ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [آموزش] نصب OS X بر روی سیستم های غیر اپل

صفحه ها : 1 2 3 [4]

arash20031382
22-10-2011, 17:33
ممنون مرحله اول رو رد کردم!!! بعد از بوت این ارور را میده شما میدونی مشکلش چیه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزيز ببخشيد دير ميشه تا جواب بدم

منم به مشکل شما برخورد کردم
ايندفعه با سوييچ V بياد بالا و موقع خطا ، ببينيد چي رو نميتونه بالا بياره ( v - )

دوباره نصب کنيد
اين دفعه به درستي پچ ها رو انتخاب کنيد ( پچ مناسب سي پي يو خودتون )‌
اگه نداشتيد بايد سورس- تون رو عوض کنيد يه دي وي دي ديگه

moas
27-10-2011, 20:27

ايندفعه با سوييچ V بياد بالا و موقع خطا ، ببينيد چي رو نميتونه بالا بياره ( v - )

دوباره نصب کنيد
منظورتون از پچ چیه؟

saberus
30-10-2011, 09:46
سلام
چرا اول نصب مک میگه باید - V رو بزنید منم منفی وی رو میزنم ولی چند سطر کوتاه میاد

سیستم ریستارت میشه دوباره همون دستور اصلا جلو نمیرم لب تابم سامسونگه :I5 4 gigRAM

giforce m330 1gig
ضمنا در بایوس یا setup گزینه AHCI را غیر فعال هم کردم باز نشد با دانلود نشد رفتم پک

هکینتاش از اراک گرفتم 4مدل -- مک داره
iDeneb 10.5.7 -iAtkhos10.5.7-hackintosh 10.6.1&2-ipc 10.5.6
همگی عکس العمل بالا رو میدن-فوری منتظرم

arash20031382
05-11-2011, 12:48
منظورتون از پچ چیه؟
ببين دوست عزيز
شما به هنگام نصب در يک مرحله customize را انتخاب مي کنيد
آنگاه با توجه سي پي يو خود کرنل مناسب را انتخاب کنيد
به عنوان مثال هازارد دقيقا عنوان نموده که بر روي I7 نصب نمي شود
منظورم اين بود

mkh-n71
05-11-2011, 13:37
سلام دوستان
میشه Snow Leopard 10.6.5 هازارد رو روی لب تاب sony fw590 fsb یا نت بوک sony m11m1e/b (با سی پی یو intel atom n450 ) نصب کرد؟

thelastblack
05-11-2011, 14:03
دوستان من سیستمم اینه:
cpu: i5
ram 4gb
vga: radeon hd 6530
wireless: atheros
نسخه‌ی مک iaktos s3 v2 رو هم دارم. به نظرتون میتونم درست نصب کنم و مشکل نداشته باشم؟
در ضمن مدل لپتاپم هم fujitsu ah530 هست.
مرسی

ویرایش: اگه اطلاعات دیگه‌ای نیاز بود بگین بگم. اگه هم این نسخه‌ی مک بدرد نمیخوره بگین یکی دیگه گیر بیارم.
یه چیزه دیگه: من به صورت عادی نمیتونم نصب مک رو بالا بیارم. باید این سرییچ‌ها رو استفاده کنم: x -v cpus=1 busratio=24-
قبلا رو لپتاپ قبلیم نصب کرده بودم ولی وایرلس و گرافیکم رو نمیشناخت. نمیخوام ایندفعه هم اینجوری شه. کمک میکنید پج‌ها درست رو انتخاب کنم؟

moas
07-11-2011, 19:10

دوباره نصب کنيد

با سوییچ v همون ارور را میده

thelastblack
08-11-2011, 10:22
سوییچ های زیر رو امتحان کنید:
-v
-x
cpus=1
busratio=24
همه رو با هم بزنید

moas
08-11-2011, 15:52
من با virtualboxهم امتحان کردم روی 2تا سیستم یکی ویندوز 7 -64بیتی یکی ویندوز xp مینویسه این نسخه روی پلتفرم شما سازگار نیست

b2never
06-12-2011, 09:52
سلام
سیستم من لپ تاپ دل مدل inspiron 1564 با کانفیگ
سی پی یو i3 گرافیک ATI Mobility 4300 series
رو سیستم iKATOS MAC OS Lion 10.7.1 نصبه
صدا دارم .سیستم هم بدون سوییچ ها بالا میاد
اما گرافیک و وایرلس ندارم . ضمنا موقعی که سیستم بالا میاد صدای میکروفن مثل صدای صوت میره رو اعصاب و مجبور میشم کلا صدا رو قطع کنم
از دوستان کسی پیشنهادی برای این سه تا مشکل من (گرفیک ، وایرلس و این میکروفن کوفتی ! ) نداره ؟

meshkipoosh2
07-12-2011, 20:41
سلام دوستام من لب تاپ dell inspiron 5010 دارم با رم 4 و core i5 میشه روش مک نصب کنم

zeus1333
08-12-2011, 07:19
سلام
اگه سؤالم تکراریه ببخشید چون این بحث نزدیکه 80 صفحه هستش نمیتونم همش رو بخونم
من مک نصب شده رو vmware رو دارم اما اجرا نمیشه
این ارور رو میده:
Mac OS X is not supported with software virtualization

حالت virtualization مادر بورد هم فعال کردم اما باز هم نشد.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

alasht
10-12-2011, 21:01
سلام دوستان
من لپ تاپ dell studio 1558 دارم
وقتی دی وی دی رو میزارم و بوتش رو بالا میارم یه لحظه یه صفحه میاد که ارم اپل توشه بعد سریع ریست میشه
بعد تو یکسری سایتا خوندم که قبلش نصب اینو بنویسم درست میشه
busratio=12
اما وقتی اینو مینویسم و بعد اینتر رو میزنم میره تو همون صفحه که ارم اپل توشه و همونجا گیر میکنه و هیچ عملی انجام نمیده و باید لپ تاپ رو خاموش کنم تا اون صفحه بره
من میخواستم ببینم چیکار باید بکنم که این مک رو لپ تاپم نصب بشه
خیلی بهش نیاز دارم
بودجه هم ندارم مک بوک بخرم
ممنون میشم دوستان یه راهنمایی کنند
با تشکر

scar_h
20-12-2011, 21:08
سلام دوستان
من میخوام با vmware مک نصب کنم
ولی این ارور رو میده

این هم مشخصات cpu

mjasite
12-01-2012, 21:55
من لپ تاپ asus n61jq دارم تمام کارا رو هم کردم اما نصب نمیشه.
وقتی dvd رو میذارم f8 میزنم بعد iAtkos رو انتخاب میکنم تو صفحه اپل گیر میکنه واسه load کردن یعنی همون اول نصب گیر میکنه.
چیکار کنم؟؟؟؟

mjasite
13-01-2012, 19:03
من لپ تاپ asus n61jq دارم تمام کارا رو هم کردم اما نصب نمیشه.
وقتی dvd رو میذارم f8 میزنم بعد iAtkos رو انتخاب میکنم تو صفحه اپل گیر میکنه واسه load کردن یعنی همون اول نصب گیر میکنه.
چیکار کنم؟؟؟؟
بابا یکی جواب بده خواهش میکنم

arash20031382
16-01-2012, 13:33

دوست عزيز
دقيق مي گي چي کار ميکني؟؟
CPUs=1 busratio=20
رو زدي؟؟

taksavaar
16-01-2012, 14:56
شما با اول از همه با سوییچ -v بزن ببین دقیقا چه مشکلی داره.که بشه بهتر راهنمایی کرد.من خودم رو لپ تاپم که dell 1564 هست کامل نصبش کردم.

Stream
11-03-2012, 20:00
این تاپیک قبلا در انجمن لپ تاپ بود و یک نسخه هم به اینجا منتقل شد. راه های جدیدتری هم وجود داره که قرار خواهیم داد.

0015351971
11-03-2012, 22:17
من میزنم نصب یخورده نوشته ها میاد و میرن
بعد همینجا میمونه »

alirezaaaa4
13-03-2012, 00:42
با سلام خدمت اساتید محترم.
من هکینتاش iATKOS S3 دارم که تو کامپیوتر خونه okeye فقط مشکل من تو لپ تاپم هست که برام لپ تاپ مهم تره.
خوب مشکل: همون اولش وقتی که می خاد آرم apple بیاد و لود شه یهeror میده و صفحه خاکستری میشه و میگه دکمه پاور رو نگه دارید تا لپتاپ خاموش بشه و بعد دوباره روشن کنید...... مشکل از چیه؟
البته بگم من هنوز نصب نکردم و تازه می خام نصب کنم.
راستی لپ تاپم هم hp dv6-2170 هست با مشخصات زیر:
cpu : i7 - 720qm
ram 4 ddr3
graphic : gforce nvidia gt230m

alirezaaaa4
13-03-2012, 14:29
یعنی کسی نیست کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

mrabbas2
13-03-2012, 15:01
آقا من تو نصب مشکل دارم
اونجا که باید ulitiy رو انتخاب کنیم
تاچ پد که کار نمی کنه
موس اوردم با USB وصل کردم اونم اصلا کلیک راست و چپ کار نمی کنه!!!
Dell inspiron 5110

alirezaaaa4
14-03-2012, 14:16
سلام دوستان اون مشکل رو با iboot حلش کردم حالا میره یکم جلوتر تو لودینگ گیر مکنه.

alirezaaaa4
15-03-2012, 14:30
ائن مشکل هم حل شد... حالا توcustumaiz ..... این هم مشخصات لبتابم کمکم کنید
cpu=i7 720 qm
ram= 4 ddr3
graphic = gforce nvidia gt230m
hard 640
laptop hp dv6-2170ee

پرویزم
17-03-2012, 15:24
آقا چراما هرچی مشکلمونو میگیم کسی نمیتونه حل کنه ؟ گفتم توی این فروم هم مطرح کنم شاید فرجی بشه . اجازه بدین یکبار از اول مشکلمو بگم . من وقتی dvd هکینتاش رو میذارم بدون کمک هیچ برنامه ای بوت میشه تا جایی که روی آرم اپل گیر میکنه ودیگه عکس العملی نشون نمیده ورژن 10.7.2 iatkos l2 . نمیدونم مشکل از چیه ضمنا" تنظیمات بایوس هم روی ahci هستش .
مشخصات سیستم هم اینه :

cpu= intel mobile cor 2 duo t9550 2.66 ghz
motherboard= dell inc 0t808j
memory= 4 gb
graphics= eforce 9300m gs

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پرویزم
17-03-2012, 18:20
یعنی کسی نبود به ما کمک کنه مشکلمون حل شه :19:

powerslave
17-03-2012, 20:34
من میخوام iATKOS L2 که در واقع Mac OS X Lion 10.7.2 (Build 11C74) هست رو رو پی سی نصب کنم. یه چیزی که باعث شد دست نگه دارم اینه که تو بخش موارد مورد نیاز سخت افزاریش نوشته:

– Intel Core CPU

منظورش دقیقاً چیه؟ یکم گیج شدم. CPU باید از مدل های کور 2 یا کور 2 دو و ... باشه یا منظورش اینه که CPU از نوع اینتل باشه.
CPU سیستم من پنتیوم 4 2.8 گیگاهرتز فول کش هست.

ویرایش: اره انگار باید یکی از پردازش گرهای کور 2، کور 2 دو یا + باشه :(
خوب کدوم یکی از iATKOS با سیستم من سازگاره؟

مین بورد : سولتک
پردازشگر: پنتیوم 4 که 2.8 فوله.
1 گیگ رم
هاردم sata2 هست.
کارت گرافیک هم nvidia geforce 5200 128 mb هست (:31:)
دوست دارم مک رو امتحان کنم.

The Auditor
18-03-2012, 01:07
من میخوام iATKOS L2 که در واقع Mac OS X Lion 10.7.2 (Build 11C74) هست رو رو پی سی نصب کنم. یه چیزی که باعث شد دست نگه دارم اینه که تو بخش موارد مورد نیاز سخت افزاریش نوشته:

– Intel Core CPU

منظورش دقیقاً چیه؟ یکم گیج شدم. CPU باید از مدل های کور 2 یا کور 2 دو و ... باشه یا منظورش اینه که CPU از نوع اینتل باشه.
CPU سیستم من پنتیوم 4 2.8 گیگاهرتز فول کش هست.

ویرایش: اره انگار باید یکی از پردازش گرهای کور 2، کور 2 دو یا + باشه :(
خوب کدوم یکی از iATKOS با سیستم من سازگاره؟

مین بورد : سولتک
پردازشگر: پنتیوم 4 که 2.8 فوله.
1 گیگ رم
هاردم sata2 هست.
کارت گرافیک هم nvidia geforce 5200 128 mb هست (:31:)
دوست دارم مک رو امتحان کنم.
من هم خیلی دوست دارم مک رو نصب کنم و از لحاظ سخت افزار اصلا مشکلی ندارم. مشکل من اینه که کسی اصلا به این تاپیک سر نمیزنه که بخواد کمک کنه، واسه همین اصلا درخواست کمک نکردم :41:
(راستی عجب سیستم توپی داری شما :31: پنتیوم 4 فول کش و کارت گرافیک geforce fx 5200 :31: یاد جوونیام افتادم :31: )

پرویزم
18-03-2012, 14:55
بله مثل اینکه این تاپیک مترود و متروک هستش :41:

cd3
19-03-2012, 10:27
بله مثل اینکه این تاپیک مترود و متروک هستش :41:

با سلام.
این طوری نیست رفتن استقبال عید نوروز....:10:
سال 91 مبارک

samypersian
27-03-2012, 18:40
سلام دوستان
من Mac OS 10.7.3 رو برای PC از سایت --------- دانلود کردم
تا یه جایی میرم ولی به مشکل میخورم . از ارم اپل میگزرم و به قسمت Disk Utility میرم
پارتیژن بندی هم میکنم ( طبق اموزش ) و دوباره برمیگردم که ادامه نصب رو برم نمیره عکس رو میزارم تا بیشتر متوجه بشید
برای ادامه نصب من باید گزینه Reinstall Mac OS X رو Continue بزنم برم جلو ولی هیچ اتفاقی رخ نمیده گیر کردم بد
در ضمن من هارد رو هم به صورت AHCI در اورده ام

oghyanoos
27-03-2012, 20:04
سلام دوستان
عزیزان من فوری به یک سیستم عامل مکینتاش محتاجم. میخام با vmware یک مک -- شده روی لپتاپم(مشخصات پایین نوشته) بریزم.
کدوم ورژن و از کجا دانلود کنم که بی دردسر نصب شه.؟
واقعا ممنونم از دوستانی که کمکم کنند.:11:

cd3
03-04-2012, 11:17
سلام دوستان
عزیزان من فوری به یک سیستم عامل مکینتاش محتاجم. میخام با vmware یک مک -- شده روی لپتاپم(مشخصات پایین نوشته) بریزم.

با سلام.
من هم سیستم عامل مک لازم دارم.
لطفا لینک دانلود رو بزارید تا روی لپ تاپ نصب کنیم..
با سپاس

K1lou
03-04-2012, 12:02
سلام دوستان

با سلام.
من هم سیستم عامل مک لازم دارم.
لطفا لینک دانلود رو بزارید تا روی لپ تاپ نصب کنیم..
با سپاس

با سلام
دوستان من این فایل رو که در همچین راهنمایی بود مستقیم کردم و دانلود هم کردم اما نصبش نکرم حجمش زیاد هست با مسئولیت خودتون خواستین دانلود کنید ( اگه نصب نشد دیگه ما تقصیری نداریم ) راهنماش هم در شماره 424 هفته نامه عصر ارتباط هست دوستان میتونن استفاده کنن

سه پارت 950 مگ و یک پارت 936 مگ

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته این لینکها شاید از کار بیفته چون من خیلی وقته دانلود کردم و احتمالا پاک بشن

oghyanoos
04-04-2012, 13:30
با سلام
دوستان من این فایل رو که در همچین راهنمایی بود مستقیم کردم و دانلود هم کردم اما نصبش نکرم حجمش زیاد هست با مسئولیت خودتون خواستین دانلود کنید ( اگه نصب نشد دیگه ما تقصیری نداریم ) راهنماش هم در شماره 424 هفته نامه عصر ارتباط هست دوستان میتونن استفاده کنن

سه پارت 950 مگ و یک پارت 936 مگ

البته این لینکها شاید از کار بیفته چون من خیلی وقته دانلود کردم و احتمالا پاک بشن

دوست عزیز بقیه صفحات این مجله را بگذارید.
من دو بار دانلود کردم اما vmware من نصب نمیکنه! شاید نیاز به تنظیماتی داخل vmware داره.

MrDevil
04-04-2012, 22:05
دوست عزیز بقیه صفحات این مجله را بگذارید.
من دو بار دانلود کردم اما vmware من نصب نمیکنه! شاید نیاز به تنظیماتی داخل vmware داره.
سلام.

آموزش کامل نصب مکینتاش lion در vmware (مجله عصر ارتباط) :
(pdf)

فایل هایی که داخل مجله لینکشون هست رو تست کردم و به راحتی مکینتاش نصب شد.
پیشنهاد من اینه که مکینتاش vmware رو نصب نکنید.اصلا روون نیست و نمی شه باهاش کار کرد.

Ultimator
05-04-2012, 23:11
بله من هم نصب کردم نسخه vmware عصر ارتباط رو خیلی کنده!

Stream
05-04-2012, 23:18
بله من هم نصب کردم نسخه vmware عصر ارتباط رو خیلی کنده!

کلا VM ها هیچ وقت برای محیط گرافیکی بهینه نشدن و هیچ VM ای هم برای OS X بهینه نمیشه (چون ارزش مالی نداره همچین کاری و غیر قانونی هم هست).

oghyanoos
05-04-2012, 23:24
سلام.

آموزش کامل نصب مکینتاش lion در vmware (مجله عصر ارتباط) :
(pdf)

فایل هایی که داخل مجله لینکشون هست رو تست کردم و به راحتی مکینتاش نصب شد.
پیشنهاد من اینه که مکینتاش vmware رو نصب نکنید.اصلا روون نیست و نمی شه باهاش کار کرد.

روی لپتاپ من نصب میشه؟؟ من شدیدا به مکینتاش احتیاج دارم.
من این نسخه را دانلود کردم: Mac_OSX_Snow_Leopard_10.6.6_VMware
اما هنگام نصب میگه سخت افزار مشکل داره!!؟؟
آیا راه حلی داره؟؟

mohammad_87
06-04-2012, 22:21
سلا
توی پستهای اول این لینکها از بین رفته اند.و چون برای آموزش ضروری هستند لطفا ویرایش نمایید:
در پست اول:

دانلود كامل همین مقاله با فرمت PDF از سایت تخصصی فول نت:

و در پست دوم،سطرهای پایانی،عکس مورد نظر موجود نیست.

طبق شكل تنظیم و روی Add entery كلیك كنید. حال Save كنید و خارج شوید. نام را هر چیزی كه دلخواه هست می توانید بگذارید.

AMIRHJ
17-04-2012, 16:09
ســـــــــــلام علیکم
دوستان یه نسخه از lione ّرای نصب کنار ویندوز 7 و همزمان در لپتاب لینک بدند ممنون میشم
یا لاقل بگن کدوم نسخه رو استفاده کنیم
+ با استفاده از چه نرم افزاری همزمان هر 2 سیستم عامل رو داسته باشیم
NoteBook : N61JQ
مــمـــنـــــــــــــــــ ــــــون

mohammad_983
03-05-2012, 11:24
آقا دستم یه دامنتون،
من ااسنو لئوپارد vwware10.6.8 روی سیستم نصب کردم(32 بیت).
تنها مشکلم اینه که گرافیک و صدا رو نمیشناسه.
منم میخوام نرم افزار فاینال کات پرو رو نصب کنم میگه چون گرافیک نداری نمیشه.
هرجا هم میگرم پیداش نمیکنم. صدا رو هم که یه نسخه پیدا کردم اما جواب نمیده.
تورو خدا اگه میشه یه کمکی به ما بکنید.ممنونتون میشم.
mainboard:p8p67 b3
cpu ci7
vga: geforce 550 ti (ven_10de&dev1244
audio: realtek ven_10ec&dev_0892

m_sharajabian
09-05-2012, 16:33
سلام اقا من یه مشکل دارم این که وقتی میاد تو بوت و میزنم برا نصب ریست میکنه من خیلی لازم دارم میتونم یه کاریش بکنم ؟ با اینکه DVD مال سی پی یو AMD زده ساپورت میکنه مرسی

shahriar_669
13-05-2012, 06:15
سلام اقا من یه مشکل دارم این که وقتی میاد تو بوت و میزنم برا نصب ریست میکنه من خیلی لازم دارم میتونم یه کاریش بکنم ؟ با اینکه DVD مال سی پی یو AMD زده ساپورت میکنه مرسی

منم همین مشگل رو دارم وقتی enter میزنم ریست میکنه در ضمن cpu من اینتل هستش ( f8 رو هم میزم و v- رو هم می نویسم ولی باز هم ریست میکنه )

چکار کنممممم :19::19::19::19:

powerslave
22-05-2012, 16:29
سلام.
من مطالب زیادی راجع به Mac os X خوندم و تئوری خیلی چیزا میدونم ولی عملی هیچ تجربه ای ندارم و چند صفحه قبل خودم هم سئوال های ابتدایی پرسیده بودم ولی چون بعدش یکم تو سایت اصلی iAtkOS چرخیدم باید بگم که حد اقل نسخۀ L2 که برابر با همون 10.7 میشه که همون Lion هیچ نسخه ای نداره که از AMD پشتیبانی کنه. تو همون سایت توضیح داده که یه بابایی رفته تمام دامنه ها با نام iAtkOS رو خریده و ادعا کرده که نسخۀ AMD ساپورت رو ایجاد کرده که گفتن دروغه. خیلی ها هم درخواست ایجاد نسخۀ قابل نسب روی AMD رو داشتن. تو سایت اصلی آدرس های سایت ها و وبلاگ های کلاهبردار رو زده و آدرس های واقعی رو هم زده.
احتمال داره شما یکی از اون انتشار های نامناسب رو پیدا کرده باشین با توجه به اینکه گفتین روی DVD یش نوشته ...

masoud4566
29-05-2012, 00:24
خیلی ممنون از لطف شما من مک بوک پرو دارم این تاپیک خیلی عالیه البته مک از همه عالی تر هست
نیازمندی شما اینجاست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

masoud4566
29-05-2012, 00:39
بعضی از سخت افزارهای سازگار با مکینتاش را تهیه کرده اید؟ بسیار عالی! پس این مقاله را دنبال کنید، چرا که در این راهنما، قصد داریم به شما چگونگی نصب سیستم عامل Mac OS X Snow Leopard روی PC سفارشی شده تان را آموزش دهیم ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بخش قبلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این راهنما، در مورد اصول اولیه کار با مکینتاش و توصیف سخت افزارهای سازگار با آن بحث کردیم. اگر مطالعه نکرده اید، حتما آن را بخوانید. امروز، قصد داریم این سخت افزار سازگار را به کار بگیریم، و به این ترتیب مکینتاش ما کار خود را آغاز خواهد کرد. این بخش از راهنما، مراحل نصب و راه اندازی سیستم عامل Mac OS X Snow Leopard را بر روی مکینتاش شما، که ممکن است بعدا به Lion ارتقا یابد (که این مورد کاملا به انتخاب شما بستگی دارد) توضیح می دهد. ارتقای مکینتاش به Lion و تنطیم dual boot در بخش سوم این راهنما مورد بحث قرار خواهد گرفت. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای ادامه این مطلب روی متن بالا کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

masoud4566
29-05-2012, 00:41
هنگامی که کامپیوترتان را آماده کردید (از لحاظ سخت افزاری)، نیازمند تعداد زیادی دانلود از بخش دانلود های وب سایت tonymacx86 خواهید بود. برای دسترسی به فایلهای دانلودی، ابتدا باید ثبت نام کنید، که ایده ی خوبی است چون ممکن است نیاز به ارسال مطلب در انجمن ها هنگامی که نیاز به کمک دارید داشته باشید. پس از ثبت نام، این فایل ها را دانلود نمایید:
۱-iBoot
۲- iBoot Legacy (جایگزین، اگر iBoot برای CPU شما کار نمی کند)
۳- MultiBeast
iBoot، همانطور که قبلا شرح داده شد،.....ادامه مطلب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sk8or
30-05-2012, 13:22
سلام
من ميخوام رو لپتاپ سونى iATKOS L2 10.7 نصب كنم ولى نميتونم
وقتى ميخواد شروع كنه همون اول روى لوگو اپل گير ميكنه
از -v و busratio=18 هم استفاده كردم
مياد تا PCI configuration begin ميمونه ديگه هيچ تغييرى نميكنه
ممنون ميشم كمكم كنيد
مدل لپتاپ VPCF113FX

Sent from my iPod touch using Tapatalk

en-com
30-06-2012, 16:57
دوستان سلام

من موقع نصب این برنامه به مشکل برخورد کردم
یه اررور می ده که Acronis does not support windows dynamic disks ..... و در ادامه می گه که نمی تونه به این هارد دسترسی داشته باشه و کلا ساپورت نمیشه ..... حالا من چیکار کنم؟؟؟؟ بابا به کی بگم من هارد داینامیک نمی خوام خوب مگه زوره؟؟؟؟؟؟!!!! این لپتاپ لعنتی رو چه جوری می تونم هاردشو از حالت داینامیک خارج کنم؟؟؟؟
Pavillion DV6-6070se اینم مدلشه

ممنون میشم کمکم کنید

با تشکر

The Auditor
30-07-2012, 21:57
دوستان سلام

من موقع نصب این برنامه به مشکل برخورد کردم
یه اررور می ده که Acronis does not support windows dynamic disks ..... و در ادامه می گه که نمی تونه به این هارد دسترسی داشته باشه و کلا ساپورت نمیشه ..... حالا من چیکار کنم؟؟؟؟ بابا به کی بگم من هارد داینامیک نمی خوام خوب مگه زوره؟؟؟؟؟؟!!!! این لپتاپ لعنتی رو چه جوری می تونم هاردشو از حالت داینامیک خارج کنم؟؟؟؟
Pavillion DV6-6070se اینم مدلشه

ممنون میشم کمکم کنید

با تشکر

بابا کاری نداره که. از توی administrative tools این کارو باید انجام بدی دیگه. منم از اینجا تبدیلش کردم دیگه..

اونجا که با قرمز خط کشیدم، وقتی هاردت dynamic باشه مینویسه convert to basic disk (روی disk 0 که کل هاردت باشه باید راست کلیک کنی تا این منو بیاد. همون دیسکی که حجم کل هاردو نشون میده.)

The Auditor
30-07-2012, 22:06
اگه دیدی رفتی اونجا اما اون گزینه قفل بود، باید با یه برنامه پارتیشن بندی که dynamic رو ساپورت میکنه تبدیلش کنی. یادمه یه لپتاپو مجبور شدم با یه برنامه که نامش یادم نیست تبدیل کنم.. حالا یادم نیست لپتاپ خودم بود یا واسه کس دیگه :31: البته اگه دیدی قفل بود و برنامه هم نداشتی، یه سرچ بزن how to convert a dynamic disk to basic .فکر کنم مال خودمو بوسیله این سرچ تبدیل کردم. یه فایلو میگه باید دانلود کنی بندازی توی یکی از فولدرای ویندوزت، بعدش که کپی کردی، میری اونجا (administrative) میبینی اون گزینه آزاد شده و راحت میتونی انتخابش کنی.

amin_gh68
16-08-2012, 10:40
سلام دوستان
من iATOKOS S3 روی دستک تاپم نصب کرده بودم و کلی لذت میبردم
ولی الان یه لپ تاپ aser 5750g خریدم هر کاری میکردم بوت نمیشد، تو یه سایت خارجی نوشته بود حالت گرافیکتو از swich در بیار و حالت achi باشه هاردم و از iboot 3.3.0 استفاده کنم واسه بوت، بوت شد مراحل نصبم رفتم تا اونجایی که هارد فرمت کنم و روی گزینه شروع نصب کلیک کردم نوشت 18 دقیقه مونده، دیگه پر نمیشه بعد از 5 دقیقه هم میزنه نمی تونه فایل های مورد نیاز مک و کپی کنه، به نظر شما مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟

matin724
18-08-2012, 10:53
سلام
من lion 10.7.2 iaktos l2 گرقتم تا روی لپ تاپ lenovo z580 نصب کنم
acronis را هم نصب کردم . یه درایو هم درست کردم . دی وی دی گذاشتم . بوت شد بار اول تو همون صفحه اول که ارم اپل هست میموند و دیگه هیچ اتفاقی نمی افته و هیچ پیغامی هم نمیده.
بار دوم f8 را زدم یکبار دستور -v و بار بعدی -f -v را زدم که بعد از اون صفحه که پر از نوشته اس یه صفحه مشکی میاد و دیگه هیچ اتقاقی نمی افته
مشکل از کجاست؟

ممنون

powerslave
11-10-2012, 07:46
سلام.
۳-۴ صفحه قبل میتونید ببینیدکه من با یه سیستم قدیمی میخواستم IATK OS L2 د، نصب کنم.
الان سیستم من آپگرید شده و این مشخصاتش هست:
COR I 5 2500K
P8H77-V
XFX 6870 2GB
RAM 8G
الان این پست رو از داخل SAFARI این سیستم عامل ارسال میکنم. نزدیک ۱ ساعت هست که نصبش کردم. البته از ترس اینکه دفعه بعد بالا نیاد هن،ز ریبوتش نکردم :31:
خواستم بگم که کار خیلی سختی هم نیست ، باید راهنمایی ها رو با دقت بخونیر و انجام بدید.
در ضمن کیبردش یکم اذیت میکنه. یعنی با کیبرد معم،لی کار باهاش سخته. میشه کیبرد خود اپل رو پیدا کرد. رو سیستم های PC نصب میشه؟

hhhh_1360
24-01-2013, 01:58
iسلام به دوستان عزیز من ویندوز iATKOS ML2 (Mac OS X Mountain Lion 10.8.2) for Intel دانلود کردم دوستان خواهش میکنم چه جوری ویندوز را باید نصب کنم و چه جوری ویندوز را باید به صورت بوت در بیارم در ضمن حجم این فایل 5 گیگ هست روی dvd چه جوری رایت کنم خواهش میکنم به صورت زبان شیرنی فارسی توضیح بدهید و مقاله انگلیسی نگذارید متشکرم

m0c_mc
03-02-2013, 17:59
نرم افزار TransMac رو دانلود کنید و فایل *.DMG رو توش لود کنید. ولی چون حجم ایمیج بیشتر از ظرفیت دی وی دی های عادی است، باید از دی وی دی های دولایه و یا به اصطلاح بازار DVD NINE استفاده کنید که 8.5 ظرفیت دارد. البته من خودم هنوز نتونستم iAtkos ML2 رو نه روی VMWare ، نه روی VirtualBox و نه روی سیستم اصلی نصب کنم.

kaivanika
11-02-2013, 16:06
میشه ویندوز ایکس پی ویندوز سوون ویندو 8 و این سیستم عامل رو باهم بالا آورد ؟؟؟؟

iMan.xP
13-02-2013, 17:35
میشه ویندوز ایکس پی ویندوز سوون ویندو 8 و این سیستم عامل رو باهم بالا آورد ؟؟؟؟

بله میشه با نرم افزار EasyBCD براحتی میتونید هر سه سیستم عامل رو بوت کنید
آخرین ورژن این نرم افزار رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنید اسم و ایمیلتون رو بزنید و روی download کلیک کنید

HORROR
19-02-2013, 20:34
یه نفر زحمت بکشه یه عکس از تنظیمات
EasyBCD بزاره پست اول عکسش لود نمیشه واینکه فرقی نمیکنه تنظیمات رو بعد از نصب مک انجام بدیم؟

SHAHAB-P30
27-02-2013, 19:41
سلام من میخوام یه ورژن از این هکینتاش ها رو روی لپتاپم بریزم . به نظرتون بهترین ورژنش چیه؟

Joaquin
15-05-2013, 15:22
یه جوون مرد لطف کنه این لینک عکس ها رو تصحیح کنه. آدرس سایت آپلود سنتر شده -----

Guidance
16-05-2013, 11:33
سلام من میخوام یه ورژن از این هکینتاش ها رو روی لپتاپم بریزم . به نظرتون بهترین ورژنش چیه؟

معمولا بهترین ورژن آخرین ورژنه که الان 10.8.4 هستش.

مهدی بهلول
05-06-2013, 06:32
با سلام.میشه فقط مک روی pc نصب باشه و ویندوز را پاک کرد

مهدی بهلول
05-06-2013, 06:35
ببخشید چرا عکس های مربوط برای
EasyBCD لود نمیشه .
همچنین از کجا بفهمم نو هارد و سخت افزارام چیه؟

MrDevil
05-06-2013, 12:20
با سلام.میشه فقط مک روی pc نصب باشه و ویندوز را پاک کرد

سلام.
بله میشه.

مهدی بهلول
06-06-2013, 09:08
میشه بازی های pc رو روی مک نصب کرد

MrDevil
06-06-2013, 09:48
میشه بازی های pc رو روی مک نصب کرد
اگر نسخه‌ی مخصوص به مک داشته باشند میشه در غیر اینصورت خیر.

Hamidreza2007
17-06-2013, 19:54
سلام.من از کجا میتونم بفهمم لپتاپ من که asus n46vz هست سیستم عامل مک (مانتین لاین )رو ساپورت میکنه یانه ؟
درایور ها رو میگم .چون توسایت ایسوس درایور برا مک نزاشته !!!
یه سوال دیگه اینکه ایا از تاچ چند انگشتی میتونم استفاده کنم توی سیستم عامل مک؟

MrDevil
17-06-2013, 22:52
سلام.من از کجا میتونم بفهمم لپتاپ من که asus n46vz هست سیستم عامل مک (مانتین لاین )رو ساپورت میکنه یانه ؟
سلام.
یا با جست و جو برای پیدا کردن نصب‌های موفقیت آمیز یا اینکه خودتون تلاش کنید برای نصب.
فکر نکنم هیچ شرکتی این کارو بکنه.
هر چقدر مدل لپتاپی معروفتر و بیشتر باشه تو بازار و کاربرهاش بیشتر باشن٬ امکانش بیشتره. ممکن هست بتونید تاچ چندانگشتی رو فعال کنید.

Davood_titan
29-06-2013, 13:05
اون PDF پست اول صفحش باز نمیشه که دانلودش کنم لینک دیگه سراغ ندارین ؟

یه سوال اموزش نصب کردن برنامهاش رو کسی سراغ داره ؟

Guidance
30-06-2013, 11:21

سلام. درباره ی اینکه نصب میشه یا نه؟ باید در ابتدا خودتون امتحانش کنید میتونید توی vmware چک کنید.
اما قبل از نصب بهتره سازگاری درایور ها رو چک کنید: به این صورت:
توی اینترنت یه جستجو کنید و درایور های هکینتاش ر و دانلود کنید ببینید آیا اون درایور ها با درایور های ویندوزی شما یکسان هستند یا خیر؟؟ اگر باشند یعنی میتونید مک رو استفاده کنید.
این تاچ چند انگشتی هم بستگی به همون موضوع درایور ها داره اگر درایورش رو بتونید نصب کنید میشه استفاده کنید.
موفق باشید

kalagh500
02-07-2013, 08:13
سلام من وقتی میرم تو قسمت نصب مک موسم از کار میفته نمیشناشدتش
مشکلش از چیه؟؟؟

Guidance
02-07-2013, 09:58
موس من بصورت bluetooth هستش و میشناسدش. موس شما از چه نوعی هست؟؟ قبلا هم این مشکل رو داشتید؟

kalagh500
02-07-2013, 15:10
موس من بصورت bluetooth هستش و میشناسدش. موس شما از چه نوعی هست؟؟ قبلا هم این مشکل رو داشتید؟

نه نداشتم موس من کابلی از اون میخداراش

1376MAXIMUM
12-07-2013, 11:28
سلام بچه ها من نمی دونم مک رو از کجا باید دانلود کنم هیچ جا پیدانمیکنم اگه میشه یه نفر یه لینک برام بزاره برای سیستم های اینتل و لپ تاپ های بر پایه اینتل ممون:n18:

Sadegh 2007
19-07-2013, 08:33
سلام شما می تونید مک اوریجینال رو روی کام\یوترتون نصب کنید کاری که من الان کردم و الان نسخه maverick رو دارم و بد نیست چون هنوز به صورت رسمی نیست یه مشکلاتی داره. البته باید نسبت به مدل سیستمتون اقدام کنید الان کانفیگ کامپیوتر رومیزی من این هست:

Intel Core i3 2100 3.10Ghz
Geforce 520gt
RAM: 6GB
HDDs: 1x1TB and 1x64GB SSD Corsiar
USB MOUSE AND KEYBOARD
WEBCAM AND CARDREADER
و...

0015351971
19-07-2013, 11:53
یه سوال مک رو میشه رو فلش هم ریخت ؟ :)
:دی
یه لینک درست حسابی کسی داره که نصب کرده باشدش تا حالا ؟

**shaghayegh**
22-07-2013, 23:25
سلام
من نسخه iATKOS ML3U | Mountain Lion 10.8.3 UEFI PC رو دانلود کردم بعد از اکسترکت حاوی دو فایل زیر بود :

iATKOS_ML3U.dmg با حجم 4.89 گیگ
و
Restore ML3U to USB.pkg.rar

به نرم افزار VirtualBox شناسوندمش برای مجازی سازی ... بعد حین اجرا این خطا اومد ( عکس زیر )

بعد از انتخاب گزینه Continue عکس زیر اومد :

ولی بعدش دیگه چیزی نمیاد !
راهنمایی بفرمایید :n03:

راستی آیا میشه روی فلش مموری بوتیبلش کرد ؟ چجوری؟

در ضمن سی پی یو اینتل هست . لپ تاپ

Ali_RNT
14-08-2013, 06:45
سلام خدمت همه ی دوستان.
میخواستم بدونم هیچ روشی نیست که mac os x lion یا mountain lion روی پی سی نصب بشه؟
در ضمن دی وی دی من خرابه و فقط میتونم با فلش بوت کنم.یه فلش 8 حله؟
اینم مشخصات سیستمم:
intel pentium 2.8 GHz
main MSI p31
2GB RAM
512Mb graphic card

!INFERNAL
22-08-2013, 14:21
سلام دوستان
ایا میشه os x را همراه با ویندوز 8 در pc نصب کرد و اگر میشه اول کدوم یکی را باید نصب کرد؟

Bigkiller
01-09-2013, 04:40
سلام خدمت همه ی دوستان.
میخواستم بدونم هیچ روشی نیست که mac os x lion یا mountain lion روی پی سی نصب بشه؟
در ضمن دی وی دی من خرابه و فقط میتونم با فلش بوت کنم.یه فلش 8 حله؟
اینم مشخصات سیستمم:
intel pentium 2.8 GHz
main MSI p31
2GB RAM
512Mb graphic card
سی پی یو شما ضعیه برای مکینتاش عزیز
حد اقل سی پی یو ۲ هسته ای لازم هست

Ali_RNT
01-09-2013, 11:52
سی \ی یو من دو هسته ای هستش.

iilliya
19-10-2013, 10:09
برای نصب با این روش میشه از این لینک شیر کوهی استفاده کنم ؟

بعد برنامه ای هست که بشه این ایمج رو ریخت رو فلش تحت ویندوز 8 اجرا شه ؟ همه اموزش ها اینور اونور باید فلش رو تحت مک لیون درست کنی :n15:

sajjads24
04-11-2013, 12:17
سلام دوستان من الان روی سیستمم ویندوز 7 و لینوکس فدورا 19 را نصب کردم حالا میشه مکینتاش را هم روی کامپیوترم نصب کنم ؟
یعنی سه سیستم عامل همزمان با هم باشه ؟

thelastblack
04-11-2013, 13:44
سلام دوستان من الان روی سیستمم ویندوز 7 و لینوکس فدورا 19 را نصب کردم حالا میشه مکینتاش را هم روی کامپیوترم نصب کنم ؟
یعنی سه سیستم عامل همزمان با هم باشه ؟

شدن که میشه، ولی باید حواستو خوب جمع کنی. اگه با بوت لودر و پارتیشن‌ها آشنایی نداری کارت سخته...

Who said "Sent from my Xperia Arc S using tapatalk 2"?

sajjads24
04-11-2013, 14:34
با ویندوز و لینوکس اشنایی دارم الانم هر دوتاش باهم روی سیستمم نصبه ولی برای مکسنتاش نمیدونم پارتیشنش باید چطوری باشه ؟
و یا ترتیب نصب سیستم عامل ها ؟
و یا اینکه با بوتلودر کدام سیستم عامل باید باشه ؟
و...
دوستان اگه میتونید راهنمایی کنید ؟

thelastblack
04-11-2013, 15:17
با ویندوز و لینوکس اشنایی دارم الانم هر دوتاش باهم روی سیستمم نصبه ولی برای مکسنتاش نمیدونم پارتیشنش باید چطوری باشه ؟
و...

پیشنهاد می‌کنم پارتیشن‌بندی با gparted و روی لینوکس انجام بشه. یه پارتیشن HFS+ واسه مک نیازه.
قدیما یادمه بوت لودری که واسه مک نصب می‌کردم ویندوز و لینوکس رو میشناخت. الان مطمئن نیستم، خیلی وقته خبری ندارم از این کار. یکی که میدونه بگه.

Who said "Sent from my Xperia Arc S using tapatalk 2"?

ADRIEN
05-11-2013, 10:03
و...

refind boot manager
گوگل کنید

sajjads24
05-11-2013, 14:32
refind boot manager
گوگل کنید

داداش من که الان ویندوز 7 و فدورا 19 روی سیستمم هست فقط باید یک پارتیشن HSF+ درست کنم بعد مکینتاش نسخهی -- شده برای cpu intel را نصب کنم و بعد نسخه ی RPM این بوتلودر که گفتید را نصب کنم در فدورا درسته ؟
که دیگه به جای گراب از این refind استفاده میشه درسته ؟

ADRIEN
06-11-2013, 13:50
بله میشه

siya vash
15-11-2013, 21:14
من اخر نتونستم یه بار نصبش کنم.. یه نفر یه اموزش جامع بزاره لودفن:n14:

ADRIEN
16-11-2013, 02:02
مشکلت کچاست

siya vash
16-11-2013, 20:18
من نسخه iATKOS_ML2.dmg رو دارم ولی نمیتونم نمیتونم از بوت نصبش کنم..در واقع اصلا دیسک بوت نمیشه..چند بار هم خاستم از روی vmware نصب کنم ولی باز نشد

Ali_RNT
17-11-2013, 15:35
من نسخه iATKOS_ML2.dmg رو دارم ولی نمیتونم نمیتونم از بوت نصبش کنم..در واقع اصلا دیسک بوت نمیشه..چند بار هم خاستم از روی vmware نصب کنم ولی باز نشد

اگه پسوند فایل .dmg هست این یک فایل بوتیبل نیست بلکه یک آرشیو اجرایی مخصوص مک هست که تو مک اجرا میشه.تو بقیه سیستم عامل ها میتونید محتویاتش رو ببینید...

HORROR
17-11-2013, 16:05
چه نسخه ای رو از این سیستم عامل -- شده رو پیشنهاد میکنید؟ اگه میتونید لینک بذارید..من هم میخوام رو vmware نصبش کنم.

اطفا اساتید جواب سوالم رو بدید...شما چه نسخه از این سیستم عامل رو پیشنهاد میکنید تهیه کنم؟

Ali_RNT
05-12-2013, 19:26
سلام دوستان.من الان ویندوز ۸.۱ و اوبونتو دارم.ووبی نصب نیست بوت لودر گروب هست.اگه آی اکتوس نصب کنم مشکلی پیش نمیاد یا باید اوبونتو رو حذف کنم؟؟؟

TREASURES
19-12-2013, 10:54
سلام دوستان
من نسخه ی mac os 10.7.2 iatkos l2 رو خریدم که برای غیر اپل هست حالا سیستمم اینه:
cpu : amd x4 925
ram: 3g
gpu: 4670
میخوام رو oracle نصب کنم ولی واقعا گیج شدم هر جا تو نت سر میزنم یه چیز نوشته میشه یه نفر راهنمایی کنه؟ ممنون :n16:

Ali_RNT
23-12-2013, 20:49
iAktos بیشتر روی اینتل کار میکنه.البته من هم هرکار کردم روی Oracle vm virtualbox اجرا نشد...

TREASURES
23-12-2013, 21:11
iAktos بیشتر روی اینتل کار میکنه.البته من هم هرکار کردم روی Oracle vm virtualbox اجرا نشد...
یه نسخه ی دیگه هست مربوط به CPU های AMD که بهش میگن MAC OS IDENEB اون چی نظرت در مورد اون چیه؟
با ORACLE اجرا میشه ولی میره تو اسکریپ هاش که هر کدوم رو زدم اتفاق خاصی نیفتاد اعم از BOOT و ......
این قضیه که به IBOOT مربوط نمیشه درسته؟ با ORACLE میشه ازش استفاده کرد بعد DVD مک رو گذاشت که بدون اسکریپت نصب بشه؟
یه جا میگفت که باید SATA CONFIGURATION رو با AHCI تنظیم کنید البته این قضیه مربوط به مجازی ساز نبود....
شما لینک درستو حسابی پیدا نکردی که خوب توضیح داده باشه نصبش روی مجازی ساز رو؟؟
به خدا دیگه مغزم نمیکشه !!!!!!! :n14:

GHAGHALEELEE
24-12-2013, 00:31
یه نسخه ی دیگه هست مربوط به CPU های AMD که بهش میگن MAC OS IDENEB اون چی نظرت در مورد اون چیه؟
با ORACLE اجرا میشه ولی میره تو اسکریپ هاش که هر کدوم رو زدم اتفاق خاصی نیفتاد اعم از BOOT و ......
این قضیه که به IBOOT مربوط نمیشه درسته؟ با ORACLE میشه ازش استفاده کرد بعد DVD مک رو گذاشت که بدون اسکریپت نصب بشه؟
یه جا میگفت که باید SATA CONFIGURATION رو با AHCI تنظیم کنید البته این قضیه مربوط به مجازی ساز نبود....
شما لینک درستو حسابی پیدا نکردی که خوب توضیح داده باشه نصبش روی مجازی ساز رو؟؟
به خدا دیگه مغزم نمیکشه !!!!!!! :n14:

سلام
ببین من از تورنت یک نسخه برای vmware دانلود کردم خیلی خوب جلو رفت ولی توی نصب یک جا ارور داد حوصله نداشتم بیخیالش شدم.البته تو کانتهای یوتیوبش خیلی ها میگفتند باورمون نمیشه کار میکنه.نسخش این بود Mac OS X Lion 10.7.5 vmware بود.حدود 3-4 گیگ بود.ولی باید vmware ورژن 8 یا 7 رو سیستمت نصب باشه که بتونی mac رو توی vmware اضافه کنی.اینم توضیحاتش بود :
Latest release of Mac OS X Lion 10.7.5 to run on VMware. Boots in about 30 seconds with 1GB RAM allocated to the host. Make sure to watch the setup video to get it set up properly.

Everything should work perfectly. XCode can be installed via the App Store, as it functions *perfectly* as a Mac. AMD users should consult the setup guide beforehand as only certain models work so it's your call if you want to try it or not.

The .exe is an SFX archive, double-click to extract. When extracted it's around 7GB. Works with Player, Workstation and Fusion, both old and new versions. Watch the Setup Guide to set it all up properly (it'll help you to no end). Without following the setup guide it's more than likely you'll have no luck.

Please note: The Hardware Bypasser included was created using Tola's Patching Engine 2.03b and packaged using UPX 3.07, which results in false reports from certain virus scanners. All it does is reconstruct the vmware-vmx.exe file in the VMware Program Files folder when run. If you're unwilling to take my word for it, just open the archive in 7zip (before you extract) and delete "vmware-vmx-patch.exe", which will remove it.

If you wanna follow my work/releases follow us at [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خداییش من هم تو کف مک موندم.:n28:

TREASURES
25-12-2013, 20:47
آقایان کشفش کردم !!! :n19:
همونMAC OS 10.7.2 رو با VMWARE WORKSTATION 10 نصب کردم ولی یه فایل گرفتم مربوط به VMWARE که UNLOCKER VMWARE بود که مک رو به لیستش اضافه میکرد.... :n25:

GHAGHALEELEE
27-12-2013, 16:00
آقایان کشفش کردم !!! :n19:
همونMAC OS 10.7.2 رو با VMWARE WORKSTATION 10 نصب کردم ولی یه فایل گرفتم مربوط به VMWARE که UNLOCKER VMWARE بود که مک رو به لیستش اضافه میکرد.... :n25:

:n20:زنده باد زنده باد TREASURES:n20:
میتونی لینکش رو اسپویلر کنی بگذاری تا بچه های دیگه هم استفاده کنند ؟ اگر نتونستی pm کنی ممنون میشم:n16:

TREASURES
27-12-2013, 19:28
:n20:زنده باد زنده باد TREASURES:n20:
میتونی لینکش رو اسپویلر کنی بگذاری تا بچه های دیگه هم استفاده کنند ؟ اگر نتونستی pm کنی ممنون میشم:n16:
اوکی ! اینم لینک آنلاکر برای دوستان مک باز :n02:
لینک دانلود
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])فقط برای نصب از طریق ویندوز باید روی install راست کلیک کنید و run as admin رو بزنید چون فایل بصورت bat هست....

GHAGHALEELEE
27-12-2013, 20:28
اوکی ! اینم لینک آنلاکر برای دوستان مک باز :n02:
لینک دانلود
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])فقط برای نصب از طریق ویندوز باید روی install راست کلیک کنید و run as admin رو بزنید چون فایل بصورت bat هست....

مرسی رفیق
خود مکی که دانلود کردی نسخه مخصوص vmware بود یا نه نسخه اصلی بود ، و اینکه از کجا دانلود کردی ؟:n16:

TREASURES
27-12-2013, 20:43
مرسی رفیق
خود مکی که دانلود کردی نسخه مخصوص vmware بود یا نه نسخه اصلی بود ، و اینکه از کجا دانلود کردی ؟:n16:
مک رو دان نکرده بودم نسخه ی 10.7.2 aitkos l2 رو خریده بودم
روش هم نوشته مخصوص غیر اپل که میشه همون هکینتاش !!!

Mehrdad092000
05-01-2014, 06:06
سلام
روی cpuهای amdهم میشه هکینتاش نصب کرد ؟یا باید مجازی نصبش کرد؟
بعدش الان کدوم نسخه جدید تره و قابل نصبه ممنون

Mehrdad092000
06-01-2014, 23:07
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
کسی نیست؟

MrDevil
08-01-2014, 00:19
سلام
روی cpuهای amdهم میشه هکینتاش نصب کرد ؟یا باید مجازی نصبش کرد؟
بعدش الان کدوم نسخه جدید تره و قابل نصبه ممنون
نه متاسفانه نمیشه.

Ahmad24
08-01-2014, 01:56
میخواستم سوال کنم ببینم ورژن آینده iATKOS M (Mavericks 10.9) روی سیستم من نصب میشه ؟
مادربردم asus p5q3 هست با پردازنده اینتل core 2 quad 8200 و چیپست intel p55 و گرافیک nvidia geforce 9600 GT
هارد من با واسط jmicron به سیستم وصله که به صورت ide ( و نه AHCI) توسط بایوس شناسایی میشه.
قبلا خونده بودم هکینتاش با مادربرد asus مشکل داره.همینطور خونده بودم هارد باید حتما تو مد AHCI تنظیم بشه.
بعدها دیدم روی p5q3 ورژن 10.8.5 نصب شده و سازگاره تو این شرایط :

به دلیلی من به هیچ وجه نمیتونم هاردمو به صورت AHCI تبدیل کنم.(نگین یه تنظیم ساده تو بایوسه من به علت مشکل سخت افزاری نمیتونم تنظیمات بایوس رو از حالت پیشفرض تغییر بدم)

به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که سر زدم مشخصات ورژن آینده رو که بزودی میاد نوشته بود :

خطی که برام جالب بود sata/ide بود.به نظرتون من میتونم این ورژن رو نصب کنم؟سیستم من UEFI نیست اما هاردم رو از MBR به GPT تبدیل کردم.البته نه GPT مایکروسافت بلکه pure gpt توسط gdisk.
سیستم بوت کامپیوتر من کمی پیچیدس و به صورتیه که تو پست روبرو اومده : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mehrdad092000
09-01-2014, 01:57
نه متاسفانه نمیشه.

مجازی میشه ؟؟
راستی توی سایت هازارد یه نسخه هست Amd جلوش نوشته

amir.soheily.h
27-01-2014, 16:37
سلام. داداش من دی وی دی مک دارم ولی هکینتاش نیست
از کجا هکینتاش دان کنم
سی پی یوم اینتله و گرافیکم ای ام دی
ممنون میشم یه لینک بدی بهم

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Virgo`s Vampire
27-04-2014, 16:29
سلام
من هر كاري كردم اولش كه مك ميخواد بوت بشه رو همون صفحه ميمونه
يه صفحه هستش كه لوگوي اپل هستش
همونجا انگار هنگ ميكنه
چكار بايد بكنم ؟

mohammad_kheyri
12-05-2014, 11:43
سلام .
کدوم نسخه برای من خوبه و بدون دردسر نصب میشه /
Processor: AMD Phenom(tm) II X4 955 Processor (4 CPUs), ~3.2GHz
Memory: 4096MB RAM
Card name: NVIDIA GeForce GTX 260
Current Mode: 1680 x 1050 (32 bit) 60Hz
main:M4A79T Deluxe

mohammad_kheyri
09-06-2014, 12:45
اینقدر سوالم سخت بود ؟!

iMan.xP
09-06-2014, 21:12
اینقدر سوالم سخت بود ؟!

سلام
من خودم snow leopard رو روی اینتل نصب کردم مشکلی نداشتم البته الان ورژن های جدیدتر هم اومده شما میتونید از سایت osx86.net دانلود کنید و یا اونجا توی فرومش سوال کنید

morteza631
09-07-2014, 14:43
سلام دوستان من مدل لبتابم hp sleekbook pavilion 15-b012 لطفا اگه سیستم مک نصب میشه روش بهم بگین و چه ورزنی میتونم نصب کنم

1376MAXIMUM
14-07-2014, 20:28
سلام اقا من یه سوال دارم میتونم مک رو مثل ویندوز نصب کنم بعد اگر ویندوز شناسایی نشد با دی وی دی ویندوز بوتلودر میندوز رو ریپیر کنم و بعد با ایزی بی سی دی بوت لودر رو برای مک هم درستش کنم یا حتما از روشی که گفته شده استفاده کرد؟ یه مقدار برام گیج کنندس شاید به خاطر این که تاحالا انجامش ندادم باشه اگر روش خودم جواب میده همونو انجام بدم خیلی راحت ترم

DogForum.ir
15-07-2014, 03:55
سلام اقا من یه سوال دارم میتونم مک رو مثل ویندوز نصب کنم بعد اگر ویندوز شناسایی نشد با دی وی دی ویندوز بوتلودر میندوز رو ریپیر کنم و بعد با ایزی بی سی دی بوت لودر رو برای مک هم درستش کنم یا حتما از روشی که گفته شده استفاده کرد؟ یه مقدار برام گیج کنندس شاید به خاطر این که تاحالا انجامش ندادم باشه اگر روش خودم جواب میده همونو انجام بدم خیلی راحت ترم

والا ببینید دوست عزیز مک کلا با ویندوز داستانش فرق میکنه...

شما برای نصب مک روی سیستم های غیر اپل باید یکی از ورژن های Hackintosh رو نصب کنید که قابلیت بوت شدن هم از روی DVD و هم از روی Flash Memory رو دارند... مسئله اصلی که نصب مک رو روی سیستم های عادی (غیر اپل) مشکل میکنه درایور ها هستند... متاسفانه درایور ها برای همه سخت افزار ها وجود ندارند.

برای دانلود Hackintosh و درایور ها میتونید از سایت های زیر استفاده کنید :

موفق باشید

1376MAXIMUM
16-07-2014, 07:34
یه چیز دیگه من دانلود کردم رو فلش زدم مک رو و از روی فلش که بوت میشه میگه که یه بوتلودر انتخاب کن که یکیش که برای من کار نمیکنه اونیکیش هم اسمش کملون هست اونو که انتخاب میکنم روی میرسه به یک جا که میگه یه کلید بزن برای ادامه یا این که اف ۸ رو بزن منم میزنم برای ادامه بعد یه صفحه سفید میاره لوگو اپل هست و وسطش هم نوشته iatkos m و اونجا یه دایره کچولو هست همین طور میچرخه و بعدش هم یه علامت ممنوع میاد رو لوگو اپل و ادامه هم نمیده این دایره با علامته میمونن رو صفحه مشکل چیه؟

DogForum.ir
16-07-2014, 11:42
احتمال داره یا هکینتاش تون مشکل داشته باشه یا با سخت افزار همخونی نداشته باشه ... به این لینک به نگاهی بندازید :

سخت افزار های ساپورت شده هستند ... کلا سعی کنید از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هکینتاش رو دانلود کنید.

این هم آخرین آموزش نصب : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1376MAXIMUM
16-07-2014, 12:15
احتمال داره یا هکینتاش تون مشکل داشته باشه یا با سخت افزار همخونی نداشته باشه ... به این لینک به نگاهی بندازید :

سخت افزار های ساپورت شده هستند ... کلا سعی کنید از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هکینتاش رو دانلود کنید.

این هم آخرین آموزش نصب : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطعات رو شناسایی میکنه مینویسه که مدل سی پی یو و مین و ... چیه اتفاقا ولی ....
لینک دانلود پیدا نکردم رو سایتش از رو سافت گذر گرفتمش
این هم همه سخت افزار های جدید رو نوشته فکر کنم لیستی باشه که سخت افزار های جدید چی پشتیبانی میشه من نسل قبل رو دارم اینا مال نسل جدیده اکثرا

DogForum.ir
16-07-2014, 21:51
حالا طبق این آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شما پیش برید .. به احتمال زیاد باید بتونید نصب کنید.

برای دانلود مک طبق همون آموزشی که دادم باید از طریق App Store دانلود کنید .. یعنی untouched .. بعد برای ساخت USB بوت هم باید از مکیناش استفاده کنید ... کسی آشنا دارین که کمکتون بکنه ؟

1376MAXIMUM
16-07-2014, 22:58
حالا طبق این آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شما پیش برید .. به احتمال زیاد باید بتونید نصب کنید.

برای دانلود مک طبق همون آموزشی که دادم باید از طریق App Store دانلود کنید .. یعنی untouched .. بعد برای ساخت USB بوت هم باید از مکیناش استفاده کنید ... کسی آشنا دارین که کمکتون بکنه ؟
میشناسم کسایی که مک بوک دارن اما خوب هیچ کدوم رو دردسترس ندارم یه اپل استور هم نزدیکه خونه هست فوقش میدم به اونا میریزن دیگه فقط امید وارم یه هزینه مفت تو پاچم نکنن
من اپل ای دی ندارم چجوری از اپل استور دانلود کنم؟

DogForum.ir
17-07-2014, 00:56
میشناسم کسایی که مک بوک دارن اما خوب هیچ کدوم رو دردسترس ندارم یه اپل استور هم نزدیکه خونه هست فوقش میدم به اونا میریزن دیگه فقط امید وارم یه هزینه مفت تو پاچم نکنن
من اپل ای دی ندارم چجوری از اپل استور دانلود کنم؟

اگر حجم هاش کم بود من واستون انجام میدادم و آپلود میکردم واستون... امیدوارم که درست انجام بدند واستون چون گاهی اوقات آموزن و خطا هستش.

قبلا به این سادگی نبود که من و یکی از همکارانم آخر مجبور شدیم در کنار MacBook برای دفتر کار MacMini تهیه کنیم که پیشمون نیستیم و واقعا کیفیت خوبی داره و من حدود دو سالی که داشتم فقط حدود ۲ ماه خاموش بوده سر جمع ... اما خب باید ببینید شما چه استفاده ای دارید در مقابل هزینه ای که پرداخت میکنید.

ادیت :‌راستی اگر Apple ID ندارید هزینه ندید واسش ها .. من یه سایت میشناسم که رایگان درست میکنه فقط باید با آیپی ایران درخواستتون رو ارسال کنید :‌ ساخت اپل آیدی رایگان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

واسه یکی ار دوستان دور هستش ...

1376MAXIMUM
17-07-2014, 07:46
اگر حجم هاش کم بود من واستون انجام میدادم و آپلود میکردم واستون... امیدوارم که درست انجام بدند واستون چون گاهی اوقات آموزن و خطا هستش.

قبلا به این سادگی نبود که من و یکی از همکارانم آخر مجبور شدیم در کنار MacBook برای دفتر کار MacMini تهیه کنیم که پیشمون نیستیم و واقعا کیفیت خوبی داره و من حدود دو سالی که داشتم فقط حدود ۲ ماه خاموش بوده سر جمع ... اما خب باید ببینید شما چه استفاده ای دارید در مقابل هزینه ای که پرداخت میکنید.

ادیت :‌راستی اگر Apple ID ندارید هزینه ندید واسش ها .. من یه سایت میشناسم که رایگان درست میکنه فقط باید با آیپی ایران درخواستتون رو ارسال کنید :‌ ساخت اپل آیدی رایگان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

واسه یکی ار دوستان دور هستش ...
ممنون از لطفتون
من استفاده خیلی خاصی ندارم که نتونم با همین ویندوز انجام بدم و بیشتر برای تجربه کردنش هست و تاحلا باهاش کار نکردم یه مدت مثلا شده 15-20 دقیقه با یکی از محصولات اپل کار کنم ولی خوب تو 15-20 دقیقه چیز خاصی ازش متوجه نمیشه ادم و برتری هاش رو و لذت های خاصشو نمیفهمه راستی بازی های گرافیکی ویندوز رو داره؟ مثلا کرایسیس و ..... چون کار برد اصلیم بازیه فعلا
یکی از چیزای خیلی عجیب مک بوک ها و .... برای من اینه که سخت افزار قدرتمندی ندارن گاهی اوقات بیشتر متوسط هستن نه خیلی بالا و قوی هستن نه خیلی ضعیف ولی خیلی سریع و خوب کار میکنن و برخلاف این که ادم فکر میکنه باید پر از لگ و گیر و هنگ باشه اصلا این طور نیست این موضوع خیلی برام جالبه که چطوری میشه مثلا ماکروساف نمیتونه با اون عظمت و تعداد کاربری که داره یه همچین چیزی تولید بکنه ولی اپل انجام میده فکر میکنم نرم افزار هاش هم اگر اورجینال بخریم بازم قیمت کمتری دارن نسبت به ویندوز

DogForum.ir
17-07-2014, 15:49
ممنون از لطفتون
من استفاده خیلی خاصی ندارم که نتونم با همین ویندوز انجام بدم و بیشتر برای تجربه کردنش هست و تاحلا باهاش کار نکردم یه مدت مثلا شده 15-20 دقیقه با یکی از محصولات اپل کار کنم ولی خوب تو 15-20 دقیقه چیز خاصی ازش متوجه نمیشه ادم و برتری هاش رو و لذت های خاصشو نمیفهمه راستی بازی های گرافیکی ویندوز رو داره؟ مثلا کرایسیس و ..... چون کار برد اصلیم بازیه فعلا
یکی از چیزای خیلی عجیب مک بوک ها و .... برای من اینه که سخت افزار قدرتمندی ندارن گاهی اوقات بیشتر متوسط هستن نه خیلی بالا و قوی هستن نه خیلی ضعیف ولی خیلی سریع و خوب کار میکنن و برخلاف این که ادم فکر میکنه باید پر از لگ و گیر و هنگ باشه اصلا این طور نیست این موضوع خیلی برام جالبه که چطوری میشه مثلا ماکروساف نمیتونه با اون عظمت و تعداد کاربری که داره یه همچین چیزی تولید بکنه ولی اپل انجام میده فکر میکنم نرم افزار هاش هم اگر اورجینال بخریم بازم قیمت کمتری دارن نسبت به ویندوز

خوب ببینید ویندوز سیستم عامل خوبی هستش اما از سال ۲۰۰۹ که ماکروسافت ویندوز ۷ رو داد بیرون تا حالا داره داره در جا میزنه اما اپل از ۲۰۰۹ تا حالا ۴ ورژن داده بیرون که هرکدومش یبش از ۲۰۰ مورد قابلیت تازه نسبت به ورژن های قبلیشون داشتند.

من به عنوان کسی که اپل فن نیستم (یعنی مثل بعضی ها نمی کنم فقط اپل فقط اپل) تفاوت های مک رو اینطوری به شما بگم که همه چیز نسبت به ویندوز ساده شده توش ... از Eject کردن Flash Memory تا کارهای دیگه که همه موارد جوری طراحی شده که دم دست شما قرار دارند و گرافیک خیلی بهتری هم نسبت به ویندوز داره. سرعتش خیلی بیشتر از ویندوز هستش و برای Developer ها‌ (مثلا برنامه نویس ها) - کسایی که برای کار های عادی میخواهند و طراح ها (فوتوشاپ و بقیه موارد) مکینتاش بسیار بسیار از ویندوز بهتر هستش.

اما برای Gamer ها خیر .... معمولا همه بازی ها برای مک ساخته نمیشه و یا خیلی دیر ساخته میشه. اگر شما Gamer هستین من پیشنهاد نمیکنم بیاین روی مک. در این حد بگم که HitMan حدود دو ماه پیش واسه مک اومد در صورتی که من حدود ۱ سال پیش برای بچه خواهرم ورژن XBOXاش رو خریده بودم.

البته مک خیلی قابلیت های دیگه ای هم داره که اینجا جاش نیست من بگم.

حالا تصمیم با شما هستش.

1376MAXIMUM
17-07-2014, 19:48
خوب ببینید ویندوز سیستم عامل خوبی هستش اما از سال ۲۰۰۹ که ماکروسافت ویندوز ۷ رو داد بیرون تا حالا داره داره در جا میزنه اما اپل از ۲۰۰۹ تا حالا ۴ ورژن داده بیرون که هرکدومش یبش از ۲۰۰ مورد قابلیت تازه نسبت به ورژن های قبلیشون داشتند.

من به عنوان کسی که اپل فن نیستم (یعنی مثل بعضی ها نمی کنم فقط اپل فقط اپل) تفاوت های مک رو اینطوری به شما بگم که همه چیز نسبت به ویندوز ساده شده توش ... از Eject کردن Flash Memory تا کارهای دیگه که همه موارد جوری طراحی شده که دم دست شما قرار دارند و گرافیک خیلی بهتری هم نسبت به ویندوز داره. سرعتش خیلی بیشتر از ویندوز هستش و برای Developer ها‌ (مثلا برنامه نویس ها) - کسایی که برای کار های عادی میخواهند و طراح ها (فوتوشاپ و بقیه موارد) مکینتاش بسیار بسیار از ویندوز بهتر هستش.

اما برای Gamer ها خیر .... معمولا همه بازی ها برای مک ساخته نمیشه و یا خیلی دیر ساخته میشه. اگر شما Gamer هستین من پیشنهاد نمیکنم بیاین روی مک. در این حد بگم که HitMan حدود دو ماه پیش واسه مک اومد در صورتی که من حدود ۱ سال پیش برای بچه خواهرم ورژن XBOXاش رو خریده بودم.

البته مک خیلی قابلیت های دیگه ای هم داره که اینجا جاش نیست من بگم.

حالا تصمیم با شما هستش.
اتفاقا برنامه نویسی هم یه نموره بلدم سی پلاس پلاس اگر کامپایلرش رو داشته باشه که احتمالا میام رو اپل ویندوزمم نگه میدارم برای گیم البته شاید بعد کنکور یعنی سال دیگه ایکس باکس گرفتم چون سیستمم داره قدیمی میشه دیگه سال دیگه هم بخواهم استفاده کنم ازش حدود ۱ تومان باید خرجش کنم یه کارت گرافیک خوب بگیرم هنوز نمیدونم میخواهم چیکار کنم فقط احتمال و ...

DogForum.ir
17-07-2014, 21:12
ببینید بهتون پیشنهاد میکنم اگر خواستید عوض کنید کامپیوتر رو یه MacBook Pro Core i7 Retina بگیرید .. البته بنده وقتی گرفتم که ۲۸۰۰ بود قیمتش با اینحال شرایطی برداشتم .... واسه همین به دلیل بالا بود قیمت پیشنهاد میکنم شما هم یه جایی رو پیدا کنید که شرایطی بده ... . گرافیکش ۲ گیگ هستش و ۲ تا گرافیک داره .. یکی حرفه ای برای کارهای سنگین و یکی سبک تر که کمتر باطری مصرف کنه. ( البته همه مدل هاش این طوری نیست) .

قابلیت نصب ویندوز هم داره که خیلی راحت با برنامه BootCamp میتونید نصب کنید ویندوز رو ...

اما اگر این هزینه رو نمیخواهید بکنید پیشنهاد میکنم همین هکینتاش رو سعی کنید نصب کنید.

1376MAXIMUM
18-07-2014, 11:41
ببینید بهتون پیشنهاد میکنم اگر خواستید عوض کنید کامپیوتر رو یه MacBook Pro Core i7 Retina بگیرید .. البته بنده وقتی گرفتم که ۲۸۰۰ بود قیمتش با اینحال شرایطی برداشتم .... واسه همین به دلیل بالا بود قیمت پیشنهاد میکنم شما هم یه جایی رو پیدا کنید که شرایطی بده ... . گرافیکش ۲ گیگ هستش و ۲ تا گرافیک داره .. یکی حرفه ای برای کارهای سنگین و یکی سبک تر که کمتر باطری مصرف کنه. ( البته همه مدل هاش این طوری نیست) .

قابلیت نصب ویندوز هم داره که خیلی راحت با برنامه BootCamp میتونید نصب کنید ویندوز رو ...

اما اگر این هزینه رو نمیخواهید بکنید پیشنهاد میکنم همین هکینتاش رو سعی کنید نصب کنید.
اخرش از روی وی ام ویر تونستم اجرا کنم یه مک و دارم حالا فلش رو همونطوری که گفته بود درست میکنم
در مورد ایمیج اول همون هکینتاشه درست بود حرف شما ایمیجه خراب بود ویکی اصلیش رو دانلود کردم و دارم طبق اموزش اجرا کردم فعلا نتیجه اش رو هم همینجا مینویسم
این ورژن 10.7 چقدر شبیه اوبونتو هست با دسکتاپ یونیتی و یکی هم دبیان با دسکتاپ اسمشو یادم نیست ترکیبش میشه مک و و ترمینال و ... رو هم که داره میگم احیانا از رو دست هم کپی نکردن؟ حالا کی از رو کی رو نمیدونم چون قدمت هیچ کدوم رو نمیدونم ولی اوبوتو حدود یک سال و نیم هست همین شکلیه

1376MAXIMUM
18-07-2014, 12:29
بیچاره گشتم مجبور شدم یکی از هارد هام رو فرمت کنم طوری هم نیستا یه ویندوز ۸.۱ علیل روش بود فقط حالا یه ۷ خوب دارم
حالا مشکل
۱-هاردم gpt شد حالا ویندوز نصب نمیشه
۲- مک فقط با فلش بالا میاد !؟؟؟
فعلا همین فکر کنم صدا هم نداره نمیتونمم تست کنم چون همه خوابن من بیدار

DogForum.ir
18-07-2014, 16:41
ای بابا ... شما باید یه پارتیشن رو فرمت میکردید نه یه هارد رو .. بعد چرا ورژن ۱۰.۷ ؟؟؟؟ شما باید ۱۰.۹ نصب کنید که بیشتر تست شده و خیلی از مشکلاتش کمتره !!!!
در مورد شبیه بودن مک باید بگم که این قیافه از قبل از ساخت ویندوز و لینوکس وجود داشته و تاریخچه اون در سایت خود اپل هستش ... میتونید ببینید چه مقدار اون ورژن سال ۱۹۸۰ شبیه ورژن فعلی هستش.

ببینید طبق اون آموزش شما باید بعد از نصب مک رو بوتیبل کنید و درایور ها رو با MultiBeast نصب کنید.

به نظر من شما از اول Mavericks رو (۱۰.۹) نصب کنید و در صورتی که میخواهید هاردتون رو NTFS کنید باید برنامه Texura NTFS روی اون مکی که با VM W نصب کردید و بعد از طریق Disk Utility هاردتون رو NTFS کنید.

1376MAXIMUM
18-07-2014, 17:11
ای بابا ... شما باید یه پارتیشن رو فرمت میکردید نه یه هارد رو .. بعد چرا ورژن ۱۰.۷ ؟؟؟؟ شما باید ۱۰.۹ نصب کنید که بیشتر تست شده و خیلی از مشکلاتش کمتره !!!!
در مورد شبیه بودن مک باید بگم که این قیافه از قبل از ساخت ویندوز و لینوکس وجود داشته و تاریخچه اون در سایت خود اپل هستش ... میتونید ببینید چه مقدار اون ورژن سال ۱۹۸۰ شبیه ورژن فعلی هستش.

ببینید طبق اون آموزش شما باید بعد از نصب مک رو بوتیبل کنید و درایور ها رو با MultiBeast نصب کنید.

به نظر من شما از اول Mavericks رو (۱۰.۹) نصب کنید و در صورتی که میخواهید هاردتون رو NTFS کنید باید برنامه Texura NTFS روی اون مکی که با VM W نصب کردید و بعد از طریق Disk Utility هاردتون رو NTFS کنید.
روی وی ام ۱۰.۷ هست رو سیستمم ۱۰.۹ ریختم نه صدا داشتم نه گرافیک درست حسابی
طوری نیست چیزی روش نبود فقط یه ویندوز بود و ۴ تا بازی و نرم افزار که همشو دارم
در مورد هارد هم که چرا فرمت کردم هرچی زدم نشد حتی رفتم یه درایو ۶۰ گیگ ساختم براش و بوت کردم دوباره برای نصب هر مدلی تو نصب زدم فرمت کرد ولی اشکال میگرفت نمید منم گفتم خوب ویندوزه رو پاک میکنم من که باید نصب کنم بعدم اومدم رو مک بوتلودر رو درست کنم زدم بد ترش کردم دیگه بوت نشد خدا رو شکر هنوز فلشم رو فرمت نکرده بودم دوباره مینصبم فقط قسمت پارتیشن رو یه توضیح بدید ممنون میشم چون من نتونستم درستش کنم که هارد فرمت نکنم

DogForum.ir
18-07-2014, 17:26
خب .. یه نگاهی بندازید به این عکس :‌

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اول باید پارتیشن رو درست کنید .. که با رفتن به TAB پارتیشن میتونید پارتیشن جدید رو اضافه کنید .. آموزش کامل :‌

دقت کنید که قسمت create new partitions on a disk برای شما هستش...

====

همیشه سعی کنید USB بوت مک سالم رو داشته باشید

====

بعد از نصب مک از طریق برنامه MultiBeast باید مک رو بوت کنید و درایور ها رو نصب کنید

akpa
19-07-2014, 15:42
سلام خدمت دوستان میخام یه سیتم جدید بگیرم خواهش میکنم بهترین سی پی یو و مادربوردی که با مک سازگاری داره رو معرفی کنید که نصب نسخه -- شده مک روش راحت باشه سیستم الانم ای ام دی هستش که فک کنم اصلا ساپورت نمیکنه

DogForum.ir
19-07-2014, 17:08
سلام خدمت دوستان میخام یه سیتم جدید بگیرم خواهش میکنم بهترین سی پی یو و مادربوردی که با مک سازگاری داره رو معرفی کنید که نصب نسخه -- شده مک روش راحت باشه سیستم الانم ای ام دی هستش که فک کنم اصلا ساپورت نمیکنه

با سلام

دوست عزیز اگر دوست دارین که هزینه device های اپل رو مثل MacMini بدین پیشنهاد میکنم یکی از اونها رو تهیه کنید که تا CPU Corei7 هم موجود هستش .. در غیر این صورت به این تاپیک یه نگاهی بندازید :

1376MAXIMUM
20-07-2014, 11:50
با سلام

دوست عزیز اگر دوست دارین که هزینه device های اپل رو مثل MacMini بدین پیشنهاد میکنم یکی از اونها رو تهیه کنید که تا CPU Corei7 هم موجود هستش .. در غیر این صورت به این تاپیک یه نگاهی بندازید :
منم تایید میکنم خیلی پایدار نمیشه هر چقدر هم که سازگار باشه من که امتحان کردم و تجربه ای به دست اوردم این بود حالا فعلا رو مجازی ساز دارم اونم ورژن ۱۰.۷ رو روسیستمم هر چند وقت یک بار مثلا ۲-۳ ساعت یک بار هنگ میکرد یا چند تا برنامه که باز میشد پشت سر هم دوباره مشکل داشت کند میشد با این که ۱۲ گیگ رم دارم و سی پی یو i5 که ضعیف هم نیست مال سندی بریج هست ولی خوب کند میشد اصلش یه چیز دیگه هست رفتم اپلیه سر خیابون با دیوایس هاش کار کردم خیلی روون تر بود و کیفیت بهتری داشت رو دوال کر دوستم که پارسال باهاش کار کردم هم خیلی روون و سریع بود

DogForum.ir
20-07-2014, 12:10
منم تایید میکنم خیلی پایدار نمیشه هر چقدر هم که سازگار باشه من که امتحان کردم و تجربه ای به دست اوردم این بود حالا فعلا رو مجازی ساز دارم اونم ورژن ۱۰.۷ رو روسیستمم هر چند وقت یک بار مثلا ۲-۳ ساعت یک بار هنگ میکرد یا چند تا برنامه که باز میشد پشت سر هم دوباره مشکل داشت کند میشد با این که ۱۲ گیگ رم دارم و سی پی یو i5 که ضعیف هم نیست مال سندی بریج هست ولی خوب کند میشد اصلش یه چیز دیگه هست رفتم اپلیه سر خیابون با دیوایس هاش کار کردم خیلی روون تر بود و کیفیت بهتری داشت رو دوال کر دوستم که پارسال باهاش کار کردم هم خیلی روون و سریع بود

بله من روی MacMini ای که Corei5 با ۴ گیگ رم هستش CPU معمولا روی ۱۰٪ هستش اما مشکل رم دارم چون ۴ گیگ مناسب نیست برای سطح کارکرد من ‌(چون همزمان ۴ تا browser بازه به همران فوتوشاپ cc و ... ) که برای رفع فعلی مشکل یه برنامه Auto Ram Cleaner نصب کردم که البته به زودی رم تهیه میکنم... اما MacBook Pro من ۸ گیگ داره که اصلا هیچ Lag ای ندارم و با اینکه ۲۰۱۱ هستش آخرین ورژن مک رو به خوبی ساپورت میکنه.

کلا من از وقتی که اومدم روی مک فوقوالعاده راحت تر شدم چون از طرفی Gamer نیستم که نگران بازی های جدید باشم از طرف دیگه اگر هر برنامه ای بخوام مشابه یا خودش برای مک هستش .. البته برنامه های Port کننده مثل CrossOver وجود دارند که میتونید بسیار ساده برنامه های ویندوز (حتی Office) رو روی مک نصب کنید... یا Virtualization مثل Parallels Desktop که میتونید ویندوز رو همزمان به صورت Mix (نه در پنجره ای جدا) داشته باشید ...

در کل با مک محدودیت های خیلی کمتری دارم اما این ۱۰۰٪ شخصی هستش و خیلی ها میگن با توجه به استفاده ای که دارند هزینه اضافی هستش خرید اپل و...

این تجربه من هستش ...

1376MAXIMUM
20-07-2014, 14:00
بله من روی MacMini ای که Corei5 با ۴ گیگ رم هستش CPU معمولا روی ۱۰٪ هستش اما مشکل رم دارم چون ۴ گیگ مناسب نیست برای سطح کارکرد من ‌(چون همزمان ۴ تا browser بازه به همران فوتوشاپ cc و ... ) که برای رفع فعلی مشکل یه برنامه Auto Ram Cleaner نصب کردم که البته به زودی رم تهیه میکنم... اما MacBook Pro من ۸ گیگ داره که اصلا هیچ Lag ای ندارم و با اینکه ۲۰۱۱ هستش آخرین ورژن مک رو به خوبی ساپورت میکنه.

کلا من از وقتی که اومدم روی مک فوقوالعاده راحت تر شدم چون از طرفی Gamer نیستم که نگران بازی های جدید باشم از طرف دیگه اگر هر برنامه ای بخوام مشابه یا خودش برای مک هستش .. البته برنامه های Port کننده مثل CrossOver وجود دارند که میتونید بسیار ساده برنامه های ویندوز (حتی Office) رو روی مک نصب کنید... یا Virtualization مثل Parallels Desktop که میتونید ویندوز رو همزمان به صورت Mix (نه در پنجره ای جدا) داشته باشید ...

در کل با مک محدودیت های خیلی کمتری دارم اما این ۱۰۰٪ شخصی هستش و خیلی ها میگن با توجه به استفاده ای که دارند هزینه اضافی هستش خرید اپل و...

این تجربه من هستش ...
خرید مک رو منم فکر میکردم که هزینه اضافه هست اونم به شدت واصلا به قیمتش نمیارزه اما تو اون چند ساعتی که بامک کار کردم و الان هم روی وی ام ویر دارمش متوجه شدم که نه هم چین اضافه هم نیست شاهکار کرده که پولشو میگیره پول مفت نیست و گرون فروشی نکرده همچین گرافیک قوی و کیفیتی خوب بدم نیست به قیمتش مخصوصا بالا اومدنش خیلی سریع بود تقریبا رو سیستم من ۵-۶ ثانیه اما ویندوز۷ ۲۰-۳۰ ثانیه و ۸ هم ۱۰-۱۵ ثانیه
خوب همین تفاوت خیلی تو چشمه و نشوندهنده برنامه نویسی قدرتمند تر و مصرفش هم که ثابت کننده اش هست مصرف لپ تاپ هاش خیلی کمه تقریبا نصف ویندوز هم کمتر تو کار مشابه
اما خوب برای کار من مناسب نیست
یه سوال شما برنامه هاتونو اورجینال از اپ استور میگیرید؟ چون فکر نکنم برنامه -- شده براش باشه هزینه هاش بالا نیست فکر کنم فتوشاپ فقط ۳۰۰-۴۰۰ تومانی در بیاد یا کم تره؟

DogForum.ir
20-07-2014, 18:35
در مورد بالا اومدن :‌ من حدود ۸۰ گیگ برنامه نصب داره که خب سرعت لود من حدود ۹ ثانیه هستش ... اما واسه خواهرم جدیدا یه مک بوک پرو با ۲ گیگ گرافیک گرفتم (شرایطی) که بالا اومدنش حدود ۳ ثانیه هستش .. واقعا آدم میمونه به خدا... خاموش کردنش هم ۱-۲ ثانیه.

در مورد برنامه ها راستش رو بخواهید چون من فعلا توی ایران زندگی میکنم فقط برنامه هایی رو میخرم که ارزون باشند یا کرکشون نباشه .. چون یه جورایی حلال حرومش واسم مهمه اما برنامه هایی مثل فتوشاپ رو خدایی نمیتونم هزینش رو بدم و کرک استفاده میکنم ...

جالبه بدونید که خیلی از برنامه های مک Copy-Paste هستش و اصلا نصبی نیستش واسه همین کرک های اون هم راحت تره.

از طرف دیگه برنامه های رایگان خیلی زیادی هم بر عکس ویندوز واسه مک هستش که شما میتونید به جای کرک ها از اون ها استفاده کنید.

در این مورد سوالی داشتید در خدمتم

Thor God
24-07-2014, 10:15
تحريك شدم يه تستي بزنم:n26:
ميشه لينك دانلود جديد ترين نسخه رو بديد تو VMware تست كنم ؟

DogForum.ir
24-07-2014, 10:41
تحريك شدم يه تستي بزنم:n26:

با سلام .. من تا به حال از VM WARE استفاده نکردم واسه همین از ورژن هاش اطلاعی ندارم ... گوگل کردم واستون و این لینک رو پیدا کردم :

انشالله به دردتون بخوره ...

Thor God
24-07-2014, 10:54
:n13: من که نگفتم vmware رو میخوام ! گفتم اخرین نسخه هکینتاش رو بدید در vmware تست کنم :

DogForum.ir
24-07-2014, 10:58
:n13: من که نگفتم vmware رو میخوام ! گفتم اخرین نسخه هکینتاش رو بدید در vmware تست کنم :
مک رو که باید از App Store بگیرید ... با این حال فکر کنم توی WBB باشه لینک اش ...اگر پیدا کردم میذارم واستون ...

لینک آموزش نصب :‌[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

DogForum.ir
24-07-2014, 11:03
یه ورژن پیدا کردم که مخصوص VMW هستش اما تست نکردم و در صورتی که تصمیم گرفتید که روی مک برید پیشنهاد میکنم حتما از APPStore دانلود کنید ...

Mac OS X Mavericks v10.9.4 (13E28) Final VMware Image Retail

1. Download and unpack all 10 parts
2. Install VMWare Workstation 10.3 for Windows

3. Download RAR below, under folder "VMware Workstation Unlocker - Windows" , run install.cmd as admin to allow Vmware 10.3 to work with the mac image

4. Launch Mac VmWare Image
5. Click Apple Icon -> System Preferences -> Language and Region - change language and keyboard from Italian to English
6. Click Apple Icon -> System Preferences -> Users and Groups - change name of the user id. No password is set.
7. Reboot VMWare Image and Enjoy.

Code: Select all

Thor God
24-07-2014, 11:48
راستش اطلاعاتم در این زمینه پایینه، فکر کردم شاید هکینتاش نسخه جدا یا خاصی باشه :n13:
من رفتم اینو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیدا کردم. نمیشه دانلودش کرد که ؟؟
این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم هست.

چی کار کنم ؟ بالاخره کجا دانلود کنم ؟

DogForum.ir
24-07-2014, 11:52
راستش اطلاعاتم در این زمینه پایینه، فکر کردم شاید هکینتاش نسخه جدا یا خاصی باشه :n13:
من رفتم اینو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیدا کردم. نمیشه دانلودش کرد که ؟؟
این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم هست.

چی کار کنم ؟ بالاخره کجا دانلود کنم ؟
الان که مک ندارید و فقط میخواهید تست کنید پیشنهاد میکنم از ایمیج VM Ware ای که دادم استفاده کنید...

در غیر این صورت باید یکی که مک داره واسه دانلود آخرین ورژن کمکتون کنه از App Store خود مک

Thor God
24-07-2014, 11:55
دمت گرم زود جواب میدی :n26:

پس همینی که تو پست قبلی دادی رو دانلود کنم ؟
یه کم حجمش بالاست. نسخه فشرده تری اگر سراغ داشتید، لینک قرار بدید.

DogForum.ir
24-07-2014, 11:57
دمت گرم زود جواب میدی :n26:

پس همینی که تو پست قبلی دادی رو دانلود کنم ؟
یه کم حجمش بالاست. نسخه فشرده تری اگر سراغ داشتید، لینک قرار بدید.

من اصلا VM Ware کار نکردم راستشو بخواهید ... خود مک حدود ۵ و خورده ای هستش ... میتونم لینک غیر VM W بدم خدمتتون...

1376MAXIMUM
25-07-2014, 00:06
نسخه ۱۰.۷ تو سایت دانلود ها هست اونو بگیرید من تست کردم جواب داد فکر کنم ۵ یا ۶ یا ۷ گیگ بود وقتی اجراشد یه اکانت روش هست اسمش محمود ۱ هست که پسوورد میخواهد پسورد رو روش کلیک کنید و بعد اینتر بزنید باز میشه تستش کنید بدنیست
نسخه اصلی مک ۱۰.۹ رو هم داره که اون هم همون حدود بود حجمش که اونم گرفتم و با مجازی ساز رو فلش ریختمش و بعد با فلشه رو سیستم نصبیدم راهم همهمون اموزشی هست که تو تامی مک هست اگر اسم سایت رو اشتباه نکنم

wwwdf
23-08-2014, 14:10
سلام ممنون از آموزشتون . فقط من که Windows 8.1 دارم چیکار کنم ؟؟

1376MAXIMUM
23-08-2014, 20:22
سلام ممنون از آموزشتون . فقط من که Windows 8.1 دارم چیکار کنم ؟؟
منظچرتون رو متوجه نشدم میشه توضیح بدید

wwwdf
24-08-2014, 14:21
اون بوت منجر که گفته بودین Windows 8.1 رو نمیشناخت . مجبور شدم از روی دیسک ویندوز بوت منجر قبلی رو Recover کنم . باید از چه بوت منجری استفاده کنم ؟؟

Mr besharati
04-09-2014, 12:45
سلام

این تاپیک که صفحاتش از 90 تا رد شده!

کلا" ادم گیج میشه

برای همین اینو زدم {ببخشید خلاصه}

برم سر اصل مطلب

مشخصات سیستم

هارد: سه تا اینترنال {180، یک ترا ، 80}
سی پی یو: اینتل E7300
رم: 4 گیگ
گرافیک: 9500 GT

چندتا سوال:
1- یه لینک دانلود برا نصب مکینتاش بهم بدین{تست شده باشه!}
2-اموزش نصبشو هم بدین
3-خیلی ممنون از شما :n16:

-------------
Mac OS X Mavericks 10.9.4 رو دانلود کردم! ولی انگاری نصب نمیشه رو کامپیوتر خونگی!

1376MAXIMUM
04-09-2014, 14:35
سلام

این تاپیک که صفحاتش از 90 تا رد شده!

کلا" ادم گیج میشه

برای همین اینو زدم {ببخشید خلاصه}

برم سر اصل مطلب

مشخصات سیستم

هارد: سه تا اینترنال {180، یک ترا ، 80}
سی پی یو: اینتل E7300
رم: 4 گیگ
گرافیک: 9500 GT

چندتا سوال:
1- یه لینک دانلود برا نصب مکینتاش بهم بدین{تست شده باشه!}
2-اموزش نصبشو هم بدین
3-خیلی ممنون از شما :n16:

-------------
Mac OS X Mavericks 10.9.4 رو دانلود کردم! ولی انگاری نصب نمیشه رو کامپیوتر خونگی!
با اموزشی که خودم رفتم برید باید هکش کنید راحته کاری نداره همون اصلی رو نگه دارید یه ویژوال باکس میخواهید فقط
اموزش هم تو ۳-۲ صفحه قبل هست احتمالا

Mr besharati
04-09-2014, 16:42
با اموزشی که خودم رفتم برید باید هکش کنید راحته کاری نداره همون اصلی رو نگه دارید یه ویژوال باکس میخواهید فقط
اموزش هم تو ۳-۲ صفحه قبل هست احتمالا

سلام
سی پی یو من، قابلیت مجازی سازی توو در توو نداره! {vt-x نداره}
برا همین نمیشه یه سیستم عامل 64 بیتی{مث همین مک} رو روی ویژوال باکس یا وی ام ویر نصب کنم!
باید بصورت بوت نصب کنم!

برا همین گیر کردم..

1- لینک دانلود یه سیستم مک قابل نصب میخام
2-اموزشش...

صفحات قبل که فقط بحث و گفتگو بود! اموزشی نبود!:n29:

.

1376MAXIMUM
04-09-2014, 22:47
سلام
سی پی یو من، قابلیت مجازی سازی توو در توو نداره! {vt-x نداره}
برا همین نمیشه یه سیستم عامل 64 بیتی{مث همین مک} رو روی ویژوال باکس یا وی ام ویر نصب کنم!
باید بصورت بوت نصب کنم!

برا همین گیر کردم..

1- لینک دانلود یه سیستم مک قابل نصب میخام
2-اموزشش...

صفحات قبل که فقط بحث و گفتگو بود! اموزشی نبود!:n29:

.
سلام شما از پست ۸۶۹ بخوان بیا جلو مجازی سازی تو در تو نیست شما فقط روی ویندوزتون یه سیستم عامل مجازی اجرا میکنید و یه برنامه رو باید بزنید روی فلش کار سختی نیست روی سایت دانلود ها هم مک اصلی رو بگیرید و بعد هم مک ۱۰.۷ رو که مجازی هست پسورد مک مجازیه هیچی نباید بنویسی فقط یه اینتر هست ( وقتی مک مجازی رو بالا میارید موقع ورود پسورد میخواد)
یه پیشنهاد دیگه هم دارم اول این که اگر اینترنت شبانه دارید دانلود کنید چون رسکش بالاست دوم خیلی جالب نمیشه من خودم نپسندیدم اخرش مک بوک یه چیز دیگه هست و توصیه میکنم اگر میخواهید مک داشته باشید اون رو تهیه کنید با ۳-۴ تومان میشه یه مک بوک خرید البته پول کمی هم نیست حدود ۲-۳ ماه حقوق یک کارمند دولت میشه

Mr besharati
08-09-2014, 09:20
سلام شما از پست ۸۶۹ بخوان بیا جلو مجازی سازی تو در تو نیست شما فقط روی ویندوزتون یه سیستم عامل مجازی اجرا میکنید و یه برنامه رو باید بزنید روی فلش کار سختی نیست روی سایت دانلود ها هم مک اصلی رو بگیرید و بعد هم مک ۱۰.۷ رو که مجازی هست پسورد مک مجازیه هیچی نباید بنویسی فقط یه اینتر هست ( وقتی مک مجازی رو بالا میارید موقع ورود پسورد میخواد)
یه پیشنهاد دیگه هم دارم اول این که اگر اینترنت شبانه دارید دانلود کنید چون رسکش بالاست دوم خیلی جالب نمیشه من خودم نپسندیدم اخرش مک بوک یه چیز دیگه هست و توصیه میکنم اگر میخواهید مک داشته باشید اون رو تهیه کنید با ۳-۴ تومان میشه یه مک بوک خرید البته پول کمی هم نیست حدود ۲-۳ ماه حقوق یک کارمند دولت میشه

سلام

دوست من، ممنون بابت راهنماییتون...
ولی وقتی پردازنده مدل اینتل قدرت VT-x رو نداشته باشه، به هیچ وجه نمیتونه یه سیستم 64 بیتی رو شبیهه سازی کنه{چه وی ام ورک استیشن چه با ویژوال باکس}
حالا این مک از اولش 64 بیتی بوده، یعنی ورژن 32 بیتی تولید نکرده...
برای همین نمیشه رو سیستم من بصورت مجازی نصب شه!

فقط یه راه میمونه،اونم استفاده از هکینتاش هستش...

الان iAtkos_MacOS_10.9_Mavericks رو دانلود کردم...

نیاز به این راهنمایی ها دارم:
فایل دانلود شده بصورت dmg هستش، و برای نصب باید به صورت iso باشه
میخام از رو فلش نصبش کنم... یعنی dmg رو به iso تبدیل کنم...

ولی گیر کردم... با برنامه انی توو ایزو اینکارو کردم،ولی فایل iso تولید شده فقط یک گیگ حجم داره! {شک ندارم یه جایی رو اشتباه رفتم :n03:}

.

1376MAXIMUM
10-09-2014, 00:16
سلام

دوست من، ممنون بابت راهنماییتون...
ولی وقتی پردازنده مدل اینتل قدرت VT-x رو نداشته باشه، به هیچ وجه نمیتونه یه سیستم 64 بیتی رو شبیهه سازی کنه{چه وی ام ورک استیشن چه با ویژوال باکس}
حالا این مک از اولش 64 بیتی بوده، یعنی ورژن 32 بیتی تولید نکرده...
برای همین نمیشه رو سیستم من بصورت مجازی نصب شه!

فقط یه راه میمونه،اونم استفاده از هکینتاش هستش...

الان iAtkos_MacOS_10.9_Mavericks رو دانلود کردم...

نیاز به این راهنمایی ها دارم:
فایل دانلود شده بصورت dmg هستش، و برای نصب باید به صورت iso باشه
میخام از رو فلش نصبش کنم... یعنی dmg رو به iso تبدیل کنم...

ولی گیر کردم... با برنامه انی توو ایزو اینکارو کردم،ولی فایل iso تولید شده فقط یک گیگ حجم داره! {شک ندارم یه جایی رو اشتباه رفتم :n03:}

.
راهش ویژوال هست چرا نشه اجرا کرد من با e5200 هم این کار رو کردم فکر کنم البته نرم افزار بهدرد بخور نداره که روی ویندوز انجام بدید منم پیدا نکردم یه ترنس مک بود اون شاید کارشما رو راه بندازه برای من کار زیادی نکرد البته کیفیت نداره خیلی فکر کنم روی سافت گذر باشه
فرمت فایلتون هم درسته اگر اپل استور نزدیک به خونه جایی رو سراغ دارید اگر رایگان انجام میده ازش بخواهید براتون روی فلش بزنه فایل رو درکل مک روی مک بوک و ... یه چیز دیگه هست

gholmorad
19-09-2014, 15:34
با تشکر از آموزش بسیار شیوا و ساده ای که گذاشتید.من نصب کردم خیلی هم راضیم بازم مرسی.

Ali_RNT
23-09-2014, 20:14
سلام دوستان من یه اینتل 1620 دارم که میخوام iAktos رو روش بنصبم ولی بوت نمیشه و مدام مینویسه Waiting for root device to respond اگه میشه رانهمایی کنین و اگه نصخه ی دیگه ای مناسب سیستم منه معرفی کنید خیلی ممنون.

136209
11-12-2014, 23:08
سلام من لبتاب asus n550jk دارم که می خوام مک رو روش نصب کنم اما هر نوعی هکینتاش یا مکینتاشی رو با دی وی دی یا فلش می خوام نصب کنم موقع آمدن لوگو اپل
در بوت مک لبتاب همیشه ری استارت میشه کسی راه حلی داره براش ممنون میشم بگید

SaЁeD
14-12-2014, 15:23
از طریق مجازی ساز نصب کنید دردسر نداره.نسخه ی مربوط به مجازی ساز vm ware رو دانلود کنید.

meshkiposh2200
17-01-2015, 00:51
درود.من OSX.Yosemite.v10.10.1 را از پی سی دانلود دان کردم.سیستم فعلیم هم ویندوز 8.1 هستش.میخاستم ببینم من میتونم Yosemite را روی VMware نصب کنم.فایلی که دارم پسوندش dmg هستش

meshkiposh2200
20-01-2015, 02:12
راهی هست؟ (متن شما کوتاه است)

meshkiposh2200
24-01-2015, 00:29
کسی نیست؟؟؟/

DogForum.ir
24-01-2015, 14:19
با سلام

دوست عزیز من ویندوز ندارم که تست کنم اما توی گوگل سرچ کردم و این مطالب رو پیدا کردم که فکر کنم مشکلتون رو حل کنه :

meshkiposh2200
31-01-2015, 19:35
با سپاس از شما ویدئوی خوبی بود و کلی کار را جلو انداخت الان وقت نصب گیر کردم گزینه های زیر جلو هست
و بعد از زدن گزینه اول صفحه ی زیر را نشون میده و دوباره بر میگره به صفحه ی اول

DogForum.ir
31-01-2015, 21:18
همونطور که عرض کردم خدمتتون متاسفانه من با VM WARE هیچ تجربه ای ندارم... اما با توجه به ERROR ای که دارین این سرچ رو کردم که انشالله به دردتون بخوره

HORROR
15-04-2015, 20:50
کسی میدونه این پیغام دلیلش چی هست؟
lpc device initialization failed c-state power management
من سعی کردم mountain lion 7 رو روی vbox نصب کنم ولی اینجاش گیر میکنه و نسخه هک شده هم نیست. این پیغام هم قبلش داده bootcache.playlist : no such file or directory

hasan722
08-07-2015, 04:22
دوستان من این نسخه MacOS 10.9 iAtkos Mدارم ایا میشه روی فلش بوت کرد؟ من اموزش هایی که دیدم نیاز به مک برای بوت از روی فلش هست. ولی من ویندوز دارم بابرنامه TransMac رایت میشه ولی وقتی موقع نصب پارتیشن بندی میکنی ادامه تنظیمات نمیاد.

Nikola Tesla
29-07-2015, 16:00
حاجي يك سوال مهم من الان بايد نسخه لئوپارد رو دانلود كنم يا ميتونم اخرين ورژن هكينتاش رو دانلود كنم؟

Yashar212
06-09-2015, 16:06
Dadash slm man az raveshe unibeast nasb mikonam bala miyad moshkeli nadare vali ta reset mikonam tanzimat bios reset mishe bad age havaset nabashe doros koni dg bala nmiyad mamnon misham rahnamae konid

mhroozbeh
08-01-2016, 00:24
دوستان هنوزم میشه با این روش نسخه آخر مک رو نصب کرد روی پی سی؟ لطفا پاسخ بدید خیلی دوست دارم این سیستم عامل رو امتحان کنم
بعد از کجا باید نسخه هاش رو دانلود کنم؟

Ned_Stark
23-12-2017, 21:51
دوستان این روش ها در اصلا خوب نیست. حتی اگه کامل نصب هم بکنید بعد از هر اپدیت کلی مشکل بوجود میاد، بعد از هر تغییر سخت افزاری کلی مشکل بوجود میاد...درکل ارزشش رو نداره.

DogForum.ir
24-12-2017, 10:59
با سلام

خب دوست عزیز این کاملا مشخص هستش که نصب مک بر روی پی سی معمولی مشکل داشته و خواد داشت ... چون مک‌ برای این سخت افزار نوشته و طراحی نشده.

پیشنهاد من لینوکس هست اگر میخواهید از سیستم عاملی امن و شبیه مک استفاده کنید که این مشکلات رو هم نداشته باشید.

لینوکس SUSE گزینه مناسبی هست چون اخیرا مدیریتشون تغییر کرده و ساپورت درایوری شون خیلی خوب شده.

موفق باشید

kasra2002
17-02-2018, 17:38
درود دوستان
سوال تکراری
می خواستم بدونم که ایا استفاده از ا\ل ای دی برای آیمسج و ... روی ویرچوال ماشین امن هست و یا ممکنه ا\ل ای دی قفل شه و درست نباشه این کار؟
س\اس

DogForum.ir
17-02-2018, 17:51
درود دوستان
سوال تکراری
می خواستم بدونم که ایا استفاده از ا\ل ای دی برای آیمسج و ... روی ویرچوال ماشین امن هست و یا ممکنه ا\ل ای دی قفل شه و درست نباشه این کار؟
س\اس
با سلام

من زیاد در این زمینه اطلاعات ندارم چون از مک به عنوان ماشین اصلیم دارم استفاده میکنم،‌اما اگر اصطلاح انگلیسیش رو بفرمایید در فروم های مربوطه یا از دوستانم میتونم براتون سوال کنم

موفق باشید

kasra2002
17-02-2018, 21:26
سپاس فراوان
چون مک مثل ویندوز بصورت جدا فروخته نمیشه
می خواستم بدونم اگه اپل آی دی رو وارد کنم مشکلی برام پیش نیاره و اونو قفل نکنن

DogForum.ir
17-02-2018, 22:35
اصولا موردی نباید پیش بیاد با توجه به مورد هایی که قبلا دیدم و کلا اپل زیاد به این موضوع گیر نمیده .. البته ۱۰۰ درصد نیست و هیچ کس از فردا اطلاع نداره.

توجه داشته باشید که تا اونجا که من یادمه messages توی هکینتاش ها مورد داشتند و باید یه سری تغییرات میدادین تا راه بیافته.

موفق باشید

mirsina1979
08-12-2018, 13:01
سلام
دانلود منیجر میخوام برا مک
2 سالی مییشه مک دارم ولی هنوز دانلود منیحر خوب پیدا نکردم
یه چیزی مثل idm
از هر سایتی هر چی بخوام بتونم دانلود کنم مثل یوتیوب
شرمنده جاش اینجا نیس ولی اینجا از همه تاپیک ها شلوغ تره

MMDFullHD
08-12-2018, 13:19
سلام
یه چیزی مثل idm

سلام خود همون IDM رو نصب کن :))
Cross over اسم یه دانلود کن از Dmg اپن کردی انتقال دادی به اپلیکیشن هات
نسخه crack شده IDM PORTABLEرو تو یه باتل بساز بعد بیارش بالا
لینک اموزششم

فقط یک نکته ای هست رفیق اون اکستیشن فایرفاکس یا کروم ک رو ویندزو بود تو مک میمره یعنی اگ بخوای از یوتیوب دانلود کنی باید بری سایت های دیگه لینک فایل رو از یوتیوب توشون دراری یا مثلا دانلود میزنی بکنه باید کپی لینک بکنی توش بدیش همینه
ولی در عوض امکانات idm هم هست
اینم تصویرش

mirsina1979
08-12-2018, 13:27
سلام خود همون IDM رو نصب کن :))
Cross over اسم یه دانلود کن از Dmg اپن کردی انتقال دادی به اپلیکیشن هات
نسخه crack شده IDM PORTABLEرو تو یه باتل بساز بعد بیارش بالا
لینک اموزششم

فقط یک نکته ای هست رفیق اون اکستیشن فایرفاکس یا کروم ک رو ویندزو بود تو مک میمره یعنی اگ بخوای از یوتیوب دانلود کنی باید بری سایت های دیگه لینک فایل رو از یوتیوب توشون دراری یا مثلا دانلود میزنی بکنه باید کپی لینک بکنی توش بدیش همینه
ولی در عوض امکانات idm هم هست
اینم تصویرش

مرسی از راهنماییت ولی به خاطر همون اکستیشن میخوام نصبش کنم
کروم یا فایر فاکس اکستیشن ندارن بشه راحت از سایتایی مثل یوتیوب دانلود کرد
برنامه به این خوبی چرا نسخه مک نداره؟:n27::n27::n27::n27::n27:

sajjads24
09-12-2018, 01:24
سلام
یه چیزی مثل idm

سلام میتونی از دانلود منیجر پرسپلیس استفاده کنی :

برای دانلود ویدیو های یوتوب هم میتونی افزونه savefrom رو نصب کنی و اتوماتیک لینک رو با پرسپولیس دانلود کنی تمام امکانات idm ویندوز رو هم داره .
البته برنامه های ویندوزی رو روی لینوکس و مکینتاش میتونی با برنامه wine نصب کنی .

mirsina1979
09-12-2018, 09:25
سلام میتونی از دانلود منیجر پرسپلیس استفاده کنی :

برای دانلود ویدیو های یوتوب هم میتونی افزونه savefrom رو نصب کنی و اتوماتیک لینک رو با پرسپولیس دانلود کنی تمام امکانات idm ویندوز رو هم داره .
البته برنامه های ویندوزی رو روی لینوکس و مکینتاش میتونی با برنامه wine نصب کنی .
دیروز نصب کردم خیلی باگ داره اصلا پایدار نیست
کاش این دوستمون پولی میکرد ولی مثل idm اپدیت مستمر میداد
بازم ممنون از راهنماییتون:n12:

MMDFullHD
12-12-2018, 19:50
مرسی از راهنماییت ولی به خاطر همون اکستیشن میخوام نصبش کنم
کروم یا فایر فاکس اکستیشن ندارن بشه راحت از سایتایی مثل یوتیوب دانلود کرد
برنامه به این خوبی چرا نسخه مک نداره؟:n27::n27::n27::n27::n27:

خب به هر حال شما وقتی میخوای از یوتیوب دانلود کنی باید داداش قند شکنت روشن باشه یا نه؟
سایت خیلی هست لینک خروجی مستقیم یوتیوب رو برات در میاره
سایت convert2mp3 هم همینکار اکستنشن رو برات میکنه فقط باید کپی لینک کنی تو idm
بهتر از این idm نیست در حال حاظر برای مک
من خودمم اینطوری دانلود میکنم!

sajjads24
22-01-2019, 04:47
برای دانلود از یوتوب و سایت های مشابه در هر سیتم عاملی روی فایفاکس افزونه savefrom رو نصب کنید همین/.