ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سه ماه دیگر، تهرانی ها با 2 مگابیت در ثانیه به اینترنت وصل می شوند

'POP'
09-03-2006, 05:14
بابک ارشد، مسئول طرح شبکه WI-Max در جمع خبرنگاران گفت: "اولین شبکه WI-Max ‬که هم اکنون در حال نصب است، اردیبهشت ماه سال 85 ‬راه اندازی خواهد شد. در این شبکه بدون دید مستقیم در ‪ 10‬سایت که نقاط دسترسی هستند نصب می‌گردد و هر کدام تا ‪ 220‬مشتری را به صورت همزمان سرویس داده و تا ‪ 48‬مگابیت در ثانیه امکان انتقال داده را فراهم می‌کنند."

با توجه به اینکه مودم‌های مشتریان نیز تا ‪ 20‬مگابیت در ثانیه پهنای باند را در این شبکه پشتیبانی می‌کنند، ارائه اینترنت پرسرعت، ‪Voice ،VPN ،Video Over IP‬ ‪ Over IP‬از جمله مهمترین خدمات این سیستم خواهد بود.

این شبکه در مرحله اول دارای یک گیگابیت پهنای باند می‌باشد و به پنج هزار مشترک در سراسر تهران سرویس ارائه خواهد کرد و همچنین قرار است تا اواخر سال ‪ 85‬سیستم موبایل WI-Max نیز راه اندازی شود که در این سیستم به کاربران امکان استفاده از اینترنت پرسرعت و با کیفیت بالا را بر روی لپ تاپ ها در تمامی سطح شهر تهران را خواهد داد.

وی اهمیت اینترنت پرسرعت در کشور را افزایش مستمر و روزانه حجم و محتوای فضای اینترنت، افزایش درخواستهای الکترونیکی بر روی شبکه جهانی اینترنت شامل آموزش الکترونیکی، بانکداری الکترونیکی، تجارت الکترونیکی اعلام کرد و گفت: "ما در کشوری زندگی می‌کنیم که حداکثر بودجه ماهانه یک خانوار برای استفاده از اینترنت از ‪ 20‬تا ‪ 30‬هزار تومان بیشتر نمی‌شود پس اینترنتی باید ارائه دهیم که قیمت پایینی داشته باشد و در حال حاضر بزرگترین مشکلات برای ارایه سرویس اینترنت پر سرعت در کشور، آماده نبودن برخی زیرساختها مانند زیرساخت انتقال داده (دیتا) در داخل و بین شهرها، نبود امکانات کافی از قبیل فضای مناسب، کابل‌های مسی مورد نیاز در برخی مناطق می باشد که دولت مشغول برطرف کردن این موانع پیش روی بخش خصوصی است."

همچنین مساله و مشکل مهم برای تمام ‪PAP‬ها (شرکت‌های ارایه دهنده خدمات اینترنت پر سرعت) نصب، راه اندازی و حتی فروش پورت‌ها نیست بلکه پشتیبانی از سیستم‌های خود است بطوریکه پشتیبانی نیاز به نیروی انسانی کارآمد، سیستم‌های نرم افزاری مدیریت شبکه و حمایت از شبکه و مشتری یکپارچه دارد و دولت چنانچه می‌خواهد علاوه بر مساله اینترنت، بخش ‪ICT‬ کشور دچار پیشرفت و تحول شود باید پشتیبانی بیشتری از این بخش داشته باشد و در وهله اول مردم و سرمایه‌گذاران را بیشتر از گذشته تشویق و ترغیب به سرمایه‌گذاری در این بخش کند و با کاهش مالیات‌ها و اعطای وام‌های بلند مدت ارزان زمینه رشد و شکوفایی این بخش را ایجاد کند.

مسوول طرح شبکه WI-Max اینترنت پر سرعت در ادامه تاکید کرد: "ما باید تلاش کنیم تا آنجا که می‌توانیم تکنولوژی بوجود آوریم، چرا که وابستگی کشور از نظر تکنولوژی به خصوص در صنعت آی تی به جهان بیرون، در آینده برای کشور بسیار ضرر دارد و نباید از صنعت ‪ IT‬فقط بعنوان استفاده از تکنولوژی‌های روز یاد کرد بلکه کشور باید به سمت تولید تکنولوژی‌های ‪ IT‬و ‪ ICT‬حرکت کند."

وی در پاسخ به اینکه تعامل بخش خصوصی و دولتی در زمینه ‪ IT‬چگونه است، بیان کرد: "نگاه مدیریت جدید وزارت ‪ ICT‬و شرکت مخابرات به بخش خصوصی بسیار مثبت است، بطوریکه در یکی از بخشنامه‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات آمده است که تا پایان سال 85 دیگر شرکتهای مخابرات در شهرهای بزرگ کشور، اجازه ارائه خدمات اینترنت پر سرعت ندارند تا بخش خصوصی در بازار حضوری چشم گیر تر داشته باشد."
;)
winbeta.net

Mani_Borna
09-03-2006, 05:40
من كه نوشته رو بهم ريخته ميبينم بقيه هم همينطورند؟

Y.O.U.S.E.F.P.3.0
09-03-2006, 05:49
نه ماني عزيز نوشته هابه هم ريخته نيست

خيلي نامردن همش اول تهرانيها :sad:

متشكرم
يوسف

EhsanHF
09-03-2006, 06:18
یوسف جان . خودت رو ناراحت نکن . متاسفانه همیشه همینطور بوده و هست .

MaFia
09-03-2006, 06:42
طبق مقاله و توضيحاتي كه مدير داتك داده
به نظر نمي ياد اين سيستم براي مصارف خانگي با صرفه باشه از نظر هزينه
پس فقط بايد حسرت .....

babali
09-03-2006, 13:41
اين همون وايرلس داتكه كه من هم دارم استفاده ميكنم و فعلا در حد فاجعه ست.
در ساعات اداري كند و اعصاب خوردكن و ماهي 42300 تومن.

babali
09-03-2006, 13:42
يادم رفت اسمش هم سرويس 32/128 است!؟

'POP'
09-03-2006, 13:56
اين همون وايرلس داتكه كه من هم دارم استفاده ميكنم و فعلا در حد فاجعه ست.
در ساعات اداري كند و اعصاب خوردكن و ماهي 42300 تومن.
نه آقا ، WiMax يك سيستم بيسيم كاملا جديد در سطح دنياست و با وايرلس مورد نظر شما فقط شايد در حد اسم شباهت داشته باشه.
مطالعه كنيد:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
;)

Master
09-03-2006, 14:27
سلام اقا یون کسی نمی دونه این لامصب کی به بابل میر سه ؟ نا سلا متی دومین مرکز مخابراتی ایرانه ....(4 تا استان رو پوشش می ده .)اینجا بچه ها ای دی اس ال دارن ولی قیمتش بالاست من که پول ندارم ماهی 50 60 تومن بدم . وقتی اینترنت پر سر عت رایگان اومد مارم خبر کنید و البته اگه تا اونوقت زنده بودیم .

Amir_P30
09-03-2006, 15:26
اين تيتر رو 2 سال پيش توي هفته نامه عصر ازتباط ديدم !!

عجب روز گاري شده ! اين اينترنت هم شده يه آرزو !

كي ميخواد پر سرعت بشه خدا داند!

digitalbass
09-03-2006, 15:59
ایران از نظر پهنای باند ورودی به کشور افتضا هست .شما ببینید کشور به یک کابل که از امارات میاد وصل هست . این یک ارزو هست واسه همه. بدشم میخوان قد خون باباشون خدمات ارائه کنن . من َadslدارم بد نیست ولی Adsl هم نیست.

Lovelyman
09-03-2006, 16:14
با امير جان 100% موافقم ما كه پير شديم شما جوونا بايد استفاده كنين:happy:

Masy
09-03-2006, 23:02
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amirali18
09-03-2006, 23:13
خيلي نامردن همش اول تهرانيها :sad:

ای بابا! دلت خوشه ها!!! والا ما که تهرانيم هنوز هيچی از اين اينترنت به قول خودشون "پر سرعت" نديديم!!!!
منطقه ما هنوز تحت پوشش شبکه نيست!!! زنگ زدم پرسيدم گفتن سال ديگه وصل ميشه!!! :sad: :sad:

*NashenaS*
09-03-2006, 23:21
داش مسي ... مال من بيشتره... :tongue:

مجید فینا
09-03-2006, 23:22
منم از وایرلس داتک استفاده میکنم
به قول رفیقم چنگی بدل نمیزنه و فقط دارن پول میگیرن در ضمن اگه 2 روز دیرتر پول شارژ ندی زنگ میزنن و تهدید میکنن که از پول 100 تومنی که امانت دستمونه برداشت میکنیم و خودمونی دیگه دیر کرد میگیرن
تازه این داتکه اگه دولتی باشه فکر کنم حکم جلب هم میگیرن

*NashenaS*
09-03-2006, 23:23
اقا شرمنده اين 2 بار اومده انگار... حذف هم كه نميشه كرد..! :blush:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

RONN!E
09-03-2006, 23:36
بابا شما دوتا جیگرمو کباب کردین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Masy
10-03-2006, 01:00
داش مسي ... مال من بيشتره... :tongue:

چاکریم داشی! ما که از اولش هم کوچیکت بودیم :happy:

بابا شما دوتا جیگرمو کباب کردین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایشالا ایران هم یه دویست ساله دیگه سرعت اینترنتش میره بالا... :laughing:

Masy
10-03-2006, 01:30

babali
10-03-2006, 22:34
نه آقا ، WiMax يك سيستم بيسيم كاملا جديد در سطح دنياست و با وايرلس مورد نظر شما فقط شايد در حد اسم شباهت داشته باشه.
مطالعه كنيد:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
;)

ولي 6 ماهي هست در حد تست داتك اين سرويس داده