مشاهده نسخه کامل
: کمک در نصب sql server 2005
palmary girl
05-10-2009, 18:06
سلام
من یک مشکلی در مورد نصب sql server 2005 داشتم موقع نصب هشدار میده که سیستم عامل شما اون رو support نمیکنه و sql data base service نصب نمیشه :41:ممنون میشم راهنماییم کنید در ضمن سیستم عاملم ویندوز xp است
سلام
خیلی وقت استXP نداشتم ولی یادم می آید که همه یا بعضی از نسخه های SQLServer2005 حداقل روی XP-SP2 نصب میشدند.
اگر شرایط نصب Vista و Win7 را ندارید، پیشنهاد میکنم حداقل XP-SP3 را تهیه و نصب کنید.
(البته SQLServer2008 هم مدتها است که عرضه شده.)
موفق باشید.
palmary girl
06-10-2009, 18:00
یعنی اگر ویندوز ویستا یا sql server 2008 نصب کنم مشکل حل میشود؟
کدام نسخه sql server 2008 باید نصب کنم؟
mahdi7610
07-10-2009, 16:27
یا مشکل از ویندوزی هست که نصب کردید .
یا از برنامه sql sarver که دارید نصب میکنید .
احتمال زیاد مشکل از ویندوزتون باشه . چون sql 2005 با ویندوز xp سرویس پک 2 مشکلی نداره .
سلام
یعنی اگر ویندوز ویستا یا sql server 2008 نصب کنم مشکل حل میشود؟
این کلمه "یا" که اورده اید گمانم صحیح و برقرار نباشد !
منظورم ان است که اگر SQLServer2005 روی کمتر از XP-SP2 نصب نشود، حتماً SQLServer2008 هم زیر XP-SP3 نصب نخواهد شد.
درصورت امکان و اگر رایانه تان جواب میدهد، پیشنهاد میکنم به Vista-SP2 یا Win7 مهاجرت کنید، چون بالاخره باید این کار را انجام دهید ...
XP که تا 50 سال آینده دوام نمی آورد ! پس بهتر است خودتان و برنامه هایتان را با نسخه های جدید و به روز تر مچ کنید.
اگر هم که SQLServer2008-SP1 به جای SQLServer2005 نسب کنید که دیگر نور الی نور خواهد شد !!!!
=====
همانطور که در پست دوم گفتم، اگر هم بهر دلیلی نمیتوانید یا نمیخواهید Vista و Win7 نصب کنید، پیشنهاد میکنم حداقل XP-SP3 را نصب کنید.
اگر CD خوب و دستکاری نشده ای از XP-SP3 پیدا کنید، هم با XP ای که الآن دارید تفاوتی ندارد و هم حتماً SQLServer2005 روی ان نصب خواهد شد.
(اتفاقاً این بحث عدم نصب فقط مختص SQLServer نیست، مثلاً کل مجموعه Adobe CS4 هم زیر XP-SP3 نصب نمیشود.)
کدام نسخه sql server 2008 باید نصب کنم؟
هر کدام را نیاز دارید !
ما در ایران چون معمولاً نمیخواهیم پول دهیم، بهترینم و کاملترین نسخه و گل سرسبدش را نصب میکنیم !!! :31::21:
که این یعنی Developer Edition و Enterprise Edition
تاپیک مرتبط:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.