مشاهده نسخه کامل
: اموزش ++ visual c
سلام
من دانشجوی رشته نرم افزار هستم و هنوز اول کارم .:31:یکی از واحدهای درسیمون ++c هستش .
راستش من اصلا با محیط های برنامه نویسی اشنایی ندارم مثلا ++ visual c رو نصب کردم ولی نمی دونم چه جوری استفاده کنم یعنی تا حالا از این ها استفاده نکردم و روی کاغذ می نوشتم :31: حالا می خواستم بپرسم که اموزشی هست که محیط ++ visual c رو اموزش بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون:11:
ali zi zeperto
04-10-2009, 15:15
سلام
من دانشجوی رشته نرم افزار هستم و هنوز اول کارم .:31:یکی از واحدهای درسیمون ++c هستش .
راستش من اصلا با محیط های برنامه نویسی اشنایی ندارم مثلا ++ visual c رو نصب کردم ولی نمی دونم چه جوری استفاده کنم یعنی تا حالا از این ها استفاده نکردم و روی کاغذ می نوشتم :31: حالا می خواستم بپرسم که اموزشی هست که محیط ++ visual c رو اموزش بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون:11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _0_00_00.jpg
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sin2x=2sinxcosx
04-10-2009, 16:38
فصل اول اين کتابي که دوستمون معرفي کردن به صورت اجمالي اين نکات رو ياد مي ده .
ممنون
ولی اینکه انگلیسیه .فارسیشو کسی سراغ نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
sin2x=2sinxcosx
07-10-2009, 12:17
من قبلا ها يه آموزش براي محيط ويژوال استاديو گذاشته بودم . البته خيلي خيلي خلاصه ولي نسبتا کامل . باز اگه سوالي داشتين مطرح کنين همين جا .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
omidsalmani
11-11-2009, 00:26
سلام دوست عزیز چرا از کتاب دیتل اند دیتل استفاده نمی کنی متاب معروف و خوبی هم هستس بازم میل خودته یه تحقیقی در موردش بکن بعد تصمیم یگیر
راستی به فارسی هم ترجمه شده مثله انگلیسیش نیست اما با این حال اوله (به نظره من):10:
اگه اول کاری که مثل خودمی ... فکر کنم تو هم پروژه های تحت Console مینویسی فعلا.
منم با Visual C++ کار میکنم ... همچین سخت هم نیست که نیاز به دانلود و کتاب و اینجور چیزا داشته باشه.
البته منظورم ساخت پروژه های کنسوله.
سوالاتت رو تو همین انجمن بپرس بروبچ جواب میدن :31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.