مشاهده نسخه کامل
: ساتيو يا i8910hd
peyman.2ps
03-10-2009, 19:51
سلام دوستان
وقتي گوشي ساتيو وارد بازار ايران بشه و قيمتش پايين تر بياد
به نظرتون قيمت كدوم گوشي پايين تره
اصلا به نظر شما كدوم يكيشون بهتره
همه ي امكانات واسم مهمه
ولي دوربين عكاسي اولويت اول
صفحه نمايش بهتر اولويت دوم
دوربين فيلمبرداري اولويت سوم
و خوش دست بودن گوشي اولويت چهارم
:40::40::40::40::40::40:
pulp_152
03-10-2009, 20:00
دوست عزی زهنوز ساتیو نیومده و نمیشه نظر داد(مقایسه ای نشده) ...
ولی خوب 12 هستش باید طبیعتا بهتر باشه از روی کاغذ ...
صفحه نمایش hd
فیلمبرداری hd
خوش دست بودن هم نمیدونم والا ساتیو دستم نگرفتم ...
ساتیو امده قیمت هم 1.100
اچ دی 650
برای ساتیو باید صبر کنی...که به نظر من نمی صرفه...
دوربین 8910 یکی از بهترین هاست...فیلم برداریشم که کیفیت توپ...صفحه نمایشش که کیفیتش عالی...سیستم عاملم که داره...تاچ خازنی...سرعتم که مثه موشک...صدای با کیفیت + بلند...مطمئن باش از خریدش پشیمون نمیشی...
hasanmotori
03-10-2009, 23:16
معلومه که 8910 بهتره :
ال سی دیش بزرگتره و oled هست
تاچش خازنیه
جک 3.5 میلیمتری داره
16 گیگ مموری داخلی داره
فیلم برداری hd داره
پورت usb استاندارد داره
اسپیکر استریو داره
پخش divx
خروجی tv
قطب نما
باتری با حجم 1.5 برابر
و....
برتری ساتیو هم فقط دوربین و فلش زنونه ... قیمتشم تا ارزون بشه کلی طول میکشه
peyman.2ps
04-10-2009, 02:14
منم يه جورايي مطمئنم كه hd بهتره ولي بعضي از دوستان طوري ساتيو رو خدا مي دونن كه گفتم شايد واقعا فرق اساسي دارن
در ضمن بزرگ بودن hd مزاحمت ايجاد نمي كنه
براي خريد hd كي بايد بيام تهران؟. يعني مي خوام گارانتي اصلي (پارس مايكروتل) بگيرم اون طور كه شنيدم الان تو بازار كم شده
راستي راه مطمئني هست كه من نيام تهران ولي اين گوشي بدستم برسه
اصلا كسي تو همين فروم هست كه از اين كارا بكنه؟
ninja3000sh
04-10-2009, 13:22
در ضمن بزرگ بودن hd مزاحمت ايجاد نمي كنه
براي خريد hd كي بايد بيام تهران؟. يعني مي خوام گارانتي اصلي (پارس مايكروتل) بگيرم اون طور كه شنيدم الان تو بازار كم شده
راستي راه مطمئني هست كه من نيام تهران ولي اين گوشي بدستم برسه
اصلا كسي تو همين فروم هست كه از اين كارا بكنه؟
به نظر من اگه بخاطر یه دونه گوشی خریدن میخواهی بیایی تهران که کار درستی نیست.
میتونی از سایت gooshishop.com خرید کنی که هم گارانتی دارش رو میفروشه و هم بدون گارانتی دار رو.
قیمتهای سایت بالا ممکنه 15 یا 25 تومن از بازار گرون باشه که برای شهرستانیها واقعا میصرفه ازش خرید کنن.
در ضمن گوشی رو صحیح و سالم تحویل میده و نگرانی بابتش وجود نداره.
merikh_merikh
04-10-2009, 13:41
ایدو گوشیه بسیار خوبیه.
ولی در زمان حال 8910 بهترینه و اگه قصد خرید گوشی دارین 8910 واقعن گزینه ی خوبیه.
ولی اگه الا قصد خرید ندارین در اینده ایدو بهترینه.......
به نظره من صبر کردن برای گوشی خوب نیست اگه قصد خرید دارین8910 را بگیرین(ولی نظر شخصیه خودم اینه که ایدو بهتره)
peyman.2ps
04-10-2009, 13:53
سلام
ممنون خاطر راهنمايي هاتون
چرا مي گيد ايدو بهتره. بخاطر كدوم مزيتش. اصلا بخاطر چي اينقدرتفوت قيمت دارن
اگه من بدونم ايدو بهتره واسش صبر مي كنم
آخه كلي پول گوشي مي خوام بدم مي خوام چيزي بگيرم كه كاملا راضيم كنه
اسمش ساتیو هستش نه آیدو :دی
درسته اگر ساتیو قیمتش بیاد رو 600 _650
از امنیا اچدی بهتره البته صفحه و فیلم برداری اچدیو نمیشه بیخیال شد
و دوربین 12 ساتیو رو هم همینطور
شما باید صبر کنید ببینید قیمت ساتیو چقدر میشه در ایران بعد تصمیم گیری کنید
دوربین ساتیو بهترین دوربین توی موبایلاست (بشخصه میگم از 12 سامسونگ هم بهتره ولی میسپارم دست GSMARENA که ریویوشو بذاره)
12 مگا پیکسل + فلش زنون توی یه اسمارت فون میشه گفت معرکست
فیلم HD بهتره ولی تا اونجایی که من میدونم 24 فریم هست که کمی تیک میزنه (خیلی کم) ولی ساتیو فیلمش VGA هست ولی واقعآ عالیه
سرعت هیچ فرقی ندارن ولی فک کنم ساتیو با اینترفیس سبک ترش نسبت به تاچ ویز توی هوم اسکرین و شاید تو منوها سریع تر باشه
ولی اونقدر نیست که بخوایم بگیم یه کدوم برتری مطلق دارن
سر باتری هم نمیدونم از روی کی و چی و .... میگی باتری 8910 1و نیم برابر ساتیو نگه میداره ! به قول شاعر چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ! همه میدونن و دیدن باتریهای سامسونگ و اون افتضاحش توی آی8510 رو که بعد 100 تا آپدیت هنوز هم بعضیها مینالن ! ولی سونی هر چی کم بذاره تو باتریش کم نمیذاره ! اینو حاظرم شرط ببندم که ساتیو با باتری 1000 میلی آمپرش 8910 رو 1500 میذاره تو جیبش !
در مورد ال سی دی هم 8910 .2 بزرگتره که خیلی گوشیو بزرگ کرده (البته بازم به کاربرش بستگی داره) و خازنی هست که برای یه عده مزیت و برای یه عده زیاد جالب نیست (البته خودم بشخصه اگه این سیبمبین لعنتی مولتی تاچ بود برنده اصلی رو 8910 میدونستم) ولی با توجه به اینکه نیست میتونم بگم عملآ خازنی بودن به کار نمیاد و اینجور که میگن همچین ال سی دی شاخی هم نداره این 8910 نسبت به ساتیو (فقط گفتم .2 بزرگتره که خاب بزرگش کرده) منظورم توی کیفیت تفاوتی ندارن
جک 3.5 میلیمتری هم قبول دارم یه مزیته خیلی خوبه که خودم با خرید ن82 بهش پی بردم ولی اونقدر فکر نکنم مهم باشه که بخوای واسش از 4 مگاپیکسل یا .... بگذری و یه گوشی دیگه رو بخری
میمونه قیمتش که اونم چون ساتیو 2 روزه وارد بازار شده اونم بصورت تک و توک این قیمتش هست (1100 تومن) ولی میشه گفت تا آخر این هفته میشه زیر 1 ملیون و تا آخر ماه هم تا 800 پایین میاد و فک کنم روی 750 بایسته و بعد کم کم مثله 8910 که توی 3 4 ماه قیمتش پایین کشید ارزون بشه
البته هیچ چی معلوم نیست شاید سونی با ریلیز ایکس 2 کلی بزنه تو سر مالش که همون ساتیو هست و با یه تیر 2 نشون بزنه ! هم ساتیو رو خوب بفروشه و هم ایکس2 رو
در کل بنظر من اگه صبر کنی ساتیو رو بخری بهتره چرا !!؟؟
چون 8910 هیچ برتری مطلقی نسبت به ساتیو نداره ! فقط میشه روی فیلمبرداریش مانور داد که اونم ....
ولی ساتیو حداقلش یه 4 مگاپیکسل بالاتر داره و میشه گفت توی دوربین مطلقآ از 8910 بهتره
به کلمه ی مطلق هم توجه کنین ! میشه برای ساتیو پورت 3.5 درست کرد ! میشه بهش 16 گیگ مموری کارت داد تا 16 گیگ حافظه داشته باشه ولی به 8910 نمیشه 4 مگاپیکسل اضافه کرد یا فلش زنون گذاشت (همونطور که نمیشه ساتیو رو اچ دی کرد)
بنظرم فاکتورهای مثبت ساتیو بیشتر از 8910 هست ! البته فاکتور اصلی 8910 قیمتش هست که اونم با کمی صبر کمرنگ میشه
hasanmotori
04-10-2009, 17:40
دوربین ساتیو بهترین دوربین توی موبایلاست (بشخصه میگم از 12 سامسونگ هم بهتره ولی میسپارم دست GSMARENA که ریویوشو بذاره)
فیلم HD بهتره ولی تا اونجایی که من میدونم 24 فریم هست که کمی تیک میزنه (خیلی کم) ولی ساتیو فیلمش VGA هست ولی واقعآ عالیه
سرعت هیچ فرقی ندارن ولی فک کنم ساتیو با اینترفیس سبک ترش نسبت به تاچ ویز توی هوم اسکرین و شاید تو منوها سریع تر باشه
سر باتری هم نمیدونم از روی کی و چی و .... میگی باتری 8910 1و نیم برابر ساتیو نگه میداره ! به قول شاعر چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ! همه میدونن و دیدن باتریهای سامسونگ و اون افتضاحش توی آی8510 رو که بعد 100 تا آپدیت هنوز هم بعضیها مینالن ! ولی سونی هر چی کم بذاره تو باتریش کم نمیذاره ! اینو حاظرم شرط ببندم که ساتیو با باتری 1000 میلی آمپرش 8910 رو 1500 میذاره تو جیبش !
در مورد ال سی دی هم 8910 .2 بزرگتره که خیلی گوشیو بزرگ کرده (البته بازم به کاربرش بستگی داره) و خازنی هست که برای یه عده مزیت و برای یه عده زیاد جالب نیست (البته خودم بشخصه اگه این سیبمبین لعنتی مولتی تاچ بود برنده اصلی رو 8910 میدونستم) ولی با توجه به اینکه نیست میتونم بگم عملآ خازنی بودن به کار نمیاد و اینجور که میگن همچین ال سی دی شاخی هم نداره این 8910 نسبت به ساتیو (فقط گفتم .2 بزرگتره که خاب بزرگش کرده) منظورم توی کیفیت تفاوتی ندارن
جک 3.5 میلیمتری هم قبول دارم یه مزیته خیلی خوبه که خودم با خرید ن82 بهش پی بردم ولی اونقدر فکر نکنم مهم باشه که بخوای واسش از 4 مگاپیکسل یا .... بگذری و یه گوشی دیگه رو بخری
میمونه قیمتش که اونم چون ساتیو 2 روزه وارد بازار شده اونم بصورت تک و توک این قیمتش هست (1100 تومن) ولی میشه گفت تا آخر این هفته میشه زیر 1 ملیون و تا آخر ماه هم تا 800 پایین میاد و فک کنم روی 750 بایسته و بعد کم کم مثله 8910 که توی 3 4 ماه قیمتش پایین کشید ارزون بشه
البته هیچ چی معلوم نیست شاید سونی با ریلیز ایکس 2 کلی بزنه تو سر مالش که همون ساتیو هست و با یه تیر 2 نشون بزنه ! هم ساتیو رو خوب بفروشه و هم ایکس2 رو
چون 8910 هیچ برتری مطلقی نسبت به ساتیو نداره ! فقط میشه روی فیلمبرداریش مانور داد که اونم ....
ولی ساتیو حداقلش یه 4 مگاپیکسل بالاتر داره و میشه گفت توی دوربین مطلقآ از 8910 بهتره
به کلمه ی مطلق هم توجه کنین ! میشه برای ساتیو پورت 3.5 درست کرد ! میشه بهش 16 گیگ مموری کارت داد تا 16 گیگ حافظه داشته باشه ولی به 8910 نمیشه 4 مگاپیکسل اضافه کرد یا فلش زنون گذاشت (همونطور که نمیشه ساتیو رو اچ دی کرد)
بنظرم فاکتورهای مثبت ساتیو بیشتر از 8910 هست ! البته فاکتور اصلی 8910 قیمتش هست که اونم با کمی صبر کمرنگ میشه
میدونی که رزولوشن hd سه برابر vga هست :27: پس عملاً قابل مقایسه نیستن
فیلمایی که تو تلویزیون میبینی همشون 22 فریم هستن حالا 24 فریم .....
تو فریمور جدید کیفیت و روونی فیلمش انقد بالاست که اصلاً نمیشه با vga مقایسش کرد
بعدشم hd تو رزولوشن 720x480 هم فیلم میگیره با 30 فریم در ثانیه
hd فیلم برداری 120 فریم یا همون اسلو موشن هم داره
من نگفتم باتریش 1.5 برابر قویتره گفتم حجم باتریش 1.5 برابر بیشتره
این موردو بحثش شده
8510 هم یه باگ داشت که الان برای 90% حل شده نباید به همه گوشیهای سامسونگ ربطش داد
شما بهتره باتری 8910 رو ببینی و بعد نظر بدی نه اینکه به 8510 ربطش بدی
ببین تاچ خازنی که فقط مولتی تاچ نیست
حساسیتش اصلاً با مقاومتیا فرق میکنه
تاچ 8910 از نظر حساسیت مثل آیفونه این چیز کمی نیست
استفاده از تاچ خازنی خیلی جذابیت بیشتری داره نسبت به مقاومتی
بعدش صفحه 8910 oled هست که کیفیت واقعاً بالایی داره و بازم نمیشه با tft مقایسش کرد
همون طوری که در مقایسه با تاچ پرو 2 و آیفون و کاملاً برتر بود
کیفیت ال سی دی ساتیو یه چیزی در حد ان97 ه که کاملاً در برابر hd کم میاره
دوربینشم که فعلاً در برابر ان86 کم اورده حالا نمیدونم چجوری میخای با m8910 مقایسش کنی :27:
شما نظرت اینه که به خاطر 4 مگاپیکسل بیشتر میشه از :
1- تاچ خازنی
2- صفحه oled
3- خروجی 3.5 میلیمتری
4- پورت usb استاندارد که الان دیگه همه دارن ازش استفاده میکنن (پورت se بعد از یه مدت شل میشه و هی کنده میشه )
5- اسپیکر استریو
6- 16 گیگ مموری داخلی
7- فیلم برداری hd
8- فیلم برداری slow motion
9- قطب نما
10- خروجی tv
11- پخش divx
12- صفحه ضدخش
13- سنسور تقارب سنج
و....
گذشت ولی فک نمیکنم کسی اینجوری فکر کنه
میدونی که رزولوشن hd سه برابر vga هست پس عملاً قابل مقایسه نیستن
فیلمایی که تو تلویزیون میبینی همشون 22 فریم هستن حالا 24 فریم .....
تو فریمور جدید کیفیت و روونی فیلمش انقد بالاست که اصلاً نمیشه با vga مقایسش کرد
بعدشم hd تو رزولوشن 720x480 هم فیلم میگیره با 30 فریم در ثانیه
hd فیلم برداری 120 فریم یا همون اسلو موشن هم داره
من نگفتم باتریش 1.5 برابر قویتره گفتم حجم باتریش 1.5 برابر بیشتره
این موردو بحثش شده
8510 هم یه باگ داشت که الان برای 90% حل شده نباید به همه گوشیهای سامسونگ ربطش داد
شما بهتره باتری 8910 رو ببینی و بعد نظر بدی نه اینکه به 8510 ربطش بدی
ببین تاچ خازنی که فقط مولتی تاچ نیست
حساسیتش اصلاً با مقاومتیا فرق میکنه
تاچ 8910 از نظر حساسیت مثل آیفونه این چیز کمی نیست
استفاده از تاچ خازنی خیلی جذابیت بیشتری داره نسبت به مقاومتی
بعدش صفحه 8910 oled هست که کیفیت واقعاً بالایی داره و بازم نمیشه با tft مقایسش کرد
همون طوری که در مقایسه با تاچ پرو 2 و آیفون و کاملاً برتر بود
کیفیت ال سی دی ساتیو یه چیزی در حد ان97 ه که کاملاً در برابر hd کم میاره
دوربینشم که فعلاً در برابر ان86 کم اورده حالا نمیدونم چجوری میخای با m8910 مقایسش کنی
فیلماشو دیدم و گفتم
بله بله ! HD فیلمبرداری D1 هم داره که خب حدود 70 80 تا پیکسل طولش بیشتره
اصلآ فیلمبرداری اچ دی بهتر
در مورد 8510 هم بحثش همجنان رو بورس هست و توی تاپیکش هم مشخصه که واقعآ مشکلات برطرف شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
در مورد باتری هم که اکثر مطالب رو میخونم و نظر میدم ! توی کلوپ 8910 هیچ کس نگفته ناراضیه ولی هیچ کس هم نگفته راضیه
اونجور که من شنیدم با فریمور ریپک شده و بهترین فریمور با استفاده عادی 1روز و نیم جواب میده !
باید منتظر ساتیو موند و دید
در ضمن ال سی دی هم خودم میدونم که خیلی حساس تر هست ولی آنچنان هم حساسیتش بالا نیست که تعریف میکنی
انگار باید با آجر روی ساتیو زد تا تاچش کار کنه ! یه نیگا به فیلماش بنداز و بعد بیا اینجا نظر بده !
من نمیدونم گوشی که 1 هفته هم نشده ریلیز شده چطوری از 86 کم آورده =)) نمیدونم چطوری گوشی که هنوز نیومده رو دیدن و با ن86 مقایسه کردین و الانم اومدین نظر میدین ! اونم چی بدون مدرک
میتونی یه سر به تاپیک ساتیو بزنی و عکساشو ببینی !! به قول ا.ن مدارک و عکساش هم هست
پورت se بعد از یه مدت شل میشه و هی کنده میشه
بعله !!! این دیگه از اوناش بود =))
1- تاچ خازنی
2- صفحه oled
آره بالا جوابتو دادم !
3- خروجی 3.5 میلیمتری
چیزی که زیاده تبدیل 3.5 برای فست پورتهای سونی
4- پورت usb استاندارد که الان دیگه همه دارن ازش استفاده میکنن (پورت se بعد از یه مدت شل میشه و هی کنده میشه )
کیا استفاده میکنن ؟؟ مگه فست پورت چشه =)) یجوری میگی انگار ساتیو به کامپیوتر وصل نمیشه !!
5- اسپیکر استریو
میشه گذشت ! آره بخاطر اینکه تفاوت مونو و استریو توی اسپیکر اصلآ معلوم نمیشه ! البته فک کنم صداش بلندتره !!
6- 16 گیگ مموری داخلی
مموری کارت 16 میندازی صفا سیتی :دی
7- فیلم برداری hd
من به خاطر 4 مگا پیکسل میگذرم ! ولی این رو میشه گفت شاید بعضیا نگذرن
حقم دارن ! اچ دی بلاخره :دی
با سایز 320*240 ؟؟ بدردت میخوره ؟؟
9- قطب نما
خوبه برنامه های جی پی اس مثله گارمین و اسمارت کام هستن
10- خروجی tv
چه قدر تکنولوژی پیشرفت کرده ! نمیدونستم گوشی هم به تلویزیون وصل میشه ! نه بابا (شوخی =)))
رفیق ساتیو هم وصل میشه :دی
11- پخش divx
Core Player رو خدا عکر با عزت بده که من DIVX رو توی ن82 هم باهاش اجرا میکنم
12- صفحه ضدخش
مته الماسه نداره ؟؟ ازین برچسبا روش میزنیم :دی
13- سنسور تقارب سنج
چی هست؟؟ تاحالا نشنیده بودم :((
pulp_152
04-10-2009, 18:22
در کل اگه ساتیو هم قیمت اچ دی بود میشد در موردش بحث کرد ... الان خیر نمیرزه .. حتی اگه 100 هم گرونتر باشه به نظرم نمیرزه .. نظر شخصی .. اگه مثل ان 97 با اچ دی یک قیمت باشه .. میشه مقایسه ای انجام داد ..
pulp_152
04-10-2009, 18:40
با اجازه اساتید بنده هم نظر بدم :31:
فکر نمیکنم معتبر باشه ..شما تنها از رو عکسهای خودش قضاوت کردی ... حتی نرفتی w880 یا 8920 رو ببینی ... اونو میگن دوربین نه گوشی...هم 8910 فلش ززنون داره بعلاوه ال ای دی هم 8920 ...
فیلم که صحبتش معلومه و بهتر بود مقایسه نمیکردید البته در پست بعد اشاره کردید
اینترفیس se رو نمیدونم ولی اینترفیس تاچ ویز به قدری سبک هست که رو گوشی های 150 هزاری بدون هیچ دردسری و کندی کار میکنه ...
شاید طرف تو یک روز به اندازه 3 روز کار بکشه و بگه مصرفش 1.5 روزه دلیل نمیشه که .. اگه قرار باشه باتریو بسنجیم بهترین راهش اینه ...
8910 اماده به کار Up to 430 h
تاک تایم Up to10 h
ساتیو اماده به کار Up to 360 h
تاک تایم Up to11 h
حالا بیاین بگین 900 امپر یا 10000 امپره برای مصرف کننده امپر مهم نیس بلکه زمان استفاده مهمه و پولی که بابت گوشی میده
کلا خازنی بهتر از مقاومتی هستش و یک مزیت حساب میاد حالا اگه قرار باشه همه مزیت هارو تبدیل به ضعف کنیم فکر میکنم 1100 نوکیا هم از اچ دی بهتر باشه :31: چون برای یک عده صفحه کلید راحت تر از لمسیه :18:
اگه قیمتش پایین بیاد گوشی خوبی هستی ... شاید همون 12 ساتیو و علاقه به برندی کاربر رو راضی به خریدش کنه و درسته
البته چند مورد دیگه هم هست یکیش اینکه بازیهای ایفون رو رو 8910 پورت میکنن یا استفاده از کارت گرافیک قدرتمند اچ دی و صفحه نمایش oled که دیگه نمیشه ضعف دونستش ...
ولی در کل ساتیو بیاد پایین بازم طرفدارای خودشو داره .. مطمئن باشید
ali racer
04-10-2009, 18:42
چرا اینقدر تو سر و کله هم میزنین اصلا این 2 تاگوشی نباید مقایسه بشن !
منی که دوربین عکسبرداری میخوام 100 ساتیو میگیرم یا پیکسون 12 نه اچ دی !
کسی که هم فیلمبرداری براش مهم تره میره اچ دی میخره
اما در مورد باتری
هیچ کدام از دارندگان اچ دی که کمی از موبایل سرشون میشه(مثل نینجای خودمون...سینا موبایسلتسان...فرید موبایلستان...مهدی فروم خودمون)
و البته خودم که چیزی بلد نیستم .gif
از باتری اچ دی راضی نیستند( باتری 1500میلی آمپر +led) باید نتیجه بهتری میداد
و اعداد و ارقام سامسونگ روکارکرد باتری بیشتر تبلیغات میدونن تا واقعیت
یه موضوع دیگه در مورد تاچ خازنیه که واقعا نباید با بهترین تاچ مقاومتی مقایسه بشه
pulp_152
04-10-2009, 18:53
اما در مورد باتری
هیچ کدام از دارندگان اچ دی که کمی از موبایل سرشون میشه(مثل نینجای خودمون...سینا موبایسلتسان...فرید موبایلستان...مهدی فروم خودمون)
و البته خودم که چیزی بلد نیستم ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه موضوع دیگه در مورد تاچ خازنیه که واقعا نباید با بهترین تاچ مقاومتی مقایسه بشه
علی جان چون led هستش و باتریش 1500 هستش توقعت یا انتظارت بیشتره که منطقی هم هس ! ...
ولی فکر کن tft هستش و صفحش 3.7 اینچه و باتریش هم 1000 امپره .. بازم به نظرت بده ؟ ... شما به اندازه باتری و ledش چکار داری نسبت به هم رده های خودش مقایسه کن که ایا باتریش بده یا خوبه ..؟ مثلا با اچ تی سی مقایسه کن که مثلا تو باتری هم حرف های زیادی برای گفتن داره ..
البته نا گفته نماند که این اعداد رو سامسونگ نمیده بلکه خود gsmarena میده ! و تست میکنه .. مثال cpu که سامسونگ بهش 800 داده بود و gsmarena تا زمانی که سامسونگ برای امنیا 2 مدرکی نیاورد 800 نکردش ..
در مورد تاچ خازنی و تاچ مقاومتی ! بهترین تاچ مقاومتی رو ساتیو هستش ! فکر نمیکنم تجربه زیادی se در مورد تاچ داشته باشه با تکنولوژی جدیدتر (وگرنه سری p بوده و هست و تاچ خوبی نداشتن و البته کل سریp هفت مدل هستش ) که بتونه بهتر از امنیا 2 یا جت مقاومتیشو بزنه ...
اگه فیلمی دارید در موردش لطفا لینک بدید
hasanmotori
04-10-2009, 19:04
در مورد 8510 هم بحثش همجنان رو بورس هست و توی تاپیکش هم مشخصه که واقعآ مشکلات برطرف شده
در مورد باتری هم که اکثر مطالب رو میخونم و نظر میدم ! توی کلوپ 8910 هیچ کس نگفته ناراضیه ولی هیچ کس هم نگفته راضیه
اونجور که من شنیدم با فریمور ریپک شده و بهترین فریمور با استفاده عادی 1روز و نیم جواب میده !
باید منتظر ساتیو موند و دید
این تاپیکو ببین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اکثراً میگن باتریش با نتظیمات درست شده
اوناییم که میگن باتریش خوب نیست میتونی ببینی کی هستن ( هیچ کدومشون 8510 نداشتن )
باتری 8910 کاملاً راضی کنندس ولی نباید انتظار داشت که اندازه مثلاً k800 جواب بده
حالا صبر میکنیم ببینیم باتری ساتیو چجوریه
من نمیدونم گوشی که 1 هفته هم نشده ریلیز شده چطوری از 86 کم آورده =)) نمیدونم چطوری گوشی که هنوز نیومده رو دیدن و با ن86 مقایسه کردین و الانم اومدین نظر میدین ! اونم چی بدون مدرک
اینم مدرک :
ساتیو 1:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ان86 :
به رنگ آسمون دقت کن
فک کنم یادت اومد کدوم عکسارو میگم
تازه ان86 هنوز به فریمور 20 آپدیت نشده
پس ساتیو هم همچین دوربینش چیز خاصی نیست .... امنیا اچ دیم که بهترین کمرا فون شد .... پس کیفیت عکسشون اختلاف آنچنانی نداره که از اون همه برتری 8910 بگزریم
m8910 دوربین حرفه ای تری داره چون
دیافراگم متغیر داره
لنز 28 میلیمتری داره
بست شات و کلی تنظیمات حرفه ای داره
ببین تبدیل فیش ممکنه همیشه همرات نباشه ... وقتی رو خود گوشی باشه خیلی بهتره
پورت usb هم استاندارد باشه میتونی راحت از هر سیمی برای شارژ و وصل کردن به pc استفاده کنی که خیلی استفاده داره
بعدشم وقتی شارژرو میزنی تو fast port دیگه نمیتونی چیزی بهش وصل کنی
اسپیکر 8910 یکی از بهتریانست ولی ساتیو چی :27:
شما اگه یه مموری 16 بزاری رو ساتیو فقط 16 گیگ مموری داری ولی رو 8910 خودش 16 گیگ داره با 16 تا میشه 32 تا
بعدشم سرعت مموری داخلی بیشتر از مموری کارته
فیلم برداری slow motion اتفاقاً چیز خیلی جالبیه ....
اگه 320x240 با 120 فریم بدرن نمیخوره پس 640x480 هم در برابر 1280x720 هیچی نیست :27:
ببین قطب نما با gps فرق میکنه و با نرم افزار نمیشه راش بندازی
محافظ صفحه کیفیتو حساسیت تاچو میاره پایین
تقارب سنجم منظورم proximity sensore ه
شما یه جوری میگی امگار 8910 اصلاً دوربین نداره .... حالا خوبه بهترین کمرافون شد :27:
نتیجه گیری بدون تعصب :
8910 بهترین کمرا فون شد پس دوربینش چیز کمی نیست و حتا در برابر ساتیو کم نمیاره به جاش فیلم برداری خیلی بهتری داره
پس دوربین بهتر ساتیو با فیلم بهتر 8910 ساده میشه :27:
میمونه همه اون مواردی که قبل گفتم
به نظر من ساتیو فیمتش باید 100 تومن از 8910 ارزونتر باشه تا بشه مقایسشون کرد
کلا خازنی بهتر از مقاومتی هستش و یک مزیت حساب میاد حالا اگه قرار باشه همه مزیت هارو تبدیل به ضعف کنیم فکر میکنم 1100 نوکیا هم از اچ دی بهتر باشه چون برای یک عده صفحه کلید راحت تر از لمسیه
یه جورایی قبول کردم :دی ! در مورد مثالت برای 1100 جالب بود و منو راضی کرد
البته من مقاومتی بودن رو ضعف و خازنی بودن رو مزیت نمیدونم !
البته چند مورد دیگه هم هست یکیش اینکه بازیهای ایفون رو رو 8910 پورت میکنن یا استفاده از کارت گرافیک قدرتمند اچ دی و صفحه نمایش oled که دیگه نمیشه ضعف دونستش ...
سخت افزار ساتیو و و آیفون8910 کاملآ شبیه هم هست ! حتی نر افزارشون(8910 و ساتیو منظورم بود) :دی ! فقط چون 8910 زودتر اومده تونستن پورت کنن ! 100% برای ساتیو هم پورت میشه
اما در مورد باتری
و البته خودم که چیزی بلد نیستم !
اینم مهر تایید به حرفای من (قابل توجه حسن موتوری)
اینم مدرک :
به رنگ آسمون دقت کن
فک کنم یادت اومد کدوم عکسارو میگم
تازه ان86 هنوز به فریمور 20 آپدیت نشده
پس ساتیو هم همچین دوربینش چیز خاصی نیست .... امنیا اچ دیم که بهترین کمرا فون شد .... پس کیفیت عکسشون اختلاف آنچنانی نداره که از اون همه برتری 8910 بگزریم
m8910 دوربین حرفه ای تری داره چون
دیافراگم متغیر داره
لنز 28 میلیمتری داره
بست شات و کلی تنظیمات حرفه ای داره
ببین خودت داری میگی ن86 هنوز به ورژن 20 آپدیت نشده بعد از گوشی پروتوتایپ سونی که اومدن باش عکس انداختن رو داری مقایسه میکنی ! یه مقداری منطقی باشین
میتونین عکسای ساتیو رو بعد از ریلیز ببینین (چند نمونه میذارم توی پست بعدی)
ببین اگه میخای اینجوری بحث کنی من میگم ساتیو سرتره
بست پیک داره
اسمارت کنتراست داره
اینایی که خودت گفتی و خودم گفتم همه امکانات نرم افزاری هست که خودتم بهتر میدونی فقط بعضیهاش مثه همین بست پیک یا فیس دیتکشن بدرد بخورن که این بست پیک رو باید پیکسون 12 هم داشته باشه
در ضمن چرا GSMARENA نیومد یه مقایسه بذاره ؟؟ چون هنوز ساتیو وارد نشده بود و نسخه های پروتوتایپش بود
الان که وارد شده میشه منتظر یه ریویوو بود ازش
ببین تبدیل فیش ممکنه همیشه همرات نباشه ... وقتی رو خود گوشی باشه خیلی بهتره
پورت usb هم استاندارد باشه میتونی راحت از هر سیمی برای شارژ و وصل کردن به pc استفاده کنی که خیلی استفاده داره
بعدشم وقتی شارژرو میزنی تو fast port دیگه نمیتونی چیزی بهش وصل کنی
قبول دارم ولی ! گفتم که مزیت 3.5 رو خودمم میدونم ولی بخاطر این ساتیو کمه ؟؟
این پورتی رو که شما میگی همه جا هست من جایی ندیدم ! اون USB که منظورته mini USB هست که همه جا هست ! این پورت فقط برای گوشیهای موبایله و من فقط رو نوکیا و سامسونگ دیدم
حتی ن95 و ایکس1 پورتشون mini هست ! اگه این بود باز یچیزی
نشون دادی که تاحالا گوشی و کلآ سونی اریکسون ندیدی که اینجوری میگی ! پسر خوب شارژرهای سونی خیلی وقته (از ک800) راحت میتونن 2 کار رو همزمان انجام بدن (شارژر ک800 رو برو ببین)
شما اگه یه مموری 16 بزاری رو ساتیو فقط 16 گیگ مموری داری ولی رو 8910 خودش 16 گیگ داره با 16 تا میشه 32 تا
32 گیگ رو قبول دارم ولی سرعت رو نه ! سرعت مموری کارت کلاس 6 هیچ فرقی با داخلی نداره
فیلم برداری slow motion اتفاقاً چیز خیلی جالبیه ....
اگه 320x240 با 120 فریم بدرن نمیخوره پس 640x480 هم در برابر 1280x720 هیچی نیست
شما یه جوری میگی امگار 8910 اصلاً دوربین نداره .... حالا خوبه بهترین کمرافون شد
نتیجه گیری بدون تعصب :
8910 بهترین کمرا فون شد پس دوربینش چیز کمی نیست و حتا در برابر ساتیو کم نمیاره به جاش فیلم برداری خیلی بهتری داره
پس دوربین بهتر ساتیو با فیلم بهتر 8910 ساده میشه
میمونه همه اون مواردی که قبل گفتم
به نظر من ساتیو فیمتش باید 100 تومن از 8910 ارزونتر باشه تا بشه مقایسشون کرد
حرف بی منطق و کل کل !! یه کم سعی کن منطقی باشی و بحث کنی !
من قبول کردم 8910 فیلمش بهتره ! ولی تو انقدر بی منطقی و .... که حتی نمیخوای قبول کنی 12 بهتر از 8 هست (حداقلش تعداد پیکسلهاش از 8 بیشتره)
بحث با شما واقعآ بی نتیجس ! اینجاس که معنی تعصبو میشه فهمید !
آخه اونموقعی که این بهترین کمرا فون شد (البته من نمیدونم کی گفته بهترین کمرافون شده) 12 ای وجود نداشت
اگرم بقول شما 8910 دوربینش از ساتیو کم نداره پس چرا سامسونگ یهو بدون مقدمه 12 شو معرفی وارد کرد
این بحث نیست ! این فقط تعصب و البته کل کل هست که نمیخوایید کمی منطقی و واقع بین باشید
واقعآ متاسفم
اینم چندتا عکس گرفته شده با ساتیو (البته نسخه ی پروتوتایپش) :
فول سایزشون هم هست
راستی ساتیو هم هنوز 2 روز نشده شد 990 تومن
mr_rayan
04-10-2009, 22:34
دوستان من تاپیک رو کامل مطالعه کردم و مشخص بود که بعضی از دوستان یک سری از حرفاشون روی تعصبه و یعضی هاش کاملا درسته.
بهرحال با توجه به صحبت دوستان و اطلاعاتی که خودم از قبل در مورد این دو گوشی تو اینترنت مطالعه کرده بودم میشه گفت که برتری ساتیو نسبت به اچ دی دوربین و فلشش هست،ولی اگه منطقی به کل قضیه نگاه کنیم می بینیم که اچ دی توی بقیه موارد سرتره.
دوستمون که طرفداری شدید ساتیو رو میکنه توی پست هاش برتری های اچ دی رو توی مواردی غیر از دوربین یا قبول نکرده و یا راه حل ارائه داده که برای ستیو هم می توان انجام داد و یا گفته که من در این مورد برام فرقی نمیکنه که به نظرکاملا تعصضبی میرسه.
اگر بخوایم کاملا منطقی و بی طرف به قضیه نگاه کنم باید بگم که کسی که دنبال عکس های بهتر هستش باید بره ستیو بگیره ولی اگر کسی همون دوربین 8 براش کافیه قطعا اچ دی بهترین گزینه میتونه باشه.
شما که بدونه تعصب هستین عجب نظری دادین
برادر من مگه من غیر این گفتم ؟؟
من تعصب دارم ؟؟ من که قبول کردم فیلم 8910 بهتره ! من که قبول کردم ال سی دی بهتری داره
من که گفتم دوربین ساتیو بهتره ! ولی این خودتونید که میگید 8910 بهترین کمرافون هست و ...
من تصعب دارم ! این که تعصب نیست : 8 بهتر از 12 هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته دوستان خداییش تو عکاسی و شاید باتری ساتیو از 8910 بهتره قبول کنید البته باز میل خودتونه
hasanmotori
04-10-2009, 23:07
شما که بدونه تعصب هستین عجب نظری دادین
برادر من مگه من غیر این گفتم ؟؟
من تعصب دارم ؟؟ من که قبول کردم فیلم 8910 بهتره ! من که قبول کردم ال سی دی بهتری داره
من که گفتم دوربین ساتیو بهتره ! ولی این خودتونید که میگید 8910 بهترین کمرافون هست و ...
من تصعب دارم ! این که تعصب نیست : 8 بهتر از 12 هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هم نگفتیم 8 از 12 بهتره
گفتم یه جوری میگی انگار اصلاً دوربین نداره و به این نکته اشاره کردم که بهترین کمرا فونه که دوستان توجه کنن امنیا اچ دیم تو دوربین جزو بهتریناست و کم نمیاره .... یعنی فرق دوربینشون انقد زیاد نیست که از اون همه برتری 8910 بشه گزشت
peyman.2ps
05-10-2009, 11:36
سلام
ممنون از همه دوستان كه داشته هاشون رو اينجا مطرح كردن.
با همه ي موضوعاتي كه گفته شد از هر جهت hd سرتره. بقول يكي از دوستان حتي اگه آدم بخواد 50 تومن هم بالاتر بده به ساتيو بايد بدونه اين 50 تومن واسه چي ميده.
ديروز دست يكي از دوستان hd بود و يه ربع باهاش كار كردم. تاچ خازني و صفحه نمايش فوق العاده و فيلم برداري مثال زدنيش مي تونه هركسي رو عاشق اين گوشي كنه حتي مخالفين سرسخت سامسونگ رو!. عكس هاي گرفته شده هم از نظر من تازه كار حرف نداشت . آدم رو سر ذوق مياورد. البته شايد خيلي ها رو راضي نكنه كه اون دوستان مي تونن دوربين هاي باكيفيت بخرند نه گوشي.
ولي اگه بخوايم انصاف بخرج بديم hd با اين همههههههههههه امكانات قيمتش فوق العادست خيلي مناسبه.
به گفته ي يكي از دوستان منتظرم سري جديد وارد بشه و كمي اين بحران كمبود تموم شه تا شايد فرجي شد و قيمتش پايين تر اومد.
بازم از همه ي دوستان ممنون كه تو اين بحث شركت كردند.
merikh_merikh
05-10-2009, 19:59
ما هم نگفتیم 8 از 12 بهتره
گفتم یه جوری میگی انگار اصلاً دوربین نداره و به این نکته اشاره کردم که بهترین کمرا فونه که دوستان توجه کنن امنیا اچ دیم تو دوربین جزو بهتریناست و کم نمیاره .... یعنی فرق دوربینشون انقد زیاد نیست که از اون همه برتری 8910 بشه گزشت
حسن جان یعنی به نظره شما دوربین 8 مگاپیکسل با 12 مگاپیکس فرق ان چنانی نداره؟ یعنی 4مگاپیکسل برتری به چشم نمیاد؟........
شما از بس به سامسونگ علاقه دارین دیگه هیچ چیز را نمیبینید.
لطفن کمی دقت کنید.
در ضمن من تاپیک را کامل نخوندم و نمیدونم بحث روی چی میباشد فقط اینو بگم که در یه سری موارد ساتیو برتری داره در یه سری موارد هم اچ دی........
در ضمن قیمت ساتیو هم یه مدت دیگه افت پیدا میکنه پس این قدر قیمت بالای ساتیو را ضعف حساب نکنید در ضمن ساتیو اولین گوشی ای میباشد که دوربین 12 مگاپیکسل داره و هنوز گوشی ای با این دوربین نیومده پست قیمت بالاش هم تا حدودی به این مورد بستگی داره......
S A M S U N G
05-10-2009, 20:19
سلام به همگی .
کلا خوشم میاد نوکیا تو این زمینه حرفی واسه گفتن نداره . آی حال میکنم نوکیائی ها گیر میدن به سامسونگ .
فقط اومدم همینو بگم :دی
مخلصیم .
hasanmotori
05-10-2009, 20:45
حسن جان یعنی به نظره شما دوربین 8 مگاپیکسل با 12 مگاپیکس فرق ان چنانی نداره؟ یعنی 4مگاپیکسل برتری به چشم نمیاد؟........
لطفن کمی دقت کنید.
در ضمن من تاپیک را کامل نخوندم و نمیدونم بحث روی چی میباشد فقط اینو بگم که در یه سری موارد ساتیو برتری داره در یه سری موارد هم اچ دی........
در ضمن قیمت ساتیو هم یه مدت دیگه افت پیدا میکنه پس این قدر قیمت بالای ساتیو را ضعف حساب نکنید در ضمن ساتیو اولین گوشی ای میباشد که دوربین 12 مگاپیکسل داره و هنوز گوشی ای با این دوربین نیومده پست قیمت بالاش هم تا حدودی به این مورد بستگی داره......
خب شما هیچ وقت تاپیکو کامل نمیخونی واسه همین تو جریان نیستی
من میگم اگه ساتیو دوربینش 4 مگاپیکسل بیشتره اچ دی فیلم برداریش 3 برابر رزولوشن داره خب اینا رو میشه برابر دونست چون اچ دی بهترین کمرا فون امسال شد البته هنوز ساتیو نیومده بود و واسه همین انتخاب نشد وگزنه منم میدونم که دوربینش بهتره
حالا من میگم دوربینش انقدی بهتر نیست که بشه از
1- oled
2- تاچ خازنی
3- 16 گیگ مموری
4- ورودی 3.5 میلیمتری
5- micro usb
6- اسپیکر استریو
7- فیلم برداری بهتر
9- digital compas
10- صفحه ضد خش
11- و.......
گزشت
بعدشم ساتیو یه سری برتری نداره فقط دوربینش بهتره و فلش زنون دارده .... تموم شد رفت
دیگه انتخاب با دوستان
بعدشم ساتیو اولین 12 نیست و الان m8910 خیلی وقته تو بازاره
feryshad
05-10-2009, 21:05
من به همه دوستانی که بین این دوتا گوشی موندن پیشنهاد میکنم سامسونگه رو بردارن . گوشی خوب و کاملی هم هست. سامسونگ سعی کرده هر چی امکانات هست روش بذاره! چیزی هم واسش کم نذاشته!
ساتیو هم گوشی خوبیه! ولی خز نشه بهتره! بمونه واسه ما سونی اریکسونی ها !! که وقتی اونو میخریم هم خز نشده هم گوشی محبوب خودمونو خریدیم!
لطفن کمی دقت کنید.
......
بیشتر به جک شبیه بود !:46:
خودتون هم تو کلمات و طرفداریتون کا ملا مشخصه که قبول دارید تنها برتریه ساتیو به HD فقط کیفیت عکسشه و تمام
دیگه هیچ حرفی واسه گفتن نمی مونه !
4 مگا پیکسل هم موقع ای به چشم میاد که یه نوآوری تو فیلمبرداری هم ایجاد کنه نه فیلم برداری 3 سال پیش تو یه دوربین نسل امروز !
از هیچ نظر ساتیو پیشنهاد نمیشه مگر فقط عکسبرداری ! اونم با آپدیت های آینده !
خداییش سامسونگ HD زده تو گوش هر چی گوشیه !
همه طرفدارای گوشی های به جز سامسونگ آتیش گرفتن ناجور !
واسشون 20 تا برتری میاری باز میرن سر 4 مگا پیکسل دوربین اونم فقط عکس ((: !
خنده داره ها !:19:
golmohammadi
05-10-2009, 23:28
ميبينم كه باز اينجا به بيراهه كشيده
دوست داشتم نظري ندم
ولي بهتره به چند نكته اشارهكنم
اصلا هم نميگم كدومگوشي برتره
زماني كه مقايسه امنيا اي 900 با xperia x1 را گذاشتم طرفداران اي900 اومدند و گفتند سوكت 3.5 مهم نيست امنيا هم با يك تبديل ميتونه اين قابليت را داشته باشه
وقتي كابل usb مال x1 استاندارد بود اي900 دي ها اصلا توجهي به وجود كابل نه چندان جالب اين گوشي نميكردند
حالا چرا اون چيزهايي كه واسه اي900 عيب بود عيب نميدونستند ولي در اينجا براي ساتيو عيب ميدونند ؟
برتري 5 مگا پيكسلي اي900 را به 3.2 x1 كاملا تائيد ميكردند و حالا در اينجا ميگند كه 8 مگا پيكسلي 8910 از 12 مگا پيكسلي ساتيو كه سايبر شات هست و فلش زنون هم داره و محافظ لنز هم داره، كم نمياره جالب نيست ؟
برتري نزديك 2 برابر باطري x1 را نسبت به اي 900 چندان قبول نميكردند
حالا اينجا كه تقريبا هر دو گوشي باطري مساوي دارند 8910 را برتر ميدونند
و ....
دوستان سعي نكنيد يه عيب را بزرگتر از انچه كه هست، كنيد و يا يك مزيت را ...
وجود هر امكان در گوشي يك مزيت هست
حتي كوچيكترين چيز باشه
انتخاب گوشيها هم بيشتر سليقه اي هست
يكي ميگه عكاسي ساتيو قويتره و فيلمبرداري 8910 برتر. بعد يكي ميگه در مجموع دوربين 8910 قويتره چون عكاسي مناسب و در عوض فيلمبرداري قويتري داره
اما اين دليل نميشه
چرا در سال 2006 با وجود سامسونگ دي 900 و نوكيا ان73، كا800 بهترين كمرا فون شناخته شد ؟
فيلمبرداري ان73 هم قويتر بود
اما وجود فلش زنون خيلي مهم بود
8910 فقط led داره
در مقابل ساتيو كه يك فلش زنون و يك led دار چه حرفي واسه گفتن داره ؟
تازه محافظ لنز هم 8910 نداره
در كل بطور قطعي نميشه گفت كدوم گوشي برتره
و هر دو گوشي عالي هستند
ali racer
06-10-2009, 00:02
حالا اصلا بحث سر چی هست ؟
سر این که دوربین عکاسی 8910 بهتره ؟ که نیست !
سر اینه که فیلمبرداری ساتیو بهتره ؟ که نیست !
سر اینه که تاچ مقاومتی بهتره ؟ که نیست !
سر اینه که ساتیو افت قیمتش رو کرده؟ که نکرده !
من که نفهمیدم سر چیزایی که مثل روز روشنه چطور شما بحث میکنین ؟
شما خودشو ناراحت نکن تو این فروم هرکسی از برند مورد علاقه خودش طرفداری میکنه
منتها این وسط کسایی که مشاوره میخان گیج میشن و شاید انتخاب نادرست کنن
به نظر من بخاطر اینکه یه سری ضعفا این داره اون نداره و بالعکس هر گوشی که شما خوشت اومد و به نظرت بهتر بود
و بیشتر به کارت اومد بخر
ولی با قیمتی که یکی از دوستان داد تو تایپیک ساتیو من نظرم با ساتیو هست
البته اگر با اون قیمت تو ایران بیاد........550 تومن
S A M S U N G
06-10-2009, 09:26
سلام به همگی .
من یه روز با ساتیو کار کردم .
طراحی خوبی داره . میشه گفت یه طرح نو هستش ولی پشتش خوشم نیومد یه ذره قدیمی میزنه این محافظ لنزش .
سرعتش کپی HD هستش و اصلا فرفی نداره . صفحه نمایشش هم عالیه ولی خب HD تصویر زنده تری داره .
دوربینش به قولی گفتنی در سطح تیم ملیه :دی ولی توی محیط بسته عکساش زیاد جالب نمیشه . فلاشش هم عالیه .
از نظر اینترفیس میشه گفت خیلی سادست و فرق چندانی با 5800 نداره به جز توی مدیاش .
سرعت باز کردن گالری ( عکسای 12 مگاپیکسل ) هم میتونست بیشتر باشه .
مهمتر از همه اینکه سونی اریکسون تو این مدل گند زده به باتری ! صبح فول شارژ شب ساعت 9 گوشی خاموش شد ! با همین استفاده با HD باتری هنوز 4 خط داشت !
ولی جدا جای هدفون 3.5 و اسپیکر استریو خالیه . حیف این گوشی که یه سری امکانات اولیه رو نداره .
پدرام جان همین که اسم نوکیا رو نیاوردی خیلی حال کردم . نوکیا و نوکیائی ها تا 4 سال دیگه باید به طراحی N97 دل خوش کنن چون تازه نوکیا میخواد N97 100G و 200G و شایدم یه 1 ترابایت تولید کنه :دی دوربین هشتشم که دیدیم آسمون رو بنفش نشون میده ( البته شاید تو فنلاند آسمون بنفشه :دی )
مخلصیم .
feryshad
06-10-2009, 11:07
مرسی امیر جان
باتریش بهتر میشه. مطمئن باش :دی
اسپیکر استریو داشت خیلی خوب بود ولی جک 3.5 نهایتش یه تبدیله که SE از اینا زیاد داره :دی حالا صداش چجوریه؟
راستی حساسیت تاچش چجوریه؟
ali racer
06-10-2009, 12:20
مهمتر از همه اینکه سونی اریکسون تو این مدل گند زده به باتری ! صبح فول شارژ شب ساعت 9 گوشی خاموش شد ! با همین استفاده با HD باتری هنوز 4 خط داشت !
با ساتیو کاری ندارم
ولی
من کاملا مخالفم با قسمت قرمز !
سامسونگ گند زده به باتری اچ دی من هر روز باید
اچ دی رو
شارژ کنم
hasanmotori
06-10-2009, 12:44
با ساتیو کاری ندارم
ولی
من کاملا مخالفم با قسمت قرمز !
سامسونگ گند زده به باتری اچ دی من هر روز باید
اچ دی رو
شارژ کنم
نظر gsmarena در مورد باتریش :
We've managed to clock the Omnia HD battery life in the few days following the publishing of the review and just as expected, it turned out quite a performer. The Omnia HD battery went from full to flat in 72 hours. During those 72 hours we used the handset in a somewhat "normal usage" pattern that included all of the following: 250 min of mp3 playback, 60 min video playback of SD content, 50 min of talking and finally, 40 min of mobile web browsing over 3G. We think, that you would agree that despite the huge screen, battery performance is among the virtues of Samsung Omnia HD.
مثکه فقط شما از باتریش راضی نیستی . تو موبایلستان که هیچکس نمیگه باتریش بده !
ali racer
06-10-2009, 12:49
نظر gsmarena در مورد باتریش :
مثکه فقط شما از باتریش راضی نیستی . تو موبایلستان که هیچکس نمیگه باتریش بده !
1. آرنا خیلی غلط کرده:31: مگه باتری 8510 نبود از اونم خیلی تعریف کرده ولی تو عمل
2.کی از باتری اش راضی بوده ؟ تو موبایلستان سینا و فرید از موبایل سرشون میشه(!)
راضی نیستن و میگن حداکثر 1.5 دوام میارهاونم با جون کندن ! تو فروم خودمون هم سرچ بکن 7 نفر دارن ....
3. تو پی سی هم 6 نفر گوشی رو دارن 4 نفر نه راضی اند نه ناراضی
4.وقتی گوشی رو خریدم فکر نکنم بدم بیاد که باتری اش خوب جواب بده !!!
دلیل هم نمیشه چون پول دادم بابتش بیام الکی بگم خیلی خوبه و خیلی عالیه باتری اش هم ایراد نداره
5
.من 3 تا از بهترین محصولات سامسونگ رو امتحان کردم(ای900 و 8510 و الان8910) سامسونگ باتری ساز نمیشه !
hasanmotori
06-10-2009, 13:41
همون فرید که میگی گفته با فریمور جدید یه روز چمیدونم رفته واسه ثبت نام دانشگاه با خط آخرش یه روز باهاش حرف زده حالا نمیدونم چجوری میگی زاضی نیست
8510 هم برای بار یک میلیونم همه که از باتریش ناراضی نیستن یه باگ داره ... حالا واسه بعضیا هست واسه بعضیا نیست ... gsmarena دروغ میگه فون آرنا دروغ میگه symbian freak دروغ میگه همه ریویو ها دروغ میگن
اگه باتری ضعیف باشه مرض ندان دروغ بگن که ... مثل ان96 که اشاره کرده باتریش ضعیفه
همینجا بپرس ببین چندتا از باتری 8510 راضین و چندتا نیستن
نینجا جان تازه با فریمور اولش درباره باتریش توضیح داد و کاملاً راضی بود
i900 هم با فریمور a5 ش باتری خیلی خوبی داره
S A M S U N G
06-10-2009, 14:05
سلام به همگی .
راستی حساسیت تاچش چجوریه؟
خیلی خوبه و عکس العمل عالی داره .
صدای اسپیکرش که هیچ ولی صدای هدفوناش خوبه . هدفونای باحالی هم داره .
حاجی مگه تانکه که باتری فیل بذارش روش :دی خدائی یه ذره فکر کنین این همه امکانات با چه باتری جواب بده آخه . همین شاتر 12 بخواد یه عکس بندازه خودش کلی میخوره باتریو .
شما هم خدا میخواین هم خرما . من هیچ کدوم از این گوشی ها رو ندارم ( HD و ساتیو ) - نه خریدم و نه میخرم چون اسم بدنام نوکیا بالاخره پشتشه . ولی چیزی که باهاش کردم رو میگم سیمبیان مسخره ترین سیستم عامل هستش چه HD چه ساتیو و چه هر محصول دیگه .
خیلی مخلصیم .
feryshad
06-10-2009, 17:31
سلام به همگی .
خیلی خوبه و عکس العمل عالی داره .
صدای اسپیکرش که هیچ ولی صدای هدفوناش خوبه . هدفونای باحالی هم داره .
حاجی مگه تانکه که باتری فیل بذارش روش :دی خدائی یه ذره فکر کنین این همه امکانات با چه باتری جواب بده آخه . همین شاتر 12 بخواد یه عکس بندازه خودش کلی میخوره باتریو .
شما هم خدا میخواین هم خرما . من هیچ کدوم از این گوشی ها رو ندارم ( HD و ساتیو ) - نه خریدم و نه میخرم چون اسم بدنام نوکیا بالاخره پشتشه . ولی چیزی که باهاش کردم رو میگم سیمبیان مسخره ترین سیستم عامل هستش چه HD چه ساتیو و چه هر محصول دیگه .
خیلی مخلصیم .
مرسی امیر جان
حساسیت تاچش در مقایسه با بقیه چجوریه؟ مثلا 5800 یا گوشی های دیگه ای که باهاشون کار کردی؟
بالاخره سونی اریکسون هم یه هدفون خوب رو اسمارت فون هاش گذاشت! ... حالا صدای اسپیکرش در چه حدیه؟
آخرش باتری ساتیو در حد عالی نمیشه ولی نمیشه هم گفت باتری ضعیفی خواهد داشت. بالاخره شرکتی که تو باتری جز خوش نام ترینه نمیاد رو بهترین گوشیش که این همه هم روش مانور داده باتری بد بذاره!
golmohammadi
06-10-2009, 19:16
موضوع تاپيك كاملا بهم ريخته
بخش مشاوره فكر ميكنم نياز به ترميم اساسي داره
همين بالا سامسونگ گفته كه سيمبيان بدترين سيستم عامل هست
حالا درسته كه به ويندوز موبايل و اندروئيد و يا مك نميرسه ولي انقدر هم بد نيست
چون در هر صورت همه كار ميشه كرد
اما در مورد باطريهاي سامسونگ همه قبول دارند كه ضعيف هستش حتي ضعيفتر از اوني كه در مشخصات گوشي قيد شده
يعني تجربه اينو نشون داده
اصلا يه سوال
سامسونگ بعد از اينهمه تجربه در موبايل چرا بايد گوشيهاشو اپديت كرد تا باطريش بهتر بشه ؟
در 8510 همه مگفتند بعد از اپديت باطريش بهتر ميشه
در اي 900 هم همين حرفو گفتند
و در 8910 نيز همينو ميگند ....
قبول كنيد كه باطريهاي سامسونگ ضعيف هستند
البته به قول يكي از دوستان كه هم خدا و هم خرما را ميخواهين، سامسونگ گوشيهاي اكثرا ظريفي ميزنه و اكثرا باريك هستند
پس ضعف باطريش قابل قبوله
من وقتي كا800 را خريدم دوستم سامسونگ دي900 گرفت باطريش ضعيف بود (كا800 بعد از كاركرد 2.5 ساله هنوز باطريش خوب كار ميكنه)
الان يكي از دوستام دي 600 داره اونم از باطري ميلنگه
يكي از دوستاي ديگه اي 900 امنيا داره اونم از باطريش راضي نيست
يكي از دوستان ديگه e250 داره بازم باطريش خوب نيست
يكي از دوستان ديگه u600 داره باطريش ميگفت ضعيف بود اما كاش همينطوري ميموند چون الان كاملا خراب شده 1 ساعت تموم ميشه گوشي هم تازه خريده
8910 را نديدم اميدوارم خوب باشه ( هرچند ميدونم فوقش متوسط هست )
pulp_152
07-10-2009, 12:56
موضوع تاپيك كاملا بهم ريخته
بخش مشاوره فكر ميكنم نياز به ترميم اساسي داره
حالا درسته كه به ويندوز موبايل و اندروئيد و يا مك نميرسه ولي انقدر هم بد نيست
چون در هر صورت همه كار ميشه كرد
)
خودت داری میگی از بقیه ضعیفتره عزیزم
اما در مورد باطريهاي سامسونگ همه قبول دارند كه ضعيف هستش حتي ضعيفتر از اوني كه در مشخصات گوشي قيد شده
يعني تجربه اينو نشون داده
اصلا يه سوال
سامسونگ بعد از اينهمه تجربه در موبايل چرا بايد گوشيهاشو اپديت كرد تا باطريش بهتر بشه ؟
در 8510 همه مگفتند بعد از اپديت باطريش بهتر ميشه
در اي 900 هم همين حرفو گفتند
و در 8910 نيز همينو ميگند ....
قبول كنيد كه باطريهاي سامسونگ ضعيف هستند
البته به قول يكي از دوستان كه هم خدا و هم خرما را ميخواهين، سامسونگ گوشيهاي اكثرا ظريفي ميزنه و اكثرا باريك هستند
پس ضعف باطريش قابل قبوله
من وقتي كا800 را خريدم دوستم سامسونگ دي900 گرفت باطريش ضعيف بود (كا800 بعد از كاركرد 2.5 ساله هنوز باطريش خوب كار ميكنه)
الان يكي از دوستام دي 600 داره اونم از باطري ميلنگه
يكي از دوستاي ديگه اي 900 امنيا داره اونم از باطريش راضي نيست
يكي از دوستان ديگه e250 داره بازم باطريش خوب نيست
يكي از دوستان ديگه u600 داره باطريش ميگفت ضعيف بود اما كاش همينطوري ميموند چون الان كاملا خراب شده 1 ساعت تموم ميشه گوشي هم تازه خريده
8910 را نديدم اميدوارم خوب باشه ( هرچند ميدونم فوقش متوسط هست )
منم یک دوستی دارم 2 سالو نیمه U600 داره باطریشم مشکلی نداره ... یک دوستی هم دارم N70 نوکیا خرید فرداش فروخت از باطریش مینالید .. قبول کنید باطریهای نوکیا ضعیفتره ... این شد حرف منطقی !
pulp_152
07-10-2009, 13:26
1.
.من 3 تا از بهترین محصولات سامسونگ رو امتحان کردم(ای900 و 8510 و الان8910) سامسونگ باتری ساز نمیشه !
M8910 پیکسون
باتری 1000 میلی آمپر با تاک تایم 10 ساعت و آماده به کار 626 ساعت
بهترین باتری سال!:31:
golmohammadi
07-10-2009, 13:46
منم یک دوستی دارم 2 سالو نیمه U600 داره باطریشم مشکلی نداره ... یک دوستی هم دارم N70 نوکیا خرید فرداش فروخت از باطریش مینالید .. قبول کنید باطریهای نوکیا ضعیفتره ... این شد حرف منطقی !
u600 فكر نميكنم 2.5 سال باشه كه تو ايران اومده باشه
در هر صورت u600 اگهدقت كني ضخامتش كمهو باطريش هم طبيعتا ضعيفتره مثل بقيه گوشيهاي سامسونگ
در مورد ان 70
الان بيشتر از يكسال هست كه يكي از دوستام ان70 داره باطريش خوب كار ميكنه
البته متوسط هست خوب هم اگه نباشه
در ضكن كي گفت باطريهاي نوكيا قوي و يا ضعيفه ؟
چرا موضوع عوض ميكني؟
در باطري اول سوني اريكسون بعد نوكيا
سامسونگ هم بعد از موتورولا و ال جي قرار ميگيره
البته به اين همشك دارم
ولي در ضرافت خوب كار ميكنه
M8910 پیکسون
باتری 1000 میلی آمپر با تاک تایم 10 ساعت و آماده به کار 626 ساعت
بهترین باتری سال!:31:
بهترين باطري سال ؟
مطمئني؟
چون قويتر از اين خيليه
اهان شايد قويترين باطري سامسونگ
اره اين درسته
u600
من 2 ساله دارم
باتریش با استفاده زیاد 1 روز البته آخر شب باید بزنی به شارژ گرچه گوشیهای دیگه هم همینن با استفاده زیاد
معمولی 1.5 روز
ولی موقع استفاده از فیلم برداری نهایتا 20 دقیقه فیلم میگیره بعد باطری فررررررررررررررت خالی
البته باطریم اصله و چند تا باطری دیگه هم استفاده کردم
ولی اگر زیاد فیلم نگیری گفتم چقدر مصرف میکنه
S A M S U N G
07-10-2009, 15:50
سلام به همگی .
دوست عزیز اینکه یه نفر یه گوشی خریده و باتریش بد بوده دلیل نمیشه که روی همه مدلهای سامسونگ دست بذارین .
اول باید فروشنده هارو تربیت کرد ! :دی تو هیچکدوم از فروم های خارجی من ندیدم ملت سر باتری بحث کنن !
من 1 ساله F480 دارم باتریش 1000 هستش و فقط 3 ساعت تاک تایم داره . به نظرت چند روز به بار شارژ کنم خوبه ؟ حداقل 3 روز و 7 روز هم شده .
در باطري اول سوني اريكسون بعد نوكيا
سامسونگ هم بعد از موتورولا و ال جي قرار ميگيره
خوبه :دی تفسیر علمی خوبی بود :دی
اهان شايد قويترين باطري سامسونگ
نه سامسونگ باتری 1700 هم داره . 1500 با تاک تایم 13 ساعت هم داره .
خیلی وقته اینو میگم . خودت که داری میگی :دی
نوکیا باید بزنه تو کار صادرات گوجه نه تولید گوشی .
مخلصیم .
total_overdose
07-10-2009, 16:05
سلام به همگی .
من یه روز با ساتیو کار کردم .
طراحی خوبی داره . میشه گفت یه طرح نو هستش ولی پشتش خوشم نیومد یه ذره قدیمی میزنه این محافظ لنزش .
سرعتش کپی HD هستش و اصلا فرفی نداره . صفحه نمایشش هم عالیه ولی خب HD تصویر زنده تری داره .
دوربینش به قولی گفتنی در سطح تیم ملیه :دی ولی توی محیط بسته عکساش زیاد جالب نمیشه . فلاشش هم عالیه .
از نظر اینترفیس میشه گفت خیلی سادست و فرق چندانی با 5800 نداره به جز توی مدیاش .
سرعت باز کردن گالری ( عکسای 12 مگاپیکسل ) هم میتونست بیشتر باشه .
ولی جدا جای هدفون 3.5 و اسپیکر استریو خالیه . حیف این گوشی که یه سری امکانات اولیه رو نداره .
پدرام جان همین که اسم نوکیا رو نیاوردی خیلی حال کردم . نوکیا و نوکیائی ها تا 4 سال دیگه باید به طراحی N97 دل خوش کنن چون تازه نوکیا میخواد N97 100G و 200G و شایدم یه 1 ترابایت تولید کنه :دی دوربین هشتشم که دیدیم آسمون رو بنفش نشون میده ( البته شاید تو فنلاند آسمون بنفشه :دی )
مخلصیم .
سلام
حقیقتش هرچقدر خواستم چیزی نگم نشد .
ان86 آسمون رو بنفش نشون میده. قبول.(ورژن 20 رو ندیدی عزیزم)
در ضمن فکر کنم بهتر از 8 مگا پیکسلی شما باشه که آسمون آبی رو سفید نشون میده.:2:.
در مورد باتری هم من به سونی اریکسون تا اینجایه کارش اعتماد داشتم چون تا به حال باتری بد با هر آمپری که زده ازش ندیدم.اما در مورد ساتیو تا نیاد نمیشه نظر داد.
باتری 8910 هم با توجه به ال سی دی بزرگش فکر کنم با آپدیت جدیدش معقولانه باشه و میشه گفت خوبه.
سلام
باتری 8910 هم با توجه به ال سی دی بزرگش فکر کنم با آپدیت جدیدش معقولانه باشه و میشه گفت خوبه.
کاملا قبول دارم :10:!!من 8910 دارم در صورت استفاده عادی 2 روز (یعنی امشب میزارم شارژ وقتی 2ساعت بعد بر می دارم تا پس فردا شب راحت جواب میده )
تو استفاده های خیلی زیاد مثلا دیروز 4 ساعت یه سره تو منو ها بودم و ور میرفتم و ...1 روزه تموم شد...
روز هایی هم که دست نمی زنم و استفادم کمه 3 روز و نصف...
فک میکنم خیلی باید نرمال باشه این حالت !:27:
صفحه بزرگ
نور صفحه تا آخر
vibratin tuch تو همه منو ها فعال
سی پی یو هم که مدام فعالیت میکنه واسه این صفحه و نرم افزارها
من زیاد گوشی بازی کردم اما واقعا راضیم !
کسانی هم که این گوشی و ندارند رو حرف ها و گوشی های قبلی سامسونگ نظر میدن خواهشان ندن !
چون جز ضایع کردن خودشون هیچی نصیبشون نمی شه !:19:
S A M S U N G
07-10-2009, 17:22
سلام
حقیقتش هرچقدر خواستم چیزی نگم نشد .
ان86 آسمون رو بنفش نشون میده. قبول.(ورژن 20 رو ندیدی عزیزم)
در ضمن فکر کنم بهتر از 8 مگا پیکسلی شما باشه که آسمون آبی رو سفید نشون میده.:2:.
در مورد باتری هم من به سونی اریکسون تا اینجایه کارش اعتماد داشتم چون تا به حال باتری بد با هر آمپری که زده ازش ندیدم.اما در مورد ساتیو تا نیاد نمیشه نظر داد.
کلا با دوستان نوکیائی حرفی ندارم .
مخلصیم .
سلام به همگی .
خیلی مخلصیم .
همون بهتر که ندارین ..با همون f480 باید حالا حالا ها کار کنی و با باطری 1000 کیف کنی !:2:
سیمبیان چه به درد شما ها می خوره !
من تعجبم شما که این گوشی هارو نداری چرا میای نظر میدی و مقایسه بی مورد انجام میدی ؟:18:
از تو سایت های دیگه اطلاعات جمع می کنی ؟ باریکلا !!:10:
فعلا که هم خدارو بالا سرمون داریم هم خرماکه گوشیمون باشه !
خواهشا هم شما شخصا این گوشی ها مخصوصا HD رو نخر چون اگه بخری من میفروشم گوشیم رو !!!!!:19:
شما هم که درباره سیمبیان نظر میدی اگه ناراضی هستی برو ویندوز 7 بنویس واسه خودت !البته اگر میتونی !که مگر اینکه خواب ببینی !
شما سازندگان چه نوکیا و چه سامسونگ و چه سیستم عامل های این 2 رو احمق فرض کردی و خودت رو علامه عالم !
بیخیال بابا هر وقت تونستی سیستم عامل گوشیت رو تشخیص بدی چیه و به اون حد رسیدی که بنویسیش بیا و از گنده تر از خودت ایراد بگیر !
total_overdose
07-10-2009, 17:46
کلا با دوستان نوکیائی حرفی ندارم .
مخلصیم .
عجب :18:.
والا با این حرفت موندم چی بگم دیگه.
حقیقتا جواب ندارم بدم.:20:.
دوست ندارم اسپم بدم برایه همین یه راهنمایی به دوستمون که تاپیک رو زده میکنم.
بنظر من بین این دوتا 8910 رو بردار.
نمیگم ساتیو بهتره یا 8910. فقط خودت میدونی ساتیو تازه اومده و حداقل مدتی طول میکشه
تا قیمتش متعادل بشه.
اگه می خوای همین مدت گوشی بگیری با خیال راحت همین 8910 رو بگیر.
ماشا الله سامسونگ حدودا هر 15 روزی یبار یه گوشی ریلیز میکنه :31:اگه بخوای همین طور صبر بدی هی اون یکی جدیدتر دلت رو میزنه.
سلام دوستان بهتره برای کسایی که واسه فروم زحمتای زیادی کشیدن احترام بزاریم
و هرچی که به زبون اومدو نگیم مرسی
قرار نیست که هر گوشی جدیدی که به بازار میاد
آدم بره بخره تا نظر بده (اینجوری خود طرف و 7 جدو آبادش ورشکست میشن )
این بحثای سامیو . نوکیا و se رو تموم کنید خیلی دیگه داره بچه بازی میشه به خدا
سلام دوستان بهتره برای کسایی که واسه فروم زحمتای زیادی کشیدن احترام بزاریم
و هرچی که به زبون اومدو نگیم مرسی
قرار نیست که هر گوشی جدیدی که به بازار میاد
آدم بره بخره تا نظر بده (اینجوری خود طرف و 7 جدو آبادش ورشکست میشن )
این بحثای سامیو . نوکیا و se رو تموم کنید خیلی دیگه داره بچه بازی میشه به خدا
حرف شما کاملا منطقی ! اصلا بحثی توش نیس !:11:
به قول شما نیازی نیست بخره تا نظر بده ولی رو اطلاعات غلت دیگران ونظر شخصی هم آدم پافشاری نمی کنه و همینطور تحمیل به دیگران !
در هر صورت به این دوستمون که می خواسته بین این 2 گوشی انتخاب کته به کوچیکی خودم عرض میکنم
اگه دنبال دوربین 12 و عکس و فلش زنون هست 100 در 100 ساتیو ! اما الان اصلا نمی ارزه با این قیمتها !
اما اگه همه چیز ها رو در کنار هم می خواد + یه دوربین نسبتا در حد خودش عالی و یه فیلم برداری عالی تر شدیدا
I8910 HD پیشنهاد میشه
حالا تصمیم با خودت :10:
ninja3000sh
07-10-2009, 23:32
دوستان من نمیدونم چرا بحث درباره این جور گوشیها آخرش به کل کل و دعوا میکشه؟؟:13:
والا ارزش نداره به خاطر برندی دوستی همدیگر رو تو فروم به هم بزنیم.
اون دوستمون هم که تاپیک رو زده خودش تصمیم گرفته که i8910 رو بخره.
به نظر من بحث رو کش ندیم بهتره.:10:
golmohammadi
07-10-2009, 23:38
u600
من 2 ساله دارم
باتریش با استفاده زیاد 1 روز البته آخر شب باید بزنی به شارژ گرچه گوشیهای دیگه هم همینن با استفاده زیاد
معمولی 1.5 روز
ولی موقع استفاده از فیلم برداری نهایتا 20 دقیقه فیلم میگیره بعد باطری فررررررررررررررت خالی
البته باطریم اصله و چند تا باطری دیگه هم استفاده کردم
ولی اگر زیاد فیلم نگیری گفتم چقدر مصرف میکنه
خودي ميگي با فيلمبرداري فوري تموم ميشه
يعني اگه يهسفر باشي و كمي فيلمبرداري كني گوشي باطريش تموم شده
تازه تاك تايم هم تست كردي؟
اگه 1 ساعت حرف بزني باطري فينيش
در هر صورت من انتظار ندارم يو 600 با اين ظرافت باطري قوي داشته باشه
سلام به همگی .
دوست عزیز اینکه یه نفر یه گوشی خریده و باتریش بد بوده دلیل نمیشه که روی همه مدلهای سامسونگ دست بذارین .
اول باید فروشنده هارو تربیت کرد ! :دی تو هیچکدوم از فروم های خارجی من ندیدم ملت سر باتری بحث کنن !
من 1 ساله F480 دارم باتریش 1000 هستش و فقط 3 ساعت تاک تایم داره . به نظرت چند روز به بار شارژ کنم خوبه ؟ حداقل 3 روز و 7 روز هم شده .
خوبه :دی تفسیر علمی خوبی بود :دی
نه سامسونگ باتری 1700 هم داره . 1500 با تاک تایم 13 ساعت هم داره .
خیلی وقته اینو میگم . خودت که داری میگی :دی
نوکیا باید بزنه تو کار صادرات گوجه نه تولید گوشی .
مخلصیم .
خب در هر صورت ضعف باطريهاي سامسونگ را همه قبول دارند
راستي به باطري اف 480 مينالي ؟
فكر كنم ضعيفترين باطري در بين گوشيهاي همرده خودش هست
نگاه كنيد
Stand-by Up to 250 h
Talk time Up to 3 h
اتازه جاواست اگه سيمبيان بود 1 ساعته تموم ميشد
چطور ميگي تا 1 هفته شارژش دووم مياره ؟
حداقل يه چيزي بگو كه ادم قبول كنه حتي فكر كنم طرفداران سامسونگ هم با اين حرف شما خندشون گرفت
جالب اينجاست كه شما دارين ضعيفترين قسمت اف 480 را تعريف ميكنين
به قول يكي از دوستان با همين جاوا حال كني بهنفعته ...
====
هرچند سيمبيان خوب نيست
ولي هر چي هست از جاوا كه بهتره
نكنه از جاوا هم بدتره ؟
نوكيا درسته چند وقتيه درجا ميزنه
ولي هر چي ميزنه روش ميشه حساب كرد
کاملا قبول دارم :10:!!من 8910 دارم در صورت استفاده عادی 2 روز (یعنی امشب میزارم شارژ وقتی 2ساعت بعد بر می دارم تا پس فردا شب راحت جواب میده )
تو استفاده های خیلی زیاد مثلا دیروز 4 ساعت یه سره تو منو ها بودم و ور میرفتم و ...1 روزه تموم شد...
روز هایی هم که دست نمی زنم و استفادم کمه 3 روز و نصف...
فک میکنم خیلی باید نرمال باشه این حالت !:27:
صفحه بزرگ
نور صفحه تا آخر
vibratin tuch تو همه منو ها فعال
سی پی یو هم که مدام فعالیت میکنه واسه این صفحه و نرم افزارها
من زیاد گوشی بازی کردم اما واقعا راضیم !
کسانی هم که این گوشی و ندارند رو حرف ها و گوشی های قبلی سامسونگ نظر میدن خواهشان ندن !
چون جز ضایع کردن خودشون هیچی نصیبشون نمی شه !:19:
ما كه از خدامونه قوي باشه
با اين حساب بد نيست
حرف شما کاملا منطقی ! اصلا بحثی توش نیس !:11:
به قول شما نیازی نیست بخره تا نظر بده ولی رو اطلاعات غلت دیگران ونظر شخصی هم آدم پافشاری نمی کنه و همینطور تحمیل به دیگران !
در هر صورت به این دوستمون که می خواسته بین این 2 گوشی انتخاب کته به کوچیکی خودم عرض میکنم
اگه دنبال دوربین 12 و عکس و فلش زنون هست 100 در 100 ساتیو ! اما الان اصلا نمی ارزه با این قیمتها !
اما اگه همه چیز ها رو در کنار هم می خواد + یه دوربین نسبتا در حد خودش عالی و یه فیلم برداری عالی تر شدیدا
I8910 HD پیشنهاد میشه
حالا تصمیم با خودت :10:
نظر شما را تائيد ميكنم
خودي ميگي با فيلمبرداري فوري تموم ميشه
يعني اگه يهسفر باشي و كمي فيلمبرداري كني گوشي باطريش تموم شده
تازه تاك تايم هم تست كردي؟
اگه 1 ساعت حرف بزني باطري فينيش
در هر صورت من انتظار ندارم يو 600 با اين ظرافت باطري قوي داشته باشه
:دی
منم منظورم همین بود دیگه که باتریش زیاد تعریفی نداره به هر حال من ناراضی نیستم ( راضیم نیستم ولی عادت کردم )
موفق باشید
golmohammadi
08-10-2009, 21:28
:دی
منم منظورم همین بود دیگه که باتریش زیاد تعریفی نداره به هر حال من ناراضی نیستم ( راضیم نیستم ولی عادت کردم )
موفق باشید
اهان منظورت اين بود
اخه طرفداران سامسونگ ميگفتند خوبه
تو همين صفحه كه ديدي
نميدونم چرا اينقدر تعصب دارند ....
peyman.2ps
08-10-2009, 23:47
سلام
از همه ي دوستان تشكر مي كنم كه راهنماييم كردن
نمي دونم اين جر و بحث ها واسه چيه؟
اگه مي دونستم اين سوال من اينقدر حاشيه ساز ميشه هرگز مطرحش نمي كردم.
بقول نينجاي عزيز من تصميم رو گرفتم
1- hd كاملا راضيم مي كنه چون يه جورايي كامله. دوربينش هم من يكي رو راضي مي كنه. مي مونه باطريش كه مي خرم ببينم چطوره. مي ارزه به ريسكس اگرچه معتقدم گوشي به اين كاملي نمي تونه نقص گنده اي داشته باشه.
2- ساتيو ام گوشي كامليه ولي الان قيمتش بالاست .
3- گوشي هاي نوكياهم به دلم نمي شينه. البته به عاشقان نوكيا بر نخوره. خدايي در مقابل چيزي كه مي دن پول زيادي مي خوان. مثلا به نظرتون اگه همين hd يا ساتيو واسه برند نوكيا بود قيمتش چقدر مي شد؟!!!!
4- سيمبيانم به نظرم سيستم عامل جا افتاده ايه. همه جور برنامه واسش هست. اگرچه بعضي جاهاش نقص داره
پس خواهشن بحث رو تموم كنيد و همچنين مي تونيد در مورد هر گوشي تو فروم خودش بحث كنيد بدون دعوا
بازم ممنون
pulp_152
09-10-2009, 01:04
اقا پیمان مبارکت باشه ...
گل محمدی عزیز در مورد باتری هم شما توجه نکردی ...
با توجه به 1000 امپر بودنش بهترین باتری هستش نسبت به حجم وگرنه باتری بهتر هم هست .. چرا میری f480 رو نگاه میکنی و m8910 رو بیخیال میشی یا 5230 رو نگاه نمیکنی
از این جهت عرض کردم که نوکیا n70 دوستم داشته راضی نبود بدلیل اینکه کارکرد انسانها فرق میکنه .. میبینی 10 نفر میرن u600 میگیرن و از باتریش راضی هستن و 1 نفر میره میگیره ناراضی ... همینطور n70 و نوکیا و سونی ...
اگه به اخر حرف بنده دقت کرده باشید متوجه میشید منظورم بر سر معیار سنجشتون بود که معیار سنجشتون استفاده اشخاص و رضایت دوستانتون هست که گفتم معیار خوبی نیس و هر برندی هم باتری قدرتمند داره هم ضعیف بهتره قدرتمندترین با قدرتمند ترین و ضعیفترین با ضعیفترین مقایسه بشه .. حداقل از لحاظ امپر مساوی باشن و مقایسه بشن ... اگه خواستید با توجه به گفته های gsm arena که حالا یک منبع تقریبا قابل اتکا هستش در یک تاپیک دیگه در هر جا که خواستید به مقایسه میپردازیم تا ببینیم کدوم قدرتمند تر عمل کردن ...
امیدوارم بیشتر از این بحثا به حاشیه کشیده نشه و دوستانی که یک روز میگن جاوا سیستم عامله یک روز میگن نیس نیان سیمبین رو با جاوا مقایسه کنن.. و اگه جاوا رو سیستم عامل نمیدونن! و نمیخوان قبول کنن سیمبین ضعیفترین سیستم عامل هست حداقل با بقیه با لحن تمسخر امیز برخورد نکنند (نه سیمبین نه وین موبایل و نه سیستم عاملهای دیگه چیز خارق العاده ای نیستن ! که استفاده یا عدم استفاده ازشون باعث بشه که کسی احساس برتری کنه و بقیه رو به تمسخر بکشه یک بچه 10 ساله هم با سیمبین کار میکنه )
mr_rayan
09-10-2009, 01:21
خب خداروشکر که دعوا تموم شد.پیمان جون هم که گوشیش رو انتخاب کرد.به نظرم هم بهترین انتخاب رو کرد.
داداش پیمان مبارکت باشه.
در مورد باطری هم باید عرض کنم که همونطور که دوستمون پالپ گفت بستگی به استفاده افراد داره.یکی میبینی از باطری یه گوشی راضی و یکی دیگه از همون باطری راضی نیست.بهرحال این موضوع اونقدرها هم مهم نیست که انقدر بخواد کسی روش زوم کنه و شلوغش کنه.
ali racer
09-10-2009, 01:29
سری بزن تاپیک اچ دی
هم فریمورش رو عوض کن که کل گوشی متحول بشه
هم تقویم فارسی اضافه کن روش که آموزشش هست
مبارکت باشه
ضمنا سیمبین اگه بدترین سیستم عامل بود
پر فروش ترین نمیشد!
Majid393
11-10-2009, 02:12
نمیدونم وقتی که ایجاد کننده تاپیک، گوشیه مورد نظرش رو انتخاب کرده، این همه بحث و جدل و مقایسه فروش سیستم عامل با مقایسه فروش پیکان و بقیه اجناس به چه درد میخوره !
پستهای بیربط به موضوع تاپیک هم حذف شد.
از دوستان هم تقاضا میشه تو این تاپیک دیگه پستی ارسال نکنن تا تاپیک بره پایین. چون دوستمون انتخاب خودش رو انجام داده.
ممنون.
pulp_152
11-10-2009, 02:18
مجید اقا ! این بحث نه تنها تو این تاپیک بلکه همه تاپیکها بوده و هست ! هر چی هم جلوشو بگیرید بازم دوباره بوجود میاد چون موضوعی هستش که الان در همه جا مطرح میشه و با امدن سیستم عاملهای جدید اختلاف های اساسی بین اکثر کاربرا بوجود امده فکر کنم یک جا که بدون جدل صحبت میشه ! بسته نشه بهتر باشه ...تصمیم گیرنده خودتونید ...
آقا این گوشی ها رو ول کن
HTC HD رو چک کن فقط مواظب فکت باش
Qualcomm Snapdragon QSD2850 1GHz
يستم موقعيتياب ماهوارهاي جي پي اس (GPS with A-GPS support; NaviPanel) - داراي (Sense UI) - قابليت دريافت چندين لمس همزمان از صفحه نمايش (Multi-Touch Input Method) - سنسور شتاب سنج براي چرخش اتوماتيك صفحه نمايش (Accelerometer Sensor For Auto-Rotate) - سنسور ماسوره اي براي خاموش شدن اتوماتيک گوشي (Proximity Sensor For Auto Turn-Off) - داراي (Ambient Light Sensor) - داراي (Pick-To-Mute A Call) - دوربين گوشي داراي درج کننده موقعيت وکاني و زماني (Geo-Tagging) و Autofocus و فلاش LED - داراي (SMS Threaded View) - قطبنماي ديجيتال (Digital Compass) - داراي (Facebook And Twitter Integration) - پشتيباني از سايت يوتويوب (YouTube Client) - پاکس آفيس که شامل ورد، اکسل، پاورپوينت، وان نوت و پي دي اف مي باشد ((Pocket Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, PDF Viewer) - داراي (HTC Peep, HTC Footprints)
خلاصه ترکونده!!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
golmohammadi
15-10-2009, 01:16
آقا این گوشی ها رو ول کن
HTC HD رو چک کن فقط مواظب فکت باش
اگه دقت كني با شما بودند كه ديگه در اين تاپيك پستي نديد
حتما بايد بسته بشه تا پستي داده نشه ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.