مشاهده نسخه کامل
: رفع پیغام USB Device not recognized
ramin joon
03-10-2009, 20:15
با سلام.من در ویندوز ویستا مدتی هست که با این پیغام USB Device Not Recognized مواجه شدم.از ویندوز ویستا ورژن Home Basic استفاده میکنم.سیستم من هم Dell INSPIRON 1545 هست.
یکی از دوستان این مشکلو تو قسمت لپ تاب مطرح کرده بود مشکل از باتریش بود حالا شما هم باتریشو تست کنید
بهتره ویستا نسخه ی ultimat رو بریزی و درایوراتم کامل نصب کن و device managero یه refresh بکن ببین درست میشه
ramin joon
03-10-2009, 20:29
یکی از دوستان این مشکلو تو قسمت لپ تاب مطرح کرده بود مشکل از باتریش بود حالا شما هم باتریشو تست کنید
بهتره ویستا نسخه ی ultimat رو بریزی و درایوراتم کامل نصب کن و device managero یه refresh بکن ببین درست میشه
ممنون
خوب من از ویندوز اورجینال استفاده میکنم. تازه device manager رو هم این کارو کردم.اصلا علامت سوال نداره.فقط میزنه ناشناخته.در مورد باتری که گفتین یعنی چی؟ میشه لینکش رو بدید.
یه بار باتری رو در بیار با برق شهر کار کن ببین چی میشه؟البته این مشکل میتونه سخت افزاری هم باشه
یه بار usb هاتو unistall کن دوباره نصب کن ببین درست میشه؟
kourosh_sos
03-10-2009, 22:59
تو ران بزن regedit
بعد برو این شاخه:
HKEY_LOCAL_Machine\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Usb
بعد یه کلید DWORD به اسم DisableSelectiveSuspend بساز و بهش مقدار 1 بده
و مجددا راه اندازی کن
اینا تماما غیر فعال و یا چک بشن:
USB peripheral devices
HID and/or Composite USB (Human Interface Devices)
USB Root Hub(s)
USB Host Controller(s) (Universal or Enhanced Host Controllers)
plugged the USB wireless connector
-plugged it
-uninstalled the driver
-then selected to install and chose to select from a list of items.
-Then Select USB device -USB Root HUB
دقیقا منم این مشکل رو با همین Dell INSPIRON 1545 دارم !!!
davoud1356
09-06-2010, 09:15
salam.windows xp manam hamin irado peida karde faghat ba in tafavot ke har chize digeh ke behesh mizanam kar mideh.mesle moblie.
reallovegach
26-07-2010, 14:13
سلام
من همین مشکلو با موس دارم
یه موس جدید خریدم به هرکدوم از usb ها میزنم این پیغامو میده
موسم که کار نمیکنه
فقط پشت سر هم این پیغامو میده
البته قبلش یه موس دیگه دشتم اون جواب میداد
این موس جدیدم روی پی سی جواب میده ولی روی لپ تاپم نه
ممنون میشم راهنمایی کنید
masood68a
06-08-2010, 17:02
متم این مشکلو دارم:19:
هر کاری که فکر کنی کردم ولی نشد:41:
"dell studio xps 1340 "
البته بعضی مواقع موسمو میشناسه اونم با چند بار داخل و خارج کردن .:20:
kourosh_sos
06-08-2010, 23:27
تنها راهش تعویض ویندوز و نصب درایورهای USB هستش
masood68a
07-08-2010, 11:10
تنها راهش تعویض ویندوز و نصب درایورهای USB هستش
آخه فقط یکی از دوتا USB ها اینطوریه. :19:
masood68a
12-08-2010, 12:25
آقایون مشکلم حل شد.:27:
چطوری؟؟؟:5:
یه joystick دوقولو داشتم که ازش استفاده نمی کردم. وصلش کردم به پورتی که کار نمی کرد.
وقتی که وصل شد مشکل منم حل شد.:31:
شما هم یه تستی بزنید.:8:
kasra_shirani
11-09-2010, 23:23
من یک هارد اکسترنال دارم داشتم ویندوز برای دوستم نصب می کردم تا به pc آن وصلش کردم ، دیدم این ارور داد از آن به بعد به هر دستگاهی وصلش می کنم دیگه همین ارور میده.
در ضمن هارد داخل باکس در آوردم تو یک باکس دیگه گزاشتم کار داد ولی تو آن اولی دیگه نه.
منم مادر بردم گیگا بو داین مشکلو داشتم فکر کنم از مادر برد باشه
||SIAVASH||
12-09-2010, 02:29
ببینید ، این مشکل 80% وقتی پیش میاد که سیستم نتونه درست برق رو به usb برسونه ، یا اینکه اون دستگاه USB دار برق بیشتری از استاندارد رو بخواد
در کل پیشنهاد میکنم یک بار همه USB ها رو بیرون بکشید _( حتی کارت های مموری ) و دستگاه رو خاموش کنید بعد اون چیزی که این ارور رو میده بزنید به USB و روشن کنید سیستم رو ؛ ببینید درست شد ؟
Amir Varasteh
12-09-2010, 02:56
سلام.
من هم این مشکل رو داشتم. اما با یک سرچ ساده توی گوگل حل شد.
شما سیستمت رو کامل از برق بکش. همه چیز رو از پریز برق برای یک ربع جدا کن.
سپس سیستمت رو روشن کن. درست میشه. من همین کارو کردم و درست شد.
اگر 1% درست نشد ، این راهنما رو انجام بده که کامل تره حتما حل میشه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی.
Vahedamir
27-09-2010, 09:56
با این جور کارا درست نمیشه
حل مشکل پیغام usb is not recognize
دوستان گلم بر خودم لازم دونستم که بیام اینجا و راه حل این مشکل رو واستون بگم و یه ثوابی هم کرده
باشم . خوب راستش راه حل این مشکل نه عوض کردن ویندوزه ، نه ریست کردن کامه ، نه از برق
کشیدنه کامه ، نه از چیپشه و نه از خیلی از راه حل هاییه که دوستان اشاره کردن . رفع این مشکل یه راه حله
خیلی ساده و ابتدایی داره . باور کنین !من خودم هم واسه بلوتوس یو اس بیم با این مجل روبرو
بودم و تقریبا تو تمام انجمن ها سرچ کردم و تمامیه راه ها رو امتحان کردم و وقتی که دیگه داشتم نا امید
میشدم این راه به ذهنم رسید و در کمال ناباوری دیدم که درست شدش !!!!!!!
خوب اما راه حل :
دوستان این مشکل در اثر استفاده زیاد و بیرون کشیدن و داخل کردن پورت یو اس بی ایجاد میشه و لا غیر !
در اثر این استفاده زیاد ، بین خارهای یواس بی شما و خارهای پورت کامپیوتر فاصله ایجاد میشه و
اتصال برقرار نمیشه و این پیغام اعصاب خورد کن میادش . کاری که شما باید بکنید اینه که این فاصله رو از بین
ببرین تا اتصال برقرار بشه ! چطوری ؟! کافیه که یه تکیه کاغذ یا مقوای خیلی نازک پشت اون قسمت آهنربایی
ی یو اس بی تون که خارها روش تعبیه شده بذارین . همین ! شاید بنظرتون مسخره و بیخود بیاد ولی فقط
کافیه امتحان کنین . واسه تشکر فقط یه فاتحه واسه امواتم بفرستین . باتشکر .
alireza1411
05-10-2010, 06:52
حل مشکل پیغام usb is not recognize
دوستان گلم بر خودم لازم دونستم که بیام اینجا و راه حل این مشکل رو واستون بگم و یه ثوابی هم کرده
باشم . خوب راستش راه حل این مشکل نه عوض کردن ویندوزه ، نه ریست کردن کامه ، نه از برق
کشیدنه کامه ، نه از چیپشه و نه از خیلی از راه حل هاییه که دوستان اشاره کردن . رفع این مشکل یه راه حله
خیلی ساده و ابتدایی داره . باور کنین !من خودم هم واسه بلوتوس یو اس بیم با این مجل روبرو
بودم و تقریبا تو تمام انجمن ها سرچ کردم و تمامیه راه ها رو امتحان کردم و وقتی که دیگه داشتم نا امید
میشدم این راه به ذهنم رسید و در کمال ناباوری دیدم که درست شدش !!!!!!!
خوب اما راه حل :
دوستان این مشکل در اثر استفاده زیاد و بیرون کشیدن و داخل کردن پورت یو اس بی ایجاد میشه و لا غیر !
در اثر این استفاده زیاد ، بین خارهای یواس بی شما و خارهای پورت کامپیوتر فاصله ایجاد میشه و
اتصال برقرار نمیشه و این پیغام اعصاب خورد کن میادش . کاری که شما باید بکنید اینه که این فاصله رو از بین
ببرین تا اتصال برقرار بشه ! چطوری ؟! کافیه که یه تکیه کاغذ یا مقوای خیلی نازک پشت اون قسمت آهنربایی
ی یو اس بی تون که خارها روش تعبیه شده بذارین . همین ! شاید بنظرتون مسخره و بیخود بیاد ولی فقط
کافیه امتحان کنین . واسه تشکر فقط یه فاتحه واسه امواتم بفرستین . باتشکر .
دوست من همیشه این راه جواب نمیده. من این راه رو خیلی تا به حال امتحان کردم. فقط یکی دو بار جواب داده. کلا پورت یو اس بی چیز حساسیه و نباید سیم ها شل باشه یا اتصالات جلوی کیس نباید بی کیفیت باشه.
این ارور گاهی هم به خاطر نبودن درایور مناسب میاد که اونش دیگه مشخصه چی کار باید کرد. بازم ممنون اشاره کردی.
دوست من همیشه این راه جواب نمیده. من این راه رو خیلی تا به حال امتحان کردم. فقط یکی دو بار جواب داده. کلا پورت یو اس بی چیز حساسیه و نباید سیم ها شل باشه یا اتصالات جلوی کیس نباید بی کیفیت باشه.
این ارور گاهی هم به خاطر نبودن درایور مناسب میاد که اونش دیگه مشخصه چی کار باید کرد. بازم ممنون اشاره کردی.
خوب دوست من شما درست ميگي . شايد بهتر بود كه اينجوري بگم كه اگه همه راه ها رو امتحان كردين و به قول اين برادرمون از بودن درايور
مناسب هم مطمئن شديد اونوقت اين راه قطعا به شما جواب ميده . شك نكنيد . امتحان كردنش ضرري نداره . آره :-))
booysusa
21-11-2010, 23:35
آقا منم این مشکلو دارم
ویندوز ایکس پی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.