مشاهده نسخه کامل
: کمک. همچین کاری رو چطور میشه درست کرد؟
سلام
دوستان بازی کانتر رو اگر دیدیده باشید منظور من رو بهتر متوجه میشید.
این فایلی که برای دانلود گذاشتم برای یه فایل EXE هستش که وقتی اجرا میشه میتونی درون فضا حرکت کنی و به هر قسمتی که میخوای جابجا بشی!
کسی میدونه چطور میشه چنین فایلی رو ساخت؟(متریال هایی که استفاده کرده تماماً برای Max هستش و احتمال زیاد فایل max باشه و با یه برنامه دیگه روش کار کرده)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم 10mb
از دوستان خواهش میکنم دانلود کنن و نظرشون رو بگن
خوب این کار رو موتورهای رندر Real time مثل موتورهایی که برای ساخت بازی استفاده میشن انجام میدن
مثلا با Unreal engine میشه همچین کاری کرد موتورهای زیادی هستند
یک نرم افزار مطرح دیگه هم 3d game studio هست.
یا مثلا در مورد 3ds max موتور ریل تایم Mental mill برای Mental ray hین کار رو انجام میده.
سلام.
یک نرم افزار هست از شرکت Demicron به اسم WireFusion (البته مال سه-چهارسال پیشه و نمیدونم الان ورژن جدید داره یا نه.)
به راحتی در نرمافزاری مثل 3dmax محیط رو می سازید، و Export می کنید. ودر برنامه ایمپورت کرده و ... . (اگه باهاش کار کنید سریع می فهمید چه طوری هست)
لینک:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب اینگونه فایل ها رو همونطوری که دوستان گفتن ، با موتور های بازی میسازند
اگه منیخوای کارت سریع و آسون پیش بره میتونی از quest3d استفاده کنی
و اگه میخوای حرفه ای و البته با برنامه نویسی باشه XNA یا خیلی از موتور های دیگه
موفق باشید ;)
خوب اینگونه فایل ها رو همونطوری که دوستان گفتن ، با موتور های بازی میسازند
اگه منیخوای کارت سریع و آسون پیش بره میتونی از quest3d استفاده کنی
و اگه میخوای حرفه ای و البته با برنامه نویسی باشه XNA یا خیلی از موتور های دیگه
موفق باشید ;)
با تشکر از همه دوستان از جمله شما hadi665 عزیز
من با vray کار می کنم و می خوام که این برنامه ای که انتخاب می کنم هم کارم رو خراب نکنه و هم بتونم سریع کار رو ببندم.
به نظرتون کدوم یکی از این برنامه ها می تونه بهم کمک کنه؟
اگه فقط برای شبیه سازیه محیط میخوای و محیطاتم زیاد بزرگ نیست ، quest3d بهترین گزینست و البته راحت ترین
-
رندر های وی ری رو میتونی با light map ببری توی کوئست و سایه هاتو اونجا متناسب با وی ری ببینی
همون render to texture
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.