ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست از مدیران . لطفا توجه کنید

eblisandenzo
03-10-2009, 19:08
سلام خدمت همه مدیران .2 روز پیش یکی از اعضای 4ستاره ای فروم (timsar jackson ) که بسیار قدیمی هستش و فعالیت گسترده ای تو تاپیک مباحث کنکور داره به خاطر نقض قوانین اون هم در حد کوچیک ، بن شده و حتی اسمش هم خط کشیده شده . به همین دلیل از شما مدیران عزیز درخواست میکنم که این user رو از بن در بیارید چون واقعا تو مباحث مربوط به کنکور ( مشاوره و مخصوصا معرفی کتاب ) بسیار توانا هستش .

ممنون

Tabasom.Sweet
04-10-2009, 01:41
من با توجه به شرایطی که در حال حاضر دارم دوستان خیلی به حال من مفید بودند

از طرفی اقای پیمان در حدی به کمک کردند که خودم هم انتظارش رو نداشتم

چندین بار لیست کتابهامو باهام چک کردن ... کاستی هاش رو برام توضیح دادن....حتی کتابهای خودشون رو

تک تک برام خوندن اخرین بار یک ساعتی طول کشید.... بدون اینکه پست دادن و ستاره گرفتنی درکار باشه....

قطعا فقط من نبودم که از راهنمایی های صمیمانش استفاده کردم

عمیقا ممنونیم ازش نه؟:11:

در کنار این یه جورایی بنظرم بن شدن برای پیمان یک تنبیه نیست... کاری کرده و دوست داشته نتیجه ی کارش رو ببینه

یه وقتایی ادم تو بازی ترجیح میده یکی بزنه دوتا بخوره تا اینکه بخوان بهش اوانس بدن .....:46: نه؟؟؟

Mokafating
04-10-2009, 02:30
سلام خدمت همه مدیران .2 روز پیش یکی از اعضای 4ستاره ای فروم (timsar jackson ) که بسیار قدیمی هستش و فعالیت گسترده ای تو تاپیک مباحث کنکور داره به خاطر نقض قوانین اون هم در حد کوچیک ، بن شده و حتی اسمش هم خط کشیده شده . به همین دلیل از شما مدیران عزیز درخواست میکنم که این user رو از بن در بیارید چون واقعا تو مباحث مربوط به کنکور ( مشاوره و مخصوصا معرفی کتاب ) بسیار توانا هستش .

ممنون
منم میشناسمش خیلی توانا بود و منم خواهش میکنم که این کاربر رو از زندان آزاد کنن
نمیدونم چرا هرکی که یه مقام بالایی رو تو این سایت بدست میاره احساس خطر میکنن و اخراجش میکنن
لطفا منم خواهش میکنم که .................

Sina
04-10-2009, 10:24
بررسی میشه ...