PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : VCD غیر قابل استفاده در رایانه

"_"
03-10-2009, 17:54
سلام
من یک VCD دارم شرکتی هم نیست ولی نمیشه رو کامپیوتر اجراش کرد نه اجرا میشه و نه کپی
فایلهای درون VCD رو هم نگاه کردم فقط پوشه های
EXT که خالیه
MPEGAV که فایل فیلم توشه
VCD که دو تا فایل با نامهای ENTRIES.VCD و INFO.VCD
در ضمن VCD بدون خش هست

بنظر شما این قفل رو چطور میشه برداشت البته فکر کنم بشه با کلون سی دی کاری کرد ولی درکل ...
لطفا راهنمایی کنید ممنون

kourosh_sos
03-10-2009, 20:43
دوست عزیز به اینجور CD ها دیسک های معیوب میگن شما برای اینکه بتونی فایل های VCD رو روی هاردت کپی کنی نیاز به برنامه ISOBuster داری و بعد از کپی کردن نیاز به برنامه AllMediaFixer برای فیکس کردن فایل ها داری البته میتونی CD رو با برنامه PoweDVD هم باز کنی

jigar-tala
03-10-2009, 21:34
من هم یه فیلم دارم که قفل داره البته تو کامپیوتر میشه نگاه کرد ولی کپی نمیشه

برنامه کلون سی دی هم پیشنهاد میشه

kourosh_sos
03-10-2009, 22:55
من هم یه فیلم دارم که قفل داره البته تو کامپیوتر میشه نگاه کرد ولی کپی نمیشه

برنامه کلون سی دی هم پیشنهاد میشه

خب به فرضم اگه با کلون ایمیج بگیری اون رو باید Extract کنی پس چرا کاره اضافه کنی با IsoBuster یکجا VCD رو Extract کن :10:

jigar-tala
03-10-2009, 23:02
خب به فرضم اگه با کلون ایمیج بگیری اون رو باید Extract کنی پس چرا کاره اضافه کنی با IsoBuster یکجا VCD رو Extract کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله بله درست میفرمائید

"_"
04-10-2009, 08:39
دوست عزیز به اینجور CD ها دیسک های معیوب میگن شما برای اینکه بتونی فایل های VCD رو روی هاردت کپی کنی نیاز به برنامه ISOBuster داری و بعد از کپی کردن نیاز به برنامه AllMediaFixer برای فیکس کردن فایل ها داری البته میتونی CD رو با برنامه PoweDVD هم باز کنی
ببخشید میگم با این برنامه فایل DAT رو وارد کنم البته هنوز گیرش نیاوردم ولی میخاسم بدونم این برنامه فایل DAT رو فیکس میکنه و دیگه با مدیا پلیر قابل اجرا میشه
ممنون

kourosh_sos
04-10-2009, 11:36
دوست عزیز شما اگه آخرین ورژن این برنامه رو دانلود کنید میبینید تمامی فایل های تصویری رو ساپورت میکنه اگه فایلت رو با این برنامه Fix کنی تمامی گیرهای فیلم که باعث میشه موقع پخش با پلیرها مثل MediaPlayer ارور بده رو برطرف میکنه دوتا برنامه ای که معرفی کردم تو سی دی های کینگ و لرد و اسیستنت همراه با کرک و رجیستر کد پیدا میشه

"_"
05-10-2009, 11:05
یک سئوال برام پیش اومده که این هم یه جور قفله درسته؟ برای جلو گیری از کپی
مثلا وقتی MP3 رایت میکنید فایل ها رو هایدن کنید دیگه کپی نمیشن مگر با ایزوباستر درسته؟
خوب با چه برنامه ای این VCD رایت شده آیا فایل های مکمل رو بصورت دستی حذف کردند و بعد بصورت دیتا رایت کردند یا برنامه ای خاص وجود داره ؟ برنامه های قدیمی رایت اینطور هستند؟
با تشکر

kourosh_sos
06-10-2009, 00:18
دوست عزیز سوالتون رو خیلی کلی پرسیدین اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدید در مورد رایت MP3 که فقط با ایزوباستر بشه کپی بشن بهترین روش ساخت multi setion هستش مثلا با برنامه نرو شما روی یک cd که تهش بازه اگه طوری رایت کنی که در واقع کانتینیو سشن رو انتخاب نکرده باشی فایل های جدید بر روی cd رایت میشن اما دیده نمیشن که با ایزو باستر میتونی کپیشون کنی در مورد VCD هم همین روش رو میتونی بکار ببری

tohidkh
06-10-2009, 12:27
سلام.

واقعا جای تعجب داره که اون دوستانی که اطلاعات کافی در یک زمینه ای ندارند به جای پیشنهاد دادن، نظر قطعی میدند.... :18:

دوست عزیز، چند سال قبل که شرکت Ulead نسخه 10 برنامه Video Studio رو منتشر کرد، این مشکل وجود داشت.....

حالا مشکلش چی بود؟؟؟

وقتی فایلی به صورت PAL VCD تولید میشد، اون فایل رو هیچ کامپیوتری باز نمیکرد. مگر سیستم هایی که Codec یا خود یولید نصب بود روی اونها....

وحتی اگه این فایل با فرمت VCD بود، باز هم در سیستم های معمولی باز نمیشد..

مطمئن باشید اون فایلها با برنامه Ulead Video Studio 10 تولید شده.....

حالا چاره چیه؟!؟!

K-Lite Codec Pack رو نصب کنید. معمولا در سی دی های نرم افزاری موجود هست. اگه نداشتید، میتونید دانلودش کنید:

K-Lite Codec Pack Full 5.0

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنتیجه رو هم اطلاع بدین لطفا

موفق باشید :11:

(راستی! Open With Windows Media Player میکنید که؟؟؟!)

kourosh_sos
06-10-2009, 18:53
سلام.

واقعا جای تعجب داره که اون دوستانی که اطلاعات کافی در یک زمینه ای ندارند به جای پیشنهاد دادن، نظر قطعی میدند.... :18:

دوست عزیز، چند سال قبل که شرکت Ulead نسخه 10 برنامه Video Studio رو منتشر کرد، این مشکل وجود داشت.....

حالا مشکلش چی بود؟؟؟

وقتی فایلی به صورت PAL VCD تولید میشد، اون فایل رو هیچ کامپیوتری باز نمیکرد. مگر سیستم هایی که Codec یا خود یولید نصب بود روی اونها....

وحتی اگه این فایل با فرمت VCD بود، باز هم در سیستم های معمولی باز نمیشد..

مطمئن باشید اون فایلها با برنامه Ulead Video Studio 10 تولید شده.....

حالا چاره چیه؟!؟!

K-Lite Codec Pack رو نصب کنید. معمولا در سی دی های نرم افزاری موجود هست. اگه نداشتید، میتونید دانلودش کنید:

K-Lite Codec Pack Full 5.0

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنتیجه رو هم اطلاع بدین لطفا

(راستی! Open With Windows Media Player میکنید که؟؟؟!)

می بخشید فرمایشات شما چه ربطی به سوال این دو دوست عزیز داشت پس شما هم لطف کن اول تمام پست هارو بخوان بعد پست بده در ضمن من خودم میدونم چقدر اطلاعات دارم اگه تو زمینه ای اطلاعات نداشته باشم الکی پست نمیزنم یا کسی رو راهنمایی نمیکنم و تو پست هام هیچوقت نطر قطعی ندادم شما هم بیشتر دقت کن الکی درجتو با این پست ها پایین نیار

teznade
06-10-2009, 19:44
سلام
من یک VCD دارم شرکتی هم نیست ولی نمیشه رو کامپیوتر اجراش کرد نه اجرا میشه و نه کپی
فایلهای درون VCD رو هم نگاه کردم فقط پوشه های
EXT که خالیه
MPEGAV که فایل فیلم توشه
VCD که دو تا فایل با نامهای ENTRIES.VCD و INFO.VCD
در ضمن VCD بدون خش هست

بنظر شما این قفل رو چطور میشه برداشت البته فکر کنم بشه با کلون سی دی کاری کرد ولی درکل ...
لطفا راهنمایی کنید ممنون

خوب من مطمئنم تو از دی وی دی یا رایتر نسبتا جدید استفاده می کنی من این مشکلو توی اخراجی های 2 داشتم حالا چیکار کردم برو یه سی دی رام asus اصل از این قدیمی یا پیدا کن خیلی راحت کپی می کنه جدی می گم حالا چرا منم نمی دونم فقط یه تست زدم دیدم شد کپی شد بدون هیچ مشکلی اگرم علتو شو خواستی بدونی فهمیدی به منم بگو

tohidkh
06-10-2009, 21:33
می بخشید فرمایشات شما چه ربطی به سوال این دو دوست عزیز داشت پس شما هم لطف کن اول تمام پست هارو بخوان بعد پست بده در ضمن من خودم میدونم چقدر اطلاعات دارم اگه تو زمینه ای اطلاعات نداشته باشم الکی پست نمیزنم یا کسی رو راهنمایی نمیکنم و تو پست هام هیچوقت نطر قطعی ندادم شما هم بیشتر دقت کن الکی درجتو با این پست ها پایین نیار
:18::18::18::18::18::18::18:
خیلی ببخشیداااااااا.

مثله اینکه سوء تفاهم شد...

بابا من قصد توهین نداشتم که... :18::19::18:

اگر هم شما فکر میکنید توهینی به شما شده معذرت میخوام چون هیچ قصدی نداشتم :11:

در مورد سوالشون....

سوالشون این بود که یه VCD هست که در کامپیوتر اجرا نمیشه...

منم راه حل تجربی رو که در ذهن داشتم گفتم...

حالا بذارید امتحان کنند و نتیجه رو بگن....

kourosh_sos
07-10-2009, 23:23
دوست عزیز مشکلون حل شد با نه لطف کنید اگر کارتون انجام شد نتیجه رو اعلام کنید تا پرونده مربوط به این تاپیک بسته بشه

"_"
13-10-2009, 17:41
سلام دوستان بالاخره من یه فکر عجیب غریب کردم ویندوز نصب و رجیستر هم کردم بعد مدیا پلیر رو آپدیت کردم بعدش رفتم چندتا کدک که پر اینترنت هست رو دانلود کردم از کمیاب انلاین بخش پخش کنندها
بعدش تونستم اجراش کنم البته اون سیدی که گفتم کرایه بود و پس دادم ولی یه سی دی دیگه رو گرفتم با همون شرایط و تونستم هم روی کامپیوتر اجرا کنم هم کپی دلیل اینکه قبلا نشد رو نمیدونم در ضمن با برنامه ایزو باستر تونستم کپی کنم اما با آل میدیا فیکسر هر کار کردم نشد که قابل اجرا بشه در مورد اینکه با چه برنامه ای رایت شده بود هم اطلاعاتی بدست اوردم که احتمالا با برنامه HT DVD Authoring studio 2.0 رایت شده خودم تست نکردم ولی خوب ... تو تبیان پیدا میشه حجمش 12مگ میشه اگه تونستین یه تستی بزنین
درضمن از همه ممنون که با من تازه کار سروکله زدند