be used .this could indicate a network error, an error reading form CD-ROM, or a ploblem with this package
کسی میدونه اررور واسه چی هستش ؟
PES2010Patch103 رو هم دانلود کردم ولی نصب نمی کنه و اررور میده ؟
دوستان لطفا کمک کنید ؟
pishoolii
24-04-2010, 20:01
کسی میدونه چجوری میشه با pesEditor به تیم های ملی بازیکن اضافه کرد؟ نمیخوام یه بازیکن جای یه بازیکن دیگرو بگیره یعنی یکی حذف شه تا یکی دیگه جاش بیاد ، میخوام بدون حذف بازیکنای اون تیم یه بازیکن جدید بیارم توو تیم...
---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
راستی آرمین یه سوال ازت داشتم ، یه سری اون پچی رو که ساخته بودی رو نصف و نیمه آپلود کردی من همون موقع دانلودش کردم و تا الان هم همونو دارم استفاده می کنم ، این پچ 1.03 همونه یا جدید تر از اونیه که اولین بار آپ کردی؟ اگه این جدید تره فقط خود همون 1.03 و کرکش رو دانلود کنم همه چی حله دیگه چیز دیگه ای که نمیخواد؟
آرمین فک کنم این پست منو ندیدی:31:
Mehdi.ss
24-04-2010, 21:30
سلام به همه دوستان
cannot be used .this could indicate a network error, an error reading form CD-ROM, or a ploblem with this package
کسی میدونه اررور واسه چی هستش ؟
PES2010Patch103 رو هم دانلود کردم ولی نصب نمی کنه و اررور میده ؟
دوستان لطفا کمک کنید ؟
سلام
اون ارور رو نمیدونم ولی در مورد نصب پچ 1.3 آرمین کامل تو این پست توضیح داده
Spaniuly
24-04-2010, 23:16
آرمین فک کنم این پست منو ندیدی:31:
آره پچی که لینکش توی پست 9000 هست جدیدتر و کامل هست:46: پچ 1.03 رو همراه با DLC 1.06 دانلود کن البته اون پچ متناسب با 1.05 هست البته ادیت فایلش اگه DLC 1.06 رو دانلود کنی به ادیت فایل مناسب نیاز خواهی داشت که کامل نیست یعنی بوندس لیگاش کامل نیست
---------------------
دوستان یکی من رو کمک مته
من 625 مگا بایت رو با صورت 10 کیلو بایت گرفتم خیلی طول کشید
کسی این فایل رو گرفته ؟
مشکل ایتن ارور چی هستش ؟
pezhmantoop
25-04-2010, 12:27
بابا جواب منو بدید دیگه
همه سوال ها جواب داده میشن
جز سوال من
د برنامه master league player transfer v 1.1 چی جوری کار می کنه ؟
MJ assassins creed
26-04-2010, 08:12
بابا جواب منو بدید دیگه
جز سوال من
این برنامه با dlc 1.00 یا dlc10.3 یا dlc1.4 یا dlc1.5 کار میکنه.البته باز باید اساتید جواب بدن.
Mehdi.ss
26-04-2010, 22:46
تایتل اسکرین زیبا
منبع
EvilCroon
27-04-2010, 01:31
آقایون سلام
تو رو به خدا یه جوی استیک (دسته) درست و درمون بهم معرفی کنین من فردا مسابقه دارم، جونه هر کی دوس دارین منو راهنمایی کنین نمیدونستم کجا باید مطرح میکردم اینجا به عقل ناقصم رسید.
من البته فک کردم که بشه یه دسته پلی استیشن گرفت و با تبدیل به کامپیوتر وصل کرد.
آیا این به صرفس یا راه بهتری هم وجود داره؟
مخلصم کمکم کنین یه دسته رو معرفی کنین که اینقدر جهت های لامصب رو من وقتی که فشار میدم توپ نره بیرون.
مثلا من راست رو میگیرم جهت های دیگه هم تکون میخورن.
نوکرم تشکر میزنم برا هر کی راهنمایی کنه
Spaniuly
27-04-2010, 05:53
آقایون سلام
تو رو به خدا یه جوی استیک (دسته) درست و درمون بهم معرفی کنین من فردا مسابقه دارم، جونه هر کی دوس دارین منو راهنمایی کنین نمیدونستم کجا باید مطرح میکردم اینجا به عقل ناقصم رسید.
من البته فک کردم که بشه یه دسته پلی استیشن گرفت و با تبدیل به کامپیوتر وصل کرد.
آیا این به صرفس یا راه بهتری هم وجود داره؟
مخلصم کمکم کنین یه دسته رو معرفی کنین که اینقدر جهت های لامصب رو من وقتی که فشار میدم توپ نره بیرون.
مثلا من راست رو میگیرم جهت های دیگه هم تکون میخورن.
نوکرم تشکر میزنم برا هر کی راهنمایی کنه
جای سوال شما توی این تاپیک نیست اینجا واسه ویرایش بازی هست.
یه گیم پد ویکتوری بگیری طرح PS2 کارت راه می افته
سلام دوستان من برنامه blender رو دانلود کردم ولی موقع باز کردن فایل *.fef با ارور مواجه میشم عکسش رو هم گذاشتم
پچ جدید SM pattch نیومده ؟؟؟؟؟
Simin Secret
27-04-2010, 18:24
آقاي gholi 110 ميشه بگيد چطور تو PES 2009 فونت بازي رو با font editor بايد تغيير داد؟
خيلي ضروري است.
sajjad147
27-04-2010, 19:08
سلام کسی یه face توپ از شجاعی داره بزاره هرچی فیس دانلود کردم به درد نخورد بوده اگه کسی داره دریغ نکنه این هم چهره پاندیانی که خوب نشده اما از پیشفرض خود pes بهتره.هرکی خواست بگه.
Mehdi.ss
27-04-2010, 22:48
آقاي gholi 110 ميشه بگيد چطور تو PES 2009 فونت بازي رو با font editor بايد تغيير داد؟
خيلي ضروري است.
من
بلد نیستم ، اگه دوستان بلد باشن جوابتون رو میدن
سلام کسی یه face توپ از شجاعی داره بزاره هرچی فیس دانلود کردم به درد نخورد بوده اگه کسی داره دریغ نکنه این هم چهره پاندیانی که خوب نشده اما از پیشفرض خود pes بهتره.هرکی خواست بگه.
سلام
ببین اینا به دردت می خوره
Mehdi.ss
27-04-2010, 22:55
تایتل استقلال از جنس خود بازی
چند تا از آهنگهای ورزشی که تو تلویزیون ایران پخش میشه رو تبدیل کردم ، بدک نیست ، کیفیتشونم متوسط
فوتبال برتر
گزارش ورزشی
برنامه نود
euro 2008
آهنگی که اول و آخرو بین 2 نیمه لیگ برتر ایران پخش میشه
آهنگ بسیار زیبای جام 90 ایتالیا
بعد از دانلود در پوشه dt02.img کیت سرور کپی شود
حجم 27 مگ
لینک مستقیم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک غیر مستقیم
این لینک ها حذف شدن میشه دوباره آپ کنبد
Mehdi.ss
28-04-2010, 15:47
این لینک ها حذف شدن میشه دوباره آپ کنبد
لینک سالم ولی با یک آهنگ کمتر
seday baron
28-04-2010, 20:38
سلام
کسی میتونه فیس هادی عقیلی برام بزاره ؟
ممنون.
sajjad147
28-04-2010, 21:43
کی عکس خواست با این وجود دست شما درد نکنه لطفا اگه کسی فیس خوبی از شجاعی داره بزاره خیلی لنگ فیسش هستم ممنون.:41:
Mehdi.ss
29-04-2010, 00:55
کی عکس خواست با این وجود دست شما درد نکنه لطفا اگه کسی فیس خوبی از شجاعی داره بزاره خیلی لنگ فیسش هستم ممنون.:41:
من از این استفاده میکنم که تو پچ آرمین بود
فرمت فیلم اول بازی چیه دمتون گرم راهنمایی کنید
Simin Secret
29-04-2010, 15:07
فرمت فیلم اول بازی چیه دمتون گرم راهنمایی کنید
فرمت خاصي نداره شما برو تو ماي كامپيوتر از بالا گزينه تولز فولدر آپشن رو رو انتخاب كن برو به سر برگ view بعد تيك گزينه Hide extensions for known file type رو بردار بعد برو جايي كه فيلم PES 10 توش هست با نام PES10title رينيمش كن بعد يك نقطه بذار بنويس mp4 يا avi بعد فيلم رو با km player يا يه چيز ديگه باز كن من همينجوري فيلم PES2010 رو براي PES2009 گذاشتم اجرا شد
Mehdi.ss
30-04-2010, 01:16
اسکوربرد قدیمیه لیگ برتر
پسوورد : mehroo
منبع
Mehdi.ss
30-04-2010, 01:24
صدا تماشاگران منچستر یونایتد
منبع
بابا جواب منو بدید دیگه
جز سوال من
متن پایین رو بخون آقا پژمان گل
اما توضیح در مورد برنامه:
برنامه رو اجرا می کنی.
گزینه ی اول یعنی original pes 2010 - with original pes2010_edit رو انتخاب میکنیش البته بستگی به ورژن DLC تون داره اگه از پچ استفاده میکنی گزینه ی پچ رو انتخاب کن.
بعد گزینه های پایینیش رو مناسب با پچت انتخاب کن.
بعد از همه ی اینها load NEW ML file and convert ML file رو بزن.
یه پنجره جلوت باز میشه که باید فایل سیو مربوط به ادیتت رو انتخاب کنی (PES2010_EDIT) .
بعد دوباره پنجره باز می شه ولی باید این بار سیو مستر لیگ مربوطه ر اجرا کنی .
وقتی اجرا کردی تیم تو در سمت چپ و تیمهایی که می خوای ازشون بازیکن بگیری سمت راستند.
یه نکته اینکه پایین پنجره برنامه سه تا گزینه که remove player ،override player & add player هستش که گزینه ی remove player بازیکن رو از تیمت پاک می کنه
گزینه ی add player هم بازیکنی از تیمهای دیگه به تیمت اضافه می کنه
دقت کن اگه بازیکنات کاملند یه بازیکن پاک کنی و از یه تیم دیگه یه بازیکن بگیری در غیر این صورت اگه تیمت جا داشته باشه میتونی بدون پاک کردن بازیکن خودت بازیکن بگیری یا اد کنی.
در آخر هم از گزینه ی منو بالای صفحه change ذخیره می کنی و حالشو می بری.
امیدوارم کافی باشه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
اگه مشکلی بود بگو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif
سلام
من میخوام یک کاور واسه Pes 2010 پرینت بگیرم
عکس من چند در چند باشه نا مثل اندازه کاور بازی ها در بیادش ؟
منظورم کاور کاغذی همه بازی ها هستش که بازی ها دارند
Mehdi.ss
30-04-2010, 13:12
سلام
من میخوام یک کاور واسه Pes 2010 پرینت بگیرم
عکس من چند در چند باشه نا مثل اندازه کاور بازی ها در بیادش ؟
منظورم کاور کاغذی همه بازی ها هستش که بازی ها دارند
سلام
فکر کنم باید 11.85 باشه
ولی اگه با خط کش اندازه بگیری بهتره
pishoolii
01-05-2010, 17:25
مهدی جان میدونی چه جوری میشه یه عکس رو خودمون به عنوان تایتل اسکرین وارد بازی کنیم؟ نحوه ی ساخت و ایناشو میشه یه توضیحی بدی.. ممنون
تا حالا کسی کرنر یه ضرب گل زده pes2009 رو میگم
احتمال داره overall rating بیشتر از 99 بشه
Mehdi.ss
01-05-2010, 21:54
مهدی جان میدونی چه جوری میشه یه عکس رو خودمون به عنوان تایتل اسکرین وارد بازی کنیم؟ نحوه ی ساخت و ایناشو میشه یه توضیحی بدی.. ممنون
یکی از همین تایتلها رو دانلود کن و فایلهایی که دانلود کردی رو با برنامه ggs باز کن و عکسهاشو از داخلش خارج کن و بعد از این که با فتوشاپ عکسی رو که میخای درست کردی ، ایمپورتش کن
اول عکس رو انتخاب می کنی ( 1 ) و بعد روی عکس بالا کلیک راست میکنی و سیو ( 3 )رو میزنی ، انجوری عکس رو از فایل bin خارج می کنی
برای وارد کردن عکس هم روی عکس بالا کلیک راست میکنی و open رو میزنی ( 2 ) و آدرس عکس رو بهش میدی
بعد همونطور که با فلش نشون دادم عکس رو درگ می کنی سر جای اولش ( 1 )
تا حالا کسی کرنر یه ضرب گل زده pes2009 رو میگم
احتمال داره overall rating بیشتر از 99 بشه
آره تو 2009 می شد ولی تو 2010 فکر نکنم ( تو 2010 فقط تونستم به تیرک بزنم ولی گل نه )
تو دوتا پست عقب تر آقا مهدی جوابتونو دادند.
یعنی کجا میشه آدرس اون رو بدین
سلام
کسی از دوستان اوگو های تیم های لیگ برتر انگلیس رو واسه دانلود میزاره من دانلود کنم ؟
ممنون میشم
abbasgh66
03-05-2010, 17:49
سلام . خوبین ؟ خوبم!
خواهشا یه فیس درست و حسابی از هیگواین بذارین تا از این فیس مزخرف راحت بشیم .
اگه فیسی که میخواین بذارین شبیهش نیس نذارین بهتره!
abbasgh66
03-05-2010, 17:54
سلام
کسی از دوستان اوگو های تیم های لیگ برتر انگلیس رو واسه دانلود میزاره من دانلود کنم ؟
ممنون میشم
لوگوی تیمها
لوگو
سلام . خوبین ؟ خوبم!
خواهشا یه فیس درست و حسابی از هیگواین بذارین تا از این فیس مزخرف راحت بشیم .
اگه فیسی که میخواین بذارین شبیهش نیس نذارین بهتره!
این چطوره ؟
شبیه نیست؟
اینم لینکش :
Mehdi.ss
03-05-2010, 21:30
اسکوربرد جام ملت های آسیا
منبع
اسکوربرد جام ملت های آسیا
منبع
دستت طلا آقا مهدی...
میشه اسکوربورد لیگ آلمانم بذاری ؟؟؟
Mehdi.ss
04-05-2010, 13:36
دستت طلا آقا مهدی...
میشه اسکوربورد لیگ آلمانم بذاری ؟؟؟
خدمت شما
Bundesliga Scoreboard by ninuzzu
منبع
سلام دوستان مثل اینکه اینجا کسی جواب کسی رونمیده
من چند تاپیک پیش گفتم میخوام پچ لیگ ایران رو برام بزارید کسی بهم نداد و سوال دیگه اینکه این چیز ها مثل اسکوبورد و صدای تماشاچی های پیروزی و استقلال .... رو با چه برنامه ایی وارد بازی می کنید لطفا کمککنید
یه پچ استقلال پیروز از صفحه اول دانلود کردم به حجم11.5 مگ ولی الان نمی دونم چکارش کنم
با ارز پوزش دو تا شد
MJ assassins creed
06-05-2010, 17:20
پچ لیگ برتر.کپی کن تو کیت سرورت.
یه لینک از این کیت که میگید بزارید
amirtoty
06-05-2010, 18:22
موقع کرنر زدن چجوری یک بازیکن جلو بیاریم تا بهش پاس بدیم؟
MJ assassins creed
07-05-2010, 07:00
یه لینک از این کیت که میگید بزارید
Mehdi.ss
07-05-2010, 11:59
این لینکش خراب شده
سلام دوستان مثل اینکه اینجا کسی جواب کسی رونمیده
من چند تاپیک پیش گفتم میخوام پچ لیگ ایران رو برام بزارید کسی بهم نداد و سوال دیگه اینکه این چیز ها مثل اسکوبورد و صدای تماشاچی های پیروزی و استقلال .... رو با چه برنامه ایی وارد بازی می کنید لطفا کمککنید
پچ لیگ برتر لینکش خراب شده ، باید یکی که این پچ رو داره برات آپلود کنه
اسکربرد و چیزهای دیگه رو باید با برنامه کیت سرور وارد بازی کنی
اینم آموزش کاملش
اول کیت سرور رو دانلود کنید بعد نصبش کنید تو محل نصب بازی
طریقه نصب کیت سرور
کیت سرور رو با پوشش در آدرس زیر بریزید
KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010
و برید داخل پوشه کیت سرور و manager.exe رو بزنید و attach رو بزنید و ok
اگر ارور داد روی آیکن بازی کلیک راست کنید و properties رو بزنید و کزینه read-only رو خاموش کنید و اگر از ویندوز 7 استفاده میکنید باید فایل زیر رو بریزید تو محل نصب بازیکنار پوشه کیت سرور
بریزید به آدرس x:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010
بعد برو داخل پوشه کیت سرور یه فایل txt هست به نام config-sample.txt که باید به config.txt تغییرش بدی ، بعد داخل همون پوشه کیت سرور یه فایل exe هست به نام manager.exe که رو ش کلیک می کنی و نصبش می کنی
حالا هر فایلی که می خوای بریزی تو بازی ، توی پوشه img کیت سرور طبق راهنمای زیر پوشه مربوط به همون فایل رو درست می کنی و فایل رو می ریزی توی اون
اینم راهنمای فارسی پوشه های کیت سرور
کیت سرور هم تو پست اول هست
یه پچ استقلال پیروز از صفحه اول دانلود کردم به حجم11.5 مگ ولی الان نمی دونم چکارش کنم
با ارز پوزش دو تا شد
یه فایل ادیت داخل پچ هست که باید بریزی تو پوشه سیو بازیت
البته فکر کنم بازیت نباید آپدیت شده باشه
موقع کرنر زدن چجوری یک بازیکن جلو بیاریم تا بهش پاس بدیم؟
باید R2 رو نگه داری
Phonix Live
07-05-2010, 13:07
چه جوری میشه بوندسلیگا ره به pes 2010 اضافه کرد ؟
سلام من اسکوربورد بوندسلیگا رو دانلود کردم ولی وقتی ورژن نوشتن اسم رو میریزم ولی بازم لوگوی تیم ها رو نشون میده مشکل از چیه؟
Phonix Live
07-05-2010, 14:12
میشه به طور خلاصه بگید برای اضافه کردن چیزی به این بازی چیکار باید کرد ؟
ممنون
amirtoty
07-05-2010, 14:39
چجوری فیس بازیکنان ایرانی درست کنم؟
اخه شماره ای برای فیسشون نیست که من جایگزین کنم!
میشه به طور خلاصه بگید برای اضافه کردن چیزی به این بازی چیکار باید کرد ؟
ممنون
باید از برنامه ی ggs یا کیت سرور استفاده کنید که کیت سرور بهتره
Phonix Live
07-05-2010, 14:58
باید از برنامه ی ggs یا کیت سرور استفاده کنید که کیت سرور بهتره
ممنون
اما خیلی خلاصه گفتین
میشه لینک این نرم افزار با روش کارش رو هم بگید
ممنون
اما خیلی خلاصه گفتین
میشه لینک این نرم افزار با روش کارش رو هم بگید
هر چی که بخوای تو صفحه ی اول موجوده .
نحوه ی کار کردن با کیت سرور
Mehdi.ss
07-05-2010, 16:55
سلام من اسکوربورد بوندسلیگا رو دانلود کردم ولی وقتی ورژن نوشتن اسم رو میریزم ولی بازم لوگوی تیم ها رو نشون میده مشکل از چیه؟
شما باید برای ریختن اسکربرد جدید تمام فایلهای اسکربرد قبلی رو پاک کنید
چجوری فیس بازیکنان ایرانی درست کنم؟
اخه شماره ای برای فیسشون نیست که من جایگزین کنم!
راهنمای تصویری وارد کردن و ریلینک فیس
[QUOTE=gholi110;4922692]شما باید برای ریختن اسکربرد جدید تمام فایلهای اسکربرد قبلی رو پاک کنید
همین کارو کردم ولی این اسکوربوردی که دانلود کردم دو تا بخشه یک بخش اسم تیم رو نمایش میده یه بخشه دیگه لوگوی تیم . ولی هر کدوم رو که میریزی لوگوی تیم رو نشون میده
amirtoty
07-05-2010, 22:22
شما باید برای ریختن اسکربرد جدید تمام فایلهای اسکربرد قبلی رو پاک کنید
راهنمای تصویری وارد کردن و ریلینک فیس
تمام عکسای این پست از بین رفته!
آدرس نرم افزار معرفی شده هم نیست توی پست
PES Editor
ممنون در هر صورت :11:
Mehdi.ss
08-05-2010, 00:51
تمام عکسای این پست از بین رفته!
آدرس نرم افزار معرفی شده هم نیست توی پست
PES Editor
ممنون در هر صورت :11:
عکسها رو آرمین باید درست کنه ، ولی آرمین خیلی دقیق توضیح داده و بدون عکس هم میشه فهمید چه خبره
برنامه پیس ادیت هم توی پست اول همین تاپیک هست
میشه رو بازیکن b.l فیس سیو کرد؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
اگه کسی مطمئن هست که نمیشه بگه و خیال منو راحت کنه.
amirtoty
08-05-2010, 11:22
عکسها رو آرمین باید درست کنه ، ولی آرمین خیلی دقیق توضیح داده و بدون عکس هم میشه فهمید چه خبره
برنامه پیس ادیت هم توی پست اول همین تاپیک هست
OK! manam moshkelam hal shod
ممنون
با سلام و خسته نباشید
من وفتی برنامه هامو اجرا میکنم با این پیغام مواجه میشم؟ نیاز به این برنامه دارم
V 2.0.50727 NET FRAME WORK لینکشو میزارید برام؟
از آقای sajjad147 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خواهش دارم اگر براتون امکان داره راه حل هایی که تونستین کفش و توپ اضافه کنین رو
برام با لینک نرم افزار های مورد نیاز بزارین با 1توضیح کوچیک
ممنون میشم.
amirtoty
08-05-2010, 13:38
من یک فیس پک از بازیکنان ایرانی میخوام!
همه لینگا خرابن! پاک شدن یا از persianupload هست که نمیشه دانلود کرد
amirtoty
08-05-2010, 21:48
فیس آرش برهانی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع
این کجاش شبه آرش برهانیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18:
Mehdi.ss
09-05-2010, 00:43
با سلام و خسته نباشید
من وفتی برنامه هامو اجرا میکنم با این پیغام مواجه میشم؟ نیاز به این برنامه دارم
V 2.0.50727 NET FRAME WORK لینکشو میزارید برام؟
سلام
شما باید این برنامه رو نصب کنید
لینک مستقیم با قابلیت resume
من یک فیس پک از بازیکنان ایرانی میخوام!
همه لینگا خرابن! پاک شدن یا از persianupload هست که نمیشه دانلود کرد
من تقریبا خوباشو گلچین کردم، خودم از اینا استفاده می کنم
24 تا فیس البته کریمی و مهدوی کیا تو خود بازی هم هستند
اکبرپور ، آرفی ، باقری ، برهانی ، هوار ملا محمد ، خسرو حیدری ، جباری ، جانواریو ، کعبی ، کریمی ، حسین کاظمی ، خلیلی ، خلعتبری ، رحمتی ، معدنچی ، مجتبی محبوب مجاز ، مجیدی ، مهدوی کیا ، نکونام ، محمد پروین ، شجاعی ،زندی ، طالبلو ، رضایی
دانلود
اینم لینک مستقیم از راپید باز
sepehr_x50
11-05-2010, 22:28
سلام.
تو ویندوز 7 چطور باید از کیت سرور استفاده کرد؟! نصب نمیشه...
Mehdi.ss
11-05-2010, 22:44
سلام.
تو ویندوز 7 چطور باید از کیت سرور استفاده کرد؟! نصب نمیشه...
سلام
kitserver رو با پوشش بریز به آدرس زیر
x:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010
بعد نصبش کن
اگر مشکل داشتی این کارها رو انجام بده
روی آیکن بازی کلیک راست کنید و properties رو بزنید و کزینه read-only رو خاموش کنید
داخل پوشه کیت سرور یه فایل txt هست به نام config-sample.txt که باید به config.txt تغییرش بدی
این فایل رو هم دانلود کن و بریز به آدرس زیر
x:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010
میشه رو بازیکن b.l فیس سیو کرد؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
اگه کسی مطمئن هست که نمیشه بگه و خیال منو راحت کنه.
با برنامه pes edit میشه ولی من بلد نیستم
MJ assassins creed
12-05-2010, 17:57
آقا مهدی منم مشکل نصب کیت سرور در ویندوز 7 رو دارم هر کاری میکنم نصب نمیشه همه کارای بالا را کردم
این ارور میده
amirtoty
12-05-2010, 21:28
آقا مهدی منم مشکل نصب کیت سرور در ویندوز 7 رو دارم هر کاری میکنم نصب نمیشه همه کارای بالا را کردم
این ارور میده
یک فایل dll هست که باید بریزی جایی که بازی نصب کردی
اسمش d3dx9_37.dll
تو اینترنت پیدا میشه
بعد درست میشه :20:
amirtoty
12-05-2010, 22:05
من تقریبا خوباشو گلچین کردم، خودم از اینا استفاده می کنم
24 تا فیس البته کریمی و مهدوی کیا تو خود بازی هم هستند
اکبرپور ، آرفی ، باقری ، برهانی ، هوار ملا محمد ، خسرو حیدری ، جباری ، جانواریو ، کعبی ، کریمی ، حسین کاظمی ، خلیلی ، خلعتبری ، رحمتی ، معدنچی ، مجتبی محبوب مجاز ، مجیدی ، مهدوی کیا ، نکونام ، محمد پروین ، شجاعی ،زندی ، طالبلو ، رضایی
دانلود
دستت درد نکنه!:11:
ولی بدجایی آپ کردی
من که نمیتونم دانلود کنم :41:
amirtoty
12-05-2010, 23:11
باید R2 رو نگه داری
با R1 میاد!
اما بگیر نگیر داره!
یکبار میاد یکبار نمیاد یا دیر میاد ...
amirtoty
12-05-2010, 23:19
جدیدترین پچ PES که اومده چیه؟
که تمام ترکیبها و لوگوها و تیمها درست و جدید باشه؟
&
Need Download link
H.A.M.E.D
12-05-2010, 23:31
جدیدترین پچ PES که اومده چیه؟
که تمام ترکیبها و لوگوها و تیمها درست و جدید باشه؟
&
Need Download link
فکر میکنم بهترین و جدیدترین پچ برای PESEDIT باشه
که آخرین نسخه 3.2 هست
البته باید اول 3 رو دانلود کنید و بعد 3.2
Mehdi.ss
13-05-2010, 00:09
دستت درد نکنه!:11:
ولی بدجایی آپ کردی
من که نمیتونم دانلود کنم :41:
لینکش مستقیمه ، مشکلی نداره
یه جا دیگه آپ کردم
اینم لینک مستقیم از راپید باز
این ارور میده
والا من دیگه چیزی به مخم نمیرسه
انگار تو ارورش به read-only گیر داده
تو ویندوز 7 ، اکثرا با کپی کردن این فایل مشکلشون حل میشه
amirtoty
13-05-2010, 11:17
لینکش مستقیمه ، مشکلی نداره
یه جا دیگه آپ کردم
دستت درد نکنه!
Very Thanks
دانلودش کردم! :11:
---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
فکر میکنم بهترین و جدیدترین پچ برای PESEDIT باشه
که آخرین نسخه 3.2 هست
البته باید اول 3 رو دانلود کنید و بعد 3.2
حالا حتما 3 لازمه؟؟؟؟ :41:
لینک دانلود ندارین ازش؟؟؟؟
ASM Gamer
13-05-2010, 11:51
این ارور میده
سلام دوست من، باید دوتا کار بکنی 1- مطمئن شو که read only نیستن 2- روی فایل manager.exe یا config.exe رایت کلیک کن و از منو گزینه Ran as administrator رو انتخاب کن. من خودم اینطوری مشکل رو حل کردم.
Magic_Trick
13-05-2010, 13:14
سلام دوست عزیز همونطور که H.A.M.E.D جان گفتند جدید ترین پچ همون 3.2 هستش
البته پیشنهاد می کنم قبل از نصب پچ 3.2 اینگونه عمل کنید:
1. ابتدا Kitserver را Uninstall کنید و folder اون رو هم delete و فولدر پچ را از Start Menu پاک کنید(در صورت وجود).
2. official Konami Patch 1.3 را از لینک A نصب کنید .
3. بلافاصله بعد از نصب پچ 1.3 پچ 3.0 را از لینک B نصب کنید.
4. بعد از اون هم پچ 3.2 را از لینک C نصب کنید.
Link A
Link B
Link C
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.