ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پریدن 50 گیگابایت از هاردم؟

aaaammmm87
04-10-2009, 17:26
سلام
هارد به هارد کردم بعد از هارد به هارد کردن سیستم رو خاموش نکردم و کابل دیتا و برق رو از هاردم جدا کردم بعدش که با هارد اومدم بالا کل درایو هام بجز درایو c پریده بود و ویندوز هم بالا نمیاومد خلاصه تونستم درایو ویندوز رو درست کنم ( فرمتش ناشناخته شده بود ) ولی حالا بقیه درایو ها م پریده و با پارتیشن بندی هم فقط و فقط تونستم 30 گیگا بایت هارد رو پارتیشن بندی کنم و 50 تای باقی مانده رو نمیتونم (یعنی اصلا وجود نداره که بتون مپارتیشن بندی کنم ) با ویندوز Xp امتحان کردم نشد با fdisk هم نشد و با پارتیشن میجیک هم درست نشد ؟ حالا به نظر شما من چکار کنم ؟

tohidkh
04-10-2009, 21:44
سلام
هارد به هارد کردم بعد از هارد به هارد کردن سیستم رو خاموش نکردم و کابل دیتا و برق رو از هاردم جدا کردم بعدش که با هارد اومدم بالا کل درایو هام بجز درایو c پریده بود و ویندوز هم بالا نمیاومد خلاصه تونستم درایو ویندوز رو درست کنم ( فرمتش ناشناخته شده بود ) ولی حالا بقیه درایو ها م پریده و با پارتیشن بندی هم فقط و فقط تونستم 30 گیگا بایت هارد رو پارتیشن بندی کنم و 50 تای باقی مانده رو نمیتونم (یعنی اصلا وجود نداره که بتون مپارتیشن بندی کنم ) با ویندوز Xp امتحان کردم نشد با fdisk هم نشد و با پارتیشن میجیک هم درست نشد ؟ حالا به نظر شما من چکار کنم ؟

سلام.

با برنامه Maxblast که مال کمپانی Maxtor هست (کمپانی Seagate و Maxtor با همند) سیستمت رو بوت کن ببین اونجا حجم هارد رو میشناسه یا نه. (البته فکر نکنم پارتیشن های قبلی رو بیاره چون زدی داغونشون کردی ولی باید خود هارد رو بشناسه. فضای باقیمانده هاردت هم برمیگرده....)

اگه شناخت که تو گزینه هاش Full Zero داره اون رو انتخاب کن فقط حواست باشه خیلی طول میکشه، شاید 12 ساعت یا بیشتر. اصلا کنسل نکن.

اگر هم نشناخت همین جا بگو تا چاره ای دیگه بگم واسش.... (اگه نشه باید فریمور هارد رو آپدیت کنی)

موفق باشی :11:

سکوت مطلق
04-10-2009, 22:04
با اجازه آقا توحید

اگه برنامه مکس بلاست رو پیدا نکردی سی دی هارن hiren همه جا پیدا میشه توش نرم افزار همه هارد دیسکها هست اونجا میتونی این نرم افزار رو پیدا کنی

در ضمن اول کویک زرو امتحان کن اگه هاردت درست نشد فول زرو بزن چون خیلی طول میکشه

golmohammadi
06-10-2009, 21:27
من چندين بار اينكارو كردم ولي اتفاقي نيفتاده
احتمالا در حال كپي اينكارو كردي
بعدشم اول كابل ديتا بعد برق بايستي قطع ميشد
حتي موقعي كه ويندوز بالاست ميشه هارد را بدون خاموش كردن سيستم وصل كرد
اما هيچيك از اين كارها را براي افراد غير حرفه اي توصيه نميكنم
يه كاري اگه بتوني بكني خوب ميشه
برنامه پارتيشن مجيك را باز كن و يك عكس از هاردت اينجا بزار

p_samimi
09-10-2009, 15:15
احتمالا MBR بدجوری قاطی کرده .
از Acronis استفاده کن.
.
در ضمن نشد از برنامه Powermax استفاده کن .

aaaammmm87
12-10-2009, 09:54
سلام به همگی؟
مستر و اسلیو هاردو تغییر دادم هاردم درست شد ولی کل اطلاعاتم دگه پرید؟

p_samimi
12-10-2009, 12:17
جالبه!!
چه ربطی به مستر اسلیو داشت این مشکل که این جوری حل شد!!!
در هر صورت یک تلاش برای بازیابی اطلاعات با نرم افزار Getdataback بکنی بد نیست.

tohidkh
12-10-2009, 12:31
سلام به همگی؟
مستر و اسلیو هاردو تغییر دادم هاردم درست شد ولی کل اطلاعاتم دگه پرید؟

جالبه!!
چه ربطی به مستر اسلیو داشت این مشکل که این جوری حل شد!!!
در هر صورت یک تلاش برای بازیابی اطلاعات با نرم افزار Getdataback بکنی بد نیست.
:18::18::18:
ای بابا!!!
نگو این حرفو که انوقت فکر میکنم خازن هاردت نیاز به دشارژ داشت.

عجباااا.

خب مشکل رو درست حسابی توضیح بدی اینطوری نمیشه.....

برای دشارژ کافیه که با یه پیچ گوشتی یا هر رسانای دیگه ای به مدت خیلی خیلی کوتاه (مثل نیم ثانیه) Slave رو Master رو به هم وصل کنید.

الان میخوای چیکار کنی؟

پارتیشن بندی کردی دیگه....... باید ریکاوری کنی....

در این مورد Get Data Back به دردت میخوره

p_samimi
14-10-2009, 00:15
:18::18::18:
ای بابا!!!
نگو این حرفو که انوقت فکر میکنم خازن هاردت نیاز به دشارژ داشت.

برای دشارژ کافیه که با یه پیچ گوشتی یا هر رسانای دیگه ای به مدت خیلی خیلی کوتاه (مثل نیم ثانیه) Slave رو Master رو به هم وصل کنید.

این رو نشنیده بودم . چه جالب .میشه یکم توضیح بیشتر بدین.
در چه مواقعی این مشکل پیش میاد ؟
و در مورد وصل کردن یعنی 2 زوج مستر رو به 2 زوج اسلیو وصل کنیم؟