مشاهده نسخه کامل
: برنامه net monitor برای nokia n95 8gb
m.mahdi.k
03-10-2009, 00:44
سلام من یه برنامه میخوام به اسم net monitorکه کارش آشکار سازی یه سری اطلاعات توی شبکه موبایله مثل فرکانس های دریافتی و میزان اون و یه سری اطلاعات دیگه برای نصب روی گوشی nokia n95 8gb اگر یه برنامه باشه که زمانی نباشه خیلی عالیه ممنونم
AMIR_EVILPRINCE
04-10-2009, 18:12
میتونی اطلاعات کاملتری نسبت به برنامه بدی(البته ببخشیدا)
m.mahdi.k
05-10-2009, 23:01
گوشی موبایل در حال سرویس گرفتن از شبکه ی موبایله و این سرویس شامل چیزای مختلفیه فرکانس ، قدرت فرکانس ، جاییکه ازش فرکانس میگیری ، جابه جایی هایی که میکنی و یه سری اطلاعات دیگه که برای کسایی که مونیتور شبکه براشون مهمه لازمه باید در مورد شبکه موبایل یه سری اطلاعات داشته باشید تا یه سری پارامترا رو که این برنامه نشون میده رو بدونید چیه. بازم اگه اطلاعاتی واستید من در خدمتم
AMIR_EVILPRINCE
06-10-2009, 19:10
سلام من یه برنامه میخوام به اسم net monitorکه کارش آشکار سازی یه سری اطلاعات توی شبکه موبایله مثل فرکانس های دریافتی و میزان اون و یه سری اطلاعات دیگه برای نصب روی گوشی nokia n95 8gb اگر یه برنامه باشه که زمانی نباشه خیلی عالیه ممنونم
گوشی موبایل در حال سرویس گرفتن از شبکه ی موبایله و این سرویس شامل چیزای مختلفیه فرکانس ، قدرت فرکانس ، جاییکه ازش فرکانس میگیری ، جابه جایی هایی که میکنی و یه سری اطلاعات دیگه که برای کسایی که مونیتور شبکه براشون مهمه لازمه باید در مورد شبکه موبایل یه سری اطلاعات داشته باشید تا یه سری پارامترا رو که این برنامه نشون میده رو بدونید چیه. بازم اگه اطلاعاتی واستید من در خدمتم
متشکر از توضیحاتت ولی اگه میشه لینک اون جایی که مجانیش رو گرفتین بگین تا بتونم یه سرچ درست و حسابی بکنم.قبلا اسم این نرمافزار رو شنیدم ولی حتی یک کلمه در موردش اطلاعات نداشتم.اگر لطف کنی لینک تریالش رو بدی من هم سعی بسیاری برات میکنم تا کرک شدش رو برات پیدا کنم.متشکر:11:
m.mahdi.k
09-10-2009, 02:37
سلام من یه نمونه از برنامه رو که دارم براتون آپلود میکنم من گوشیمو با hellocarbid هک هم کردم اما فقط تا وسطای نصب میره اما رو گوشی های دیگه که هک نشدن اصلا نصب نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم اگر راهی پیدا بشه
AMIR_EVILPRINCE
09-10-2009, 17:01
تست میکنم بهت جواب میدم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.