ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلاهبرداری سازگار از خریداران ایسر -به کمک کسانی که 5738خریدن نیاز دارم

mojtaba_mo
03-10-2009, 23:57
کسانی که نوت بوک ایسر 5738z یا 5738zg را تا حدود یک یا دو ماه پیش خریداری کردند میدونند که این نوت بوک ها دارای رم ddrIII با باس 1066 هستند. و سازگار هم در سایت خودش این مشخصات را وارد کرده بود.
اما چند هفته پیش موجودی این نوت بوک ها تمام شد و سازگار حجم زیادی را مجددا وارد کرد اما این بار مشخصات نوت بوک ها تغییر کرده بود و با رم ddrII باس 677 ارایه میشدند.
سازگار این مطلب را به مشتری ها اطلاع نداد (شاید خودش هم خبر نداشت) و خیلی ها مثل من با فرض اینکه نوت بوک مشخصات ادعا شده را داره، اون رو خریدیم. با توجه به اینکه روی جعبه مشخصات جزیی رم نوشته نشده، من بعد حدود یک هفته با نرم افزار اون رو چک کردم و متوجه متفاوت بودن رم با مشخصات ادعایی شدم. وقتی به سایت سازگار سر زدم متوجه شدم که اونها هم (یک یا دو روز قبل از من) متوجه این موضوع شدند و اطلاعات رو تغییر دادن و کاهش قیمتی حدود 4 یا 5 هزار تومان اعمال کردند

خلاصه اینکه من بارها تماس گرفتم و پیگیری کردم، اول کارشناسای خودشون هم تعجب کردند و گفتن ddrIII باید باشه، بعدا گفتند اشتباه چاپی بوده تو سایت!!! و آخر هم که دیدن ما راضی نمیشیم میگن اصلا چنین چیزی نبوده و ما هیچ وقت نگفتیم رم DDRIII داره!!!!!!!!!
حالا من از کسانی که این لپ تاپ رو با رم DDRIII و از سازگار خریدند خواهش میکنم به من اطلاع بدند تا با کمک اونها بتونیم این مسئله رو پیگیری کنیم که دیگه یک شرکت معتبر! مثل سازگار فکر نکنه با یکسری ابله طرفه و بخواد بپیچونه
ممنون

Pami
04-10-2009, 00:07
اين مطلب قبلا در انجمن مطرح شده بود و دليلش هم استقبال بسيار زياد از اين مدل هست و سازگار اينطوري سود بيشتري ميبره با فروش اينها

متاسفانه ما اينجا كار خاصي نميتونيم انجام بديم و بهتره خودتون ببريد سازگار و اونجا مطرح كنيد تا به مشكلتون رسيدگي بشه

THE AGE
04-10-2009, 00:53
دوست عزیز کسی زورش به سازگار نمیرسه ... اگر دقت کنی توی سایت هاشون می نویستند : احتمال هرگونه غلط املایی وجود دارد !

پس نمیشه توی سایت مدرکی جمع کرد

behjooei
04-10-2009, 08:58
من هم DDR2 گرفتم و خيلي حالم گرفته شد. بتازگي فهميدم كه مانيتور هم برخلاف ادعاي اين شركت ديگه LED نيست و فقط LCD است. روي برچسب لپ تاپ هم نوشته HD LCD Monitor ولي قديمي ها HD LED LCD Monitor نوشته بود. كه اين مورد خيلي خيلي بيشتر باعث ناراحتي من شد. لعنت به هرچي دزد و نامرده!!

mojtaba_mo
04-10-2009, 09:05
دوستان من این مسئله را از یک مجرای قانونی که سازگار مجبوره ازش تبعیت کنه پیگیری کردم.
الان مشکل فقط اینه که سازگار زده زیر حرفش و میگه ما هیچ وقت دی دی آر 3 نفروخیم.
حالا به من گفتن اگر کسی را میشناسید که چنین لپ تاپی از سازگار خریده، اطلاع بدین تا از این طریق بتونیم متهمش کنیم.
تنها چیزی که نیاز دارم اینه که دوستانی که این لپ تاپ رو دارن لطف کنند و از فاکتور و مشخصات دستگاه عکس به من بدن. همین

H@mid-Vista
04-10-2009, 10:12
من خودم ايسر 5738 زد قديم دارم رمش هم 1066 هست:18:
تا اوايل مرداد ماه هر چي مدل ايسر 5738 و 4736 بود همه رم 1066 و باس بالا بودند.
طوريكه همه جذب اين قابليت استثنايي ايسر شده بودند كه روي نوت بوك 500 تومني رم 1066 هست.
من خودم به همين دليل خريدم.
اما بعدها به دليل درخواست ايسر يك كانفيك ساده بسته شده واسه ايران و گرنه همين الان در بازارهاي خارجي همون كانفيگ قديم هست كه هيچ تازه فينگر پرينت هم داره و 550 دلار قيمت داره.

متاسفانه اين روحيه سودجويي و دزدي در همه چيز اين مملكت موج ميزنه:41::41::41:

H@mid-Vista
04-10-2009, 10:14
دوستان من این مسئله را از یک مجرای قانونی که سازگار مجبوره ازش تبعیت کنه پیگیری کردم.
الان مشکل فقط اینه که سازگار زده زیر حرفش و میگه ما هیچ وقت دی دی آر 3 نفروخیم.
حالا به من گفتن اگر کسی را میشناسید که چنین لپ تاپی از سازگار خریده، اطلاع بدین تا از این طریق بتونیم متهمش کنیم.
تنها چیزی که نیاز دارم اینه که دوستانی که این لپ تاپ رو دارن لطف کنند و از فاکتور و مشخصات دستگاه عکس به من بدن. همین

دوست عزيز من يادم هست كه خيلي با زيركي و بي صدا سايت رو عوض كردن
نمايندگيها هم هم كه اصلا تعهدي در دروغ گفتن ندارن
اميدوارم به نتيجه بررسي اما بعيد مي دونم
چيزهاي خيلي تابلوتر از اين حرفها مثل گارانتي زير سوواله تو اين مملكت:41:

Ami R 940
04-10-2009, 10:56
به نظر من شما دوستان یه کاری کنید همگی که لپ تاپ با کانفیگ باس 667 دارید برید یه شکایت نامه بنویسید ضرر نداره شاید فرجی بشه تعداد زیاد باشه یه کارایی میشه کرد. ! یا از دید دیگه همه گی با هم برید به شرکت سازگار و با جدیت برخورد کنید .

متاسفانه تو این کشور دزدی و حق خوری تو همه صنف دیده میشه ...

من و دوستانی که قبلا خرید داشتیم با باس 1066 و امکانت دیگه حذف شده . فاکتور رو اسکن می کنیم تا جایی که امکان داشته باشه کمک می کنیم .

m654
04-10-2009, 11:42
چیزی که معمول هست شرکت‌ها بدلایلی این حق رو محفوظ می‌دونن که مشخصات کالاشون رو تغییر بدند و چیزی متوجهشون نخواهد بود.

هر کس باید قبل از خرید از مشخصات کالا اطمینان حاصل کنه.

Green.Son
04-10-2009, 12:35
من مدل 5738 G جديد گرفتم
خيلي هم خوبه
گرافيك 4570 رادئون داره
خيلي هم خوبه
رمش 4 گيگ از نوع DDR3 هست.

Ami R 940
04-10-2009, 12:54
من مدل 5738 G جديد گرفتم
خيلي هم خوبه
گرافيك 4570 رادئون داره
خيلي هم خوبه
رمش 4 گيگ از نوع DDR3 هست.

رمش ddr2 هست در سایت سازگار هم اخیرن این مسئله ذکر شده .

bs31
04-10-2009, 14:07
منم همین مشکل رو دارم. من مشهد هستم و فقط تونستم زنگ بزنم،اگه تهران بودم بیچارشون میکردم پاشه دره شرکتشون رو میکندم، خلاصه زنگ زدم و طرفی که بهش وصل کرد انگار از قبل توجیه شده بود که با کسانی که اینطوری زنگ میزنن برای این مشکل تفاوت رم چطوری صحبت کنه،یارو میگفت آقاجون اگه میتونید برید شکایت کنید،هر کاری دوس دارید بکنید،همینی که هست میخاید بیخاید نمیخاید هم بازهم همینه....

بهرحال امیدوارم دوستان پیگیری کنند بلکه بشود به نتیجه ای رسید.

mojtaba_mo
04-10-2009, 15:28
من خودم ايسر 5738 زد قديم دارم رمش هم 1066 هست:18:
تا اوايل مرداد ماه هر چي مدل ايسر 5738 و 4736 بود همه رم 1066 و باس بالا بودند.
طوريكه همه جذب اين قابليت استثنايي ايسر شده بودند كه روي نوت بوك 500 تومني رم 1066 هست.
من خودم به همين دليل خريدم.
اما بعدها به دليل درخواست ايسر يك كانفيك ساده بسته شده واسه ايران و گرنه همين الان در بازارهاي خارجي همون كانفيگ قديم هست كه هيچ تازه فينگر پرينت هم داره و 550 دلار قيمت داره.

متاسفانه اين روحيه سودجويي و دزدي در همه چيز اين مملكت موج ميزنه:41::41::41:
میشه فاکتورتون رو اسکن کنید به ایمیل من ارسال کنید؟ همینطور یه شماره تماس
ایمیل: mojtaba_mo@yahoo.com

به نظر من شما دوستان یه کاری کنید همگی که لپ تاپ با کانفیگ باس 667 دارید برید یه شکایت نامه بنویسید ضرر نداره شاید فرجی بشه تعداد زیاد باشه یه کارایی میشه کرد. ! یا از دید دیگه همه گی با هم برید به شرکت سازگار و با جدیت برخورد کنید .

متاسفانه تو این کشور دزدی و حق خوری تو همه صنف دیده میشه ...

من و دوستانی که قبلا خرید داشتیم با باس 1066 و امکانت دیگه حذف شده . فاکتور رو اسکن می کنیم تا جایی که امکان داشته باشه کمک می کنیم .
واقعا لطف میکنید اگر فاکتور رو برام ایمیل کنید به همراه شماره تماس: mojtaba_mo@yahoo.com

چیزی که معمول هست شرکت‌ها بدلایلی این حق رو محفوظ می‌دونن که مشخصات کالاشون رو تغییر بدند و چیزی متوجهشون نخواهد بود.

هر کس باید قبل از خرید از مشخصات کالا اطمینان حاصل کنه.
وقتی من این نوت بوک را سفارش دادم مشخصات قبلی بود و برام ارسال کردن این رو یعنی جزو اولین سری هست که مشخصاتش تغییر کرده

mojtaba_mo
04-10-2009, 15:31
دوستانی که میخوان در پیگیری این مسئله کمک کنند، لطف کنند و فاکتور نوت بوکشون را به همراه یک شماره تماس برای من ایمیل کنند.
اگر مشخصات در فاکتور ثبت نشده، لطف کنید علاوه بر فاکتور از یک نرم افزار تست هم عکس بگیرید.

در ضمن اگر کسی از لاوان این نوت بوک را خریده حتما به من خبر بده

ایمیل من: mojtaba_mo@yahoo.com

bs31
04-10-2009, 16:19
دوست عزیزmojtaba_mo شما اگر لطف کنید و شماره موبالتون رو واسم پ.خ بفرستید من بهتون یک زنگ بزنم ببینم میخای چی کار کنی؟! اوکی؟!
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

behjooei
04-10-2009, 17:53
من هم حاضرم بهت كمك كنم. بي معرفتها تو پاچه منهم كردن.
اعتراض كنيم ببينيم چي ميشه.

Gesher
04-10-2009, 18:06
کسانی که نوت بوک ایسر 5738z یا 5738zg را تا حدود یک یا دو ماه پیش خریداری کردند میدونند که این نوت بوک ها دارای رم ddrIII با باس 1066 هستند. و سازگار هم در سایت خودش این مشخصات را وارد کرده بود.
اما چند هفته پیش موجودی این نوت بوک ها تمام شد و سازگار حجم زیادی را مجددا وارد کرد اما این بار مشخصات نوت بوک ها تغییر کرده بود و با رم ddrII باس 677 ارایه میشدند.
سازگار این مطلب را به مشتری ها اطلاع نداد (شاید خودش هم خبر نداشت) و خیلی ها مثل من با فرض اینکه نوت بوک مشخصات ادعا شده را داره، اون رو خریدیم. با توجه به اینکه روی جعبه مشخصات جزیی رم نوشته نشده، من بعد حدود یک هفته با نرم افزار اون رو چک کردم و متوجه متفاوت بودن رم با مشخصات ادعایی شدم. وقتی به سایت سازگار سر زدم متوجه شدم که اونها هم (یک یا دو روز قبل از من) متوجه این موضوع شدند و اطلاعات رو تغییر دادن و کاهش قیمتی حدود 4 یا 5 هزار تومان اعمال کردند

خلاصه اینکه من بارها تماس گرفتم و پیگیری کردم، اول کارشناسای خودشون هم تعجب کردند و گفتن ddrIII باید باشه، بعدا گفتند اشتباه چاپی بوده تو سایت!!! و آخر هم که دیدن ما راضی نمیشیم میگن اصلا چنین چیزی نبوده و ما هیچ وقت نگفتیم رم DDRIII داره!!!!!!!!!
حالا من از کسانی که این لپ تاپ رو با رم DDRIII و از سازگار خریدند خواهش میکنم به من اطلاع بدند تا با کمک اونها بتونیم این مسئله رو پیگیری کنیم که دیگه یک شرکت معتبر! مثل سازگار فکر نکنه با یکسری ابله طرفه و بخواد بپیچونه
ممنون
تصویری از محیط cpu-z سربرگ SPID در اینجا بگذارید تا ببینیم

mojtaba_mo
05-10-2009, 09:10
تصویری از محیط cpu-z سربرگ SPID در اینجا بگذارید تا ببینیم
بفرمایید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mojtaba_mo
05-10-2009, 09:11
من هم حاضرم بهت كمك كنم. بي معرفتها تو پاچه منهم كردن.
اعتراض كنيم ببينيم چي ميشه.
از کجا خریدی؟ چند؟

behjooei
05-10-2009, 11:19
تقريبا" اواخر مردادماه. از پاساژ ايرانيان - ميدان وليعصر بالاتر از چهارراه طالقاني. يكي از نمايندگيهاي سازگار ارقام كه فكر نكنم مجاز باشم اينجا اسمشو نام ببرم. به قيمت 560 هزار تومان و با تصور اينكه رم DDR3 و صفحه نمايش LED هست!!!
بعدا" با CPUZ فهميدم چه كلاهي سرم رفته. و تازه چند روز بعد از خريد من سازگار سايتشو اصلاح كرد و بجاي DDR3 نوشتند DDR2 .
فقط دلم خوشه كه باطري اش پاناسونيك ژاپنه.
ولي در كل نسبت به پولي كه دادم راضيم و مطمئن هستم با 500 - 600 تومن همچين چيزي گيرم نميومد(لپ تاپ خوشگل مدل روز، تصوير 16:9 ، سبك و زيبا با كيبرد طرح سوني وايو، باتري خوب با كاركرد مناسب، وايرلس، وب كم، خروجي HDMI ، بلوتوث و ...)
فقط چيزي كه منو خيلي ناراحت كرد عدم صداقت و دزدي آشكار سازگار ارقام بود. بابا لامذهب قبلش ميگفتي اينجوريه ميديدي بازم ميخريدن يا نه.
يا مثلا" با دوتا كانفيگ ارائه ميكردي:
با رم ddr3 مثلا" 640 هزار تومن.
با رم ddr2 مثلا" 560 هزار تومن. بخدا هر دو نوع طيف خريداران خودشونو داشت و مطمئنا" هيچكدوم رو دستشون باقي نمي‌موند. مگر الان اينجوريه كه بخاطر اختلاف قيمت همه ميرن و zg ميخرن؟ نه بخدا ، خيلي ها بخاطر 50- 60 تومن ميرن و يه كانفيگ پائين تر ميخرن و تازه كلاهشون رو هم ميندازن بالا. براي بعضي ها (دانشجو و سرباز و كارمند جماعت) 50 -60 تومن هم خودش كلي پوله.
اين نظر من بود!

bs31
05-10-2009, 12:06
حالا من متوجه نمیشم این دوستمون میخاد چه کار کنه؟!

ما اینو خریدیم و رفته تو پاچمون،سازگار میخاد مثلآ چی کار کنه؟!؟ لپ تاپ رو ازمون پس بگیر؟!

mojtaba_mo
05-10-2009, 13:53
حالا من متوجه نمیشم این دوستمون میخاد چه کار کنه؟!

ما اینو خریدیم و رفته تو پاچمون،سازگار میخاد مثلآ چی کار کنه؟!؟ لپ تاپ رو ازمون پس بگیر؟!
نه اگر 24 ساعت بعد خرید متوجه میشدیم میشد پس بدیم
اما الان دنبال این هستم که مابه‌التفاوت رم ddr2 و ddr3 رو بگیرم

mojtaba_mo
05-10-2009, 16:41
هیچ یک از این دوستانی که اعلام کردند قصد همکار دارند، فاکتورشون را ارسال نکردن
همچنان منتظریم

mojtaba_mo
05-10-2009, 16:55
در ضمن دوستان توجه کنند که من به علت شغلم امکان رسانه ای کردن این موضوع رو هم دارم که اگر تا حالا این کار رو نکردم علتش فقط اعتباری بوده که سازگار داره.
اما اگر تلاش ها به نتیجه نرسه حتما این موضوع رو رسانه ای می کنم
خواهشا دوستان هم با ارسال فاکتورهاشون به ما در تهیه مدارک کمک کنند

bs31
05-10-2009, 17:05
نه اگر 24 ساعت بعد خرید متوجه میشدیم میشد پس بدیم
اما الان دنبال این هستم که مابه‌التفاوت رم ddr2 و ddr3 رو بگیرم

اخه دوست عزیز شما چرا فقط چسبید به رم DDR2 اینا از خیلی چیز های دیگه هم دزدین.
مونیتور قرار بوده LED باشه که نیست.مادربرد تغییر کرده چون چیپ ست اون باید GM45 باشه تا بتونه رم DDR III ساپورت کنه اما اینا اومدن مادر برد و چیپ ستشو عوض کردن و GM40 گذاشتن که اسلات رم DDR II میخوره؟!

مابه التفاوت یک رم DDR2 با 3 چقدره؟! اینا رو هم بهش اضافه کن،در ضمن لطفآ بگو چطوری فاکتور خرید لپ تاپمون رو واست بفرستیم؟!

mojtaba_mo
05-10-2009, 17:43
اخه دوست عزیز شما چرا فقط چسبید به رم DDR2 اینا از خیلی چیز های دیگه هم دزدین.
مونیتور قرار بوده LED باشه که نیست.مادربرد تغییر کرده چون چیپ ست اون باید GM45 باشه تا بتونه رم DDR III ساپورت کنه اما اینا اومدن مادر برد و چیپ ستشو عوض کردن و GM40 گذاشتن که اسلات رم DDR II میخوره؟!

مابه التفاوت یک رم DDR2 با 3 چقدره؟! اینا رو هم بهش اضافه کن،در ضمن لطفآ بگو چطوری فاکتور خرید لپ تاپمون رو واست بفرستیم؟!
در مورد led درست میگید این رو هم اضافه می کنم
چیپ ست برای من روی لپ تاپ نوشته: GMA 4500M
فاکتور رو هم لطفا اسکن کنید یا ازش عکس بگیرید و برام ایمیل کنید
اگر مشخصات کامل روی فاکتور قید نشده، از تست نرم افزاری عکس بگیرید

reza_asil
06-10-2009, 01:37
حالا از این حرف ها گذشته هنوز ارزش خرید داره ؟ (مدل z یا zg )

5738z بهتره یا zg ? ( تو سری قدیمیه صددرصد zg نصبت به قیمت و مشخصات از مدل z بهتر بود الان چی آیا می سرفه zg بگیرم ؟

این مدل z جدیده بازی pro 2009 رو جواب میده ؟ (لطفا دوستانی که تست کردن پاسخ بدن )

جایی سراغ دارین مدل z یا zg قدیمه رو داشته باشه ؟

ممنون

peter-se
06-10-2009, 12:38
در مورد led درست میگید این رو هم اضافه می کنم
چیپ ست برای من روی لپ تاپ نوشته: GMA 4500M
فاکتور رو هم لطفا اسکن کنید یا ازش عکس بگیرید و برام ایمیل کنید
اگر مشخصات کامل روی فاکتور قید نشده، از تست نرم افزاری عکس بگیرید

سلام قربان واقعا ممنونم که اینطور در حال پی گیری هستین من قصد خریدشو دارم راستی تو سایتش هنوز زده نمایشگر LED هستش نه lcd شما مطمئننید که سری جدید led نیست؟

k4k4_siah
06-10-2009, 13:49
اتفاقا سازگار صفحه مربوط به 5738G را تغییر نداده می تونید از لینک زیر خودتون مشاهده کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

esmaidorazahi
06-10-2009, 14:44
سلام.
من هر دو مدل 5738zg رو دارم.
یک ماه پیش مدل led دار با رم ddr3 رو گرفتم که led اش شکست اومدم نمایندگی زاهدان میگه led اش 300 هزار تومانه اون رو درست نکردم یکی دیگه از این مدل خریدم بردم شهرستان دیدم سرم کلاه رفته led نیست رمش هم ddr2 هستش.
حالا هم یک مشکل دارم اینکه توی این مدل ویندوز xp ریختم درایور مودم و بلوتوث و شبکه اش نصب نمیشه. همه درایور های سایت رو هم دانلود کردم. ولی ویندوز سون همه رو خودش نصب می کنه.
لطفا کمک کنید.

mojtaba_mo
06-10-2009, 14:48
سلام.
من هر دو مدل 5738zg رو دارم.
یک ماه پیش مدل led دار با رم ddr3 رو گرفتم که led اش شکست اومدم نمایندگی زاهدان میگه led اش 300 هزار تومانه اون رو درست نکردم یکی دیگه از این مدل خریدم بردم شهرستان دیدم سرم کلاه رفته led نیست رمش هم ddr2 هستش.
حالا هم یک مشکل دارم اینکه توی این مدل ویندوز xp ریختم درایور مودم و بلوتوث و شبکه اش نصب نمیشه. همه درایور های سایت رو هم دانلود کردم. ولی ویندوز سون همه رو خودش نصب می کنه.
لطفا کمک کنید.
لطفا فاکتور اولی را اسکن کنید و بفرستید

behjooei
06-10-2009, 15:56
ميتوني بين دو مدل مقايسه كني و تفاوتهاي LED و LCD رو بگي؟ نسبت به اون موقع كه LED داشتي ، تو اين جديده تصوير خيلي فرق كرده؟؟

bs31
06-10-2009, 16:30
دوست عزیز شما گفتی که رسانه ای هستی،من دقیق متوجه منظور شما نشدم اما اگه بتونی این مسئله رو در مثلآ هفته نامه عصر ارتباط مطرح کنی و با یک مقاله ای اشاره به این دزدی شرکت سازگار بکنی و البته وقتی که زمان واکنش و شکایت مسئولان سازگار رسید مدارک و فاکتور های ما هم به دردت میخوره،اینطوری به نظرم اثر بسیار مطلوبی خواهد داشد.

mojtaba_mo
06-10-2009, 16:37
دوست عزیز شما گفتی که رسانه ای هستی،من دقیق متوجه منظور شما نشدم اما اگه بتونی این مسئله رو در مثلآ هفته نامه عصر ارتباط مطرح کنی و با یک مقاله ای اشاره به این دزدی شرکت سازگار بکنی و البته وقتی که زمان واکنش و شکایت مسئولان سازگار رسید مدارک و فاکتور های ما هم به دردت میخوره،اینطوری به نظرم اثر بسیار مطلوبی خواهد داشد.
در عصر ارتباط که بعید میدونم
ولی مسئله مهمتر الان اینه که فعلا این پیگیری رو به نتیجه برسونم
الان فقط لنگ فاکتور هستم، من نمیدونم چرا دوستانی که اعلام کردن فاکتور دارن اون رو نمیفرستن، مگه مشکلی براشون ایجاد میشه؟خواهشا همکاری کنید

peter-se
06-10-2009, 17:06
بهتره اینجا رو ببینین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

tiyam 01
06-10-2009, 17:58
در عصر ارتباط که بعید میدونم
ولی مسئله مهمتر الان اینه که فعلا این پیگیری رو به نتیجه برسونم
الان فقط لنگ فاکتور هستم، من نمیدونم چرا دوستانی که اعلام کردن فاکتور دارن اون رو نمیفرستن، مگه مشکلی براشون ایجاد میشه؟خواهشا همکاری کنید

عصر ارتباط که فکر نکنم بیطرف باشه ... ولی قبلاً یه نامه ای درباره مشکل خریداران لپ تاپ چاپ کرده بود

tiyam 01
06-10-2009, 18:05
سازگار با این کارش آبروی خودش رو برد shame on u ... هی تعریف از سازگار میکردن اما .....
اینجا آفریقاست انتظار از این بیشتر هم نمیره .... حالا خوبه شاسی خالی رو بهتون ندادن

samuraii40
06-10-2009, 21:03
من هم در این کار میتونم کمکتون کنم.فاکتور خریدم هم مربوط به ایران نوین در بازار رضا هستش.
تفاوتهای مدل قدیم با جدید:
تغیر چیپست از Gm45 به gl40 و در نتیجه ساپورت رم تا 4گیگ به جای 8 گیگ و ضعیف شدن کارت گرافیک از 4500mhd به 4500m
تغیر باس رم از 1066ddr3 به 667ddr2
تغیر مانیتور از lg LED به samsung ccfl

H@mid-Vista
06-10-2009, 21:24
بچه ها اگه كمكي هم از من برمياد بگين
چون من مدل زد قديم دارم
بچه هايي كه زدجي و جي قديم هم دارن مي شناسم:11:

همون مدل زد قديم رو هم سازگار با قيمت حدود 100 دلار بالاي قيمت جهاني به ما قالب كرد
اون موقع تو اتريش قيمتش 385 يورو بود و يورو هم اون موقع 1250 تومن بود نه الان
تازه ايسر 5738 زد اونها ويستا هام بيسيك اريجينال داشت كه خودش اقلا 30 دلار قيمت داره

mojtaba_mo
07-10-2009, 15:25
من هم در این کار میتونم کمکتون کنم.فاکتور خریدم هم مربوط به ایران نوین در بازار رضا هستش.
تفاوتهای مدل قدیم با جدید:
تغیر چیپست از Gm45 به gl40 و در نتیجه ساپورت رم تا 4گیگ به جای 8 گیگ و ضعیف شدن کارت گرافیک از 4500mhd به 4500m
تغیر باس رم از 1066ddr3 به 667ddr2
تغیر مانیتور از lg LED به samsung ccfl
دوست عزیز اگر بتونی فاکتور اسکن شده که مشخصات نوت بوکت رو نوشته برام ایمیل کنی عالی میشه
به همچین چیزی نیاز دارم
این هم ایمیل من: mojtaba_mo@yahoo.com

بچه ها اگه كمكي هم از من برمياد بگين
چون من مدل زد قديم دارم
بچه هايي كه زدجي و جي قديم هم دارن مي شناسم:11:

همون مدل زد قديم رو هم سازگار با قيمت حدود 100 دلار بالاي قيمت جهاني به ما قالب كرد
اون موقع تو اتريش قيمتش 385 يورو بود و يورو هم اون موقع 1250 تومن بود نه الان
تازه ايسر 5738 زد اونها ويستا هام بيسيك اريجينال داشت كه خودش اقلا 30 دلار قيمت داره
برادر اگر بتونی فاکتور زد جی ها رو برام بفرستی عالی میشه
آخه سازگار تو بخش مدل های قدیمیش هنوز مشخصات زد و یا مدل جی رو تغییر نداده،‌اما زد جی رو کلا حذف کرده که احساس میکنم به خاطر پیگیری های ما باشه
چون کلا منکر شده که مدل قدیمی هم داشته!
آقا اگر فاکتور رو ایمیل کنی واقعا لطف کردی: ایمیل من: mojtaba_mo@yahoo.com

H@mid-Vista
07-10-2009, 17:21
دوستان اين عكس برچسب كنار جعبه نوت بوك من

اين هم عكس برچسب روي نوت بوك

H@mid-Vista
07-10-2009, 17:40
اين هم عكس مدل زدجي كه قبلا يكي از بچه ها در تاپيك گذاشته بود

Green.Son
07-10-2009, 20:50
با اين اوصافي كه مي بينم سازگار كلاه قرمزي بهتون نشون داده پسر خاله بهتون فروخته:31::31::31::27::27::27:

samuraii40
07-10-2009, 21:02
مدل جدید

bs31
07-10-2009, 21:13
امروز یک مدل zg جدید هم دیدم در یک فروشگاه با این گرافیک های جدید ای تی آی ،به این مدل zg هم رحم نکردن و به این هم گند زدن.

mojtaba_mo
08-10-2009, 01:01
واقعا متاسفم یک هفته این تاپیک رو زدم و همه اومدین انتقاد کردید و گفتید چه کار بدی برو پیگیری کن
اونوقت حتی یک نفر هم فاکتور سازگار رو نداده که ما بتونیم پیگیری کنیم.
دیگه من چی بگم...

Green.Son
08-10-2009, 09:27
واقعا متاسفم یک هفته این تاپیک رو زدم و همه اومدین انتقاد کردید و گفتید چه کار بدی برو پیگیری کن
اونوقت حتی یک نفر هم فاکتور سازگار رو نداده که ما بتونیم پیگیری کنیم.
دیگه من چی بگم...

آخه فاكتور كه توش چيزي ننوشته
من خودم 5738 جي جديد گرفتم تو فاكتور فقط مدل نوشته و تاريخ و قيمت و نوشته كه گارانتي ربطي به فروشنده نداره و مال شركتش هست. فكر نمي كنم كه كسي تو فاكتور كانفيگ بزنه. تازه شما كانفيگ كه مي خواهي هيچ جزييات سرعت گذرگاه و ... مي خواهي كه من تا حالا تو هيچ فاكتوري نديدم. از هر كسي كه ايسر خريده پرسيدم گفتن كه فاكتورشون توش كانفيگ نبوده.:41::41:

Green.Son
08-10-2009, 09:29
من كارت گارانتي رو هم نگاه كردم توش چيزي راجبع به كانفيگ نيست كه بتوني ازدوستان قديمي بگيري
تازه اگه فاكتور را نگه داشته باشند.
چون بعد از مدتي همه ميندازن دور.

تنها راهش اينه كه چند نفر حضوري نوت بوك مدل قديم رو با كارت گارانتي كه ثابت كنه مال سازگار هست ببرين همين راهي نيست غير از اين.

esmaidorazahi
08-10-2009, 12:56
من برای هیچ کدوم فاکتور نگرفتم

mojtaba_mo
08-10-2009, 14:03
من كارت گارانتي رو هم نگاه كردم توش چيزي راجبع به كانفيگ نيست كه بتوني ازدوستان قديمي بگيري
تازه اگه فاكتور را نگه داشته باشند.
چون بعد از مدتي همه ميندازن دور.

تنها راهش اينه كه چند نفر حضوري نوت بوك مدل قديم رو با كارت گارانتي كه ثابت كنه مال سازگار هست ببرين همين راهي نيست غير از اين.

من برای هیچ کدوم فاکتور نگرفتم

پس اگر دوستان بتونن از برچسب‌های روی نوت بوک در کنار کارت گارانتی سازگار عکس بگیرند فکر کنم بشه کاری کرد

mehdi6409
08-10-2009, 16:31
امروز یک مدل zg جدید هم دیدم در یک فروشگاه با این گرافیک های جدید ای تی آی ،به این مدل zg هم رحم نکردن و به این هم گند زدن.

گرافيك اي تي آي پرفومنس بهتري از گرافيك جي فورس قبلي داره. اين يك قلم رو كلاهبرداري نكرده!

mojtaba_mo
10-10-2009, 12:57
دست کم یه نفر پیدا نمیشه تست از دستگاهش رو بزاره طوری که مشخص شه 5738 هست؟

یا کسی پیدا میشه که اگر نیاز شد بریم سازگار؟

H@mid-Vista
10-10-2009, 13:07
دست کم یه نفر پیدا نمیشه تست از دستگاهش رو بزاره طوری که مشخص شه 5738 هست؟

یا کسی پیدا میشه که اگر نیاز شد بریم سازگار؟

اين هم عكس كارت گارانتي و برچسب نوت بوك
اما بهت مي گم 100 سال هم بدوي تو اين مملكت كاري نمي توني كني
اينجا ايرانه داداش من

tiyam 01
11-10-2009, 17:34

حتماً فروشگاه پارس لپ تاپ بوده آخه فکر کنم اونا گارانتی خودشون دارن ... اگه گارانتی سازگار بود بعیده که این مدل با اون مشخصات بدن حدود 690 تومان

mojtaba_mo
12-10-2009, 12:06
اين هم عكس كارت گارانتي و برچسب نوت بوك
اما بهت مي گم 100 سال هم بدوي تو اين مملكت كاري نمي توني كني
اينجا ايرانه داداش من

بلی من هم به همین نتیجه رسیدم،‌حتی لاوان هم که ادعای حمایت از مشتری را داشته زیر حرفش زده
دوستان آیا پیشنهادی دارید تا با اطلاع رسانی در مورد کلاهبرداری های سازگار و لاوان، دیگران را هم از این موضوع آگاه کنیم؟

bs31
12-10-2009, 18:26
بلی من هم به همین نتیجه رسیدم،‌حتی لاوان هم که ادعای حمایت از مشتری را داشته زیر حرفش زده
دوستان آیا پیشنهادی دارید تا با اطلاع رسانی در مورد کلاهبرداری های سازگار و لاوان، دیگران را هم از این موضوع آگاه کنیم؟

من چند روز پیش هم گفتم بهترین جا عصر ارتباط هست.

mojtaba_mo
13-10-2009, 06:32
متاسفانه انقدر سرم شلوغ شده که هنوز نتونستم مطلبی در رابطه با این موضوع بنویسم
از دوستان اگر کسی فرصتش رو داره و قلم خوبی هم داره، میتونه گزارشی راجب این کلاهبرداری بنویسه تا در رسانه ها منتشرش کنیم
انشاالله بتونیم با اطلاع رسانی، سازگار رو از این کارش پشیمون کنیم

Pario
13-10-2009, 11:16
چند جا میتونید شکایتتون رو مطرح کنید که اولیش سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان وابسته به وزارت بازرگانی هست.

تلفن : 22059371 الی 7

با هفته نامه عصر ارتباط هم تماس بگیرید و مشکل رو بهشون بگید. خودشون بهترین راه حل رو بهتون میگن, در ضمینه it چند تا نهاد دولتی و غیر دولتی وجود دارند که در ضمینه شکایت شما میتونن اقداماتی انجام بدن.اگر نیاز به نوشتن مطلبی هم باشه خودشون اینکار رو انجام میدن.

عصر ارتباط :

تهران-ولیعصر بالاتر از طالقانی کوچه فیروزه شماره 10

تلفن 88946450
نمابر 88947448

تحریریه: 88936456
سخت افزار: 88947670
آگهی ها: 88947452
مشترکین: 88946449
شهرستان ها: 88945324
مدیر مسوول : beglari@ictnews.ir
سر دبیر: mojtaba@ictnews.ir
مدیر آگهی ها: kia@ictnews.ir
مشترکین: eshterak@ictnews.ir
صندوق پستی :1359-14155

Pario
13-10-2009, 11:17
دوبار ارسال شد...

esmaidorazahi
13-10-2009, 18:32
هر كسي مي خواد بخره بايد روي كارتنش نگاه كنه
مدل جديد:5738ZG-423G32Mn
مدل قديمي:5738ZG-423G25MN

جديد led نداره -گرافيكش بالاتر- ram ddr2 -سي پي يو 4300
قديمي صفحه اش led -گرافيك پايينتر- رم ddr3-سي پي يو 4200

esmaidorazahi
13-10-2009, 18:34
مي خوام برم تهران قبلي رو درست كنم اين جديده صفحه اش اصلا خوب نيست. قديميه led بود ولي صفحه اش شكسته.

jahfer
14-10-2009, 15:10
سلام
ایسر در سری جدید محصولاتش از رم DDR2 بجای رم DDR3 استفاده کرده. چون قیمتشون کمتره و تفاوت کارایی بسیار ناچیزی دارند. رمهای DDR3 علی رغم اینکه باس بالایی دارند، زمان تأخیر زیادی هم دارند (معمولا CL9 ه) که این زمان تأخیر زیاد کارایی را پایین میاره. اگر دقت کنی اکثر لپ تاپهای مخصوص گیم که قیمت بیش از 1.5 ملیون دارند هم دارای رم DDR2 800 هستند.

رم DDR3 فقط برای فخر فروشی به بقیه خوبه. مثلا به یک نفر که HP DV-6 1225 که قیمتش 1600 است بگی مال من DDR3 است اما مال تو DDR2 و بهش بخندی و ارزون بودن لپ تاپت را زیرش قایم کنی.

شما هم بجای اینکه اینقدر ناراحت نوع رم باشی و پول اینترنت و تاکسی بدی تا لپ تاپت را عوض کنند میتونی بری یک رم DDR3 بخری. رم 1 گیگ DDR2 مخصوص لپ تاپ 25 تومان و 1 گیگ DDR3 مخصوص لپ تاپ 30 تومان است.

peter-se
14-10-2009, 18:01
سلام
ایسر در سری جدید محصولاتش از رم DDR2 بجای رم DDR3 استفاده کرده. چون قیمتشون کمتره و تفاوت کارایی بسیار ناچیزی دارند. رمهای DDR3 علی رغم اینکه باس بالایی دارند، زمان تأخیر زیادی هم دارند (معمولا CL9 ه) که این زمان تأخیر زیاد کارایی را پایین میاره. اگر دقت کنی اکثر لپ تاپهای مخصوص گیم که قیمت بیش از 1.5 ملیون دارند هم دارای رم DDR2 800 هستند.

رم DDR3 فقط برای فخر فروشی به بقیه خوبه. مثلا به یک نفر که HP DV-6 1225 که قیمتش 1600 است بگی مال من DDR3 است اما مال تو DDR2 و بهش بخندی و ارزون بودن لپ تاپت را زیرش قایم کنی.

شما هم بجای اینکه اینقدر ناراحت نوع رم باشی و پول اینترنت و تاکسی بدی تا لپ تاپت را عوض کنند میتونی بری یک رم DDR3 بخری. رم 1 گیگ DDR2 مخصوص لپ تاپ 25 تومان و 1 گیگ DDR3 مخصوص لپ تاپ 30 تومان است.

مشکل اصلی سری جدید 5738z این است که مقدار رم از 3 به 2 گیگ و هارد از 320 به 250 کاهش یافته در حالیکه قیمت 5 تومان کمتر شده.

البته مقدار رم و هارد را روی لپ تاپ نوشته و شما خیلی ناشی بازی در آوردی و بجای اینکه بعد از خرید بیای توی فروم باید قبلش میومدی و تحقیق میکردی.

سلام دوست عزیز مگه میشه رم ddr2 را به ddr3 تبدیل کرد؟ مگه اسلاتشون فرق نمیکنه؟

mojtaba_mo
14-10-2009, 21:22
هر كسي مي خواد بخره بايد روي كارتنش نگاه كنه
مدل جديد:5738ZG-423G32Mn
مدل قديمي:5738ZG-423G25MN

جديد led نداره -گرافيكش بالاتر- ram ddr2 -سي پي يو 4300
قديمي صفحه اش led -گرافيك پايينتر- رم ddr3-سي پي يو 4200
آول فکر کردم در مورد زد میگی ولی دیدم نوشتی زد جی
واسه همین ویرایش کردم

jahfer
16-10-2009, 01:04
سلام دوست عزیز مگه میشه رم ddr2 را به ddr3 تبدیل کرد؟ مگه اسلاتشون فرق نمیکنه؟

سلام علیکم
نه، اسلاتشون یکی هست فقط باید پردازنده و چیپست مادر برد از رم DDR3 پشتیبانی کنند که مال 5738z این قابلیت را دارند.

mojtaba_mo
16-10-2009, 13:14
سلام علیکم
نه، اسلاتشون یکی هست فقط باید پردازنده و چیپست مادر برد از رم DDR3 پشتیبانی کنند که مال 5738z این قابلیت را دارند.
یعنی میشه رم دی دی ار 3 رو اینا بزاریم؟

mojtaba_mo
16-10-2009, 19:06
سلام

مشکل اصلی سری جدید 5738z این است که مقدار رم از 3 به 2 گیگ و هارد از 320 به 250 کاهش یافته در حالیکه قیمت 5 تومان کمتر شده.

البته مقدار رم و هارد را روی لپ تاپ نوشته و شما خیلی ناشی بازی در آوردی و بجای اینکه بعد از خرید بیای توی فروم باید قبلش میومدی و تحقیق میکردی.
دوست عزیز اولا که 5738 زد همیشه رمش دو گیگ بوده و هاردش هم 250 اونی که شما میفرمایید زد جی هست
دوما هم نه روی جعبه و نه روی خود نوت بوک ننوشته که نوع رم چی هست، نوشته 2 گیگ

jahfer
17-10-2009, 13:28
دوست عزیز اولا که 5738 زد همیشه رمش دو گیگ بوده و هاردش هم 250 اونی که شما میفرمایید زد جی هست
دوما هم نه روی جعبه و نه روی خود نوت بوک ننوشته که نوع رم چی هست، نوشته 2 گیگ
بله اشتباه بزرگي كردم، ببخشيد. دقيقا با zg اشتباه گرفتم.

jahfer
17-10-2009, 13:31
یعنی میشه رم دی دی ار 3 رو اینا بزاریم؟
از نظر تئوري ميشه ولي من تا حالا امتحان نكردم كه به شما اطمينان بدم. ميتونيد توي مغازه عوض كنيد و اگر كار كرد بخريد. اما باز هم ميگم رمهاي DDR3 از نظر كارايي بهتر از DDR2 نيستند و مهمترين برتريشون مصرف كمتره.

SHADEL
22-10-2009, 04:30
سلام بچه میخوام یه دونه از این 5738 جی رو بگیرم از همین شرکت سازگار.
تو سایت سازگار این لپ تابو با مشخصات:

Acer Aspire 5738G-654G32Mn
Core 2 Duo T6600 2.20GHz 2MB
4GB DDR2 800MHz+320GB HDD
ATi Radeon HD4570 512MB
Price: 829,000T

این مشخصات لپتاب واقعیه ؟
کلا نظرتون در موردش چیه؟

mortez maya
22-10-2009, 20:37
سلام بچه ها.
من قصد خرید 5738 zg رو دارم. مدل جدیدی که دوستان بهش اعتراض میکنن چقدر بدتر از مدل قدیم هستش ؟
به نظر خودم که نگاه میکنم گرافیک مدل جدید خیلی بهتر هستش و همچنین میگن مدل قدیم T4200 بوده و مدل جدید T4300 هستش. آیا این قضیه درسته ؟

H@mid-Vista
22-10-2009, 20:58
سلام بچه ها.
من قصد خرید 5738 zg رو دارم. مدل جدیدی که دوستان بهش اعتراض میکنن چقدر بدتر از مدل قدیم هستش ؟
به نظر خودم که نگاه میکنم گرافیک مدل جدید خیلی بهتر هستش و همچنین میگن مدل قدیم T4200 بوده و مدل جدید T4300 هستش. آیا این قضیه درسته ؟

به نظر من مدل زدجي جديد با توجه به گرافيك خيلي بهترش رشد داشته تا افت
در خريدش شك نكنين

mortez maya
23-10-2009, 11:26
ممنون آقا حمید. از این نظر من هم موافقم که واقعا پیشرفت داشته تا پسرفت. فقط نگرانیم در مورد صفحه نمایش هست که میگن در مدل جدید دیگه LED نیست و LCD هستش. تا چه حد این قضیه درسته ؟
سایت سازگار همونطور که تو تصویر میبینید زده LED :

H@mid-Vista
23-10-2009, 13:42
ممنون آقا حمید. از این نظر من هم موافقم که واقعا پیشرفت داشته تا پسرفت. فقط نگرانیم در مورد صفحه نمایش هست که میگن در مدل جدید دیگه LED نیست و LCD هستش. تا چه حد این قضیه درسته ؟
سایت سازگار همونطور که تو تصویر میبینید زده LED :

در اين زمينه بحث زيادي شد اما نتيجه مستقل كه ربطي به اعلام سازگار نداشته باشه پيدا نكرديم

reza_asil
23-10-2009, 14:56
سلام بچه ها.

گرافیکش برای بازی های روز مناسب هست و نسبت به قبلیه قویتر شده ولی در مورد صفحه نمایشش

یکی از دوستان که هر دو مدل ( مدل با g105 و مدل با 4570 ) رو داشته گفت که مدل قبلی بهتر بود و کیفیت بهتری

بهتری داشت

اگر بازی می کنید بهترین گزینه همین 5738 zg هست (تو رنج قیمتی تا 700 ) ولی اگر بازی نمی کنید گزینه های

بهتری هم هست( مثلا lenovo با 4 گیگ رم سی پی یو دوال کورصفحه نمایش ال ای دی زمان باتری 4.5 ساعته وزن

2.4 گیلو گرم جنس بدنه خوب (براق ) و ضد خش و..........)

Pami
23-10-2009, 20:05
تاپيك به دليل انحراف و بحث هايي كه به اينجا تعلق ندارند بسته ميشه

در تاپيك ايسر ادامه بديد