مشاهده نسخه کامل
: نحوه عضویت در سازمان نظام مهندسی کشاورزی
با سلام به همه کشاورزان عزیز:31:
من دارای مدرک فوق دیپلم در زیر گروه کشاورزی هستم ولی گویا فقط افراد با مدرک کارشناسی می تونن عضو سازمان نظام مهندسی کشاورزی شوند چون این مطلب را در یک سایت خواندم
شرایط عضویت اعضای حقیقی در سازمان شرایط عضویت اعضای حقیقی در سازمان
مطابق قانون تاسیس سازمان تمام فارغ التحصیلان ایرانی در مقطع کارشناسی به بالا در رشته های مختلف کشاورزی و منابع طبیعی
می توانند به عضویت سازمان درآیند.
مدارک مورد نیاز عضویت :
پرداخت حق عضویت به حساب مهر ۰۱۰۰۸۷۳۱۸۲۰۰۴ سازمان نزد بانک کشاورزی شعبه میدان جمهوری قابل پرداخت در کلیه شعب استان
حق عضویت بصورت روز شمار محاسبه می گردد. برای اطلاع از میزان حق عضویت خود، با واحد ثبت نام و تمدید عضویت تماس حاصل نمایید.
مراجعه حضوری و تکمیل فرم ثبت نام
آدرس سازمان :
تهران- خیابان شهید بهشتی- خ پاکستان- کوچه شهید حافظی- پلاک ۱۹ تلفن: ۸۸۵۲۹۴۶۴ ۳ قطعه عکس ۴×۳ ۱ برگ تصویر شناسنامه به همراه اصل آن ۱ برگ تصویر(برابر اصل شده) مدرک تحصیلی یا گواهی موقت بهمراه اصل مدرک برای تطبیق
ایا این مورد حقیقت داره؟؟؟
یعنی منم با مدرک فوق دیپلم میتونم عضو بشم؟؟؟
کسی اطلاعات کاملی در این زمینه داره؟؟ اصلا کسی در اینجا عضو این سازمان هست؟؟؟
البته در یک قسمت دیگر هم من این سوال را کردم ولی کسی جواب نداد مدیران اگر می خواهید یکی را حذف کنید ان را حذف کنید نه این را.
سلام آقای....
شماکه اطلاعاتتون کامله چه جوابی میخواید؟من 3ساله که عضوم تنها کاری که میکنم اینه که سال به سال برم کارتمو تمدید کنم!!!!!شما به سازمان نظام مهندسی استانتون مراجعه کنید یا نه زنگ بزنید در مورد مدرکتون سوال کنید دقیقا اطلاع ندارم که فوق دیپلم میتونه عضو شه یا نه.ایشالا که بشه
یعنی منم با مدرک فوق دیپلم میتونم عضو بشم؟؟؟
مطابق قانون تاسیس سازمان تمام فارغ التحصیلان ایرانی در مقطع کارشناسی به بالا در رشته های مختلف کشاورزی و منابع طبیعی می توانند به عضویت سازمان درآیند.
اما باز یه سر به سازمان بزنین ..ممکنه قبول کنن
بله خاب متاسفانه حدااقل مدرک باید لیسانس باشه و طبق سوالی از جهاد کشاورزی شهرمان کردم با مدرک فوق دیپلم نمیشه:37::37::37:
البته من نمیدونم اصلا این نظام کشاورزی به چه درد میخوره و صرفا برای یک جایی که میخاستم ثبت نام کنم گفتن باید عضو این سازمان باشی:41:
حالا اصلا چه مزیتی داره عضویت در این نظام مهندسی کشاورزی افرادی که عضوند چه بهره ای ازش بردن؟؟؟ لطفا جواب بدن
click_dez
22-10-2009, 19:59
یکیش اینه که اگه بخوای adsl بیشتر از 128 بگیری، میری مجوزت رو از اونجا میگیری :دی :دی
یکیش اینه که اگه بخوای adsl بیشتر از 128 بگیری، میری مجوزت رو از اونجا میگیری :دی :دی
واقعا؟:31: باید کدوم بخش مراجعه کنیم و چه درخواستی بدیم دقیقا؟:20::31:
واقعا چه ربطى داره أكثر اى اس پي ها كه 256 ميدن بدون مجوز جريان چيه؟
شـیـفــو
05-11-2009, 18:33
روزانه حق عضویت میگیرن ؟
چقدره اونوقت ؟
چه امکاناتی میدن ؟
وام میدن ؟ کلاس میذارن ؟ کوپن کود میدن ؟ چی میشه اونوقت ؟
روزانه که نه اما سالانه یه حق عضویتی میگیرن
بستگی به مدرک (لیسانس/فوق لیسانس/دکترا) مباغش فرق میکنه ..فکنم از 8 تومن باشه
چه امکاناتی میدن ؟
وام میدن ؟ کلاس میذارن ؟ کوپن کود میدن ؟ چی میشه اونوقت ؟
دقیقا همه ی اینایی که گفتی رو میدن:دی
شـیـفــو
06-11-2009, 04:07
خوب من الان دانشجوی فوق لیسانس هستم
حالا از من ماهی چقدر میگیرن و کلاس داره برای دکترا ؟
بعد دیگه چه استفاده ای داره
راستی این نظام مهندسی که قرار بود به ما هم بدم حقیقت داره و شماره میدن اون شرایطش چیه ؟ هزینش چقدره ؟
خوب من الان دانشجوی فوق لیسانس هستم
حالا از من ماهی چقدر میگیرنشما تا وقتی مدرک فوق لیسانستون رو نگرفتین باید همون هزینه ی لیسانس رو بپردازین که دقیقا یادم نیست چقدره فک کنم 8 تومن بود
راستی این نظام مهندسی که قرار بود به ما هم بدم حقیقت داره و شماره میدن اون شرایطش چیه ؟ هزینش چقدره ؟ ببینین هر کی که عضو سازمان نظام مهندسی میشه طبیعتا یه پرونده واسش درس میشه
واسش شماره نظام مهندسی از طرف سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی رد میشه
بعد برنامه زیاد داشتن تا جاییکه من یادمه یه سری حرفها هم در مورد رتبه بندی و بعدها برای پروانه اشتغال و حتی اجازه ی تابلو زدن و ...
تابلو مثلا برای کسانی که میخوان کلینیک گل و گیاه بزنن ..
من پیشنهاد میکنم حتما یه سر به سازمان نظام مهندسی بزنین ..بی فایده نیست.ضرری هم نداره
V E S T A
15-12-2012, 14:02
سلام
حق عضویت تو نظام مهندسی چقدر هست ؟ (برای کارشناسی و کارشناسی ارشد) تو سایتش زده 9 تومن کارشناسی 18 تومن ارشد ثبت نام هم 12 تومن ولی زنگ زدم میگه کلا 26 تومن (با هزینه ثبت نام) کسانی که سال 91 ثبت نام کردن چقدر واریز کردن ؟
همراه اول
15-12-2012, 18:27
چه جالب من نمیدونستم کشاورزی هم نظام مهندسی داره :n29:
من رفتم اینترنتی عضو شدم اما هنوز به مرحله ی بررسی نرسیده یعنی مرحله ی بررسیش روش علامت سوال خورده حالا باید برم سازمان یا وایسم این مرحله بررسی تیک سبز رنگ بخوره تا مدارکم را برای تطبیق ببرم؟ دوستان کسی در این زمینه اطلاعی داره؟
V E S T A
18-01-2014, 19:08
من رفتم اینترنتی عضو شدم اما هنوز به مرحله ی بررسی نرسیده یعنی مرحله ی بررسیش روش علامت سوال خورده حالا باید برم سازمان یا وایسم این مرحله بررسی تیک سبز رنگ بخوره تا مدارکم را برای تطبیق ببرم؟ دوستان کسی در این زمینه اطلاعی داره؟
بهتره برین سازمان.. ثبت نام اولیه که اینترنتی هست ولی برای بقیه مراحل باید برین سازمان تا براتون شماره نظام مهندسی و کارت صادر بشه.
بهتره برین سازمان.. ثبت نام اولیه که اینترنتی هست ولی برای بقیه مراحل باید برین سازمان تا براتون شماره نظام مهندسی و کارت صادر بشه.
ممنون از پاسختون اما نمیدونم باید برم خیابان پاکستان یا این آدرس، بلوار کشاورز – خیابان برادران شهید عبداله زاده – کوچه شهید شهرستمی ؟
V E S T A
18-01-2014, 19:37
ممنون از پاسختون اما نمیدونم باید برم خیابان پاکستان یا این آدرس، بلوار کشاورز – خیابان برادران شهید عبداله زاده – کوچه شهید شهرستمی ؟
باید برین خیابان پاکستان کوجه حافظی اگر اشتباه نکنم..
V E S T A
18-01-2014, 22:38
اینطور که دوستان گفتن بلوار کشاورز هم میتونید مراجعه کنید (اگر شهرستان ساکن هستین به بلوار کشاورز مراجعه کنید) ولی اگر تهران ساکن هستین به خیابون پاکستان که نظام مهندسی و منابع طبیعی استان تهران هست مراجعه کنید..
منم میخام عضو بشم کارشناسی دارم.. قدم اول چیه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.