PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اين چيه ؟klwtblfs.exe

light
04-10-2009, 16:29
از وقتي كسپراسكاي آنتي ويروس 2010 رو از دوستم گرفتم اين فايل توي Processec من مياد

ويندوز هم عوض ميكنم باز مياد
احساس ميكنم همه چي رو داره خراب ميكنه و ايراد ميگيره ، سرعت اينترنتم هم فكر كنم از باشه

كسي اطلاعاتي داره كه اين چيه و چجوري ميشه از بين برد بهم بگه

saeed774
04-10-2009, 20:04
مربوط به فایل کمکی کسپر هست :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

RezaTaghizadeh
09-10-2009, 00:30
از وقتي كسپراسكاي آنتي ويروس 2010 رو از دوستم گرفتم اين فايل توي Processec من مياد

ويندوز هم عوض ميكنم باز مياد
احساس ميكنم همه چي رو داره خراب ميكنه و ايراد ميگيره ، سرعت اينترنتم هم فكر كنم از باشه

كسي اطلاعاتي داره كه اين چيه و چجوري ميشه از بين برد بهم بگه
سلام.
خوب کاری کردی یه چنین نرم افزار فوق العاده ای رو نصب کردی وووووووووووولی در رابطه با اینکه همه چیز رو خراب می کنه نه؟؟؟ اولاً اون فایلی که گفتی یه فایل سیستمی Kaspersky هستش که باید توی پروسه باشه و دوم اینکه نرم افزارهایی رو که ایراد می گیره با گرینه Make Trusted به لیست مورد اطمینان برنامه اضافه کن تا دیگه واست ایراد نگیره. Kaspersky اون چنان تاثیری روی سرعت اینترنت نداره فقط بعضی از سایت های مشکوک رو بسته به تنظیماتی که انجام دادی فیلتر می کنه؟؟!!
موفق باشی.

saeed774
09-10-2009, 14:08

من موقعی که کسپر نصب میکنم میزان هوش مصنوعی اسکن صفحات وب رو روی Low قرار میدم در این شرایط تاثیر خیلی کمی روی نت میذاره .
فایروال کسپر جز بهترین فایروال های شناخته شده هست که با توجه با عملکرد نرم افزارهای نصب شده در اینترنت یا ویندوز تصمیم میگیره .
در هنگام نصب اگه حالت Automatic رو انتخاب کرده باشین همه این به اصطلاح گیر دادن ها فقط دفعه اول اجرا نمایش داده خواهند شد ولی اگه از Interactive استفاده کرده باشین باید هر دفعه خودتون برای عملکرد نرم افزار تصمیم بگیرین .

البته تنظیمات همه این موارد داخل Setting هست که میتونی تغییر بدی ولی من فعلا کسپر نصبی ندارم تا راهنمایی کنم . میتونی به تاپیک زیر بری :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید