PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در خواست نرم افزار برای برش فیلم

worldwar_1914
03-10-2009, 16:15
سلام بر دوستان
یه برنامه ایی می خواستم که فیلم ها را از وسط برش بده
من با برنامهUlead VideoStudio 11 هر چه قدر تلاش کردم این کار رو بکنم نشد همش یکمی از اول و از آخر می برید بعد فقط اون قسمت که من می خواستم پاک بشه می موند درضمن save هم نمی کنه

jigar-tala
03-10-2009, 22:43
سلام بر دوستان
من با برنامهUlead VideoStudio 11 هر چه قدر تلاش کردم این کار رو بکنم نشد همش یکمی از اول و از آخر می برید بعد فقط اون قسمت که من می خواستم پاک بشه می موند درضمن save هم نمی کنه
دوست عزیز یولید نرم افزاریه که این کارو به راحتی انجام میده

بعد فقط اون قسمت که من می خواستم پاک بشه می موند

اگه میخوایین از وسط فیلم کات کنی اول واخر اون قسمت رو قیچی کن بعد دیلت خود کار بعد از حذف دو تیکه اول اخر به هم متصل میشن
ذخیرش هم بورو به اخرین کلید share
من که میگم راحت ترین کار اونم با این برنامه هستش

metal baz
03-10-2009, 22:45
با سلام دوسته عزیز شما باید این و اوت به برنامه بدید بعد با ایکون قیچی که کات میزنه میبری برای سیوم باید بگم اشکال از برنامست پاکش کن دوباره بنصب درست میشه اگه نشد یه ورژن دیگشو نصب کن بعدم بهتری برنامه برای کات کردن به صورت حرفه ای پریمیر است موفق باشی:11::11::11:

shimeh
06-10-2009, 15:39
سلام
به نوع فيلمت بستگي داره اگه فرمت VCD داري مثل mpg يا dat بهترين و سريعترين نرم افزار VCD Cutter هستش ولي اگه ميخواي با فايلهاي Avi كار كني بهتره از Adobe Premier استفاده كني. نسخه هاي پايينش هم جواب كار شما رو ميده
با سپاس

mohammad abbasy
12-10-2009, 17:48
[quote=worldwar_1914;4280468]سلام بر دوستان
من با برنامهUlead VideoStudio 11 هر چه قدر تلاش کردم این کار رو بکنم نشد همش یکمی از اول و از آخر می برید بعد فقط اون قسمت که من می خواستم پاک بشه می موند درضمن save هم نمی کنه[/quoteدوست عزیز از نرم افزار vcd cuter استفاده کن:20: