ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بزرگی سینه در پسران

alitiger
02-10-2009, 19:50
در چندین مقاله مشاهده کردم که بیش از 60 درصد پسران دارای مشکل بزرگی سینه وچربی در سینه های خود هستند بهتر دیدم که تاپیکی با این موضوع وجود داشته باشد این بزرگی می تواند در دوران بلوغ شروع شده و 2 تا 4 سال طول بکشد و این زمان تقریبا طبیعی می باشد ولی اگر بیش از این به طول بیانجامد احتمال وجود مشکل هست و بهتر است به پزشک غدد مراجعه شود اما بهترین راه حل برای این مشکل کاهش وزن و کم کردن میزان چربی بدن است تا بدین صورت از حجم چربی سینه نیز کاسته شده وسینه ها کوچکتر به نظر رسد انجام ورزشهای معطوف به سینه نیز می تواند موثر باشد مثل شنا رفتن یا انجام حرکات بدنسازی پرس سینه و مخصوصا پرس زیر سینه با تعداد بالا و وزن کم می تواند تاثیر خوبی داشته باشد از دوستان می خواهم اطلاعات خود را در این زمینه در این تاپیک مطرح کنند چون این مسئله تاثیرات بد روانی روی پسران می گذارد و می تواند انها را منزوی و به دور از جامعه نگاه دارد

danial_848
02-10-2009, 20:27
یک راه دیگه ش لیپوساکشن هست چون میگن با ورزش و... به این راحتی ها نمیشه از چربیهای این ناحیه کم کرد

BLACK-BLACK
02-10-2009, 22:11
بعید میدونم که ساکشن قابل انجام باشه چون این ناحیه به خاطر وجود قلب و ریه ها خیلی خطر ناک تر از شکم هستش

D@RIUSH
12-10-2009, 20:01
برای «ژنیکو ماستی» که همون بزرگی سینه توی پسرهاس جراحی انجام میدن و ما تا حالا تو بیمارستانمون با ساکشن همچین کاری و نکردیم و منم نشنیدم.. ولی عملش طوریه که نیپل و باز می کنن و بافت سینه رو بر میدارن و داباره نیپل و سچور می زنن سر جاش.. منتها جاش می مونه..

Leyth
12-10-2009, 22:16
اگه این مشکل مربوط به شل بودن عضلات باشه، میشه با ورزش (پرس سینه و بالا سینه با وزنه) چربی های این ناحیه رو تحت کنترل گرفت و عضلات رو هم قوی و سفت کرد...
ولی خب یه 4 - 5 ماهی کار داره...

atlas-m
20-11-2009, 17:27
سلام.

مشکل : بزرگی پستان!

1 . حدود 15 سالگی این مشکل به وجود اومد.
2 . دو طرفه می باشد.
3 . اندازه هر دو تقریبا یکی است.
4 . نرم ، آبکی ولی گاهی اوقات کمی سفت می شود.
5 . اندازاش در ابتدا کوچکتر بود و به تدریج بزرگ شد. (حدود 1.5 سانتی متر مربع)
6 . هم اکنون چهار ، پنج سال است که این مشکل وجود دارد.
7 . ضمنا هیچ نوع دردی احساس نمی شود.
8 . .... .

را ه حل : لطفا شما بگید!

atlas-m
29-11-2009, 13:02
کسی راهنمایی نمی کنه؟

Benygh
02-12-2009, 14:18
ورزش بدنسازی میتونه کمک کنه .
پرس سینه ... شنا ...

و البته شنا در آب هم برای به فرم اومدن قسمت سینه و سرشانه کمک به سزایی میکنه اگر ادامه دار بشه ... توی دو ماه اگر متداوم تمرین کنید مشکلتون باید کمی رفع بشه ...

grand theft auto
02-12-2009, 14:50
آقا من یه مشکلی دارم،البته سینه هام بزرگ نیست خدا رو شکر!! و خیلی طبیعی و میزونه اما یه مشکل دیگه دارم.استخوان قفسه سینه من زده بیرون قلمبه شده! روش یه زره چربی هم نداره و دست که میزنی استخون رو حس میکنی!! دلیلش چی میتونه باشه؟؟ کاملا قفسه سینم زده بیرون.

farredsky
11-12-2009, 22:30
سلام.

مشکل : بزرگی پستان!

1 . حدود 15 سالگی این مشکل به وجود اومد.
2 . دو طرفه می باشد.
3 . اندازه هر دو تقریبا یکی است.
4 . نرم ، آبکی ولی گاهی اوقات کمی سفت می شود.
5 . اندازاش در ابتدا کوچکتر بود و به تدریج بزرگ شد. (حدود 1.5 سانتی متر مربع)
6 . هم اکنون چهار ، پنج سال است که این مشکل وجود دارد.
7 . ضمنا هیچ نوع دردی احساس نمی شود.
8 . .... .

را ه حل : لطفا شما بگید!

باید ازمایشات هورمونی انجام بشه تا وضعیت هورمونها از جمله هورمونهای جنسی شما چک بشه.

MAXXX
11-12-2009, 22:58
بستگی منظورتون به قول دوستان بزرگی نیپل باشه یا کل سینه
من تویه نوجوانی دچار این مشکل شدم البته بدنم نسبتا چربی بالایی داره
شروع کردم به بدنسازی با اینکه 4-5 بدنسازی کردم (البته بدونه مصرف ) هیچوقت از فرم سینه هام و کلا بدنم راضی نشدم و اونطوری که میخاستم نشد بدنم به راحتی بزرگ و عضلات رشد میکرد ولی هیچوقت شکل جالبی نداشت و فقط گنده میشدم
(احتمالا بقیه اونایی که این مشکل رو دارن تقریبا به همین وضع من دچار میشن چون همه تیپ بدنی شبیه به هم دارن )
تا اینکه شروع کردم به دویدن و حرکات هوازی
یک یا دو روز در میون روزی نیم ساعت میدوم و نیم ساعت هم حرکات بدونه وزنه و سوئدی مخصوصا شکم میرم
الان بدنم اونی شده که میخاستم
شدیدا عضلانی و بدونه چربی
در ضمن آمادگی جسمانی آدم به شدت میره بالا و میشه یه چیزی مثل کانگورو
ولی خب زحمتش خیلی زیاده و پشتکار خیلی بالایی میخاد تا حالا خیلی از رفیقام اومدن با من شروع کردن ولی بعد از 10 دقیقه دویدن دمشون رو گزاشتن رو کولشون و رفتن
الان توری شده که دیگه کار با وزونه رو ول کردم و فقط برنامه خودمو انجام میدم

atlas-m
21-12-2009, 16:28
باید ازمایشات هورمونی انجام بشه تا وضعیت هورمونها از جمله هورمونهای جنسی شما چک بشه.

میشه که یکمی بیشتر در رابطه با این آزمایش توضیح بدید!
متشکرم

ardavan_2008
21-12-2009, 18:27
هیچ ازمایش خاصی نیست!فکر میکنم یکیش ازمایش خون هست که مورد بررسی قرار میدن و میزان هورمونها معلوم میشه ...البته اگر این ازمایش مد نظر باشه که 90%همینه...