مشاهده نسخه کامل
: پریدن کل اطلاعات هارد؟
oranoos_92
07-10-2009, 10:19
با سلام دوستان من دو تا هارد داشتم
یه ویسندوز سون رو یکیش نصب کردم اومدم بالا رفتم تو پارتیشن منیجر ویندوز یه پیغام داد یادم نیست چی بود اوکی کردم یه تیک mbr داشت خلاصه ویندوز را ریست کردم هارد دومم کلا رفت انگار تازه هارد ار خریده باشم کل 500 گیگ هارد را میزنه
unallocated
چیکار کنم حالا کلی فیلم و ... داشتم روش دست فعلا بهش نزدم
ممنون میشم راهنمایی کنید
یه سری در اثر رفتن برق همچین اتفاقی برام افتاد یعنی هارد مثل روز اولش شد. با برنامه Partition Disk Table درستش کردم. عین اطلاعات و پارتیشنها در کمتر از یک دقیقه برگشت.
کار باهاش خیلی راحته، خودت می فهمی اینم لینکش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
amd>intel
07-10-2009, 10:53
با این برنامه امتحان کنید
Partition Recovery Bootable CD 3.5
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
kourosh_sos
07-10-2009, 11:31
دوست عزیز شما گفتی که تو اون پنجره MBR همون Master Boot Record بودش من فکر میکنم این قسمت هاردت پریده شما میتونی از طریق CD Win XP این قسمت رو Repair کنی فعلا دست بهش نزن تا آموزشش رو برات آپ کنم
oranoos_92
07-10-2009, 21:00
با تشکر از همگی با نرم افزار
Partition Disk Table
که دوستمون در پست دوم معرفی نمودن مشکل براحتی حل شد و همه هارد و پارتیشن ها برگشت
سپاس از دوستان
kourosh_sos
07-10-2009, 23:16
خوشحالم که مشکلت حل شد من شخصا با Partition Disk Table کار نکردم میشه بگی هاردت که اطلاعاتش پرید فایل سیستمش چی بوده ؟ آیا مستر بوده یا اسلاو و اینکه با Partition Disk Table چطوری برش گردوندی ؟
oranoos_92
08-10-2009, 12:48
خوشحالم که مشکلت حل شد من شخصا با Partition Disk Table کار نکردم میشه بگی هاردت که اطلاعاتش پرید فایل سیستمش چی بوده ؟ آیا مستر بوده یا اسلاو و اینکه با Partition Disk Table چطوری برش گردوندی ؟
والا اینهاش را نمیدونم ولی رو هر کدوم از پارتیشن ها تو برنامه کلیک کردم طریقه درست شدن هم نمیدونم فقط هر چی دکه بود زدم و یه ریست شد سیستم و همه پارتیسن ها برگشت
kourosh_sos
08-10-2009, 18:06
شما که گفتی کل هاردت پریده چطوری از طریق هارد سالم رو پارتیشن های هارد صدمه دیده رایت کلیک کردی مگه درایوهای هاردت که پریده بود تو MyComputer بودش؟
p_samimi
25-10-2009, 01:28
این دوستمون دل شیر داره هر چی دکمه هست میزنه.
ما یک موقع این مشکل واسمون پیش بیاد دست و پامون میلرزه یک کلیک کنیم
در هر صورت موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.