ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطور میشه بجز یک رنگ مابقی تصویر را سیاه و سفید کنم

ma4nafar
03-10-2009, 15:22
دوستان من یک عکس رنگی دارم که میخوام همه جای اون سیاه و سفید بشه بجز رنگهای زردی که در بعضی از نقاط تصویر دیده میشه باید چه کنم ؟ آیا افکت یا پلاگین خاصی میخواد ؟

s_r_asadiyan
03-10-2009, 15:40
لطفا عکس رو هم بزارید(البته اگه مشکلی نداره)

huti_421
03-10-2009, 17:16
کل پروژه رو با Ctrl + A انتخاب کنید و بعد Ctrl + U رو زده و Saturation رو کم کنید

حالا قسمت هایی که میخواید به رنگ اولیه بر گرده رو با ابزار History Brush با میانبر Y بکشید تا تغییرات اعمال بشه :)

احمد ترابی
03-10-2009, 18:55
همه عکس رو انتخواب کن بعد قسمتهای زرد رو از انتخواب کم کن بعر opacity اون قسم انتخواب شده رو کم و زیاد کن
راستی mode عکس رو از rgb بردار

موفق باشید............................./

s_r_asadiyan
06-10-2009, 00:47
سلام
اون دوتا گزینه دیگه رو هم توضیح می دید:
Hue
saturation
lightness
ممنون از اساتید خودم

Saeed kmss-D
06-10-2009, 17:30
سلام
اون دوتا گزینه دیگه رو هم توضیح می دید:
Hue
saturation
lightness
ممنون از اساتید خودم
سلام...

گزینه اول ینی Hue برای تنظم رنگ هست.
با تغییر اهرم این گزینه میتونید رنگ تصویر رو به نسبت تغییر دهید. ( اگه گزینه Colorize تیک دار باشه، فقط یک رنگ تاثیر داره و کل تصویر رو یه رنگ مانر میده )

گزینه دوم ینی saturation ، همونطور که اشاره شد، برای تنظیم غلظت رنگ هست، که صفر کردن این گزینه معادل سیاه و سفید شدن میشه.

گزینه آخر ینی lightness هم برای تنظیم نور تصویر هست.

-----------------------

من یه راه دیگه هم برای این کاری که میخوای بکنی.
کمی دقتش بهتره،
چون تفکیک بعضی قسمت ها و رنگ ها با ابزار History Brush گاهی خیلی آسون نیست!

ابتدا از منوی Select گزینه Color Range رو انتخاب کنید.
رنگ مورد نظر رو تو تصویر انتخاب کنید و با اضافه و کم کردن رنگ و تنظم قسمت های Fuzziness و Range قسمت های مورد نظر رو انتخاب کنید. ( گزینه Localized Color Cluster رو میتونید برای تنظیم بهتر ، فعال کنید. )
سپس کلید های shift+Ctrl+I رو برای برعکس شدن انتخاب بزنید.
در نهایت کلید های Shift+Ctrl+U رو برای سیاه و سفید شدن قستم های دیگه تصویر بزنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید♥♥♥

s_r_asadiyan
07-10-2009, 15:32
بازم سلام به اساتید خودم
اگه خواسته باشیم تمام راههای بالا رو بریم اما فقط پس زمینه سیاه سفید نباشه و مثلا سبز رنگ بشه و لی یک قسمت رنگ واقعی خودش رو داشته باشه باید چیکار کنیم؟

huti_421
07-10-2009, 15:35
به جای اینکه سیاه و سفید کنید با Ctrl + Shift + U یا Ctrl + U و کم کردن Saturation باید به قسمت Color Balance با میانبر Ctrl + B برید و غلظت هر رنگ رو تغییر بدید یا کلاً رنگ هارو با Ctrl + U و بخش Hue تغییر بدید :)

younes_a2000
27-10-2009, 13:35
مرسی ممنون سطح مبتدی توضیح هم میدادی